Ce libido ai în funcţie de zodie

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 18:20

Berbec

Frecvenţa cu care face sex Berbecul poate ameţi pe oricine. Mai mult, nu are nevoie de preludiu odată ce i-ai trezit apetitul sexual. Dacă vrei să-i ridici libidoul la cote maxime nu trebuie decat să fii inaccesibilă. Spune-i că nu ai timp să te vezi cu el sau că te doare capul. Te va dori cu ardoare! Previzibilul şi rutina îi scad libidoul. Dacă eşti tot timpul disponibilă, pofta sa de sex devine inexistentă.

Taur

Frecvenţa cu care face sex Taurul depinde enorm de context. Dacă vrei să îi menţii libidoul viu, fă-i diferite surprize sexuale, Trimite-i un sms erotic şi aşteaptă-l acasă goală, doar la lumina lumanărilor. Oricat de obosit este, va rezista toată noaptea, pentru că are are o latură senzuală care persistă, odată ce l-ai provocat. Distanţa fizică şi emoţională îi inhibă pofta de sex, aşa că nu ai parte de sex, dacă nu îi răspunzi la telefon.

Gemeni

Frecvenţa cu care Gemenii fac sex nu este afectată de stresul cotidian, cum se întamplă de obicei. Dimpotrivă, acest semn zodiacal, pus pe distracţie, crede că o partidă bună de sex poate fi soluţia problemelor sale. Cum îi creşti libidoul? Creierul este cel mai erogen organ, mai ales în cazul Gemenilor! Spune-i o glumă cu tentă sexuală, descrie-i o fantezie sau flirtează cu cateva replici spumoase, pentru a-l pune pe jar. Dacă nu ai imaginaţie în pat şi în afara lui îi inhibi libidoul.

Rac

Frecvenţa cu care face sex Racul este invers proporţională cu probleme sale. El nu poate separa sexul de sentimente, aşa că libidoul său este inhibat în primul rand de probleme cotidiene. Dacă s-a certat cu tine, nu te aştepta la propuneri indecente. Cum îi creşti libidoul? Copleşteşte-l cu afecţiune, căci Racul are cea mai nestăvilită poftă de sex atunci cand iubeşte şi se simte iubit.

Leu

Frecvenţa cu care Leul vrea să facă sex creşte odată cu numărul admiratoarelor sale. Adoră să fie adorat, aşa că dacă îi gadili orgoliul, nu îl vei putea ţine la distanţă de tine. Ii creşti libidoul, dacă iei tu iniţiativa şi propui partidele de sex. Dacă îl îmbii la sex în timp ce staţi tolăniţi pe canapea uitandu-vă la un film, se va simţi extrem de dorit. La fel şi dacă nu te abţii de la apropouri în public. Dezinteresul pentru el şi pentru sex îi taie imediat şi lui cheful de sex.

Fecioară

Frecvenţa cu care face sex Fecioara depinde doar de tine. Este un perfecţionist, aşa că gesturile mici pe care le faci cantăresc mult. Mana trecută prin păr, modul în care îl strangi de braţ la cinema, pantofii tăi roşii cu toc… toate aceste lucruri îi cresc libidoul. Aşadar, fii atentă la detaliile care fac diferenţa. Tot ele îi pot inhiba libidoul. Faptul că te ridici din pat fără să îl săruţi sau că ai cumpărat o lenjerie sexy, care nu este pe placul lui îi taie pofta de sex.

Balanţă

Frecvenţa cu care face sex Balanţa ocilează în funcţie de frecvenţa cu care faci tu sex, pentru că ştie cum să se modeleze astfel încat să libidourile voastre să fie la unison. Dacă vrei să îi creşti libidoul nu trebuie decat să îi oferi un preludiu mai elaborat şi cateva vorbe mai murdare, căci Balanţa, deşi caută armonia, în pat preferă sexul mai dur. Ii inhibi însă libidoul dacă te dovedeşti lipsită de diplomaţie şi nedreaptă în viaţa de zi cu zi.

Scorpion

Frecvenţa cu care face sex Scorpionul ar putea fi înscrisă în Cartea Recordurilor, căci, dacă ar fi după el, nu ar mai părăsi patul. Ii inhibă totuşi cateva lucruri libidoul. Pentru că trăieşte orice partidă de sex şi emoţional, nu doar fizic, neînţelegerile cu cea pe care o iubeşte îi taie cheful de sex. La fel şi previzibilitatea. Aşa că, în cazul în care sunteţi într-o relaţie serioasă, alungi previzibilitatea şi îi menţii pofta de sex la cote maxime, dacă păstrezi mereu puţin mister în jurul tău.

Săgetător

Frecvenţa cu care Săgetătorul face sex depinde de ce-i pică în mană. Este mereu în căutarea noului, aşa că are multe escapade sexuale, dar nu toate îl împlinesc. Are în mod instinctiv un libido mare, pe care i-l menţii aşa, dacă eşti în stare să îl surprinzi din cand în cand, astfel încat să nu se plictisească. Ii inhibi libidoul dacă nu schimbi nimic de la o partidă de sex la alta. Repetiţia îi taie pofta de sex, chiar dacă se spune că este mama învăţăturii. Preferă să experimenteze, decat să se perfecţioneze.

Capricorn

Frecvenţa cu care face sex Capricornul depinde mult ceea ce i se oferă, căci ar alege calitatea oricand în locul cantităţii. Preferă să planifice un weekend romantic la munte, unde să nu se ridice din pat, decat să facă cate o partidă scurtă de sex în fiecare seară, după o zi extenuantă la serviciu. Cum îi ridici libidoul? Cu o cină pe cat de romantică, pe atat de hrănitoare, l-ai putea convinge că merită să se relaxeze în pat cu tine şi în timpul săptămanii. Ii inhibi libidoul dacă îl cicăleşti sau îl contrazici, pentru că este cerebral şi va ieşi cu greu din starea de tensiune.

Vărsător

Frecvenţa cu care face sex Vărsătorul depinde de potrivirea… intelectuală cu partenera sa. O femeie inteligentă, care este capabilă să-i ofere Vărsătorului revelaţii de orice fel, îi aprinde acestuia simţurile sexuale. Ii creşti libidoul dacă îl surprinzi cu tehnici inedite, precum sexul tantric sau pur şi simplu, porţi o discuţie antrenantă cu el, la un pahar de vin. Ii inhibi libidoul dacă te percepe ca fiind o femeie comună şi superficială sau dacă i se pare că apreciezi doar partea fizică a sexului.

Peşti

Frecvenţa cu care face sex depinde de fantezia în care trăieşte cu tine. Dacă te consideră o iubită inocentă va aştepta cuminte oricat. In cazul în care te vede ca fiind femeia fatală, ţine pasul cu tine şi îţi va satisface toate dorinţele. Ii creşti libidoul, dacă îi propui să materializaţi diferite fantezii, pe ale tale sau pe ale lui. O iubită cu imaginaţie, îi va menţine sangele fierband. Libidoul său este inhibat de egoismul celuilalt, care se preocupă doar de propria plăcere şi nu caută să empatizeze şi să se contopească cu el.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Meryl Streep şi concursul de televiziune Eurovision, nominalizări pentru Premiile Grammy
26/11/2020 07:36

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Grammy, o listă pe care s-au strecurat insă şi alte nume mai puţin o ...

În România, în fiecare săptămână o femeie este ucisă în bătaie
25/11/2020 18:58

Pe 25 noiembrie este Ziua Internatională a combaterii violentei impotriva femeilor, stabilită pentru a trage un semnal de alarmă pentru numărul incă ingrijorător de ridicat al cazurilor de violentă domes ...

Ministerul Afacerilor Externe vrea să apere femeile de bătăile bărbațilo
25/11/2020 11:37

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută marcarea Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei impotriva Femeilor, reiterandu-şi angajamentul "ferm" faţă de promovarea şi protejarea drept ...

YouTube a interzis canalul One America News Network, pro-Trump. Timp de  o săptămână nu va putea posta videoclipuri
25/11/2020 07:30

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network (OAN) să posteze videoclipuri noi timp de o săptămană şi i-a interzis să obţină venituri din conţinutul deja online, a informat r ...

FOTO/VIDEO - Top BBC. Cine sunt cele 100 de femei care au influențat lumea în acest an
24/11/2020 16:00

BBC a dezvăluit lista sa cu cele 100 de femei care şi-au pus amprenta asupra lumii in anul 2020, unul dintre cei mai complicaţi pe plan internaţional. Topul conţine nume din diverse domenii, de la politici ...

  Laura Bretan, colaborare cu artiștii canadieni care au cântat pentru Barack Obama
24/11/2020 15:15

   Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie, dar şi vocea care a cucerit publicul la emisiuni precum Romanii au talent şi America’s Got Talent, lansează s ...

Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...

Cuvintele Anului, în Dicționarul Oxford. Ce sintagme au fost introduse în celebra publicație
24/11/2020 10:15

Dicţionarul Oxford a ales mai multe sintagme drept Cuvantul Anului, intr-un 2020 ''fără precedent'': coronavirus, lockdown, circuit breaker, shelter-in-place, remote/ly, unmute Editorii celei mai cuprinzăt ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei