Reguli pentru sexul in 3

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 16:43

Exista foarte multe de spus pe seama acestui subiect, dar odata ce esti in mijlocul lui este greu sa te mai gandesti la ceva. Sexul in trei nu este o partida normala de sex, avand nevoie de multa sensibilitate si de si mai multa imaginatie. Daca vrei sa incerci sexul in trei trebuie sa ai macar o idee a ceea ce vrei sa faci inainte de a incepe.

Te va ajuta foarte mult sa intelegi regulile de baza si astfel sa beneficiezi de cat mai multa placere. Sexul in trei este de mai multe feluri, dar cel mai des intalnit este acela cand doar unul dintre parteneri este barbat. De obicei, dintre cele doua femei prezente langa acesta una este sotia sau iubita lui, iar a doua o prietena apropiata a ei sau o tipa pe care au agatat-o impreuna pentru a-si implini o fantezie.

Regula numarul 1: Stabiliti regulile

Esti pe cale de a face sex cu doua femei odata si fiecare dintre voi are anumite reguli si limite, asa ca trebuie sa va respectati reciproc pentru ca fiecare dintre parteneri sa obtina cat mai multa placere.

Pentru ca relatia cu ta va fi oarecum afectata de aceasta noua experienta trebuie sa discuti cu ea de la inceput si sa vezi care sunt limitele ce ar trebui sa existe, sau daca ar trebui sa existe. Ea iti poate spune ca nu prea suporta gandul ca tu vei penetra o alta femeie sau ca o vei satisface oral. Trebuie sa-i respecti limitele. Tine minte ca fiecare femeie este putin geloasa in astfel de momente, asa ca fa tot posibilul sa impaci ambele femei.

De asemenea, este posibil sa devii tu gelos daca vezi ca nu esti in centrul atentiei. Retine doar ca acolo sunteti trei persoane care vreti sa faceti sex. Nu este vorba doar despre una dintre persoane, ci despre toate. Creeaza un echilibru si ai grija ca el sa ramana constant.

Chiar daca alcoolul iti da mereu mai mult curaj, retine ca sexul cand esti imbuibat cu bautura nu este deloc sanatos. Daca vrei sa bei ceva pentru a te destinde este ok, dar nu prea mult. Trebuie sa fii in forma, nu sa adormi beat intre doua femei care vor ceva de la tine.

Regula numarul 2: Daruieste cat mai mult

Cu toate ca speri ca cele doua femei sa iti acorde atentie in proportie de 100%, trebuie sa intelegi ca ele sunt acolo pentru a simti si ele placere, asa ca ai putea sa fii chiar ignorat pe alocuri. Cel mai bine este sa uiti de toate sentimentele tale si sa fii cat mai generos cu mainile si gura.

Intr-un act intre doi parteneri placerea si miscarile sunt altfel, dar sexul in trei reprezinta un ciclu in care atentia se muta de la unul la altul. Asa ca ai rabdare si fa in asa fel incat cele doua femei sa se simta bine si sa iti acorde astfel cat mai multa atentie.

Orice primesti in timpul unei partide in trei este extraordinar, asa ca in loc sa astepti ceva anume (sex oral de la amandoua partenerele odata, etc), primeste fara retineri tot ce ele iti ofera.

Regula numarul 3: Nu sta degeaba

Daca la un moment dat cele doua femei sunt ocupate nu sta degeaba. Nu ai ce astepta. Ocupa-te si tu de ele in timpul acela. Mangaie-le sanii, coapsele, saruta-le pe spate si pe gat, fa sex oral uneia dintre ele...orice, numai nu sta degeaba. Dar daca iti doresti sa stai linistit putin si sa le privesti jucandu-se, nu este rau. Te va pregati pentru ce urmeaza.

Regula numarul 4: Ai grija la penetrare

Acest 'procedeu' creeaza o legatura evidenta intre tine si una dintre femei, lasand-o pe cealalta cam fara ocupatie. Din acest motiv, faceti asta doar cand stiti ca niciuna dintre femei nu s-ar supara daca ar sta putin singura. In mod natural, atentia ta se va concentra asupra femeii pe care o penetrezi, dar nu trebuie sa ii acorzi chiar toata atentia. Asta este o partida de sex in trei, asa ca nu neglija cealalta femeie indiferent ce ar trebui sa faci. Sarut-o, atinge-o, priveste-o in ochi si chiar vorbeste-i in asa fel incat ea sa nu se raceasca.

Penetrand o femeie si sarutandu-te si atingandu-te cu cealalata este mult mai usor sa ajungi la orgasm. Asa ca ia-o usor si incearca sa nu te grabesti pentru ca ele au nevoie de tine mai mult timp. Chiar daca tu vei fi primul care are orgasm trebuie sa ai grija si de partenere, pentru ca toti trebuie sa plecati de acolo satisfacuti.

Regula numarul 5: Protejeaza-te

Bineinteles ca prezervativele sunt necesare. Sperma si secretia vaginala transmit SDT-ul asa ca ai grija. Nu vei folosi acelasi prezervativ pentru a le penetra pe amandoua. Vei schimba prezervativul mereu. La fel, vei atinge intim o femeie cu una din maini, iar pe cealalta cu a doua mana. Asta pentru ca ele se pot imbolnavi.

Sexul in trei nu este o relatie

Dupa ce termini este bine sa stai cu ambele femei in brate si sa te scufunzi in acea liniste post-coitala. Insa retine ca nu ai o relatie cu aceste femei. Asa ca fata care nu este partenera ta obisnuita nu ar trebui sa ramana peste noapte. Pe moment poate parea o idee buna, dar o partida in trei asa trebuie sa se termine.

Poarta-te foarte frumos cu prietena sau cu sotia ta. V-ati distrat, dar nu ati facut altceva decat sa experimentati un alt tip de placere. Spune-i cat de mult de excita, cat de mult o doresti, ca sa o vezi satisfacuta de alta femeie te-a excitat, dar ca este unica pentru care simti asa. Ea este femeia ta si asta nu se va schimba indiferent daca o sa mai faceti asa ceva sau nu.


sursa: askmen.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Depoziteaza corect pantofii din piele de dama! Iata cateva sfaturi utile
26/11/2020 13:49

Indiferent ca locuim la casa sau la bloc, traim intr-un spatiu limitat, iar colectia noastra de pantofi se mareste de la o luna la alta. Oricat am fi de chibzuite, este greu sa rezistam tentatiei de a ne cumpar ...

Meryl Streep şi concursul de televiziune Eurovision, nominalizări pentru Premiile Grammy
26/11/2020 07:36

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Grammy, o listă pe care s-au strecurat insă şi alte nume mai puţin o ...

În România, în fiecare săptămână o femeie este ucisă în bătaie
25/11/2020 18:58

Pe 25 noiembrie este Ziua Internatională a combaterii violentei impotriva femeilor, stabilită pentru a trage un semnal de alarmă pentru numărul incă ingrijorător de ridicat al cazurilor de violentă domes ...

Ministerul Afacerilor Externe vrea să apere femeile de bătăile bărbațilo
25/11/2020 11:37

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută marcarea Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei impotriva Femeilor, reiterandu-şi angajamentul "ferm" faţă de promovarea şi protejarea drept ...

YouTube a interzis canalul One America News Network, pro-Trump. Timp de  o săptămână nu va putea posta videoclipuri
25/11/2020 07:30

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network (OAN) să posteze videoclipuri noi timp de o săptămană şi i-a interzis să obţină venituri din conţinutul deja online, a informat r ...

FOTO/VIDEO - Top BBC. Cine sunt cele 100 de femei care au influențat lumea în acest an
24/11/2020 16:00

BBC a dezvăluit lista sa cu cele 100 de femei care şi-au pus amprenta asupra lumii in anul 2020, unul dintre cei mai complicaţi pe plan internaţional. Topul conţine nume din diverse domenii, de la politici ...

  Laura Bretan, colaborare cu artiștii canadieni care au cântat pentru Barack Obama
24/11/2020 15:15

   Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie, dar şi vocea care a cucerit publicul la emisiuni precum Romanii au talent şi America’s Got Talent, lansează s ...

Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei