Reteta tocanita de porc cu ciuperci
Dimensiune font:
Ingrediente mancare
- 1 kg pulpa de porc degresata si dezosata
- 500 g ciuperci
- 2-3 cepe medii
- 2-3 ardei (galben si rosu)
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
- oregano
- ulei
- patrunjel
- 4-5 rosii
Mod de preparare reteta
Carnea de porc se taie bucati mai mici, se spala si se pune la zvantat intr-o tigaie wok.
Se adauga apoi putin ulei, se prajeste pe ambele parti, dupa care se scoate pe o farfurie.
In uleiul ramas, se caleste ceapa solzisori, apoi se adauga ardeiul fasii. Dupa ce se mai calesc impreuna 5-6 minute, se adauga vinul si mai apoi rosiile decojite si taiate.
Se adauga carnea prajita, se condimenteaza, se completeaza cu apa si se lasa la foc mic.
Cand tocanita este gata, se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau