horoscop-16

Dimensiune font:

Ce influență au astrele în sugar dating? La ce să te aștepți în sugar dating în funcție de zodie?

| 24-06-2019 15:41

  Cu toții avem un limbaj al dragostei propriu, mai ales atunci când suntem într-o relație. Tocmai de aceea, pentru unii sugar daddies limbajul dragostei adoptat de unele sugar babies este chineza, pentru că nu le este întodeauna simplu să întelegă preferințele partenerei, în ciuda faptului că au discutat deja depre ce așteptări au de la relație. Potrivit unui chestionar realizat pe sugardaters.ro la care au participat aproximativ peste 2400 de sugar babies din România, a reieșit faptul că există un tipar în preferințe și comportamente în funcție de zodie atunci când se implică într-o relație de sugar dating.

 Prin urmare, care este șablonul celor 12 zodii în sugar dating? Ce preferă fiecare zodie în acest tip de relație? Iată câteva idei cu care poți merge la sigur dacă știi în ce zodie este partenera ta de pe SugarDaters®

 1. Care sunt zodiile care preferă o primă întâlnire spontană și creativă?

 Sugar babies născute sub semnul fecioarei, preferă ca partenerul lor să dea dovadă de spontaneitate și inițiativă. Cu un mesaj precum "te aștept jos, mergem să avem o experiență culinară"sau „fă-ți bagajele, am rezervat un city break, plecăm în două ore", este de fapt cel mai scurt drum către inima lor. Se simt cu adevărat speciale atunci când din faptele partenerului reiese de fapt volumul de timp consumat, doar pentru a face din momentele petrecute împreună ceva special.

 Balanța, Taur și Capricorn sunt zodiile care cel mai probabil nu ar zice "nu" unei întâlniri spontane. Dacă "sugarul" este pe măsura așteptărilor, atunci cu siguranță vor găsi o portiță în agenda lor, unde să strecoare o întâlnire care include un prânz, o cină, sau chiar o escapadă de weekend.

 Pe de altă parte, sugar babies născute sub semnul săgetătorului preferă lucrurile făcute cu simț de răspundere și nu se grăbesc să accepte întâlniri prea ușor. Libertatea este foarte importantă pentru ele, de aceea o întâlnire spontană, nu reprezintă cel mai bun atuu pe care un sugar daddy ar trebui să îl aibă. Cu alte cuvinte, sunt șanse mari să spună pas unei întâlniri spontane și preferă să aștepte și să tatoneze terenul până când apare cineva cu care să înceapă ușor și care să se plieze și pe programul lor.

  2. Care sunt zodiile care preferă să mențină o relație de sugar dating de lungă durată și nu sar din floare în floare?

 Rac, fecioară și leu sunt zodiile care își doresc stabilitate în sugar dating. Preferă un singur sugar daddy alături de care să acumuleze experiențe diferite, în detrimentul mai multor sugar daddies practicând același activități la nesfârșit.

 Sugar babies născute sub semnul leului, iubesc atenția și sunt dispuse să investească timp și energie în relație. Cele născute sub semnul racului sunt purtate de sentimente de aceea vor rămâne în relație atâta timp cât chimia și pasiunea încă există.

 Balanțele și berbecii nu sunt făcuți pentru relațiile de lungă durată. Din tiparul berbecilor participanți la chestionar reiese că au frică de angajament și nu-și doresc o relație exclusivă cu un singur sugar daddy. Poate fi obositor să ții pasul cu o astfel de zodie având în vedere că nu ar avea disponibilitate mereu pentru tine, însă asta nu înseamnă că întâlnirile cu ei vor fi lipsite de aventură și pasiune. Merită acordată o șansă.

 Balanțele își apreciază foarte mult spațiul personal, iar libertatea este un cuvânt cheie care s-a regasit în tiparul acestei zodii. Prin urmare relațiile de lungă durată nu sunt tocmai în capul lor de listă. Fiind perfecționiste prin natura lor, balanțele caută un sugar daddy care știe să dozeze corespunzător timpul petrecut împreună și care respectă spațiul personal.

 3. Care sunt zodiile care se simt iubite atunci când li se oferă sesiuni de cumpărături, călătorii și cadouri?

 Vărsătorii nu ezită să-și arate afecțiunea însă așteaptă același lucru din partea partenerului. Rezultatele chestionarului efectuat pe sugardaters.ro indică faptul că cel mai eficient mod de a le pătrunde în minte și în suflet este printr-o sesiune de cumpărături. Sugar babies născute sub zodia capricorn sunt destul de greu de abordat și trebuie făcute eforturi pentru a arăta cu adevarat că ești un sugar daddy potrivit. Pentru început, o sesiune spontană de shopping urmată de o cină draguță, might do the job.

 Cadourile nu sunt neaparat un turn off pentru un scorpion dar nu contează la fel de mult precum călătoriile. Dispun de un gust bizar al artei și al mâncării, așadar, o călătorie trebuie aleasă înțelept, astfel încât să îmbine plăcut arta culinară cu cea culturală.

 Similar, multe sugar babies născute sub semnul peștilor, au ales călătoriile ca fiind cel mai dorit cadou. Iși doresc un sugar daddy cu care să petreacă foarte mult timp împreună, prin urmare caută pe cineva cu care sa împărtășească aventuri.

 Balanta și taurul nu preferă neaparat nici sesiunile de cumpărături și nici călătoriile. În schimb, un scenariu ideal pentru o întalnire de sugar dating de success este o seară relaxantă. Ceea ce îi ține fericiți într-o relație de sugar dating atunci când vine vorba de cadouri, sunt bijuteriile scumpe sau ultimele gadget-uri de pe piață.

 Gemenilor le place să li se reamintească cât de minunați sunt. Așadar dacă un sugar daddy le oferă un cadou oricât de mic, lor li se pare foarte mult. Nu le trebuie oferită luna de pe cer. În orice caz, se simt cei mai iubiți atunci când partenerul dă dovadă că poate ține pasul cu emoțiile și cheltuielile lor.

 Berbecul și leul au o reputație în a fi pragmatici și logici. Își doresc un sugar daddy care are posibilitatea de a le susține visele și să îi ajute realist în a-și îndepli visele. Pe scurt, iubesc banii.

 SugarDaters® s-a lansat in Romania in vara anului 2015 si este primul website din tara noastra care a introdus conceptul de sugar dating.

 Un Sugar Daddy este un bărbat matur, stăpân pe viața și economia lui, uneori căsătorit, alteori singur, pentru că este concentrat pe cariera și nu-și dorește o relație serioasă. Cu toate acestea însă, are nevoie de o prezență feminină în viața lui și nu neaparat sexual cât emoțional. Un Sugar Daddy tipic este un bărbat generos care este în căutarea unei Sugar Baby.

 O Sugar Baby este o femeie tânără, atrăgătoare, efervescentă care este atrasă de acest tip de bărbat și care în schimbul unei compensații este alături de el, îi oferă afecțiune și atenție.

 În Sugar Dating, fiecare relație și fie acord este diferit, iar fiecare Sugar Daddy și Sugar Baby are standarde și așteptări diferite. Cu toate aceastea însă, baza fundamentală a unei relații de Sugar Dating o constitue suportul financiar. Potrivit satisticilor de pe Sugardaters.ro, un Sugar Daddy cheltuie în medie 16% din venit pentru a satisface nevoile financiare ale unei Sugar Baby.

 România se situează pe locul 5 în topul țărilor cu cei mai mulți utilizatori Premium pe SugarDaters după marii consumatori care sunt Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda. În România sunt peste 14.500 utilizatori activi, dintre care 6600 SugarDaddies și 5800 Sugar Babies. Restul sunt Boy Toys și Sugar Mamas.

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE S.C. HYDRAMOLD S.R.L. IAŞI, cu sediul social în Mun. Iaşi, str. Calea-Chişinăului, nr.29, corp C43/4, parţial, jud. Iaşi, CUI : RO1966633; Nr. de înregistrare la O.R.C. J22/1247/1991, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 02.10.2019, ora 12.00, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie (lei, fără T.V.A.*) Activ 3 - AUTOUTILITARĂ MARCA RENAULT, FURGON, 2006, 2,5 TDI, 99 CP - 4.792,00 lei Activ 5 - STIVUITOR MANUAL SDJ 1000 - 640,00 lei Activ 6 - Imobilizări Necorporale. Instalaţii Tehnice. Prototipuri. Mobilier, Aparatură, Birotică - 40.968,00 lei Activ 7 - Programe şi Aplicaţii Web. Echipamente IT - 21.624,00 lei Activ 8 - Agregat de probat pompe de adâncime - 2.168,00 lei Activ 9 - Ancoră hidraulică (presiune 260 bari) - 2.400,00 lei Activ 10 - Cheie hidraulică 100 dan*m modernizată - 656,00 lei Activ 11 - Cheie hidraulică 1500 daNxm modernizată - 2.088,00 lei Activ 12 - Cheie hidraulică 350 dan”m modernizată - 2.064,00 lei Activ 13 - Echipament de tensionare/detensionare TENSRELAX - 43.152,00 lei Activ 14 - Echipament mobil pentru asamblări filetate - 44.128,00 lei Activ 15 - Echipament spate UEMA - 6.440,00 lei Activ 16 - Presă rabatabilă de 400 tf - 19.200,00 lei Activ 17 - Stand probat grup combinat acţionare (mb telecom) STH-21 - 86.624,00 lei Activ 18 - Stand probat prevenitoare - 2.872,00 lei Activ 19 - Unitate de acţionare hidraulică UAH.700 - 4.336,00 lei Activ 20 - Stand pentru montat cilindri hidraulici - 2.856,00 lei Activ 21 - Stand pentru probat pompe manuale - 4.480,00 lei Activ 22 - Traductor combinat de turaţie, cuplu şi putere - 2.544,00 lei * Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 01.10.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel. 0232/243864, 0751083082, fax: 0232/212231, email: vanzari@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Motivul rușinos pentru care Radu Banciu a șocat presa internațională
20/09/2019 13:43

 Radu Banciu este subiectul unui articol al publicatiei online Business Insider, care scrie despre acuzatiile de rasism lansate la adresa moderatorului TV. Site-ul face referire la afirmatiile considerate ...

Casa de modă Ralph Lauren a lansat o colecţie de toamnă dedicată serialului
20/09/2019 13:08

 Compania Ralph Lauren a lansat colecţia de toamnă realizată in colaborare cu producătorii serialului emblematic "Prietenii tăi/ Friends". Colecţia a rămas fidelă aspectelor clasice, per ...

Sub Europa se afla un continent stravechi, Adria cea mare
20/09/2019 12:31

 Adria cea mare se afla mai ales sub sudul Europei, arata un studiu recent, coordonat de Douwe van Hinsbergen, expert in paleogeografie la Universitatea din Utrecht, relateaza Business Insider. "Cele ...

Barul unde cafeaua este servită de barmani la bustul gol
19/09/2019 16:24

 Îmbrăcaţi in pantaloni minusculi, cei doi barmani din Seattle fac furori in rand doamnelor. Iar trecătorii se opresc doar ca să-i pozeze. Dreamboys Expresso este situat in Capitol Hill o zonă ...

Secretul prin care poți păstra laptele proaspăt fără să îl fierbi
19/09/2019 14:45

 Mai mult, solutia propusă de oamenii de stiintă de la compania australiană Naturo, promite să păstreze laptele intr-o stare perfectă de a fi consumat de pană la 60 de zile, fără a fi nevoie de tr ...

Momente uimitoare surprinse langa coasta norvegiana: Un delfin alb face eforturi sa se imprieteneasca cu un pescarus
19/09/2019 13:14

 Un exemplu din ultima categorie a fost filmat recent langa coasta norvegiana. Cineva a avut norocul sa surprinda momentele in care un delfin alb face eforturi constant de a se imprieteni cu un pescarus. ...

O zebra s-a nascut cu pete in loc de dungi. E adorabila, insa nu toate vestile sunt bune
19/09/2019 13:10

A devenit in scurta vreme viral, Internetul indragostindu-se de ea, mai cu seama ca fotografii Rahul Sachdev si Antony Tira au facut-o celebra, arata Bored Panda, care publica si mai multe fotografii cu puiul. ...

Parlamentul European va vota astăzi o rezoluţie prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov. Ce conţine DOCUMENTUL
19/09/2019 11:39

 Rezoluţia Parlamentului European privind 80 de ani de la inceperea celui de-al Doilea Război Mondial şi importanţa amintirii europene pentru viitorul Europei va fi votată, joi, in plenul Parlamentulu ...

Află care sunt probleme de sănătate pe care le ascunde oboseala cronică
15/09/2019 16:52

 Printre posibilele afectiuni pe care le poate ascunde oboseala cronică pe termen lung se numără hipotiroidismul, anemia, insuficienta cardiacă, diabetul zaharat, dar si tulburările de somn. Hipotiro ...

Vârsta la care bei prima dată alcool poate determina riscul de cancer
15/09/2019 15:20

 În timp ce legătura dintre alcool si cancer nu este clar stabilită de studii, o nouă teorie spune că băutura poate influenta estrogenul circulant si receptorii de estrogen din tesutul sanului. ...