Aşa faci cei mai buni cartofi la cuptor cu rozmarin
Dimensiune font:
Serviţi ca atare sau ca garnitură la diverse mâncăruri cu carne, cartofii la cuptor cu rozmarin vor fi extrem de apreciaţi la masă.
Ingrediente:
1,2 kg cartofi noi, medii
1 căpăţână de usturoi, necurăţată
câteva crenguţe de rozmarin proaspăt
sare
piper
ulei de măsline (aprox. o jumătate de pahar sau după preferinţă)
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 190 de grade Celsius. Cartofii se spală bine, se pun într-o cratiţă cu apă fierbinte, cât să-i acopere, se adaugă un praf de sare şi se fierb 10-15 minute, la foc mediu.
Când sunt pătrunşi, se scurg bine, apoi se întorc în cratiţă. realitatea.net
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau