Beko versus Bosch. Care frigider este mai bun

FRIGIDER

Dimensiune font:

| 04-08-2022 16:48

 

Beko și Bosch sunt două dintre cele mai populare mărci de frigidere din lume. Dacă îți cauți un frigider, ai putea lua în considerare una dintre cele două mărci.

Deși ambii producători respectă standardele de calitate în producția frigiderelor, fiecare are propriile caracteristici unice concepute pentru a păstra alimentele proaspete cât mai mult timp. În acest articol, vei afla totul despre diferențele dintre un frigider Beko și un frigider Bosch.

Beko

Beko este o companie cu sediul în Turcia, extrem de populară în Europa și vândută pe scară largă în 140 de țări.

Indiferent de motiv, este posibil ca Beko să fi fost cel mai de încredere furnizor dacă ai căutat electrocasnice recent.

Apoi, din nou, acestea sunt vândute doar în câteva magazine, astfel încât găsirea unui frigider Beko poate fi dificilă.

Fiecare aparat din portofoliul lor are câteva caracteristici unice, după cum vei vedea în comparația noastră.

Beko se află pe piața frigiderelor freestanding, în special în dimensiunile mai mici de 24, 28 și 30 de inci.

Cele mai multe mărci vor produce un frigider mai mic de gamă mai mică. Un frigider Beko va avea caracteristici similare cu cele ale frigiderelor lor mai mari.

Cele mai bune caracteristici ale frigiderelor Beko

         Iluminare albastră

Te întrebi probabil de ce iluminarea albastră este un avantaj în refrigerare. Lumina soarelui este proiectată ca fiind albastră pe scara Kelvin. Așadar, în timp ce tu o privești ca pe o lumină albastră, castraveții tăi o consideră lumină solară și își continuă fotosinteza pentru a se menține proaspeți mai mult timp.

         EverFresh+

EverFresh+ este un sistem mai precis de control al temperaturii sau un termen fantezist pentru a permite aerului să intre direct în coșurile frigorifice de la compresor.

         Evaporatoare duble

Evaporatoarele duble împiedică ca aerul mai cald și mai umed al frigiderului să fie blocat în congelatorul mai rece. Alimentele congelate ar trebui să aibă un gust mai bun, deoarece mirosurile din frigider nu vor fi reținute în congelator.

         IonGuard

După cum se pare, mirosurile au ioni încărcați pozitiv. IonGuard de pe un frigider Beko emite ioni negativi pentru a anula aceste mirosuri, lăsând frigiderul dvs. să miroasă proaspăt.

Bosch

După ani de zile de externalizare a frigiderelor, Bosch a început să producă propriile aparate.

Bosch este o companie de mașini de spălat vase mai întâi cu puncte forte în aparatele de gătit și acum în cele de refrigerare.

Frigiderele lor merită luate în considerare, având câteva caracteristici bune, cum ar fi două compresoare.

Bosch produce singurul frigider de sine stătător cu două compresoare.

Ca și Beko, una dintre cele mai bune caracteristici ale unui frigider Bosch este disponibilitatea. Poți cumpăra un frigider Bosch din majoritatea magazinelor.

Cele mai bune caracteristici ale frigiderelor Bosch

         Compresoare duble și evaporatoare duble

Bosch este singurul frigider de sine stătător cu două compresoare și două evaporatoare pentru a menține temperatura și a păstra aerul separat.

         Suport din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil este folosit în comerț pentru rezistența la germeni, dar și pentru că se menține mai bine la rece.

Sfat de profesionist: Așază cumpărăturile lângă oțelul inoxidabil pentru a le păstra mai reci în frigider.

         VitaFresh

Ca parte a sistemului FarmFresh de la Bosch, sertarele VitaFresh mențin temperatura și umiditatea pentru a păstra alimentele proaspete mai mult timp.

         FreshProtect

FreshProtect” este un filtru de etilenă. De asemenea, acesta face parte din noul sistem FarmFresh de la Bosch. Gazul etilenă este emis de alimentele care se strică și poate contamina încrucișat alte alimente care nu se strică. Un filtru previne deteriorarea prematură - cel puțin în teorie.

         HomeConnect

Funcționalitatea inteligentă sau capacitatea de a folosi frigiderul de pe telefon are o valoare limitată în cazul unui frigider. Cu toate acestea, primirea unui mesaj text care să te anunțe că frigiderul este deschis este valoroasă. De asemenea, poți modifica temperatura dintr-un frigider Bosch cu HomeConnect pe o aplicație de pe telefon.

Concluzii cheie

Atât Beko, cât și Bosch fac frigidere bune. Ambele au încorporat caracteristici excepționale în ceea ce privește alimentele. Sună ciudat, dar majoritatea companiilor nu o fac.

Un frigider Beko este însă mai puțin costisitor și este un pic mai bun cu tehnologia de prospețime.

Un frigider Bosch este un pic mai mare, cu caracteristici decente. Bosch va fi mai bun după vânzare în ce privește reparațiile și asistența.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Cum să ai o alimentație echilibrată atunci când ai un program încărcat
29/09/2023 14:21

  Viata modernă aduce cu ea o multime de provocări, iar un program aglomerat poate face dificilă mentinerea unei alimentatii echilibrate. Cu toate acestea, nutritia corectă este esentială pentru ment ...

Descoperă eleganța și confortul pantofilor de damă din Brazilia
28/09/2023 09:33

Descoperă eleganta si confortul pantofilor de damă din Brazilia Cine ar fi crezut că o pasiune fierbinte pentru pantofii de damă ar putea să transforme un vis modest intr-o afacere de succes? În in ...

Ucigașul tăcut din ghiveci: de ce această floare nu trebuie ținută în casă
28/09/2023 00:10

Nu uitati că prezenta animalelor de companie sau a copiilor mici creste semnificativ riscul de ingestie accidentală a sucului toxic. De exemplu, dacă animalul dvs. de companie sau copilul muscă accidental ...

Cum îţi îngrijeşti bijuteriile din materiale preţioase acasă
20/09/2023 10:09

Cum iţi ingrijeşti bijuteriile din materiale preţioase acasă Bijuteriile din metale pretioase, precum aurul, argintul, nu numai că adaugă strălucire si elegantă tinutei tale, dar pot fi si investiti ...

 Din ce cauza ventilatoarele laptopului produc zgomote excesiv
19/09/2023 10:11

 Din ce cauza ventilatoarele laptopului produc zgomote excesiv Atunci cand ventilatoarele laptopului produc zgomote excesive sau functionează defectuos, acest lucru poate afecta experienta de utilizare s ...

 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă
18/09/2023 16:00

 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai in garderobă Rochia se număra printre cele mai emblematice piese vestimentare din intreaga istorie a modei. Rochia simbolizează feminitate, eleganta şi ra ...

Un profesor acuzat de agresiuni sexuale a fost suspendat de la catedră
18/09/2023 12:51

Profesorul de desen care ar fi fost primit la ore la o şcoală şi la un liceu, deşi figura in Registrul naţional automatizat al persoanelor condamnate pentru infracţiuni sexuale cu minori, a fost suspendat ...

Ce să faci cu darul de nuntă. Sfatul economistului Adrian Mitroi: E o decizie care va schimba chimia familiei
14/09/2023 00:10

Profesorul de finante comportamentale Adrian Mitroi a explicat care ar fi cea mai bună investitie pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Intrebat ce ar putea face un cuplu cu darul de nuntă, economistul Adri ...

Electrocasnice second-hand: merită să le dăm o șansă?
13/09/2023 13:43

Electrocasnice second-hand: merită să le dăm o sansă?  Electrocasnicele second-hand pot fi o modalitate excelentă de a economisi bani. Cu toate acestea, există cateva lucruri de care trebuie să tii ...

Diversitatea jachetelor pentru femei
08/09/2023 16:08

  Diversitatea jachetelor pentru femei De la paltoane rafinate pană la bomboane la modă, de la parka calde pană la anorace practice - fiecare femeie poate găsi ceva pentru ea, indiferent de stilul in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei