Masajul erotic - tehnici, atingeri, rezultate!

default

Dimensiune font:

| 12-11-2012 10:15

 

Din pacate, societatea din Romania nu incurajeaza comunicarea si contactul fizic (fara contact sexual) ca liant intr-o relatie de cuplu.

In alte tari, in special cele mediteraneene (Italia, Spania, Grecia), atingerea este foarte importanta.

In aceasta consta si frumusetea masajului simplu: iti permite sa te bucuri de cunoastere si apropiere prin atingere, fara sa implici si sexul. Experienta senzoriala a atingerilor se poate termina si cu o partida de sex senzuala, insa nu este neaparat obligatoriu. Totusi, daca vrei sa intreci granitele, incearca sau mai bine spus, incercati masajul erotic!


Iata cele mai importante tehnici de masaj erotic impreuna cu zonele erogene, sensibile la masajul de iubire!

masaj

 

Reguli de baza ale masajului erotic

Locatia: cel mai bun loc pentru un masaj, erotic sau nu, este podeaua (pe care pui o patura groasa si moale) si uneori, patul (daca este drept si putin moale). Patul este locatia cel mai des aleasa pentru un masaj, dar daca nu este drept si confortabil, se va pune presiune asupra gatului, umerilor si spatelui celui care primeste masajul.

Hainele: masajul erotic nu ar trebui sa implice si hainele. In timpul unui astfel de masaj, cel mai bine este sa fiti amandoi dezbracati, indiferent cine ofera masajul. Daca partenerul se simte mai confortabil, poate alege o pereche de boxeri, la fel si tu, poti alege o lenjerie foarte sexy. Totusi, nu uitati ca masajul este mult mai... erotic daca simtiti atingerea pielii celuilalt.

Temperatura: din moment ce masajul erotic se desfasoara fara haine iar mediul ambiant trebuie sa fie cat mai placut, este bine sa aerisesti inainte camera, sa faci putina caldura (daca este iarna) si sa mentii o temperatura de 24-25°C. Ai grija, nu lasa sa se faca mai cald, caci vei crea o stare de disconfort.

Decorul si atmosfera: poti apela la eternele lumanari parfumate si betisoare parfumate, la prosoape pufoase, lumini difuze si muzica in surdina, exact acelasi decor ca si pentru o partida de sex senzuala si reusita.

ulei de masaj

Produse folosite: afla ca masajul erotic este sinonim cu uleiul de masaj usor, parfumat si cu aroma afrodisiaca. Foloseste cu incredere periile moi pentru spate, cremele cu efect relaxant si petalele parfumate.

O tehnica de masaj importanta este sa incalzesti uleiul in maini inainte sa il aplici sau sa pastrezi sticla cu ulei pentru masaj intr-un recipient cu apa calda.

Lubrifianti: daca masajul erotic va include si zona genitala, atunci ai nevoie de un lubrifiant pe baza de apa. Lubrifiantii pe baza de ulei nu sunt recomandati in zona genitala, deoarece uleiul nu se curata usor si nu este la fel de bine asimilat de zona genitala sensibila, astfel ca poate provoca o infectie, prin inmultirea bacteriilor.

Reguli esentiale inainte sa incepi masajul erotic!

Nu uitati sa va opriti telefoanele sau sa le puneti pe silentios!
Uita de tot ce se afla in afara camerei si concentreaza-te doar pe voi doi!
Relaxeaza-te si intra in atmosfera!
Nu uita ca masajul erotic se refera nu doar la erotism ci si la cunoaterea reciproca. Oferiti-va un masaj pe tot corpul, nu doar pe anumite zone!

Cel mai mare secret al masajului?

Niciodata nu renunta brusc la contactul cu pielea partenerului. Chiar si atunci cand iei ulei in palme, fa in asa fel incat sa continui sa il atingi cu o parte a corpului tau. Odata pierdut contactul pielii voastre, persoana care primeste masajul simte o senzatie de racoare si se deconecteaza de la relaxarea specifica masajului.

Acum, cand stii deja ce atitudine trebuie sa ai, ce produse sa folosesti si cum sa creezi decorul si atmosfera potrivite, este timpul sa inveti tehnicile masajului erotic.

atingere

Miscari si tehnici de masaj erotic


Iata ce inseamna masajul erotic al fiecarei zone in parte, de sus in jos!

Capul si fata

Cel mai bun mod de a incepe si de a incheia un masaj erotic este prin masarea capului si fetei. Masajul acestei zone implica atingeri usoare si relaxante, si te apropie foarte mult de partener, pe care il poti saruta usor pe frunte si gat. Pentru masarea scalpului, fruntii, tamplelor si obrajilor nu ai nevoie de un ulei pentru masaj, ci poate cel mult, o crema cu textura usoara pentru fata.

Tehnica: pentru inceput, plimba-ti degetele prin parul lui, apoi continua prin masarea usoara a scalpului, doar cu buricele degetelor. Prin miscari circulare, ajungi la tample pe care le masezi doar cu degetele aratator si mijlociu. Usor, cobori pe obraji si maxilar, repetand miscari de sus in jos, ca si cum ar cadea niste picaturi de ploaie. Apoi, cu degetul mare si cel aratator maseaza lobii urechilor si urechile. Revino cu miscari circulare in jurul ochilor, sprancenelor si buzelor si ofera un sarut usor pe pleoape sau pe buze.

tehnici de masaj

Gatul si umerii

Iata o zona solicitata si tensionata, care merita pe deplin un masaj! Este esential ca zona umerilor si gatului sa se afle printre primele, ca sa poti detensiona intregul corp al partenerului. Daca nu vei respecta aceasta regula, partenerul nu se va putea bucura la maximum de placerea masajului erotic.

Tehnica: pune putin ulei de masaj in palma, freaca palmele apoi pozitioneaza palmele de-o parte si de alta a coloanei, in zona gatului, folosind pentru masaj doar cele doua degete mari. Foloseste buricele degetelor, nu si unghiile, care ar trebui chiar si asa sa fie taiate mediu sau scurt. Coboara de-a lungul coloanei, pana la mijloc, cu miscari blande, punand degetele mari unul deasupra celuilalt, ca si cum s-ar lua la intrecere. Revino sus, aplica putin ulei pe palme si pune-le de-o parte si de alta a gatului, miscandu-le usor, circular. Repeta miscarea, cotinuand si spre umeri.

Spatele si fesele

Zona lombara este foarte receptiva la masaj. Aplica uleiul de masaj si continua miscarea de-a lungul coloanei, asa cum ti-am explicat mai sus, ca si cum degetele mari s-ar lua la intrecere in miscari paralele cu fesele.

Tehnica: ajunsa in zona lombara, continua masajul cu miscari ca si cum l-ai ciupi, insa usor si cu toate degetele. Apoi slabeste ritmul si revino la miscari usoare, in care te apesi cu toata palma in timp ce masezi. Ai ajuns si in zona feselor, pe care trebuie sa le masezi cu partea interioara a bratelor, mai precis cu partea interioara dintre palma si cot, cu care te apesi usor pe fese, prin miscari de sus in jos. Cand ai terminat, maseaza usor triunghiul dintre fese si osul coccigian. Este o zona care atrage multa tensiune si cere un masaj relaxant.

Cheia oricarui masaj, mai ales pe spate si fese, este sa alternezi miscarile energice cu cele usoare.

masaj erotic

Picioarele

Ingenuncheaza langa el si concentreaza-te pe pulpe si gambe.

Tehnica: ia o cantitate putin mai mare de ulei in palme, tine-l putin ca sa se incalzeasca si intinde-l pe intreg piciorul, pornind de la genunchi, in sus si in jos. Maseaza mai intai zona genunchiului, in jurul lui, cu miscari circulare ale degetelor mari. Nu te apasa, deoarece in aceasta zona se afla multe vase de sange predispuse spargerii. In zona pulpelor, masajul este unul simplu si care nu trebuie sa dureze foarte mult decat daca vrei sa termini masajul mai devreme, cu o partida de sex. Pulpele sunt zone erogene, sensibile la atingeri de acest gen. Gambele trebuie masate putin mai energic, cu miscari asemanatoare celor din zona coloanei vertebrale (degetele si in acest caz, mainile, se succed in miscari paralele).

Talpile

Iata o parte puternic senzuala a masajului, pe care barbatii o adora! Masajul talpilor este numit si "masajul sufletului". Daca partenerul se gadila in talpi, ar fi bine sa renunti la masajul labei piciorului, concentrandu-te doar pe degete si pe partea imediat dedesubt, cu miscari circulare si apasate. Apoi, ia fiecare deget in parte, imitand miscari de rulare si intindere.

 ulei de masaj

Penisul

Daca vrei ca sedinta ta de masaj erotic sa fie una "cu finalizare", atunci este cel mai bine sa lasi masajul penisului la urma. La fel trebuie sa faca si partenerul cu zona ta genitala. Nu uita ca in aceasta zona poti folosi doar lubrifiant pe baza de apa, nu ulei!

Tehnica: masajul erotic al penisului seamana oarecum cu tehnicile folosite pentru sexul oral, doar ca nu trebuie sa iti folosesti gura si nici sa repeti miscarile de sus in jos de-a lungul penisului. In acest caz, masajul penisului implica sa il iei in palme, ca si cum l-ai rula usor intre podul palmei apoi intre degete, dupa care sa folosesti toata palma ca si cum l-ai acoperi, apasand usor si miscand foarte incet. Repeta acest set de miscari de cateva ori iar continuarea te las sa o scrii tu, cu propria experienta!

 

 

http://www.divahair.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei