Iluminatul casei economic: Alege becuri cu LED pentru birou la cel mai bun pret

becuriculedcoperta

Dimensiune font:

| 28-09-2022 10:58

Eficiența lucratului de acasă înseamnă mai mult decât să ai un birou, un scaun comod și un laptop sau monitor pe care să îți îndeplinești atribuțiile. Cu un plan de iluminat cu becuri cu LED, îți poți transforma biroul de acasă într-un spațiu confortabil și eficient. Știai, de exemplu, că o lumină bună poate spori concentrarea? Lumina rece te poate ajuta să fii mai alert, dar și mai productiv în sarcinile tale.

Sunt atâtea motive să alegi becuri LED ca principală sursă electrică pentru biroul tău. Becul LED oferă numeroase avantaje și posibilități la simpla deschidere a întrerupătorului. Durata de viață îndelungată, calitatea luminii emise și eficiența energetică sunt doar câteva dintre avantajele oferite de un singur bec LED. 

Iar dincolo de avantaje practice, eficiența oferită de becurile cu LED este dată și de versatilitatea în utilizare. Gama larga de becuri cu LED în forme diferite poate fi proiectată în combinații inovatoare și creative, făcând fiecare spațiu din casă extrem de evocator.

Astăzi, însă, ne-am propus să discutăm mai în detaliu despre cele mai căutate surse de iluminat pentru biroul tău de acasă. Vei descoperi în cadrul acestui articol cum să alegi becuri cu LED pentru a crea o zonă de productivitate maximă. Mai mult, vom puncta principalele beneficii ale becurilor cu LED pe care trebuie să le cunoști și îți vom spune de unde poți cumpăra becuri cu LED la preturi avantajoase. Să începem!

 

Ce tipuri de becuri cu LED alegi pentru birou?

Dacă ar fi să te gândești acum la iluminarea biroului tău, către ce corp de iluminat tinzi să te îndrepți? Dacă te gândeai la lămpile de birou, află că iluminarea de sarcină, deși extrem de importantă, nu este singura componentă dintr-un spațiu de lucru bine iluminat.

Totuși, indiferent de corpurile pe care le alegi, avantajul unor becuri cu LED este că pot fi integrate în absolut orice aplicație. Fie că preferi spoturi de tavan, plafoniere, lustre, aplice ori lămpi de birou, toate funcționează excelent cu becuri cu LED. 

Becurile LED, deci, reprezintă cea mai eficientă modalitate de redare a luminii de calitate, întrucât sunt făcute să reziste un timp îndelungat, pot fi folosite într-o varietate de aplicații și sunt economice. 

Gama variată de becuri cu LED propune câte un model special de bec LED pentru fiecare aplicație în parte. Așadar, tipul de bec potrivit pentru un pendul, nu va fi neapărat același cu cel pentru un spot de tavan. Tocmai de aceea, este bine să facem o scurtă trecere în revistă a câtorva dintre cele mai întâlnite becuri cu LED de pe piață în funcție de formă și de soclu.

 

Tipuri de becuri cu LED pentru birou în funcție de formă

 

 

Mai puțin o preferință și mai mult o necesitate în momentul instalării, forma unui bec LED este definitorie pentru tipul de corp de iluminat pe care îl preferi. Spre exemplu, un bec LED clasic (adică în forma pe care o știm cu toții) poate fi folosit într-o varietate de aplicații și pentru corpuri de iluminat diferite, în timp ce gama de becuri cu LED în formă de lumânare se pretează mai degrabă pentru o lampă sau o veioză.

Printre cele mai comune forme de becuri cu LED le amintim pe următoarele:

· bec LED clasic

· bec LED tip spirală

· bec LED tip spot

· bec LED tip lumânare

· bec LED tip glob (vintage)

Tipuri de becuri cu LED pentru birou în funcție de soclu

Chiar dacă nu ești un cunoscător al electricelor, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată despre becurile E14 și/sau E27. Aceste denumiri formate dintr-o serie de litere și numere determină, în fapt, tipul de dulie cu care se face racordul becului la sursa de energie electrică din locuință.

Racordul cu șurub „E” a fost dezvoltat în anul 1879, atunci când Thomas Edison a inventat primul glob cu emisii de lumină. Prin urmare, pentru un bec LED E14, numărul determină diametrul (în mm) pentru filetul becului, în timp ce identificarea „E” face referire la filetul rotativ Edison. Acest filet se înșurubează în aplicația corespunzătoare tipului de corp de iluminat.

 

Becuri cu LED: principalele avantaje pentru iluminatul casei

 

Realizate să reziste și să ofere o lumină puternică la un consum mic, gama de becuri LED a luat amploare pe piața de electrice dintr-o varietate de motive. Printre cele mai des amintite motive amintim în special eficiența energetică, durata de viață îndelungată și cerințele de întreținere mai reduse.

· Eficiență energetică

Becurile cu LED sunt montate pe o suprafață plană, motiv pentru care ele emit lumină emisferic și promit o direcționare a fasciculului în așa manieră încât atât energia, cât și lumina să nu se piardă. 

Pentru spațiile în care luminile sunt aprinse pentru perioade îndelungate de timp, becurile cu LED își demonstrează eficiența prin folosirea cu aproximativ 50% mai puțină energie electrică decât variantele tradiționale, rezultând în costuri de întreținere mai mici.

· Durata de viață îndelungată

Spre deosebire de variantele incandescente, gama de becuri LED nu se arde și nu se defectează, ci se estompează în timp. Cu toate acestea, durata de viață estimată pentru un bec LED este între 30.000 și 50.000 de ore sau chiar mai mult, în funcție de calitatea becurilor sau a corpurilor.

· Cerințe de întreținere reduse

Selecția de becuri LED propune o întreținere redusă, întrucât becurile sunt ecologice, nu emit căldură și oferă performanțe similare indiferent de temperatură. Mulțumită rezistenței la șocuri și duratei de viață prelungite, becurile cu LED nu trebuie înlocuite la fel de des precum variantele tradiționale de becuri.

 

Alege becuri cu LED pentru biroul tău la preturi avantajoase pe Electric14.ro!

Indiferent de zona în care preferi să instalezi becuri cu LED și de aplicația dorită, online, vei găsi câte o soluție optimă de iluminat cu becuri cu LED. Pe Electric14.ro ai o mulțime de becuri LED și produse electrice la cele mai bune prețuri din care poți opta. Fie că îți dorești o lumină mai puternică pentru zona de lucru sau de studiu ori că preferi un tip de lumină mai slabă, cu ajutorul unui bec LED poți satisface ambele necesități.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

 

Beneficiile hidratării pe timp de iarnă
01/12/2022 12:45

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Iubirea nu e suficientă. Evitați să faceți aceste greșeli în relația voastră de cuplu
01/12/2022 12:10

Plecand de la maxima lui Nietzsche conform căreia „orice relatie care nu ridică scade”, nu este necesar să raportezi date statistice pentru a ne da seama că astăzi este din ce in ce mai greu pentru c ...

Aceste alimente te fac să miroşi urât după ce le consumi!
01/12/2022 12:07

Suntem ceea ce mancăm, spunea Hippocrate. In afara semnificaţiei filozofice, alimentele ne influenţează inclusiv mirosul corporal. Iată care sunt alimentele care ne pot face să mirosim urat după ce le ...

7 obiceiuri proaste care distrug dorința sexuală
01/12/2022 12:06

Ai probleme in dormitor, iar viata sexuală de altădată a devenit o amintire? Nu iti face probleme. Uneori, este nevoie doar de simple schimbări in rutina ta pentru a-ti recăpăta dorinta. Televizorul, un ...

 Cât de ușor este să transferi un site pe alt hosting?
30/11/2022 09:00

Practica arată că fiecare proprietar de site trebuie, mai devreme sau mai tarziu, să schimbe furnizorul de găzduire. Schimbarea gazdei este o procedură obisnuită care insoteste intretinerea si dezvoltarea ...

 Vrei să îi faci un cadou special iubitei de Crăciun? Oferă-i o bijuterie deosebită!
30/11/2022 09:00

Crăciunul este tot mai aproape si oamenii incep să se gandească tot mai des la cadourile pe care le au de cumpărat pentru cei dragi. De la cele homemade si artizanale, in care mesajul este cel mai important ...

 Hidroizolația și importanța sa pentru sănătatea locuinței. Iată care sunt informațiile împărtășite de către specialiști!
30/11/2022 09:00

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/9M66C_w_ToM Atunci cand o nouă locuintă este construită, proprietarul acesteia va avea pretentia ca respectiva casă să poată face fată cu brio provocărilor ce ar ...

 Tot ce trebuie să știi despre laptele praf folosit pentru bebeluși
30/11/2022 09:00

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/a-close-up-shot-of-a-scooped-formula-milk-powder-11501481/ Formulele de lapte intră in categoria alimentelor special concepute pentru bebelusi. Acestea pot inloc ...

 Ești în căutarea unor cadouri deosebite pentru sărbători? Tezaur Shop are soluția!
30/11/2022 09:00

Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, astfel că oamenii incep să intre in febra pregătirilor si, mai ales, in cea de alegere a cadourilor pentru cei dragi. Indiferent de numărul cadourilor pe care d ...

Motivul pentru care inelul de logodnă se poartă pe degetul inelar. Ce semnificație ascunde acest obicei vechi
29/11/2022 17:26

Te-ai intrebat vreodată care este motivul pentru care inelul de logodnă se poartă pe degetul inelar? Acest obicei vechi datează de secole si continuă să fie dus mai departe cu fiecare generatie care ale ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei