Numere de îngeri. Ce îţi transmit numerele pe care le vezi în mod repetat

default

Dimensiune font:

| 14-12-2018 19:23

Numere de ingeri. Vezi in mod repetat aceleasi si aceleasi numere pe ceas, pe masini sau adrese? Ei bine, Universul ti-ar putea trimite un mesaj.

 

Iata un ghid de decodare a acestor numere de ingeri si sa afli ce iti spun.

Numere de ingeri 111: Trezeste-te

1:11 sau 11:11 este, cu siguranta, un semn magic. De fapt, cartea Magicianului din majoritatea cartilor de tarot are numarul 1. Cand iti tot apare in fata ochilor acest numar, Universul iti atrage atentia. Uita-te in jur si fii atent unde si cu cine esti. Aceasta este o confirmare cosmica ca te misti in directia potrivita. Asadar, ti se spune ca esti pe drumul bun asa ca tu nu ar trebui sa te opresti, ci sa mergi mai departe.

Prima casa a zodiacului este a autoexprimarii. Urmeaza povata lui Shakespeare „Nu te minti pe tine insuti!”. Ai putea sa vezi 1:11 cand simti ca esti in forma maxima, cand esti supercreativ sau iti exprimi sentimentele cu mare usurinta. Pur si simplu te lasi cuprins de lumina si stralucirea magiei.

11 are conotatii cu drumul spiritual. Multi oameni cred ca 11:11 confirma ca esti un inger pe pamant cu scopul de a ridicat constiinta oamenilor si de a aduce armonia in lume. Esti un pod, cineva care poate strange oamenii aflati in tabere diferite, sau aduna energiile opuse intr-o combinatie magica. Asa cum este sus, asa este si jos. Fara intuneric nu poate fi lumina. Esti suficient de puternic sa intelegi paradoxul, natura duala care exista in toti oamenii.

Numere de ingeri 222: Cauta echilibrul

Doi este numarul relatiilor si parteneriatelor. Cand vezi 2:22 fii atent la oamenii care iti ies in cale. S-ar putea sa-ti intalnesti sufletul pereche, un prieten de nadejde, cineva care va juca un rol important in viata ta. Ar mai putea fi un semnal ca trebuie sa echilibrezi ceea ce oferi cu ceea ce primesti in relatiile tale. Contribui suficient sau poate ca nu oferi deloc sau dimpotriva dai mult prea mult? Raspunde cu onestitate la aceste intrebari si indreapta situatia indiferent de partea in care se inclina balanta.

In astrologie, casa a doua este cea care guverneaza fundatiile, valorile si confortul. In tarot, 2 este cartea Inaltei Preotese. Salut, intuitie! Aparitia 2:22 este un memento care iti reaminteste sa ramai cinstit cu tine insuti si sa-ti exprimi opiniile cu mai multa tarie. Asadar, analizeaza-ti curajul atunci cand iti apare frecvent cifra 2.

Chiar daca iti este frica sa spui ceea ce gandesti, adevarul este baza de temelie a oricarei relatii. Spune-le oamenilor care este parerea ta cand vezi 2:22. Asta ar putea schimba totul, eliberandu-te de oamenii care gandesc diferit fata de tine si atragandu-i pe cei cu care te afli pe aceeasi lungime de unda. 2:22 iti spune sa ai incredere in vocea interioara.

Numere de ingeri 333: Aliniaza-ti mintea, trupul si sufletul

Trei reprezinta trinitatea: minte, corp si suflet. Aparitia lui 3:33 poate fi confirmarea ca toate cele trei niveluri sunt dezvoltate, iar tu esti in forma. S-ar putea chiar sa simti ca esti implinit cu adevarat in mometul in care incepi sa vezi in continuu cifra trei.

Sau, poate, ca este un mic semnal de alarma asupra faptului ca exista ceva dezechilibrat in viata ta. Ai muncit prea mult si ai dormit prea putin sau nu ti-ai mai facut exercitiile de meditatie? Poate ca te afli intr-un cerc vicios si ai sarit peste chinul care insoteste, intotdeauna, dezvoltarea. Ajusteaza totul si te vei lasa cuprins de pace.

In tarot, 3 este reprezentat de Imparateasa: o femeie frumoasa, senzuala careia ii place sa se distreze. In numerologie, 3 reprezinta socializarea. Cea de-a treia casa din zodiac guverneaza comunicarea, curiozitatea si mobilitatea. Aparitia cifrei 3 ar putea fi un semnal de avertizare care iti spune sa fii atent la oameni, sa pui intrebari si sa explorezi noi teritorii. Sau ar putea sa-ti spuna ca este timpul sa dai o petrecere sau sa renunti la mentalitatea de saracie si sa o adopti pe cea de abundenta.

Numere de ingeri 444: Telefon de acasa

Patru este numarul pentru casa si familie. In astrologie, cea de-a patra casa guverneaza feminitatea asa ca daca vezi mereu 4:44, o femeie importanta ar putea intra in viata ta. Unde se afla cei dragi tie? Cercul tau intim ar putea necesita o atentie din partea ta. Ai putea intalni pe cineva care sa-ti devina prieten apropiat.

Corpul este casa sufletului: il onorezi oferindu-i suficenta odihna, sport si nutritie de calitate? 4:44 ar putea sa-ti spuna sa mananci mai multe fructe si legume si sa-ti cureti mediul de stresul toxic… inclusiv de persoanele in care nu ai incredere. Asculta-ti inima: ce-ti spune atunci cand te gandesti la oamenii din jurul tau? Sentimentele care te incearca sunt pozitive sau negative? Ar putea fi semnalul ca trebuie sa protejezi spatiul si pe cei dragi.

In tarot 4, este cartea Imparatului, figura tatalui protectiv si intelept care sta ferm pe tronul sau. Apritia cifrei 4 ar putea sa-ti transmita ca trebui ca tu insuti sa fii protectorul/furnizorul. Ce trebuie sa imparti cu prietenii si familia? Cum poti sa faci viata mai usoara si mai sigura pentru cei dragi tie? Fii un lider.

Numere de ingeri 555: Schimbarea este aproape

Schimbarea pluteste in aer cand vezi 5:55. Acum este momentul sa schimbi directia. In tarot, 5 este cartea Marelui Preot care semnifica intelepciunea. Insa, in astrologie casa a cincea este despre exprimarea de sine creativa, stralucirea si pasiunea. In numerologie cifra 5 reprezinta oamenii care se afla intotdeauna in miscare.

5:55 este un avertisment de trezire, insa cine spune ca trebuie sa suferim pentru a fi spirituali? Putem fi miscati pana la lacrimi de muzica, sa descoperim divinul intr-un buchet minunat de flori sau intr-o oglinda atunci cand ne imbracam elegant si avem grija de noi. Insa aici nu vorbim despre abandonul nepasator. Indulgenta responsabila poate ajuta chi-ul (energia) sa circule de la chakra de baza la cea a coroanei. 5:55 poate fi semnul sa deblochezi energia prin meditatie, Reiki sau acupunctura.

Numere de ingeri 666: Dezechilibre

Gandurile tale sunt dezechilibrate in acest moment, sunt concentrate prea mult pe lumea materiala. Aceasta secventa numerica iti cere sa iti echilibrezi gandurile intre cer si pamant. La fel ca faimoasa „Predica de pe munte”, ingerii iti cer sa te concentrezi pe spirit si pe a sluji si sa stii ca, in consecinta, nevoile tale materiale si emotionale vor fi satisfacute automat.

Numere de ingeri 777: Esti pe val

ingerii te aplauda, felicitari, esti pe val! Mergi mai departe si sa stii ca dorinta ta se implineste. Este un semn extrem de pozitiv si inseamna ca ar trebui sa te astepti si la alte miracole.

Numere de ingeri 888: Emotii

O faza din viata ta urmeaza sa se sfarseasca, iar acesta e un semn prin care esti avertizat sa te pregatesti. Aceasta secventa numerica poate sa insemne ca termini o faza plina de emotii din cariera sau din relatie. Mai inseamna si ca exista o lumina la capatul tunelului. in plus, inseamna si ca: „Recolta e coapta. Nu mai astepta, culege-o si bucura-te”. Cu alte cuvinte, nu mai amana, fa-ti miscarea sau bucura-te de roadele muncii tale.

Numere de ingeri 999: Incheiere

Acesta este sfarsitul unei faze mari din viata ta personala sau din viata globala. De asemenea, e un mesaj pentru lucratorii in lumina care sunt implicati in vindecarea Pamantului si inseamna: „Treci la treaba, pentru ca mama Pamant are nevoie de tine acum.”.

Numere de ingeri 000: Indicii

Un indiciu care iti aminteste ca esti una cu Dumnezeu si iti aminteste sa simti inauntrul tau prezenta iubirii Creatorului tau. De asemenea, e un semn ca o situatie a parcurs ciclul complet.

Combinatii de numere de interi

Ingerii iti vor da adesea mesaje care implica o combinatie de doua sau mai multe numere. Iata semnificatiile de baza ale combinatiilor de doua numere formate din trei cifre. Daca mesajele pe care le primesti contin trei sau mai multe cifre, combina raspunsurile de la diferitele combinatii numerice. De exemplu, daca observi continuu secventa numerica 312, foloseste semnificatia combinatiei numerice 3 si 1 si pe cea a combinatiei numerice 1 si 2.

Sau, daca simti ca asa esti ndrumat, aduna numerele intre ele. Aduna cifrele pana cand obtii un numar cu o singura cifra. Apoi uita-te la semnificatia numarului respectiv, din lista anterioara de secvente numerice ce contin numere identice (i.e. 111, 222, 333 etc.). 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei