Biscuiti musli
Dimensiune font:
-
Ingrediente
Ingrediente:- 120 grame margarină - 500 grame müsli (se gasesc la vrac, in supermarketuri)- 2 ouă + 1 gălbenuş de ou- 100 grame zahăr brun- jumătate pacheţel praf de copt- 50-60 grame miez de nucă sau alune decojite şi nesărate
-
Mod de preparare
Margarina se topeşte la bain-marie, apoi se presară müsli în ea, amestecând foarte puţin. Când se mai răceşte un pic, se înglobează ouăle, gălbenuşul de ou, zahărul brun, praful de copt şi nucile sau alunele tocate bucăţi mai mari.
Se tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt si se aşează o formă de biscuiţi (din aceea folosită la tăierea aluatului pentru biscuiţi) cu diametrul de circa 4 cm. Din compoziţia cu müsli se toarnă în formă cam 1 lingură, se tasează bine, apoi se ridică forma. Se procedează la fel pentru restul compoziţiei apoi tava se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de 10 - 12 minute. -
Mod de servire
Biscuiţii sunt excelenţi pentru micul dejun, alaturi de o cană fierbinte cu ceai.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau