Cum sunt femeile la pat în functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 15:47

Femeia Berbec

Tie îti place sa stii mereu în ce ape te scalzi! Vrea o aventura? Nicio problema, dar sa îti spuna dinainte si sa nu te duca cu zaharelul. Odata ce i-ai aflat intentiile tinzi sa preiei controlul, lucru care genereaza si lucruri bune, dar si rele. Iti place sa iei initiativa în locuri publice, nu cu gesturi ostentative, ci atat cat sa îti fiarba sangele în vene. Barbatii te percep, cel putin la început, ca fiind spontana si lipsita de inhibitii. Asta pana cand partenerul tau face ceva care sa nu îti placa. In pat pui placerea ta pe primul plan si nu prea gasesti farmecul sexului fara orgasm. Vrei ca atat tu, cat si celalalt, sa fiti cu adevarat satisfacuti la final! In general, tinzi sa fii egoista în pat, dar echilibrezi balanta pentru ca îti pasa de impresiile pe care le lasi celorlalti, inclusiv în pat. Totusi, daca iubitul tau încheie partida de sex dupa ce a ejaculat, dar fara sa ai si tu orgasm înainte, o sa îi atragi atentia si va cunoaste latura la vulcanica! In pat, strangi usor frustrari, dar renunti repede la ele, pentru ca stii cum sa le îndepartezi cu firea ta pragmatica. Stii deja ce trebuie sa faci, nu? Fii mai cooperanta si toleranta în pat, dar nu îti tempera entuziasmul legat de sex pe care îl ai!

Femeia Taur

Nici o femeie nu emana ca tine senzualitate prin toti porii. Cei din jur se simt atrasi în mod inexplicabil de tine, pentru ca ai acel ceva. Libido tau este deosebit de mare, dar nu îti place sexul ocazional, de aceea, în mare parte din timp esti implicata în relatii de cuplu. Nu poti sa te bucuri de sex, fara sa te implici si sentimental. In pat ai nevoie de afectiune, pentru a te lasa dusa de val. Astepti din partea iubitului tau fidelitate, înainte de a-i arata cat de darnica esti în pat. Tinzi sa îl coplesesti pe celalalt cu atentie si afectiune, fiind si adepta experimentelor în pat, dar doar cu cel pe care îl iubesti. Ai fi în stare sa îi îndeplinesti orice fantezie iubitului tau, mai putin aceea de a aduce alta persoana în patul vostru. Esti perfectionista si între asternuturi, asa ca îl întrebi ce îi place în pat, dar îi oferi si tu indicatii pretioase. Scopul nu este sa ai orgasm, ci sa simti ca per total viata voastra sexuala va consolideaza ca si cuplu. Ca sa fii buna la pat nu trebuie decat sa nu mai analizezi atat lucrurile în plan sentimental si sa realizezi ca sexul poate aduce satisfactii si fara o implicare emotionala.

Femeia Gemeni

Din mai multe puncte de vedere tu esti ceea ce îsi doresc în pat multi barbati. Iti place sa îti pui mintea la contributie în timpul sexului si multi ar spune ca ai o inteligenta sexuala iesita din comun. Fanteziile tale sunt elaborate, mereu noi si provocatoare. Crezi ca sexul este o activitate eliberatoare, care te poate modela ca femeie în general. De aceea detesti barbatii care vad sexul ca o simpla activitate fizica si nu cauta sa îl traiasca si cu mintea. Nu îti place sa iei initiativa în pat, caci, în ciuda imaginatiei debordante, timiditatea îti taie elanul. In pat îti place sa fii dominata, dar în viata reala te legi cu greu de cineva, de aceea sexul ocazional este pentru tine medicamentul potrivit. Tinzi sa te plictisesti usor pe plan sexual, asa ca ai nevoie de un partener energic si inventiv. Odata ce l-ai gasit el va fi recunoscator ca a întalnit o femeie cu o sexualitate atat de jucausa. Ca sa îl multumesti pe deplin în pat pe cel care te iubeste, asigura-l ca te implici si sentimental în relatia cu el.

Femeia Rac

Cand vrei sa atragi un barbat, îti ascuti toate armele: flirturi, zambete, gatit, afectiune sau un parfum erotic. Barbatul care îti intra în asternuri este un norocos pentru ca a dat peste cea mai altruista femeie din zodiac. Ai mare grija de partenerul tau în pat si simti placere în placerea pe care i-o provoci lui. In timpul sexului nu prea gasesti rostul vorbelor, ci îl traiesti cu toate simturile. In spatele acestui altruism se naste însa si un mare defect: nu acorzi suficienta importanta sexualitatii tale. Ai grija sa nu ajungi sa faci lucruri doar de dragul lui. O femeie buna la pat stie sa satisfaca un barbat, dar fara sa uite de placerea ei. Asa ca deschide caile de comunicare cu iubitul tau si spune-i ce vrei sa îti faca în pat. Domnii sunt incitati de femeile care se simt bine în pat si arata acest lucru. Incita-l pe aceasta cale si veti fi amandoi multumiti.

Femeia Leu

Nascuta în zodia Leu, cel mai probabil ai fost înzestrata cu atuuri fizice extrem de feminine si cu o fire charismatica, ce atrage usor orice barbat. Un barbat intra mai repede în patul tau daca îti face complimente fierbinti, pe care le vezi si ca pe o flatare, dar si ca pe o forma de preludiu. Pentru tine, preludiul este locul în care îti domini partenerul si îti place sa incingi spiritele cat mai mult înainte de sexul propriu-zis. Asa beneficiezi si de atentia din partea iubitului dupa care tanjesti, asa ca sexul va capata si mai multa savoare. Iti place sa asociezi sexul si romantismul, caci vezi gesturile romantice ca pe o forma de adoratie din partea lui, lucru care te incita si mai tare. Asadar, putem sa spunem ca esti un pic egocentrista în pat. Singurul lucru pe care e cazul sa îl corectezi este aceasta nevoie de a fi mereu în centrul atentiei. In timpul sexului sunteti doi. Odata ce începi sa vezi asta, charisma si libertatea cu care traiesti sexul te vor apropia de perfectiune în pat.

Femeia Fecioara

Esti o femeie careia îi place sa învete si sa îsi multumeasca partenerul. Atunci cand începi o relatie cu un barbat te astepti sa te învete multe lucruri pe plan sexual si astfel, cauti sa acumulezi experienta sau sa îti cizelezi tehnicile sexuale. In schimb, esti de parere ca el ar trebui sa îti ghiceasca dorintele în pat, considerand aceasta dovada suprema a compatibilitatii. Esti perfectionista, asa ca o partida încheiata prost poate capata proportii dezastruoase în ochii tai. Tinzi sa vezi satisfacerea partenerului ca pe o sarcina, asa ca uneori uiti sa te relaxezi. Acorzi multa importanta si protectiei, asa ca nimic nu te va prinde pe picior gresit. In pat îti place sa îti folosesti farmecele si sa îl flatezi pe cel de langa tine, astfel încat sa-i provoci dependenta si sa nu mai poate iesi din plasa ta. Pentru a atinge perfectiunea în pat nu trebuie decat sa te relaxezi si sa pui mai mult accent pe ceea ce vrei tu.

Femeia Balanta

Seduci cu usurinta orice barbat pentru ca esti o fire sociabila, feminina si optimista. Sexul cu tine este lipsit de complicatii, pentru ca tu stii cum sa ghicesti dorintele celui de langa tine si sa îi dai senzatia de armonie în pat. Iti este teama ca nu cumva cineva sa intre în viata ta si sa îti raneasca sentimentele, de aceea vei fi rezervata în primele partide de sex cu un barbat. Inainte de a te lasa prada lui, îl supui multor teste si de multe ori barbatii pica. Esti o fire idealista, care cauta pe cineva cu care sa rezoneze pe toate planurile. In pat nu te multumesti cu lucruri mediocre, asa ca nu te dai înapoi din a parasi o relatie doar pentru ca sexul nu merge. Adori sa fii incitata de partener cu gesturi tandre, punctate de vorbe fierbinti. Dintre toate femeile zodiacului tu ai cea mai puternica legatura minte-trup, asa ca atingerea orgasmului este o misiune mai usoara pentru tine. Daca mai reduci din pretentiile cu care pornesti la drum, vei învata sa te bucuri si de micile bucurii ale sexului, fara sa mai pui atat accent pe imaginea de ansamblu.

Femeia Scorpion

In idila cu un barbat îi recunosti de la bun început ca domini într-un mod instinctiv. Totusi, nevoia de a controla poate deveni o obsesie, pe care nu multi barbati o pot tolera în timp. La început, în schimb, îti fascinezi partenerul cu modul ostentativ în care faci primul pas, avand darul de a-l atrage în jocul tau într-un mod irezistibil. Stii foarte bine ce efect are sexul asupra sexului opus, asa ca te amuza jocurile în care te folosesti de sex pentru a manipula. Intentiile tale nu sunt însa rele, decat daca altcineva te-a provocat înainte. Esti foarte posesiva, dar, spre ghinionul tau, tinzi sa cauti doar barbati independenti, caci te intriga ceea ce nu poti avea. Asa ca uneori tu singura îti pui piedici pe plan sexual. Nu ar strica sa fii ceva mai docila, pentru ca cel de langa tine sa nu se simta lezat.

Femeia Sagetator

Orgasmul este pentru tine cireasa de pe tort. Drumul pana la el ti se pare la fel de incitant, asa ca îti place sa explorezi în pat. Esti o fire curioasa, deci te adaptezi cu usurinta contextelor noi si esti deschisa propunerilor inedite venite din partea iubitului tau. Desi esti mereu în cautarea experientelor sexuale palpitante, esti fidela, iar partenerul de cuplu poate avea încredere oarba în tine. Ar fi bine sa aiba, caci daca iubitul tau îti da senzatia ca te-a îngradit, vei cauta placeri sexuale în bratele altui barbat, pentru ca esti o fire independenta. In pat nu te incita decat barbatii cu personalitate puternica, care îti împartasesc dragostea de libertate. Intotdeauna alegi sa experimentezi cu un singur barbat mai multe lucruri, decat sa experimentezi cu mai multi barbati un singur lucru. Asa ca de firea ta curioasa si aventuriera nu beneficiaza decat un singur barbat. Invata sa fii mai sensibila cu partenerul tau si sa-i mai tolerezi acestuia doua, trei slabiciuni, si vei atinge armonia în pat.

Femeia Capricorn

Tu esti cea mai detasata dintre semnele zodiacale cu privire la sex si importanta lui. Consideri ca nu el guverneaza o relatie. Am putea spune ca privesti aspectul sexual cu retinere mai mult din teama. Esti de parere ca sexul poate cauza dependenta de un barbat, iar tu vrei sa eviti acest lucru cu orice pret. Aventurile sexuale nu sunt pe placul tau, pentru ca nu suporti ideea sa fi facut sex cu un barbat, care sa nu te caute mai apoi. De aceea ai nevoie de un partener care sa îti demonstreze ca se implica si sentimental în relatia cu tine. Ai o atitudine pasiva vis-à-vis de sex doar pana cand capeti încredere în iubitul tau. Daca ai trecut de acest prag, te transformi într-o prezenta feminina si seducatoare care depune mult efort în viata sexuala de cuplu. Desi devii partenera perfecta de sex într-o relatie, n-ar strica sa testezi si sexul fara implicatii emotionale, care te poate elibera de prejudecati în pat.

Femeia Varsator

Tu te încrezi mai degraba în mintea ta, decat în aspectul fizic, asa ca nu mizezi niciodata pe sex-appeal pentru a atrage un barbat. Preferi întai sa te împrietenesti cu persoanele de sex opus si sa le cuceresti cu umorul tau… uneori cu tenta sexuala foarte piperata. In pat cauti aprobarea celui de langa tine, dar fara sa consideri ca esti datoare sa îi îndeplinesti toate poftele. Desi ai o inteligenta nativa, în plan sexual uneori esti vulnerabila, desi nu îti place sa recunosti acest lucru. Maschezi bine acest fapt cu un aparent dezinteres în materie de sex si deosebit interes pentru planul profesional. Totusi, un barbat cult, care îti împartaseste gusturile fine, te va face sa te dai pe brazda si sa i te daruiesti cu totul în pat. In general, îti privesti cu neîncredere instinctele sexuale si preferi sa te lasi doar pe mana ratiunii. Asa ca, îti vei îmbunatati considerabil viata sexuala, daca înveti sa fii mai spontana si sa constientizezi legatura intima dintre minte si trup.

Femeia Pesti

In privinta barbatilor tu ai instincte contradictorii. Desi îti spui ca poti face sex fara implicatii, pui suflet de fiecare data, asa ca uneori poti suferi dezamagiri în plan sexual si sentimental. Traiesti sexul cu intensitate maxima si adesea ai impresia ca în bratele lui esti în transa. O astfel de traire nu se manifesta însa cu orice barbat, asa ca cel care te face sa te simti asa va primi admiratia ta vesnica. Tinzi sa fii usor de influentat de catre sexul opus, pentru ca vezi doar calitatile celorlalti, în timp ce cu tine esti destul de critica. De aceea, nu îti asculti instinctele, care te-ar putea feri de unele dezamagiri. Pentru a te bucura de placerile sexului, ai nevoie de un barbat bine intentionat, care, cu grija si atentie, îti va spori încrederea în tine. Odata facut acest lucru, partenerul tau va descoperi ca ai o sexualitate jucausa, care prefera mai degraba fanteziile iesite din comun. Pentru a-ti îmbratisa sexualitatea este important sa nu mai asociezi sexul cu sentimentul de vinovatie si de teama. Arunca-te cu capul înainte pentru a te elibera de inhibitii.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei