Reguli pentru sexul in 3

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 16:43

Exista foarte multe de spus pe seama acestui subiect, dar odata ce esti in mijlocul lui este greu sa te mai gandesti la ceva. Sexul in trei nu este o partida normala de sex, avand nevoie de multa sensibilitate si de si mai multa imaginatie. Daca vrei sa incerci sexul in trei trebuie sa ai macar o idee a ceea ce vrei sa faci inainte de a incepe.

Te va ajuta foarte mult sa intelegi regulile de baza si astfel sa beneficiezi de cat mai multa placere. Sexul in trei este de mai multe feluri, dar cel mai des intalnit este acela cand doar unul dintre parteneri este barbat. De obicei, dintre cele doua femei prezente langa acesta una este sotia sau iubita lui, iar a doua o prietena apropiata a ei sau o tipa pe care au agatat-o impreuna pentru a-si implini o fantezie.

Regula numarul 1: Stabiliti regulile

Esti pe cale de a face sex cu doua femei odata si fiecare dintre voi are anumite reguli si limite, asa ca trebuie sa va respectati reciproc pentru ca fiecare dintre parteneri sa obtina cat mai multa placere.

Pentru ca relatia cu ta va fi oarecum afectata de aceasta noua experienta trebuie sa discuti cu ea de la inceput si sa vezi care sunt limitele ce ar trebui sa existe, sau daca ar trebui sa existe. Ea iti poate spune ca nu prea suporta gandul ca tu vei penetra o alta femeie sau ca o vei satisface oral. Trebuie sa-i respecti limitele. Tine minte ca fiecare femeie este putin geloasa in astfel de momente, asa ca fa tot posibilul sa impaci ambele femei.

De asemenea, este posibil sa devii tu gelos daca vezi ca nu esti in centrul atentiei. Retine doar ca acolo sunteti trei persoane care vreti sa faceti sex. Nu este vorba doar despre una dintre persoane, ci despre toate. Creeaza un echilibru si ai grija ca el sa ramana constant.

Chiar daca alcoolul iti da mereu mai mult curaj, retine ca sexul cand esti imbuibat cu bautura nu este deloc sanatos. Daca vrei sa bei ceva pentru a te destinde este ok, dar nu prea mult. Trebuie sa fii in forma, nu sa adormi beat intre doua femei care vor ceva de la tine.

Regula numarul 2: Daruieste cat mai mult

Cu toate ca speri ca cele doua femei sa iti acorde atentie in proportie de 100%, trebuie sa intelegi ca ele sunt acolo pentru a simti si ele placere, asa ca ai putea sa fii chiar ignorat pe alocuri. Cel mai bine este sa uiti de toate sentimentele tale si sa fii cat mai generos cu mainile si gura.

Intr-un act intre doi parteneri placerea si miscarile sunt altfel, dar sexul in trei reprezinta un ciclu in care atentia se muta de la unul la altul. Asa ca ai rabdare si fa in asa fel incat cele doua femei sa se simta bine si sa iti acorde astfel cat mai multa atentie.

Orice primesti in timpul unei partide in trei este extraordinar, asa ca in loc sa astepti ceva anume (sex oral de la amandoua partenerele odata, etc), primeste fara retineri tot ce ele iti ofera.

Regula numarul 3: Nu sta degeaba

Daca la un moment dat cele doua femei sunt ocupate nu sta degeaba. Nu ai ce astepta. Ocupa-te si tu de ele in timpul acela. Mangaie-le sanii, coapsele, saruta-le pe spate si pe gat, fa sex oral uneia dintre ele...orice, numai nu sta degeaba. Dar daca iti doresti sa stai linistit putin si sa le privesti jucandu-se, nu este rau. Te va pregati pentru ce urmeaza.

Regula numarul 4: Ai grija la penetrare

Acest 'procedeu' creeaza o legatura evidenta intre tine si una dintre femei, lasand-o pe cealalta cam fara ocupatie. Din acest motiv, faceti asta doar cand stiti ca niciuna dintre femei nu s-ar supara daca ar sta putin singura. In mod natural, atentia ta se va concentra asupra femeii pe care o penetrezi, dar nu trebuie sa ii acorzi chiar toata atentia. Asta este o partida de sex in trei, asa ca nu neglija cealalta femeie indiferent ce ar trebui sa faci. Sarut-o, atinge-o, priveste-o in ochi si chiar vorbeste-i in asa fel incat ea sa nu se raceasca.

Penetrand o femeie si sarutandu-te si atingandu-te cu cealalata este mult mai usor sa ajungi la orgasm. Asa ca ia-o usor si incearca sa nu te grabesti pentru ca ele au nevoie de tine mai mult timp. Chiar daca tu vei fi primul care are orgasm trebuie sa ai grija si de partenere, pentru ca toti trebuie sa plecati de acolo satisfacuti.

Regula numarul 5: Protejeaza-te

Bineinteles ca prezervativele sunt necesare. Sperma si secretia vaginala transmit SDT-ul asa ca ai grija. Nu vei folosi acelasi prezervativ pentru a le penetra pe amandoua. Vei schimba prezervativul mereu. La fel, vei atinge intim o femeie cu una din maini, iar pe cealalta cu a doua mana. Asta pentru ca ele se pot imbolnavi.

Sexul in trei nu este o relatie

Dupa ce termini este bine sa stai cu ambele femei in brate si sa te scufunzi in acea liniste post-coitala. Insa retine ca nu ai o relatie cu aceste femei. Asa ca fata care nu este partenera ta obisnuita nu ar trebui sa ramana peste noapte. Pe moment poate parea o idee buna, dar o partida in trei asa trebuie sa se termine.

Poarta-te foarte frumos cu prietena sau cu sotia ta. V-ati distrat, dar nu ati facut altceva decat sa experimentati un alt tip de placere. Spune-i cat de mult de excita, cat de mult o doresti, ca sa o vezi satisfacuta de alta femeie te-a excitat, dar ca este unica pentru care simti asa. Ea este femeia ta si asta nu se va schimba indiferent daca o sa mai faceti asa ceva sau nu.


sursa: askmen.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei