Reteta supa de ciuperci cu pui
Dimensiune font:
Ingrediente mancare
- 1 kg ciuperci proaspete
- 500 g piept de pui
- 50 g faina
- 4-5 linguri ulei
- o ceapa
- o legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare reteta
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le de apa si taiati-le in bucati mai mari.
Caliti-le impreuna cu ceapa tocata marunt.
Taiati pieptul de pui in bucati si puneti-le la fiert in apa cu o lingurita rasa de sare.
Cand carnea este aproape fiarta, adaugati ciupercile si ceapa calite.
Amestecati faina cu o cana din supa, pana ce obtineti o compozitie de consistenta unei smantani.
Turnati amestecul, diluat cu putina apa rece, in oala, amestecand incontinuu.
Fierbeti inca 15 minute la foc mic, serviti supa fierbinte, presarata cu patrunjel.
Pofta buna!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau