Reteta pandispan pufos
Dimensiune font:
Ingrediente prajitura
- 6 oua
- 250 g zahar
- 250 g faina
- 2-3 linguri lei
- un varf de cutit sare
- coaja de la o lamaie
- zeama de la o jumatate de lamaie
- un plic zahar vanilat
- o lingurita rasa de praf de copt
- 150 g nuci
Mod de preparare reteta
Albusurile se bat cu un varf de cutit sare si zaharul, pana devine o bezea. Galbenusuile se amesteca cu uleiul ca la maioneza, apoi se toarna peste bezea.
Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat si zeama de lamaie.
Se adauga apoi faina, amestecata cu praful de copt, treptat, in mod circular.
Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se presara nuca taiata.
Se da la cuptor pentru circa 35 de minute.
Pofta buna!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau