Reteta omleta la cuptor cu mezeluri din porc
Dimensiune font:
Ingrediente
- 6 oua
- un carnat afumat de porc
- 3-4 felii de salam de porc
- o ceapa mica
- un ardei gras portocaliu
- sare
- piper
- verdeturi italiene
Mod de preparare reteta
Ceapa se toaca marunt, ardeiul fasii, carnatul de porc se taie rondele, iar salamul de porc cubulete.
Oualele se bat bine cu sare si se condimenteaza cu piper si verdeturi italiene.
Intr-un vas de yena se pun oualele batute, peste care se asaza rondelele de carnat, cubuletele de salam, ceapa si ardeiul gras.
Se omogenizeaza si se introduce la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru circa 15 minute.
Omleta se serveste calda, cu salata.
Pofta buna!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau