horoscop-16

Dimensiune font:

Ce influență au astrele în sugar dating? La ce să te aștepți în sugar dating în funcție de zodie?

| 24-06-2019 15:41

  Cu toții avem un limbaj al dragostei propriu, mai ales atunci când suntem într-o relație. Tocmai de aceea, pentru unii sugar daddies limbajul dragostei adoptat de unele sugar babies este chineza, pentru că nu le este întodeauna simplu să întelegă preferințele partenerei, în ciuda faptului că au discutat deja depre ce așteptări au de la relație. Potrivit unui chestionar realizat pe sugardaters.ro la care au participat aproximativ peste 2400 de sugar babies din România, a reieșit faptul că există un tipar în preferințe și comportamente în funcție de zodie atunci când se implică într-o relație de sugar dating.

 Prin urmare, care este șablonul celor 12 zodii în sugar dating? Ce preferă fiecare zodie în acest tip de relație? Iată câteva idei cu care poți merge la sigur dacă știi în ce zodie este partenera ta de pe SugarDaters®

 1. Care sunt zodiile care preferă o primă întâlnire spontană și creativă?

 Sugar babies născute sub semnul fecioarei, preferă ca partenerul lor să dea dovadă de spontaneitate și inițiativă. Cu un mesaj precum "te aștept jos, mergem să avem o experiență culinară"sau „fă-ți bagajele, am rezervat un city break, plecăm în două ore", este de fapt cel mai scurt drum către inima lor. Se simt cu adevărat speciale atunci când din faptele partenerului reiese de fapt volumul de timp consumat, doar pentru a face din momentele petrecute împreună ceva special.

 Balanța, Taur și Capricorn sunt zodiile care cel mai probabil nu ar zice "nu" unei întâlniri spontane. Dacă "sugarul" este pe măsura așteptărilor, atunci cu siguranță vor găsi o portiță în agenda lor, unde să strecoare o întâlnire care include un prânz, o cină, sau chiar o escapadă de weekend.

 Pe de altă parte, sugar babies născute sub semnul săgetătorului preferă lucrurile făcute cu simț de răspundere și nu se grăbesc să accepte întâlniri prea ușor. Libertatea este foarte importantă pentru ele, de aceea o întâlnire spontană, nu reprezintă cel mai bun atuu pe care un sugar daddy ar trebui să îl aibă. Cu alte cuvinte, sunt șanse mari să spună pas unei întâlniri spontane și preferă să aștepte și să tatoneze terenul până când apare cineva cu care să înceapă ușor și care să se plieze și pe programul lor.

  2. Care sunt zodiile care preferă să mențină o relație de sugar dating de lungă durată și nu sar din floare în floare?

 Rac, fecioară și leu sunt zodiile care își doresc stabilitate în sugar dating. Preferă un singur sugar daddy alături de care să acumuleze experiențe diferite, în detrimentul mai multor sugar daddies practicând același activități la nesfârșit.

 Sugar babies născute sub semnul leului, iubesc atenția și sunt dispuse să investească timp și energie în relație. Cele născute sub semnul racului sunt purtate de sentimente de aceea vor rămâne în relație atâta timp cât chimia și pasiunea încă există.

 Balanțele și berbecii nu sunt făcuți pentru relațiile de lungă durată. Din tiparul berbecilor participanți la chestionar reiese că au frică de angajament și nu-și doresc o relație exclusivă cu un singur sugar daddy. Poate fi obositor să ții pasul cu o astfel de zodie având în vedere că nu ar avea disponibilitate mereu pentru tine, însă asta nu înseamnă că întâlnirile cu ei vor fi lipsite de aventură și pasiune. Merită acordată o șansă.

 Balanțele își apreciază foarte mult spațiul personal, iar libertatea este un cuvânt cheie care s-a regasit în tiparul acestei zodii. Prin urmare relațiile de lungă durată nu sunt tocmai în capul lor de listă. Fiind perfecționiste prin natura lor, balanțele caută un sugar daddy care știe să dozeze corespunzător timpul petrecut împreună și care respectă spațiul personal.

 3. Care sunt zodiile care se simt iubite atunci când li se oferă sesiuni de cumpărături, călătorii și cadouri?

 Vărsătorii nu ezită să-și arate afecțiunea însă așteaptă același lucru din partea partenerului. Rezultatele chestionarului efectuat pe sugardaters.ro indică faptul că cel mai eficient mod de a le pătrunde în minte și în suflet este printr-o sesiune de cumpărături. Sugar babies născute sub zodia capricorn sunt destul de greu de abordat și trebuie făcute eforturi pentru a arăta cu adevarat că ești un sugar daddy potrivit. Pentru început, o sesiune spontană de shopping urmată de o cină draguță, might do the job.

 Cadourile nu sunt neaparat un turn off pentru un scorpion dar nu contează la fel de mult precum călătoriile. Dispun de un gust bizar al artei și al mâncării, așadar, o călătorie trebuie aleasă înțelept, astfel încât să îmbine plăcut arta culinară cu cea culturală.

 Similar, multe sugar babies născute sub semnul peștilor, au ales călătoriile ca fiind cel mai dorit cadou. Iși doresc un sugar daddy cu care să petreacă foarte mult timp împreună, prin urmare caută pe cineva cu care sa împărtășească aventuri.

 Balanta și taurul nu preferă neaparat nici sesiunile de cumpărături și nici călătoriile. În schimb, un scenariu ideal pentru o întalnire de sugar dating de success este o seară relaxantă. Ceea ce îi ține fericiți într-o relație de sugar dating atunci când vine vorba de cadouri, sunt bijuteriile scumpe sau ultimele gadget-uri de pe piață.

 Gemenilor le place să li se reamintească cât de minunați sunt. Așadar dacă un sugar daddy le oferă un cadou oricât de mic, lor li se pare foarte mult. Nu le trebuie oferită luna de pe cer. În orice caz, se simt cei mai iubiți atunci când partenerul dă dovadă că poate ține pasul cu emoțiile și cheltuielile lor.

 Berbecul și leul au o reputație în a fi pragmatici și logici. Își doresc un sugar daddy care are posibilitatea de a le susține visele și să îi ajute realist în a-și îndepli visele. Pe scurt, iubesc banii.

 SugarDaters® s-a lansat in Romania in vara anului 2015 si este primul website din tara noastra care a introdus conceptul de sugar dating.

 Un Sugar Daddy este un bărbat matur, stăpân pe viața și economia lui, uneori căsătorit, alteori singur, pentru că este concentrat pe cariera și nu-și dorește o relație serioasă. Cu toate acestea însă, are nevoie de o prezență feminină în viața lui și nu neaparat sexual cât emoțional. Un Sugar Daddy tipic este un bărbat generos care este în căutarea unei Sugar Baby.

 O Sugar Baby este o femeie tânără, atrăgătoare, efervescentă care este atrasă de acest tip de bărbat și care în schimbul unei compensații este alături de el, îi oferă afecțiune și atenție.

 În Sugar Dating, fiecare relație și fie acord este diferit, iar fiecare Sugar Daddy și Sugar Baby are standarde și așteptări diferite. Cu toate aceastea însă, baza fundamentală a unei relații de Sugar Dating o constitue suportul financiar. Potrivit satisticilor de pe Sugardaters.ro, un Sugar Daddy cheltuie în medie 16% din venit pentru a satisface nevoile financiare ale unei Sugar Baby.

 România se situează pe locul 5 în topul țărilor cu cei mai mulți utilizatori Premium pe SugarDaters după marii consumatori care sunt Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda. În România sunt peste 14.500 utilizatori activi, dintre care 6600 SugarDaddies și 5800 Sugar Babies. Restul sunt Boy Toys și Sugar Mamas.

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Danilux S.R.L., cu sediul în mun. Botoşani, str. Primaverii, nr. 25, sc. F, et. P, Jud. Botoşani, CUI RO12598561 J7/6/2000 numită conform Sentinţei nr. 144/23.02.2011, pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 2715/40/2010, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică organizată la data de 04.07.2019, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor imobile: Nr. activ Denumire activ Valoare de evaluare (lei fără T.V.A.) Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.). Activul 1 Spațiu comercial situat în mun. Botosani, str. Calea Nationala, nr. 207, jud. Botoşani cu suprafaţa construită de 251,60 mp şi suprafaţa utilă de 219,39 mp şi teren aferent construcţiei cu suprafaţa de 363 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 50743 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 4646/N) cu numărul cadastral 1433-4470. 1.274.300,00 78.000,00 euro*. Activul 3 Proprietatea imobiliară situată în zona marginală a loc. Cătămărești Deal, com. Mihai Eminescu, jud. Botoșani, ce include: grajd cu suprafața construită de 745 mp și teren aferent construcției cu suprafața de 2.580,76 mp, înscrise în Cartea Funciară nr. 50184 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 357/N) cu numărul cadastral 22/21/1/2/2/2/1 și bunuri mobile aferente, respectiv telefon mobil, birouri – 10 bucăți. 1.702.400,00 89.100,00 euro*. Sumă ce va fi achitată în lei la cursul valutar BNR din ziua plății. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până cel târziu la data de 03.07.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, toate documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00 – 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0330/401589, 0758049901, 0749244377; 0232/243864, fax: 0232/212231. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. ALDO S.R.L. Vaslui, cu sediul social în mun. Vaslui, str. Traian, bl. 228, sc. A, etaj 2, ap. 9, jud. Vaslui, C.U.I. RO 3337184, nr. de înreg. O.R.C. J37/918/1992, potrivit Sentinţei nr. 924/2013 din data de 23.10.2013, pronunţată de Tribunalul Vaslui – Secţia Civilă, în dosarul nr. 2980/89/2012, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare pentru data de 14.06.2019, ora 13.00, respectiv 28.06.2019, ora 13.00 a următorului activ proprietatea S.C. Aldo S.R.L. Vaslui: Nr. crt. - Denumire activ - Valoare pornire (lei fără T.V.A.) Activul nr.1 Proprietate imobiliară comercială – Magazin Mixt: Construcție – „Magazin Mixt” situată în mun. Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 279, jud. Vaslui, în vecinătatea benzinăriei Bemoil, cu suprafața construită de 40,50 mp și supr. utilă de 38,50 mp – extratabulară – construită pe terenul unei persoane fizice - 14.190,00. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 13.06.2019, ora 14.00, respectiv 27.06.2019, ora 14.00 la sediul lichidatorului judiciar M.R.L. Iași din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iași. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0755132474; 0757545545; 0232/243864, fax: 0232/212231 e-mail: vanzari@insolventa.ro. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L..
Una dintre cele mai mici vietati din ocean e si foarte galagioasa. Face mai mult zgomot ca motorul unui avion!
17/07/2019 13:21

 Este vorba despre niste rame din specia Leocratides kimuraorum, care fac surprinzator de mult zgomot. Traiesc in bureti de mare in largul coastei Japoniei, la adancimi de peste 100 de metri. Si, dupa cum ...

VIRAL. Cum au sărbătorit Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger 43 de ani de la Montreal
17/07/2019 10:54

 Au trecut 43 de ani de la Olimpiada de la Montreal, la care Nadia Comăneci a primit primul 10 din istoria gimnasticii, iar sportiva noastră a ”sărbătorit” cum se cuvine, alături de un alt ...

Maimuțele au învățat să se descurce la un joc la care doar oamenii se pricepeau
17/07/2019 09:51

 Această descoperire sugerează că ultimul strămos comun al oamenilor si al cimpanzeilor ar fi avut capacitatea de a gandi complex, intr-o manieră similară cu cea necesară pentru joc. Stim deja că ...

Avertisment deosebit de grav: ce se întâmplă cu insectele din lume, conform specialiștilor
17/07/2019 09:27

Extinctia insectelor se desfăsoară intr-un ritm mai alert decat ai crede, iar consecintele pentru noi, ca oameni, sunt imediate. Aproximativ 33% dintre toate speciile de insecte se află pe cale de disparitie ...

Româncele și bulgăroaicele fac mii de lire pe lună, din furturi de buzunare, în Anglia
16/07/2019 22:44

 Acestea se imbrăca frumos si ies la furat pe străzile din Anglia. Tinerele merg in grupuri organizate, de cate patru, cinci, iar tintele sunt femei asiatice sau arăboaice, care ies din magazine de lux. ...

Cât de benefică este spirulina pentru organismul nostru?
16/07/2019 21:45

Milioane de oameni utilizează spirulina ca pe un supliment alimentar, fiind recomandat de Organizatia Natiunilor Unite (ONU) si de Organizatia Mondială a Sănătătii, motiv pentru care ONU recomandă spiruli ...

Plasticul si gunoaiele noastre au ajuns si-n cuiburile berzelor. Un pui era sa moara sufocat cu o panglica
16/07/2019 17:00

 Conform Societatii Ornitologice Romane (SOR), deja au fost numarate peste 2.000 de cuiburi, dintre care trei se afla in Bucuresti. Pe 8 iulie 2019, aplicatia se afla pe locul intai in topul celor mai pop ...

Ce s-a gasit in burta unui dinozaur de acum 120 de milioane de ani
16/07/2019 14:33

Foto: Jingmai O'Connor/Current Biology Oamenii de stiinta au avut surpriza sa descopere in burta unui dinozaur scheletul unei soparle, perfect conservat si aproape integral. Mai mult, aceasta apartine unei sp ...

Fumatorii de tigari electronice tind sa reduca consumul de tutun, dar se expun unui alt mare risc
16/07/2019 12:29

Odata cu cresterea numarului utilizatorilor de tigari electronice, incepand cu sfarsitul anilor 2000, numeroase studii au incercat sa stabileasca daca aceasta modalitate reprezinta sau nu un sprijin eficient in ...

Eclipsă de lună, 16 iulie 2019. Cum ne afectează eclipsa viața sentimentală?
16/07/2019 12:14

Eclipsă de lună, 16 iulie 2019. La exact 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, in data de 16 iulie 1969, Luna va oferi marţi spectacolul unei eclipse parţiale care va putea fi admirată din majoritat ...