Barbatii care cauta aventuri de-o noapte sunt cei mai prosti amanti

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 16:28

Iti dezvaluim de ce barbatii obisnuiti sunt partide mult mai bune la pat decat aventurierii de o noapte.
Aventurile de o noapte nu sunt deloc ca-n filmele de la Hollywood, ce te aduc la un orgasm emotional in acelasi timp. De ce barbatii esueaza la ceva ce isi doresc cu adevarat? Isi doresc intimitate, dar nu pot accepta acest lucru, astfel ca ajung sa caute confort in relatii sexuale ocazionale, chiar daca acestea nu ii satisfac.

Mitul dragostei
Barbatii se folosesc de dragoste pentru a obtine sex, iar femeile se folosesc de sex pentru a obtine dragoste. De fapt, barbatii isi doresc si au nevoie de dragoste si pe cineva aproape cel putin in aceeasi masura ca femeile, iar acestea cauta placerea si satisfactiile sexuale cel putin in aceeasi masura ca barbatii. Ideea aventurilor de-o noapte incanta multi barbati.

Sexism
Este inca inacceptabil pentru barbati sa admita ca au nevoie de o conexiune emotionala pentru a nu fi considerati 'slabi' sau 'feminini'. Dar daca o femeie este onesta in privinta dorintelor ei sexuale, este imediat etichetata ca o femeie usoara.
Ar fi un lucru bun daca am uita de stereotipurile sexuale. Dar da, stim ca obiceiurile vechi mor greu. Barbatii isi reprima emotiile, iar daca se simt nesiguri, acest lucru se poate manifesta in atitudinea lor in pat. Spre exemplu nu au erectie suficient de puternica sau ajung la orgasm prea repede.

Cum se clasifica barbatii:
1. Fuck buddies
Acestia sunt victime ale crizelor emotionale existentiale, pe care, in mod natural, le neaga complet. Ei incearca sa aiba relatii cu cat mai multe femei posibil pentru a se simti cat mai bine. Relatiile lor sexuale sunt reci, distante, fara emotii si complet masturbatoare: se folosesc de corpul partenerei pentru a ajunge la orgasm. Placerea ei este neimportanta.

2. Pseudo-partenerii
Fie nu au parte de prea mult sex ocazional, fie tocmai au incheiat o relatie importanta. Ei cauta o conexiune cu o femeie, dar se conving singuri ca nu vor decat sex. De fapt, cauta confort emotional pentru a-si stimula ego-ul ranit sau pentru ca le lipseste cineva drag aproape. Ei fac sex cu pasiune, cu dragoste si senzualitate, trateaza fiecare femeie ca pe iubita lui.

3. Amantii
Sunt singuri, isi doresc mai multe ocazii de a se relaxa sau isi doresc sa gaseasca pe cineva cu care sa se conecteze emotional. Acestia nu cauta sex neaparat pentru placerea fizica, sunt deschisi tuturor oportunitatilor - chiar daca asta inseamna sa sfarseasca intr-o relatie cu cineva cu care initial a crezut ca va avea doar o aventura de-o noapte. Relatiilor lor sexuale sunt generoase, distractive si relaxate. Acesti barbati trateaza femeile ca pe prietenele lor, le apreciaza intelectul, dar si corpul.

Sexul cu un fuck buddy
Toti sunt ingrozitori, fara exceptie. Acestia iti dau un sentiment de goliciune, de parca ai fost folosita, ai fost doar un mijloc de a se goli de sine. Cu siguranta nu e o experienta pe care ti-ai dori sa o repeti. Acesti barbati au credinta ca vor doar sex, deci traiesc in negare.

Sexul cu un pseudo-partener
Pseudo-partenerul iti ofera sex de o calitate mult mai ridicata, dar poarta dupa el destul de multe bagaje. Acesti barbati nu stiu de necesitatea distantei emotionale in cazul sexului ocazional astfel ca fac dragoste in adevaratul sens al cuvantului chiar daca jura solemn ca nu vor decat sex. Placerea fizica nu este de ajuns, ei tanjesc dupa devotament. Acest lucru este exprimat fata de cineva pentru care nu au nici un fel de sentimente. Pseudo-partenerii cauta adeseori confort la prostituate ce le ofera asa-numitele 'experiente de partenera'. In loc de o actiune scurta si rapida, ei primesc sex, dezmierdari si sansa de a se confesa. Astfel ei se pot preface ca au primit ce si-au dorit - chiar daca numai pentru o ora. Si pentru ca platesc pentru asta, le este mai simplu sa se justifice ca au vrut doar sex.

Se poate intampla ca acesti barbati sa fie amanti buni, dar nu sunt facuti pentru aventurile de-o noapte. Cand o femeie este cu un astfel de barbat, ea vrea sex cu un strain, in timp ce el vrea sa se alinte in bratele ei, fara sa se implice emotional.

Amantii sunt in mod natural cei mai buni
Acesti barbati sunt maturi din punct de vedere sexual, directi in a-si exprima dorintele si deschisi spre lucruri noi. Asteptarile lor nu sunt rastalmacite din cauza nevoilor sau dorintelor emotionale sau sexuale reprimate. Ei iti pot oferi sex creativ, atletic sau, daca partenera vrea, ceva mai profund de atat. Actul sexual este cochet, spontan, senzual si relaxat. Expresia adevaratei dorinte sexuale se termina cu placere reciproca.

Amantii castiga
Amantii inteleg diferenta dintre a face dragoste si sex: ei pot face sex cu o straina, actul sexual fiind generos si senzual fara a crea sentimentul fals de intimitate. Sunt suficient de maturi pentru a percepe femeia ca pe un egal al lor, ca pe o prietena, chiar daca fac sex ocazional. Acesti barbati au capacitatea de a se conecta la un nivel intelectual sau emotional. Pe scurt, ei nu creeaza confuzie si jena.

sursa: sexgen.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Depoziteaza corect pantofii din piele de dama! Iata cateva sfaturi utile
26/11/2020 13:49

Indiferent ca locuim la casa sau la bloc, traim intr-un spatiu limitat, iar colectia noastra de pantofi se mareste de la o luna la alta. Oricat am fi de chibzuite, este greu sa rezistam tentatiei de a ne cumpar ...

Meryl Streep şi concursul de televiziune Eurovision, nominalizări pentru Premiile Grammy
26/11/2020 07:36

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Grammy, o listă pe care s-au strecurat insă şi alte nume mai puţin o ...

În România, în fiecare săptămână o femeie este ucisă în bătaie
25/11/2020 18:58

Pe 25 noiembrie este Ziua Internatională a combaterii violentei impotriva femeilor, stabilită pentru a trage un semnal de alarmă pentru numărul incă ingrijorător de ridicat al cazurilor de violentă domes ...

Ministerul Afacerilor Externe vrea să apere femeile de bătăile bărbațilo
25/11/2020 11:37

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută marcarea Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei impotriva Femeilor, reiterandu-şi angajamentul "ferm" faţă de promovarea şi protejarea drept ...

YouTube a interzis canalul One America News Network, pro-Trump. Timp de  o săptămână nu va putea posta videoclipuri
25/11/2020 07:30

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network (OAN) să posteze videoclipuri noi timp de o săptămană şi i-a interzis să obţină venituri din conţinutul deja online, a informat r ...

FOTO/VIDEO - Top BBC. Cine sunt cele 100 de femei care au influențat lumea în acest an
24/11/2020 16:00

BBC a dezvăluit lista sa cu cele 100 de femei care şi-au pus amprenta asupra lumii in anul 2020, unul dintre cei mai complicaţi pe plan internaţional. Topul conţine nume din diverse domenii, de la politici ...

  Laura Bretan, colaborare cu artiștii canadieni care au cântat pentru Barack Obama
24/11/2020 15:15

   Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie, dar şi vocea care a cucerit publicul la emisiuni precum Romanii au talent şi America’s Got Talent, lansează s ...

Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei