default

Dimensiune font:

10 trucuri furate de la Hollywood care te fac sexy

| 15-10-2012 15:33

10 trucuri furate de la Hollywood care te fac sexy

 

Vedetele de Hollywood arată întotdeauna perfect pentru că au tot timpul la îndemână sfaturile celor mai buni specialişti, fie că e vorba de dermatologi, makeup artişti sau cosmeticiene. Descoperă câteva dintre secretelor lor, care te ajută să rezolvi unele dintre cele mai enervante probleme de frumuseţe.

Iată care sunt:

Acneea pe spate
Renee Rouleau, esteticiana vedetelor de la Hollywood, citată de iVillage.com, recomandă o rezolvare neaşteptată la o problemă atât de neplăcută. După ce te speli pe cap şi aplici balsamul, acesta se poate scurge pe spate şi determină îmgrăşarea pielii şi apariţia coşurilor. Din acelaşi motiv, al accelerării producţiei de sebum, nu este recomandat să aplici balsam la rădăcini. Foloseşte un burete de baie pentru a curăţa bine spatele şi umerii, după ce ţi-ai clătit bine părul de balsam.

Chipul obosit
Când pari obosită, foloseşte un blush cremă, care îţi oferă strălucire şi un strop de culoare, recomandă Rea Ann Silva, un makeup artist celebru de la Hollywood.

Pielea uscată
Femeile care au pielea uscată încearcă zeci de produse cosmetice de îngrijire, dar de cele mai multe ori fără succes. O soluţie naturală şi foarte hidratantă este uleiul de cocos, un ulei uşor, care imită foarte bine sebumul natural al pielii, potrivit medicului dermatolog Dr. Vermen M. Verallo-Rowell, un renumit specialist la care apelează adesea vedetele internaţionale.

Cearcăne
Vitamina C este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru cearcăne, care reuşeşte să le îndepărteze, nu să le camufleze, potrivit cosmeticianei Renee Rouelau. Caută un ser pentru ochi care conţine multă vitamina C şi masează delicat sub ochi, fără să apeşi.

Buzele subţiri
Oferă-le buzelor subţiri mai mult volum, folosind uleiul esenţial de scorţişoară, pe care să-l adaugi în balsamul de buze, recomandă makeup artistul Joanna Schlip. Acesta stimulează circulaţia sanguină şi îţi pune buzele în valoare.

Exfolierea pielii
Dacă pielea ta este uscată şi se exfoliază, machiajul nu va face altceva decât să scoată această problemă în evidenţă. Foloseşte un scrub pentru faţă de trei ori pe săptămână. Astfel îndepărtezi pielea moartă, iar tenul tău va fi perfect neted.

Ascunderea coşurilor

Chiar dacă foloseşti un corector atunci când vrei să-l ascunzi, în scurt timp acesta se va şterge, iar zona inflamată va fi iar foarte vizibilă. Pentru ca machiajul să se fixeze mai bine, foloseşte un truc la care apelează vedetele pe covorul roşu: aplică pentru început o bază pentru fixarea fardului de pleoape, apoi corectorul.

Acoperire lejeră
Fondul de ten prea dens, care dă senzaţia că pielea este încărcată, poate fi foarte uşor corectat şi personalizat astfel încât să ţi se potrivească perfect, iar rezultatul să fie natural şi delicat. Pune o picătură de gel de aloe vera în fondul tău de ten în momentul aplicării, recomandă Brett Freedman, makeup artistul vedetelor de la Hollywood.

Faţa lucioasă
Excesul de sebum, care îţi face tenul lucios, este adesea combătut cu pudra. Dar când aplici prea multă pudră, senzaţia este aceea de piele încărcată. Foloseşte în schimb şerveţelele matifiante, concepute pentru a absorbi complet sebumul, fără să afecteze machiajul.

Pielea arsă de soare
După o şedinţă se bronzat în care ai stat prea mult la soare şi te-ai ales cu arsuri, remediază instant problema cu câteva trucuri recomandate de Dr. Verallo-Rowell, un celebru medic dermatolog de la Hollywod. Ia imediat o aspirină, pentru a reduce inflamaţia şi aplică pe arsuri comprese cu prosoape umezite, pe care le-ai ţinut câteva minute la frigider. (foto: iStockphoto)

 

 

http://www.eva.ro

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Caz ŞOCANT: Ce au descoperit poliţiştii în sicriul în care fusese îngropată o tânără
01/06/2020 10:06

 Chin Chean, in varstă de 47 de ani, a inceput să dezgroape moarta vineri, in jurul orei 22:00. Cu o zi inainte, bărbatul asistase la inmormantarea fetei. Necrofilul a reuşit să dea de sicriu, insă ...

Nu esti compatibila in pat cu partenerul tau? Iata ce trebuie sa faci
30/05/2020 07:00

Intr-o lume perfecta, barbatul pe care il iubesti este si cel cu care esti perfect compatibila sexual. In pat va sincronizati perfect, chimia dintre voi naste artificii si nici ca puteati avea parte de sex ma ...

Obisnuia sa bea zece cutii de Coca-Cola pe zi. Cum arata britanica care ajunsese la 88 de kilograme
11/05/2020 10:31

 Femeia a ajuns la o greutate de 88 de kilograme si un consum de 300 de cutii de Coca-Cola pe luna, potrivit Daily Mail. Tellam a reusit sa slabeasca mai mult de o treime din greutatea sa cu ajutorul CD-u ...

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sperma partenerului tau!
09/05/2020 00:05

  Cand vine vorba de sperma, femeile pot avea reactii diferite: fie considera ca este ceva absolut normal si care poate fi discutat ca orice alt subiect, fie sunt retinute in a-si spune parerea sau pur ...

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra bărbaţilor
09/04/2020 15:34

Dovleacul este vedeta sezonului, insă dincolo de pulpa de dovleac, delicioasă ca umplutură pentru plăcintă, seminţele de dovleac se dovedesc a fi extrem de benefice, mai ales pentru bărbaţii care işi d ...

Dieta cu lămâie face minuni. Slăbeşti în cinci zile
09/04/2020 13:32

Dieta cu lămaie te ajută să capi rapid pe kilogramele in plus. Urmează meniul de mai jos timp de cinci zile. Iată meniul pe care trebuie să-l urmezi Ziua 1 Începeţi dieta cu o băutură pe bază ...

Alcoolul sanitar, cum îl folosești. Situațiile în care te salvează
09/04/2020 11:26

Alcoolul sanitar te poate salva in multe situatii. Dacă pană acum l-ai folosit pentru dezinfectare, trebuie să stii că te poate ajuta mult mai mult de atat. Pulverizează o solutie din apă rece si alcool ...

Cum faci pâine fără drojdie. Cea mai simplă rețetă pentru acasă
30/03/2020 09:10

Cum faci paine fără drojdie. Cea mai simplă retetă pentru acasă. Zilele acestea, drojdia a inceput să lipsească de pe rafturile magazinelor. Oamenii si-au făcut provizii pentru o posibilă izolare din c ...

Nutriționist, cum îți crești imunitatea și rezistența la boli
30/03/2020 08:51

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a spus ce trebuie să mancăm pentru a creste rezistenta la boli. „Wasabi, ghimbir si condimente din belsug pentru cresterea rezistentei la boli. Coronavirus inclus. Da ...

Vânzări-record de arme în SUA
30/03/2020 08:21

Frica faţă de posibilele efecte sociale ale pandemiei de coronavirus au golit magazinele de arme şi muniţii, unde zeci de clienţi au stat la cozi ore bune in oraşe precum Los Angeles. La sfarşitul s ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!