Chec duo
Dimensiune font:
-
Ingrediente
5 oua 75 g unt 4 linguri faina zeama de lamaie un praf de copt 100 ml smantana 8 linguri de zahar zahar pudra un plic zahar vanilat 4/5 picaturi esenta de vanilie coaja de lamaie 150 g ciocolata amaruie 2 linguri cacao
-
Mod de preparare
Se topeste pentru inceput ciocolata la baie de aburi. Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga untul si smantana si se obtine o crema fina. se stinge praful de copt in cateva picaturi de lamaie si se adauga in compozitie. Separat, se bat albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Albusurile se amesteca cu crema de galbenusuri. Se incorporeaza usor, sa nu se lase, si se adauga faina cernuta. Se imparte compozitia. Se toarna jumatate in tava tapetata cu hartie de copt. Restul compozitiei se amesteca cu ciocolata si cacaua cernuta. Se toarna deasupra si se baga la cuptor. Se coace la 160 grade Celsius. Se serveste ornat cu zahar pudra
-
Mod de servire
Checul duo se pudreaza cu zahar pudra.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau