Chat roulette random: comunicare live de care nu te plictisești

img ze

Dimensiune font:

| 28-03-2023 10:39

 Nu e deloc ușor să-ți găsești jumătatea. Chiar și cu toate resursele din ziua de azi, toate serviciile de întâlniri online care sunt la dispoziția tuturor, uneori este foarte greu să găsești persoana potrivită. Tinder și Match pot deveni foarte repede o rutină plictisitoare dar chiar și așa unii sunt pregătiți să-și ocupe timpul cu asta pentru a găsi pe cineva. Alții aleg platformele alternative și cel mai des aceasta este alegerea corectă!

Mai jos vom vorbi despre comunicarea live, în special de formatul de video chat roulette. Cu toate că nu este nou, acesta se bucură de o renaștere în ultimii ani iar video chat-ul random (aleator) prinde noi culori așa că nu-l trece cu vederea. 

La care video chat-uri random ne referim?

Mai jos vom vorbi exclusiv despre un anumit tip de video chat random (aleator), adică site-uri și aplicații care te conectează la nimereală cu interlocutori prin apel video. Asta ca să nu lărgim prea mult posibilitățile conceptului de video chat deoarece categoria generală este prea largă.

Următoarele servicii atrag cea mai mare atenție:

 • Chatrandom — un video chat roulette foarte popular unde poți comunica față în față cu oameni noi selectați aleator, căuta interlocutori în funcție de sex și lista de interese, comunica în camere tematice cu mai mulți participanți sau chiar poți vizita un chat separat doar cu femei însă opțiunea asta e contra cost. 
 • Videochat RO — o super platformă pentru bărbații care vor să comunice doar cu femei și să nu piardă timpul. Filtrarea după sex nu dă greș niciodată iar datorită traducerii automate a mesajelor scrise, poți comunica confortabil cu persoane din orice colț al lumii. În plus serviciu cu tehnologie chatroulette Videochat RO are servicii excelente de moderare și asistență.
 • Bazoocam — nu e chiar cel mai performant video chat roulette dar se bucură totuși de ceva popularitate. Aici nu vei găsi filtre după locație, sex sau interese. Ai însă la dispoziție mini jocuri integrate și o platformă de video difuzare (streaming) unde poți să vizualizezi conținutul altora sau să-l împărtășești pe al tău. 
 • OmeTV — un video chat random bun pentru cei care apreciază simplitatea și conveniența. OmeTV are o interfață minimalistă și oferă căutarea interlocutorilor în funcție de sex și țară, precum și serviciul de traducere automată a mesajelor. În rest, acesta este un video chat roulette clasic fără prea multe zorzoane. 
 • Chatous — un video chat pentru telefoanele iOS și Android. Într-un fel, aplicația se aseamănă cu un messenger clasic. De exemplu, le poți trimite celorlalți clipuri video de 6 secunde, poți căuta oameni după interese folosind hashtags sau comunica direct din aplicație. 
 • Chatspin — un video chat random universal cu filtrare după sex și posibilitatea de a căuta și după țară. Una dintre cele mai interesante opțiuni de pe Chatspin sunt măștile artificiale. Datorită lor, nu doar adaugi un pic de sare și piper la conversație dar ai și un factor sporit de anonimat și confidențialitate pe platformă. Nimeni nu va putea să-ți vadă fața dacă tu nu vrei. 
 • Tinychat — nu chiar un video chat roulette clasic ci mai degrabă un serviciu de difuzare (streaming) care îți permite să transmiți video live sau să urmărești difuzările altora. În mare parte, Tinychat nu diferă față de celelalte platforme cu excepția unei opțiuni interesante — aici poți urmări difuzările persoanelor din apropiere.  

În general, formatul de video chat roulette este perfect pentru cei care mai pun baza și pe simplitate, conveniență și confort în comunicare, pe lângă siguranță, anonimat și confidențialitate. Mai jos îți prezentăm avantajele formatului de comunicare live. 

5 motive pentru care nu te plictisești pe video chat random

 • Motivul #1. O mulțime de oameni pe chat

Nu vorbim de zeci, ci mai degrabă de mii de oameni cu care poți comunica aproape pe orice temă. Platformele populare de video chat pot avea în jur de 20-30 de mii de utilizatori conectați în orice moment, ba chiar mai mulți la orele de vârf. Poți să fii sigur că nu vei duce niciodată lipsă de interlocutori. Cel mai important e că ai șansa de a discuta cu cineva “acum și aici” în loc să trimiți mesaje și să aștepți până primești un răspuns — asta dacă chiar îți răspunde.

 • Motivul #2. Contact vizual cu persoana cu care comunici

Posibilitatea de a putea să vezi persoana cu care comunici, fie și prin video apel, e o componentă a comunicării mai importantă decât crezi. Un simplu mesaj nu te ajută să îți dai seama cine este cu adevărat acea persoană. Trebuie să vă vedeți, să vă auziți, să observi cum se comportă, ce se află în jurul ei. Bineînțeles că video chat-ul nu este la fel ca o întâlnire în carne și oase dar este totuși o variantă mult mai bună decât mesajele scrise săptămâni la rând fără a înțelege dacă ai dat de o persoană potrivită.

 • Motivul #3. Interactivitatea comunicării

Comunicarea pe video chat nu se rezumă doar la conversații ci implică mai multe oportunități. Pe unele platforme poți trimite fișiere, poze, video, cadouri sau poți urmări difuzările altora și așa mai departe. Te sfătuim să te interesezi mai în detaliu de ce oferă fiecare platformă online pentru a selecta varianta cea mai potrivită pentru tine. Ai de unde alege!

 • Motivul #4. Conveniență și viteză

Pe majoritatea platformelor de live chat, ba nu e nevoie să te înregistrezi deloc, ba înregistrarea e super rapidă. Asta înseamnă că poți trece repede la ceea ce te interesează — comunicare! Mai mult, video chat-ul te conectează aproape instant cu oameni noi și nu vei avea de așteptat deloc. Dacă vreodată ești în situația în care nu îți place de persoana cu care te-ai conectat și nu te simți confortabil să continui discuția, poți trece imediat la următoarea persoană printr-un singur clic. În scurt timp vei da peste o nouă șansă de a comunica cu o persoană care îți apare pe ecran. 

 • Motivul #5. Economie de bani

Multe platforme de video chat random sunt gratuite. Unele au opțiuni contra cost dar în cele mai multe cazuri prețul nu este piperat, mai ales dacă compari cât costă abonamentele pe aplicațiile populare de întâlniri unde poți plăți câteva zeci de dolari lunar fără a avea niciun rezultat. Așa că dacă îți pasă de timp și bani, te sfătuim să încerci video chat. 

Pe scurt

Dintre toate posibilitățile pe care le oferă comunicarea din ziua de azi, formatul video este deasupra tuturor celorlalte tipuri. Video chat-urile au devenit extrem de populare în timpul pandemiei de coronavirus și încă sunt în top. Utilizatorii au apreciat avantajele comunicării live și nu vor să renunțe acum la acestea. 

Dacă totuși continui să preferi comunicarea prin mesaje, te sfătuim să încerci cel puțin o dată și formatul de video chat, măcar pentru a-ți lărgi cercul de cunoștințe și a varia un pic stilul de conversații. Ai mari șanse să-ți placă și să-ți schimbi radical întreaga viață. Poate așa îți vei găsi marea dragoste, nu ezita să încerci!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1683/89/2022, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. TATATU BAKERY S.R.L. Vaslui, cu sediul în loc. Vaslui, judeţul Vaslui. Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 05.05.2023. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 25.05.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, respectiv până la data de 27.07.2023 la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103.
ANUNŢ privind închirierea prin licitaţie publică a unei suprafete de teren de 15 mp, in curtea Dispensarului Moţca – CF 60052, pentru amplasarea unui container ȋn vederea desfăsurării de activităţi privind vȃnzare produse papetarie, de multiplicare documente, etc. UAT Comuna Moţca, adresa : localitatea Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţul Iaşi, tel : 0232/715777, fax: 0232/715050 , email : comuna_motca@yahoo.com scoate la licitaţie publică o suprafaţă de teren de 15 mp, situat în intravilanul comunei Moṭca, ȋn curtea Dispensarului din localitatea Moṭca – CF 60052. Accesul la imobillul menţionat se face din str. Moldovei. Închirierea se face conform art. 333 – 336 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ şi Hotărȃrea Consiliului local Moţca nr. 32 din 27.04.2023. Documentaţia de atribuire poate fi achiziţionată, contra cost, de la sediul Primăriei comunei Moţca. Contravaloarea documentaţiei este de 100 lei. Ofertele se redacteazã în limba românã şi vor fi prezentate conform documentaţiei de atribuire. Data limitã pentru depunerea ofertelor este 31.05.2023 ora 9:00. Adresa la care trebuie depuse ofertele : Primãria comunei Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţui Iaşi. Data limitã pentru solicitarea clarificãrilor este 25.05.2023. Data limitã pentru transmiterea rãspunsului la clarificãri este 26.05.2023. Licitaţia va avea loc în data de 31.05.2023 ora 11:00 la sediul Primãriei comunei Moţca, judeţul Iaşi. Litigiile de orce fel ce decurg din executarea contractului de concesionare sunt de competenţa secţiei de contencios administrativ a Tribunalului Iaşi.
Relaxare și sănătate – ce beneficii terapeutice îți poate aduce o saună cu infraroșu?
30/05/2023 16:11

  Sauna reprezintă mai mult decat o simplă modalitate de relaxare, datorită multiplelor beneficii terapeutice. Aceasta a fost folosită pentru prima dată in cultura finlandeză cu peste 2.000 de ani i ...

De ce este mai bine sa iesi la intalnire cu barbati mai putin atractivi?
30/05/2023 12:34

Sunt multe elemente importante intr-o relatie de succes, cum ar fi pretinderea că asculti in pat, cand de fapt esti concentrat pe telefon timp de jumătate de oră, de exemplu. Cand vine vorba de aspect, majo ...

Heidi Klum, accident vestimentar pe covorul roșu de la Cannes
27/05/2023 11:56

Heidi Klum a fost protagonista unui accident vestimentar pe covorul rosu de la Cannes. Actrita, in varstă de 49 de ani, a fost prezentă miercuri la proiectia filmului francez „La Passion De Dodin Bouffant ...

Ceaiul de ghimbir – o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate
27/05/2023 10:22

Ceaiul de ghimbir este o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate. Aceasta rădăcină aromată, care face parte din familia Zingiberaceae, a fost cultivată de mii de ani ...

Culisele prostituției de lux de la Cannes: actrițe, modele, milionari arabi și tarife de 40.000 de dolari pe noapte
27/05/2023 07:13

Celebrul Festival de Film de la Cannes nu inseamnă doar strălucirea de pe covorul rosu, celebrităti si capodopere cinematografice, ci are si o parte „intunecată“. Orasul de pe Riviera franceză ...

 Terapia de logopedie - ajutor esențial pentru copiii cu autism
24/05/2023 09:51

Întarzierile de dezvoltare a limbajului nu sunt intotdeauna un semnal de alarmă, fiecare copil avand propriul ritm de a-si insusi abilitătile de vorbire. Cu toate acestea, depăsirea varstei de doi ani ...

Ponturi despre sex din 1861: lucrurile greşite pe care femeile şi bărbaţii le învăţau despre amor
21/05/2023 14:10

„Cartea Naturii“, un ghid sexual care datează din 1861 şi care a fost redactat de un anume James Ashton, le vorbea femeilor şi bărbaţilor despre concepţie, mijloace de contracepţie, dar oferea şi sf ...

Ce efecte uimitoare au săruturile în timpul sexului
21/05/2023 09:55

Cand vine vorba de săruturi si sex, nu există niciun motiv să nu te bucuri de amandouă. Beneficiile sărutului nu se opresc in dormitor, avand şi alte avantaje pe care e bine să le cunoşti. Mai putin ...

Care sunt modelele de module electronice?
19/05/2023 13:36

Modulul electronic este, de obicei, proiectat să fie compact si să aibă interfete standardizate, care facilitează conectarea si integrarea cu alte componente sau sisteme. Acesta poate avea pini sau conector ...

Cearta in cuplu – cand este benefica o confruntare intre parteneri
19/05/2023 06:09

V-ati vazut, v-ati placut si ati ramas impreuna. Doar cu el poti rade asa, din tot sufletul, dar tot el este si cel care te scoate cel mai tare din sarite. Ai vrea sa previi o noua cearta in cuplu? In primul r ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei