Electric Hoverboard pentru copii si adolescenti: cat costa, de la ce varsta, ghid in 6 pasi, cele mai tari modele

default

Dimensiune font:

| 18-10-2018 12:27

Ce copil nu-si doreste sa primeasca un hoverboard electric cu echipament de protectie de ziua lui, de Craciun sau drept recunoastere a meritelor scolare? Intr-un top al celor mai populare si ravnite cadouri pentru copii si tineri, hoverboard-ul se afla detasat pe prima pozitie. Nu e greu sa intelegem de unde vine aceasta dorinta acuta a copiilor pentru motoare, echipamente electrice recreationale, vehicule electrice high-tech invaluite in culori bogate, lumini vioaie, muzica ambientala. Toate acestea reusesc sa plamadeasca o senzatie minunata dupa care tanjim si noi adultii, nu doar cei mici.

Deci daca v-ati decis sa achizitionati un hoverboard si echipament de protectie pentru copilul dumneavoastra, mai mic sau mai mare, va invitam sa cititi urmatorul ghid pentru a afla mai multe informatii si pentru a va asigura in continuare ca adaugati in cosul virtual modelul perfect. Pana la urma hoverboard-urile reprezinta o investitie destul de valoroasa asa ca ar trebui sa alegeti bine din prima.
Incepe cautarile chiar de aici.

Merita sa ofer cadou un electric hoverboard cu echipament de protectie copilului meu?

Da. Copiii si tineri sunt extrem de incantati de aparitia hoverboard-urilor. Daca noi ca adulti suntem fascinati de multitudinea de echipamente electrice recreationale, imaginati-va cum sunt ele privite cu ochi de copil sau adolescent.

Stiu, ca parinte vreti sa va asigurati ca alegeti intotdeauna ce este mai sigur si mai bun pentru copilul dumneavoastra. Hoverboard-ul este cu adevarat o placere nevinovata. Il stimuleaza pe copil sa iasa in aer liber, sa descopere cat de importante sunt miscarile fine, sa se apropie mai mult de tot ce inseamna tehnologie, sa fie usor acceptat in cercul de prieteni, sa faca sport. Hoverboard-ul reuseste sa-l smulga pe tanar din fata televizorului si pe copil din fata desenelor animate, oferindu-i o alternativa mai sanatoasa - recreatie in aer liber, socializare cu prietenii.

Deci, va intreb eu acum: Copilul dumneavoastra merita un hoverboard? Daca raspunsul este Da, cititi in continuare.

Cat costa un electric hoverboard cu echipament de protectie pentru copii?

Daca acum aproape un an preturile pentru hoverbord incepeau de la 1000 - 1200 de lei, iata ca azi gasesti fara prea mult efort modele la jumatate de pret. Cele mai ieftine hoverboard-uri incep de la 599 de lei, sunt modele medii, fiabile, fara pretentii majore, cu viteze maxima de rulare acceptabile, destinate in special copiilor sau incepatorilor.

De la ce varsta poate sa fie folosit un hoverboard scooter electric?

Conform specificatiilor producatorilor, cele mai multe hoverboard-uri pot fi folosite de copii incepand de la 5 ani. Totusi pentru ca la aceasta varsta copiii sunt destul de mici, iar hoverboard -ul este in definitiv un echipament cu motorizare electrica, este important ca intre 5 si 8 ani, utilizarea sa se faca sub stricta supraveghere a unui adult. Dupa varsta de 8 ani si mai ales daca juniorul este pregatit poate sa foloseasca singur hoverboard-ul.


Este nevoie si de echipament de protectie special pentru scooter electric?

Echipamentul de protectie este recomandat, dar nu este unul special pentru hoverboard. Producatorii mentioneaza cateva piese de bun simt pentru siguranta sporita in utilizare: cotiere, genunchiere si casca. Orice parinte responsabil cumpara si echipament de protectie pentru copil atunci cand ii ofera prima bicicleta sau prima pereche de role. La fel se intampla si in cazul unui hoverboard. Daca copilul are deja un set de echipament de protectie (pe care il foloseste cu rolele, trotineta sau bicicleta) il poate utiliza si cand se urca pe hoverboard.

Copilul meu nu s-a urcat niciodata pe un hoverboard scooter electric. Va fi greu sa invete?

Deloc. Contrar aparentelor, utilizarea unui hoverboard este foarte simpla - chiar mai usor decat mersul pe bicicleta sau trotineta electrica. Deci nu subestimati copilul sau adolescentul. Senzorul de autocalibrare si giroscopul integrat actioneaza ca niste instructori eficienti, astfel ca orice copil sau tanar va invata extrem de usor sa manevreze aceasta bijuterie electrica pe doua roti.

Mic ghid achizitionarea hoverboard pentru copii

 

1. Verificati greutatea suportata de hoverboard

Este unul din primele lucruri pe care trebuie sa le faceti. Inainte de a va lasa atras de un model mai deosebit, asigurati-va ca tineti cont de greutatea suportata. Si nu conteaza atat de mult greutatea maxima acceptata (pentru ca majoritatea hoverboard-urilor suporta pana la 80, 100 si chiar 120 kg), cat cea minima. Exact. Pentru ca hoverboard-ul sa poata fi utilizat in conditii de maxima siguranta, exista o greutate minima acceptata. Daca copilul tau nu atinge acest prag, practic nu va putea folosi hoverboard-ul. Cele mai multe modele de hoverboard  specifica o greutate minima de 20 de kg. Daca nu esti sigur de greutatea copilului, scoateti repede cantarul de sub pat si verificati impreuna.

2. Viteza de deplasare pentru scooter electric

Aici pot exista diferente majore. In general vei gasi hoverboard-uri cu viteza maxima de rulare intre 12 si 30 km/ h. Pentru ca vorbim de copii si siguranta primeaza, cel mai bine este sa optezi pentru modele in limita a 12 - 15 km/h. Unele modele permit setari avansate de viteza si moduri speciale pentru copii. Daca juniorul tau are intre 8 - 13 ani, alege un hoverboard cu viteza de rulare pana in 12 km/ h. Daca vorbim despre adolescenti si indraznesti sa te aventurezi putin mai sus, atunci poti opta pentru hoverboard cu viteza maxima de rulare 14 kg/ h si chiar 16 km/ h.

3. Autonomia bateriei unui scooter electric hoverboard

Iata un criteriu foarte important care va influenta alegerea pe care o face un parinte cand cumpara hoverboard pentru copii. Cu siguranta vrei sa eviti situatiile neplacute cand mergi in parc cu juniorul pe hoverboard si apoi esti nevoit sa te intorci acasa cu jucaria in spate si copilul nemultumit ca distractia s-a terminat prea repede. Autonomia acumulatorului este influentata de viteza si de unghiul de inclinare al suprafetei de rulare. Se masoara in km si poate fi cuprinsa intre 10 si 20 km. Deci 10 km pentru un hoverboard ar trebui sa fie pragul minim acceptat. Tot legat de baterie, poti sa arunci o privire la numele producatorului (unele au baterii Samsung, celule LG etc), la timpul necesar pentru incarcare, tipul bateriei (sa fie Li-Ion) si capacitatea acesteia.

4. Rotile unui hoverboard scooter electric pentru copii si adolescenti

Este indicat sa fii atent si la specificatiile producatorului in ceea ce priveste cele doua roti ale scooterului electric. Diametrul poate fi intre 6/ 8 inch si 10 inch. Daca beneficiarul este un adolescent mai mare, pot fi acceptate si rotile cu diametru de 10 inch. Hoverboard-urile de buget vin in general echipate cu roti de 6 inch si 8 inch. In afara de diametru, conteaza si constructia rotilor: materialul din care au fost fabricate (cele din cauciuc sunt de preferat).

5. Greutate si dimensiuni hoverboard scooter electric

Pentru copii intre 8 si 12 ani sunt recomandate hoverboard-urile mai usoare si mai compacte, pentru a fi simplu de manevrat chiar si atunci cand nu sunt pornite. Daca copilul merge in parc si vrea sa porneasca hoverboard-ul acolo, cel mai probabil il va duce in brate. De aceea, greutatea si dimensiunea pot fi factori importanti de selectie.

6. Design hoverboard cu echipament de protectie pentru copii si adolescenti

Din fericire hoverboard-urile pentru juniori sunt extrem de atractive. Poate si de aceea tinerii se indragostesc iremediabil de ele. Unele sunt elegante in doua culori (alb - negru sau rosu-negru), altele reprezinta explozii multicolore (de exemplu Scooter electric (hoverboard) Freewheel Junior 5949023218021 (Multicolor)) sau sunt decorate cu lumini LED colorate, desprinse parca din filmele stiintifico-fantastice. Daca vrei sa faci cadou un hoverboard unui copil sau adolescent, tine cont si de preferintele sale manifestate chiar si in alte circumstante: daca este fata poate ca apreciaza mai mult eleganta, daca este baiat poate ca evita sa iasa in evidenta cu lucruri stridente, poate ca este un tanar nonconformist caruia i s-ar potrivi un hoverboard deosebit etc.

Electric Hoverboard pentru copii si adolescenti - cele mai bune recomandari

 

1. Scooter electric (hoverboard) Myria MY7002, Geanta inclusa (Albastru) , roti 6.5 inch autonomie buna

 Unul din cele mai interesante lucruri la acest hoverboard este posibilitatea de control direct de pe smartphone. Conectezi telefonul smart cu hoverboardul si ai acces la o aplicatie interactiva care verifica piesele componente penrtu a detecta daca exista defectiuni. In plus, ca parinte ai posibilitatea de a seta Children Mode pentru mai multa siguranta, mai ales atunci juniorul se afla in faza de explorare a hoverboard-ului. Si asta nu e tot. Aceeasi aplicatie inteligenta iti arata pe smartphone viteza cu care te deplasezi si care este nivelul bateriei.

Myria MY7002 are la baza doua motoare de cate 350W fiecare, roti de 6.5 inch care ating o viteza de rulare de 15 km/h. Este prevazut cu faruri LED frontale, utilee pe inserat sau pe strazile laturalnice, cu luminozitate scazuta. Bateria promite o autonomie de 20 km si se incarca in maxim 3 ore. Cand incepe sa se epuizeze utilizatorul este avertizat printr-un semnal vizual si sonor pentru a se intoarce spre casa sau spre o sursa de incarcare.

Pachetul include o geanta speciala pentru transport confortabil. Daca ne raportam si la greutatea gadgetului (cantareste 9.8 kg si masoara 60 x 22 x 18 cm) deja putem spune ca avem in fata modelul ideal pentru manevrare usoara in oras, in aglomeratie, prin mijloace de transport. Daca ai un copil mai micde  5 - 10 ani, usurinta de manevrare ar trebui sa influenteze considerabil decizia de achizitie.

 

2. Scooter electric (hoverboard) Freewheel SMART 5949023218212 (Multicolor), putere motoare 700W, bluetooth lumini

De aceasta data discutam despre un hoverboard ceva mai avansat, dedicat adolescentilor si nu numai. De fapt cei de la Freewheel au numit acest vehicul "cel mai destept hoverboard" prezent in magazinele online. In afara de motoarele de 700 W (cate 350 W pe fiecare), Freewheel Smart vine cu un soft extrem de interesant. Este vorba despre un soft pentru telefoanele smart, o aplicatie care permite optimizarea vitezei de rulare, reactiei si puterii hoverboard-ului. Practic pe telefon utilizatorului i se afiseaza viteza cu care se deplaseaza, temperatura motoarelor, distanta parcursa in total, distanta ultimei utilizari si detalii despre conexiunea Bluetooth. Utilizatorul poate seta o viteza maxima (16 km/ h este cea mai mare), o parola de acces, sensibilitatea senzorilor si puterea motoarelor. Acumulatorul prezent pe acest hoverboard inteligent tine pana la 20 km si se incarca in doar doua ore. Poate fi folosit pe numeroase suprafete si pante cu un unghi de inclinatie pana la 15 grade. Freewheel Smart cantareste doar 10.2 kg si are acelasi design multicolorat cu lipici la tineri si adolescenti.

3. Scooter electric (hoverboard) Freewheel Junior 5949023218045 (Multicolor), putere motoare 500W

In mod categoric acest hoverboard a fost conceput exclusiv pentru juniori. De altfel este frumos inscriptionat cu aceasta remarca si foarte colorat. Freewheel a fost primul hoverboard care a patruns pe piata romaneasca si a depasit asteptarile iubitorilor de distractie pe roti electrice. Freewheel Junior este varianta perfect adaptabila copiilor din mai multe puncte de vedere: design multicolor, siguranta sporita, aplicatie soft optimizata pentru copii,  km viteza 12 acceptabila pentru aceasta varsta, greutate de 10.2 kg si dimensiuni compacte pentru usurinta in manevrare. La toate acestea se adauga o constructie solida (cu placute antiderapante, carcasa din plastic dur, sasiu fiabil) si utilizare intuitiva. Aplicatia instalata ii ofera copilului mai multa flexibilitate pentru o deplasare in siguranta. Bateria din dotare are o autonomie extinsa de pana la 20 km si se incarca in doar 2 ore. Freewheel Junior vehicule electrice ramane o alegere inspirata pentru parintii care vor sa-si surprinda copilul cu un cadou modern si sa puna la picioarele acestuia cheia spre un viitor high-tech.

 

4. Scooter electric cu smart balance (hoverboard) MonkeyBoard Original MK-01 Grafitti Cool, roti 6.5 inch autonomie buna, telecomanda wireless, bluetooth, geanta cadou de transport, led-uri , lumini de zi/noapte, boxa incorporata, putere motoare 700W (Multicolor)

Ramanem in zona hoverboard-urilor multicolore, de aceasta data cu un model MonkeyBoard original si un pachet complex care include telecomanda fara fir pentru control facil, conexiune bluetooth, geanta cadou de voiaj, lumini de noapte si de zi, faruri cu LED, difuzoare incorporate, manual de utilizate in limba romana (aviz parintilor atenti la fiecare detaliu). Cele doua motoare prezente pe acest hoverboard insumeaza 700W (cate 350W fiecare) si sunt pregatite sa atinga o viteza maxima de rulare de 18 km/h. Daca cele mai multe hoverboarduri sunt pregatite pentru unghiuri cu incliantie de 15 - 25 grade, de data aceasta putem spune ca avem o premiera. MonkeyBoard hoverboard Original MK-01 Grafitti Cool poate urca pante cu inclinatie pana la 45 de grade ceea ce este cu adevarat uimitor. Bateria de 36 V se incarca in 1 - 2 ore si are o autonomie foarte buna. Jucaria electrica impreuna cu toate accesoriile este frumos impachetata intr-o cutie personalizata MonkeyBoard, numai buna pentru a fi oferita cadou in aceasta formula.

 

Hoverboard electric, Motociclete electrice, biciclu electric, monociclu electric hoverboard cu putere motoare 500W sau 700W, bicicleta electrica, trotinete electrice, hoverboard freewheel f1 complete, accesorii si consumabile, skateboard electric, Scooter electric (hoverboard) Freewheel Monster S2 SMART, freewheel junior yellow Graffiti (Multicolor), Scooter electric (hoverboard) Myria MY7002 (Graffiti Mov). Afla toate ofertele speciale de la evoMAG, livrare gratuita, posibilitate returnare produs, garantie.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei