Cine sunt copiii indigo? Care sunt caracteristicile lor?

R (4)

Dimensiune font:

| 18-02-2022 10:15

Termenul de copil indigo a fost adus in atentie de telepata Nancy Ann Tappe, care a clasificat personalitatile oamenilor dupa culoarea aurei.

Potrivit lui Tappe, fenomenul indigo a fost recunoscut drept una dintre cele mai incitante schimbari ale naturii umane care a fost vreodata traita de societate. Eticheta de indigo descrie tiparul energetic al comportamentului uman care exista la ceva mai bine de 95% din copiii nascuti in ultimii 10 ani. Acest fenomen se petrece la nivel global si, pana la urma, persoanele indigo, vor inlocui toate celelalte culori. In copilarie, copiii indigo sunt usor de recunoscut dupa ochii lor mari si privirea limpede. Sunt copii precoce, extrem de inteligenti, cu o memorie prodigioasa si o puternica dorinta de a trai dupa cum le dicteaza instinctul.

Acesti copii ai noului mileniu sunt suflete sensibile, dotate cu un nivel inalt de constiinta, care au venit aici pentru a ajuta la schimbarea vibratiilor din viata noastra si pentru a crea un singur taram, un singur Pamant si o singura specie. Ei sunt puntea noastra spre viitor.

Potrivit lui Peggy Day si Susan Gale, sosirea copiilor indigo a fost prezisă de Edgar Cayce, cu mult timp inainte de clasificarile aurei, facute de Tappe. Se vorbeste despre copiii indigo precum despre etapa urmatoare a evolutiei omului pe Terra. Au fost denumiti asa dupa culoarea aurei pe care o poarta, dar si pentru ca aceasta noua rasa umana are idealuri marete pe aceasta planeta. Idealurile sunt de ordin spiritual si doar cu ajutorul copiilor indigo aceasta lume materialista se poate schimba intr-una in care valorile morale si spirituale sunt culmile spre care trebuie sa viseze oricine.

Copiii indigo sunt spirite luptatoare sau luptatori ai luminii. Scopul lor colectiv este sa schimbe vechile sisteme care nu ne mai servesc. Ei sunt aici pentru a curata blocajele si vechile bariere. Un influx al acestor copii s-a intamplat pe la mijlocul anilor ’80.

Copiii indigo se incarnează pe Pământ de 100 de ani incoace. Primii oameni indigo au fost pionieri si deschizatori de drumuri. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, s-au nascut in numar semnificativ, si acestia sunt adultii Indigo de astazi. Totuşi, in anii `70 s-a născut un val mare de oameni Indigo astfel ca acum avem o intreaga generatie de oameni Indigo care acum sunt in jurul varstei de 40 de ani si care sunt pe cale a-si ocupa locurile ca leaderi in lume. Oamenii Indigo au continuat sa se nasca pana prin anul 2000, cu abilitati crescande si grade sofisticate de creativitate si tehnologie.

 

Cum putem recunoaste un copil indigo?

Copilul indigo poate fi recunoscut dupa culoarea aurei si dupa o serie de alte trasaturi, potrivit unei clasificari care se poate gasi pe website-ul The Indigo Children (proprietate a Scrierilor Kryon).

Ei vin in aceasta lume cu sentimentul ca sunt de vita nobila (si adesea se si comporta in acest fel).
Au sentimentul ca „merita sa fie aici” – si sunt surprinsi ca ceilalti nu gandesc la fel.
Pretuirea de sine nu e o problema pentru ei. Adesea le spun parintilor „cine sunt ei”.
Au probleme in a accepta autoritatea absoluta (autoritatea care nu da explicatii si nu ofera posibilitatea de a alege).
Pur si simplu, ei nu vor sa faca anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu sa astepte la coada.
Se simt frustrati cand sunt incadrati in sisteme bazate pe ritualuri si care nu necesita gandire creativa.
Adesea vad modalitati mai bune de a face ceva – atat acasa, cat si la scoala – ceea ce ii face „spargatori de sistem” (nonconformisti fata de orice sistem).
Par antisociali, daca nu sunt printre cei la fel cu ei. Daca nu exista in jurul lor si alte persoane cu acelasi gen de constiinta, adesea se interiorizeaza, considerand ca nici un om nu-i intelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu sa suporte scoala, ca organizare sociala.
Nu reactioneaza la impunerea disciplinei pe baza de „vina”, (de genul, „Asteapta pana vine tata acasa si afla ce ai facut”.)
Nu au retineri cand e vorba sa va spuna de ce anume au nevoie.
Copiii Indigo simt lipsa de onestitate, asa cum un catel poate simti frica. Persoanele Indigo stiu cand sunt mintite, luate peste picioar sau manipulate.

Dr. Doreen Virtue, doctor in psihologie, a avut una dintre contributiile majore in a intelege copiii cei noi din ziua de azi, prezentand publicului international inca din 1999 notiunea de copii indigo. Aceasta sustine urmatoarele: acesti copii sunt foarte senzitivi, au abilitati mediumnice si un spirit de razboinic, deoarece telul lor colectiv este sa zdrobeasca vechile sisteme care nu ne mai sunt de folos. Ei sunt aici sa anuleze sistemele guvernamentale, educationale si legale carora le lipseste integritatea. Pentru a atinge acest tel, ei au nevoie de temperament si determinare arzatoare.

Acei adulti care rezista schimbarii si care pretuiesc conformismul se poate sa-i inteleaga gresit pe cei indigo. Adesea acestia sunt etichetati in mod gresit cu diagnostice psihiatrice cum ar fi Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive (SADH) sau Sindromul Atentiei Deficitare (SAD). Din pacate, atunci cand acestia sunt sub medicatie, persoanele indigo isi pierd adesea senzitivitatea lor frumoasa, darurile spirituale si energia de luptator.

Copiii indigo au in comun una si aceeasi menire a vietii: sa ajute sa faca lumea mai buna, sa contribuie la trecerea in Noua era a pacii. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Inundații în Emirate. Trei filipinezi au murit
19/04/2024 15:39

Trei lucrători filipinezi au murit in urma unor inundaţiilor fără precedent care au afectat la inceputul acestei săptămani Emiratele Arabe Unite, unde traficul rămane perturbat vineri pe aeroportul din D ...

Colagenul și acidul hyaluronic, tinerețea la sticluță
18/04/2024 15:39

Colagenul si acidul hialuronic au devenit cuvinte de ordine in industria cosmetică, promise adesea ca solutia supremă pentru inversarea sau incetinirea semnelor vizibile ale imbătranirii. Aceste două comp ...

  Culorile frumuseții, o călătorie prin istoria fardurilor
18/04/2024 15:23

Fardurile au jucat un rol crucial in cultura si societatea umană de mii de ani, servind nu doar ca mijloace de infrumusetare, dar si ca simboluri ale statutului social, sănătătii si chiar moralitătii. De l ...

Iubești confortul? Alege mătasea naturală de la Tadame
18/04/2024 15:00

 Mătasea naturală este un material textil rafinat si o investitie in confortul celor care o aleg. De sute de ani, a fost pretuită pentru proprietătile sale. De-a lungul timpului, a devenit un material ...

Povestea fructului miraculos
16/04/2024 13:51

 Într-o lume in care zahărul este omniprezent si lupta impotriva obezitătii si a bolilor legate de dietă continuă să fie o prioritate globală, apare un aliat neasteptat: fructul miraculos, sau ...

Evoluția Agentului Imobiliar: Cursurile Smart Experience de la Inter Imobiliare modelează profesioniștii de mâine
15/04/2024 14:02

 Ai observat vreodată cat de rapid se schimbă lumea imobiliarelor? Dacă esti agent imobiliar sau te gandesti să devii unul, e esential să fii mereu informat si pregătit pentru noile provocări. &Ici ...

Povestea parfumului de trandafiri
14/04/2024 14:46

În grădina cu flori a naturii, există un personaj incantător care captivează simturile cu frumusetea si misterul său delicat: parfumul de trandafiri. În spatele fiecărui strop de esentă parfu ...

La 48 de ani, Georgiana Văcaru are 10 băieți și 10 fete. Ireal câți urmași are femeia cu cei mai mulți copii din lume
12/04/2024 17:11

Georgiana Văcaru este o adevărată mamă eroină. Argeseanca născută in anul 1976 este femeia cu cei mai multi copii din Romania. La doar 48 de ani, femeia a adus pe lume 10 băieti si 10 fete. Iată povest ...

Surori siameze, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce se întâmplă dacă una dintre ele moare
11/04/2024 16:03

Desi la nastere cadrele medicale au spus că vor trăi doar cateva zile, două surori siameze, Carmen si Lupita Andrade, au sfidat sansele de supravietuire si se bucură de tot ce le oferă viata la cei 23 de a ...

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare
09/04/2024 12:18

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare  Într-o lume in care protectia ochilor de razele soarelui nu mai este doar o necesitate, ci si o declaratie de stil, este esential să alegi cor ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei