Ciorba de vara cu zarzare si prune.
Dimensiune font:
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pentru oala de 3L:
2-3 cartofi
ceapa
200 g legume(morcov,mazare,porumb)
1 lingurita bulion
1 rosie decojita
paste
marar,patrunjel,leustean
delikat,piper
smantana
30 zarzare+prune
ulei
varza
Mod de preparare:
Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune marar,patrunjelul si delikat.Cand aproape a fiert se adauga pastele,se mai fierb 3-4 minute,apoi zeama de zarzare cu prune si smantana.Inainte de a opri focul se adauga leusteanul, piperul ,cateva zarzare si se acopera oala cu capacul.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau