Orașul cu cele mai multe cazinouri din lume – tu știai?

orasul-cu-cele-mai-multe-cazinouri-din-lume

Dimensiune font:

| 26-04-2023 10:44

 A fi orașul cu cele mai multe cazinouri din lume este cu siguranță un titlu greu de obținut. În ciuda acestui lucru, mai multe orașe se bucură de această onoare, oferind vizitatorilor experiențe de neuitat în cadrul stațiunilor, cazinourilor și unităților de jocuri de noroc. Cu toate acestea, există o singură locație care prezintă o istorie bogată de pacanele, iar aceasta a fost dezvoltată cu un singur scop, și anume de a ajunge capitala mondială a jocurilor de noroc. Este vorba de orașul Las Vegas din S.U.A. care găzduiește în prezent peste 100 de cazinouri.

 Las Vegas, USA

Atât istoria orașului cât și locația acestuia au contribuit la crearea Vegasului pe care îl cunoaștem în ziua de azi. Jocurile de noroc au început să fie legalizate în Nevada în anul 1931, fiind un lucru nemaiauzit până atunci în america. Astfel acest stat a dat startul dezvoltării industriei, transformând orașul Las Vegas într-un centru pentru jocuri de noroc și divertisment. Orașul se bucură de o locație ideală pentru a atrage turismul bazat pe divertisment. Atmosfera unică a acestuia a fost mereu alcătuită din îmbinarea perfectă a spectacolelor de top și jocurilor de noroc. Pe măsură ce numărul de vizitatori a crescut, orașul a început să investească masiv în infrastructură, construind hoteluri și stațiuni de clasă mondială. Reușind să facă față cererii, Las Vegas este acum un oraș cu o industrie a turismului autosusținută.

The Venetian ( top 3 cele mai uimitoare cazinouri din Las Vegas)

Cunoscut drept a fi reperul cel mai emblematic al orașului, The Venetian a apărut la sfârșitul anilor 1990. Las Vegas Sands Corporation a inaugurat cea mai scumpă stațiune construită vreodată până atunci. Concepută pentru a aduce vizitatorilor experiența orașului italian, replici ale reperelor au fost incluse în plan, precum Piața San Marco, Podul Rialto, canalele și gondolele. Spațiul de joc se întinde pe o suprafață de peste 120.000 de metri pătrați, găzduind mai multe jocuri decât își poate imagina o persoană. O extindere majoră a fost adusă acestuia în anul 2003, în prezent găzduind numeroase baruri, restaurante, magazine și faimosul muzeu de ceară Madame Tussauds. De-a lungul anilor, The venetian a fost premiat în diverse contexte, inclusiv premiile AAA Five Diamond Award și Forbes Five-Star Award.

MGM Grand

Stațiunea de cazinou MGM Grand a apărut înaintea cazinoului The Venetian. Acesta a fost deschis în anul 1973 pe locul fostului Marina Hotel and Casino. La vremea respectivă, MGM Grand era considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Las Vegas, constând în 26 de etaje cu un cazinou de 115.000 de metri pătrați. În anul 1980, hotelul a fost închis pentru o perioadă de timp în urma unui incendiu. Un an mai târziu, acesta a fost redeschis după ce i-a fost adusă o renovare și o reproiectare majoră. Fiind proaspăt renovat, acesta dispunea jucătorilor un cazinou mai mare, mai multe camere de hotel și un design mai modern. Mult mai multe extinderi și renovări au urmat cu trecerea timpului, ajungând în prezent să reprezinte una dintre cele mai mari și mai populare stațiuni de pe Las Vegas Strip. De ce se pot bucura jucătorii și vizitatorii în ziua de azi în cadrul stațiunii MGM Grand? Ei bine, aceștia pot alege din diversitatea celor 6.800 de camere de hotel, zecilor de restaurante, baruri și magazine și varietății de opțiuni de divertisment, inclusiv spectacole live, concerte și evenimente sportive.

Caesars Palace

Ne ducem cu și mai mult timp în urmă, și începem să descriem istoria bogată a stațiunii Caesars Palace care datează din anii 1960. Dezvoltatorul de hoteluri și cazinouri Jay Sarno a dorit să impresioneze prin crearea unei stațiuni de lux care să fie inspirată din Roma antică. Numită după însuși Iulius Caesar, marea creație era alcătuită din coloane grandioase, statui de marmură și fântâni elaborate. A devenit rapid cunoscută și populară, ajungând să reprezinte un loc de reuniune și distracție pentru vedete și jucători de top.  Noi turnuri de hotel împreună cu un centru de convenții și un centru comercial masiv au fost adăugate structurii în anii 1980, reușind să impresioneze vizitatorii în continuare. Popularitatea acestuia a continuat să crească constant, găzduind adesea numeroase meciuri de box de campionat, concerte ale celor mai faimoși artiști din industrie sau chiar evenimente de viață importante ale unor celebrități. În prezent, Caesars Palace reprezintă în continuare o stațiune extrem de populară ce oferă vizitatorilor 3.900 de camere de hotel, un cazinou masiv, spectacole live și concerte, zeci de restaurante și baruri.

 Concluzie

Experiența din capitala cazinourilor te va surprinde cu siguranță. Nu este vorba doar de jocuri, ci de autenticitatea divertismentului, insa nu uita ca este esential sa joci responsabil. Unele dintre cele mai neașteptate și inovative spectacole au loc chiar în cadrul stațiunilor de cazinouri, facilitând divertismentul pe diverse planuri. Desigur, jocurile de noroc se bucură de faptul că se regăsesc în contextul ideal, plin de adrenalină și entuziasm. Pe scurt, putem spune că orașul reușește să îmbine toată distracția de care are nevoie ființa umană. În plus, deoarece fiecare om este unic, cele peste 100 de cazinouri oferă experiențe complet diferite, cu tematici diverse. Cu siguranță fiecare persoană este încurajată să descopere ce anume îi place în acest oraș. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
 Seară de comuniune și bucurie la cina de Iftar
28/03/2024 15:08

În lumina caldă a soarelui care incepea să coboare deasupra orizontului, comunitatea musulmană s-a adunat pentru a marca Ramadanul cu o cină de Iftar. Atmosfera era plină de anticipare si bucurie in ...

 Ceaiul, elixirul vieții între tradiție și inovație
28/03/2024 14:54

Într-o lume unde ritmul frenetic al vietii cotidiene ne solicită la fiecare pas, ceaiul reprezintă o invitatie la pauză, reflectie si reconectare cu sinele. Această băutură milenară, cu origini str ...

Pilates, o călătorie spre echilibrul perfect între minte și corp
28/03/2024 13:55

În lumea vastă a fitnessului si a bunăstării personale, metoda Pilates se distinge ca o abordare holistică, care vizează nu doar imbunătătirea conditiei fizice, ci si echilibrul si armonia dintre m ...

 Pilates, o călătorie spre echilibrul perfect între minte și corp
28/03/2024 13:50

În lumea vastă a fitnessului si a bunăstării personale, metoda Pilates se distinge ca o abordare holistică, care vizează nu doar imbunătătirea conditiei fizice, ci si echilibrul si armonia dintre m ...

O provocare de economisire de 30 de zile pe care ar trebui să o încercați în 2024
28/03/2024 11:05

MT: Reducerea cheltuielilor: O metodă de 30 de zile MD: Este usor să adopti obiceiuri frugale si să economisesti bani cu o abordare sistematică. Iată o tactică simplă de 30 de zile care vă poate aj ...

Cunoaşte-ţi drepturile de pasager şi cere-ţi despăgubiri pentru un zbor întârziat sau anulat!
28/03/2024 10:33

Cunoaşte-ţi drepturile de pasager şi cere-ţi despăgubiri pentru un zbor intarziat sau anulat!  Fiecare călătorie cu avionul implică o serie de factori care trebuie să fie indeplinite pentru ca ...

Cine achită nota la restaurant. Misterul, deslușit de specialiștii în bune maniere
28/03/2024 00:14

Cine trebuie să achite nota la o intalnire la restaurant? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun, de foarte multe ori, atat persoanele de sex masculin, cat si cele de sex feminin. Consilierii in bune manier ...

Ziua Păsărilor
27/03/2024 14:30

Evenimente de observare a păsărilor vor fi organizate in mai multe oraşe din ţară, in perioada 30 martie – 7 aprilie, a informat, marţi, Societatea Ornitologică Romană. Pe data de 1 aprilie este ...

Cum transformă tehnologia viitorul fast-food-ului
27/03/2024 14:00

Automatul reprezintă o fereastră fascinantă spre viitorul industriei alimentare, imbinand traditia servirii rapide cu inovatia tehnologică. Conceput initial in secolul 19, automatul a evoluat de-a lungul ti ...

Vine căldura! Meteorologii anunță temperaturi de 25 de grade!
27/03/2024 13:42

Se incălzeste vremea, temperaturile ajung la 25 de grade. Vremea va fi in incălzire semnificativă, astfel că, in mare parte a intervalului, valorile termice se vor situa cu mult peste mediile climatolo ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei