Lenjeriile de pat din bumbac: alegerea perfectă pentru un somn odihnitor

image1 (1)

Dimensiune font:

| 30-01-2023 13:48

 

Sursa foto: patulmeu

 

          Somnul nostru trebuie să fie odihnitor și neîntrerupt pentru a avea o sănătate cât mai bună. 

             Dincolo de sfaturile pe care ni le oferă specialiștii în sănătate pentru un somn de calitate referitoare la alimentație și mișcare fizică, așternuturile sunt un alt element esențial pentru a ne odihni cât mai bine. Ne referim la folosirea unor lenjerii de pat confecționate dintr-un material de calitate superioară, preferabil bumbac, deoarece beneficiile pe care le are pentru sănătatea pielii sunt multiple. 

             O lenjerie de pat de calitate te ajută să te odihnești mai bine, fără întreruperi care pot perturba somnul.

                    

              Așadar, folosește lenjerii de pat bumbac plăcute la atingere, pentru confortul tău și al familiei tale. Somnul complet și odihnitor te ajută să te trezești dimineața energic și pregătit pentru orice zi, oricât de încărcată ar fi de activități. 

 

            De ce să alegi lenjerii de pat din bumbac?

          Bumbacul menține temperatura constantă a corpului, indiferent că este vară sau iarnă, fiind alegerea perfectă pentru orice anotimp. Este un material popular de foarte mulți dintre noi, poate unul dintre cele mai preferate, deoarece permite pielii să respire, evitând supraîncălzirea în timpul somnului, dar și altor motive.

                Bumbacul absoarbe foarte bine umiditatea, iar riscul de alergii sau iritații ale pielii este foarte mic, oricât de sensibilă ar fi pielea ta. 

                 Mai mult chiar, medicii recomandă folosirea lenjeriilor din bumbac dacă suferi de o anumită sensibilitate a pielii. 

                Alege acest timp de material, datorită rezistenței sale. Te poți bucura mulți ani de lenjeria ta preferată, pentru că gradul de deteriorare va fi foarte mic cu trecerea timpului. 

               

          Desigur este nevoie să respecți anumite reguli simple pentru spălarea și întreținerea acestor lenjerii.

         Se recomandă să întorci pe dos lenjeria înainte de spălare și să închizi sistemul, fie el fermoar sau nasturi. Spală lenjeria la temperatura recomandată pe etichetă și asigură-te că nu încarci mașina de spălat până la refuz. Cel mai indicat este să speli lenjeria de pat singură, fără a introduce în mașina de spălat haine sau alte țesături.

             Ideal pentru întreținere, este schimbarea săptămânală a lenjeriei de pat, pentru că astfel aceasta nu va reține praf, acarieni sau alte microorganisme care pot provoca suferințe din punct de vedere al sănătății. 

             Călcarea după fiecare spălare asigură nu doar o dezinfectare, ci și o suplețe a materialului care îl va face plăcut la atingere.

                 

         Alegerea unei lenjerii de pat din bumbac este una dintre cele mai bune decizii atunci când ne gândim la sănătatea pielii și a somnului. Bumbacul este un material natural și hipoalergenic, care permite pielii să respire în timpul somnului. Acest lucru poate ajuta la prevenirea și ameliorarea simptomelor de eczeme și alte probleme ale pielii.

 

         De asemenea, lenjeriile de pat din bumbac sunt ușor de întreținut și pot fi spălate la mașina de spălat la temperaturi ridicate pentru a elimina orice bacterii sau acarieni.

 

         În concluzie, lenjeriile de pat din bumbac sunt o alegere excelentă pentru sănătatea pielii și a somnului, oferind multe beneficii, fiind și foarte ușor de întreținut. Dacă dorești să te bucuri de o îmbunătățire a calității somnului, alege lenjerii de pat confecționate din bumbac.

 

         Patulmeu.ro îți oferă o gamă variată de lenjerii de pat din bumbac, la prețuri avantajoase, disponibile în diferite modele, dimensiuni și culori pentru orice preferință. 

        Poți alege lenjerii de pat pentru o persoană sau două, cu imprimeuri atrăgătoare, combinații de culori fascinante și dimensiuni pentru orice saltea. Poți dărui chiar și unei persoane dragi indiferent că este un cadou de casă nouă sau orice altă ocazie. 

 

            Ce lenjerii de pat îți plac? Cele colorate într-o singură nuanță sau combinația mai multor culori? Dar imprimeuri? Pe care o alegi? 

 Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Terapii orientale. Surasul interior
30/03/2023 15:49

Zambetul vindeca stresul si produce energie vitala. Boala poate fi alungata daca locurile atinse de ea sunt sprijinite si intarite cu ajutorul surasului. Interiorul corpului nostru are nevoie de afectiune. ...

Oana Lis, grave probleme de sănătate
30/03/2023 15:45

În urmă cu o lună, Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele si supusă unei interventii chirurgicale. Aceasta nu a vrut să vorbească despre această nouă lovitură pe care a primit-o, dar a ...

Ce presupune să fii model de videochat
29/03/2023 13:21

  Pe măsură ce tehnologia a avansat, companiile de divertisment pentru adulti au inceput să ofere spectacole live cu webcam ca o modalitate de a monetiza continutul. Meseria de model de videochat a ap ...

 Cadou gravidă - Arată-i puțină dragoste cu cadoul perfect pentru sarcină!
29/03/2023 11:39

Ai un prietena apropiată sau un membru al familiei care asteaptă un copil? Daca in general toata atentia este concentrata asupra sănătătii bebelusului nenăscut, este la fel de important sa ai grija de vii ...

 Aspecte de care să ții cont într-un pitch de afacere online
29/03/2023 11:04

  Un pitch este o prezentare scurtă, de cateva minute, in care ai oportunitatea să-ti prezinti afacerea cu scopul precis de a obtine ceva, cum ar fi o finantare. Avand in vedere noile tendinte si ...

 Servicii de urmărire a comportării construcțiilor în timp prin soluții digitale performante – pentru dezvoltatorii și gestionarii de infrastructură din Iași și proximitate
29/03/2023 09:53

Sixense Romania, companie specializată in solutii de monitorizare a comportării constructiilor in timp, cu sediul in Bucuresti, si-a extins activitatea comercială, deservind si regiunea de nord a tării, cu ...

Cum să alegi rafturile metalice şi structurile din inox potrivite pentru nevoile tale
29/03/2023 09:30

  Rafturile metalice şi structurile din inox reprezintă soluţia ideală pentru a maximiza spaţiul de depozitare intr-un mod eficient şi sigur. Însă, pentru a alege cele mai potrivite pentru ne ...

Categorii permis de conducere - ce poți conduce în funcție de fiecare tip de permis
29/03/2023 09:11

  Sofatul poate fi o activitate relaxantă. Foarte multe persoane aleg chiar să facă o carieră din această activitate si tocmai de aceea, soselele din Romania au devenit tot mai aglomerate. Din ce in ...

Tunisia sistează furnizarea apei pe timp de noapte
28/03/2023 14:45

Autorităţile tunisiene au recurs la sistarea alimentării cu apă potabilă in cursul nopţii in zone ale capitalei şi in alte oraşe, conform locuitorilor, un demers ce pare a fi o incercare de reducere a c ...

Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru ficatul gras
28/03/2023 10:29

Printre cele mai puternice remedii naturiste pentru ficat gras se află banala păpădie (Taraxacum officinale), numită si buhă, cicoare, crestătea, lăptucă, floarea-mălaiului, se găseste in peste 100 de ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei