Semnele care arata ca partenerul te însala

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 15:31

Iata semnele care indica ca te însala si cum poti manipula situatia astfel încat sa obtii o confirmare sau o infirmare a banuielilor tale. Metodele variaza în agresivitate, de la subtilitati pana la atacuri directe, noteaza unica.ro.

1. In primul rand, daca te însala înseamna ca oscileaza între doua lucruri: iubirea si statornicia - adica tu - si aventura sexuala - adica ea. Acesta este si motivul pentru care nu renunta la tine ca sa fie cu cealalta. Demasca-l: Faptul ca se afla într-un astfel de impas, îl face mai sensibil schimbarilor. Vorbeste-i despre casatorie sau despre copii, propune-i sa faceti un pas înainte în ceea ce priveste relatia voastra. La polul opus, propune-i o escapada, undeva doar voi doi sau roaga-l sa îti spuna ce fel de fantezii are. Vezi cat de calm ramane în ambele cazuri.

2. Ai sa razi, dar obiceiurile lui de îngrijire si igiena îti indica multe lucruri despre fidelitatea sa. Si-a schimbat brusc frecventa si momentele în care îsi taie unghiile, scapa de pilozitate sau chiar face dus? Poarta un parfum în geanta, desi înainte nu obisnuia sa care cu el nici macar apa de gura? Demasca-l: Daca spre exemplu în fiecare joi seara la dus se si barbiereste, iar vinerea îti spune ca este ocupat pana tarziu cu munca, da-i telefoane. Are si telefonul închis? Prea multe coincidente adunate, mai ales daca situatia se petrece mai multe saptamani la rand. Daca nu vrei sa astepti atat, retine-l „joi seara” de la dus si vezi cum reactioneaza. Nu-i semn bun daca insista ca trebuie sa îsi faca ritualul de înfrumusetare, în loc sa se cuibareasca cu tine în pat.

3. La fel de bun indiciu este si felul în care se îmbraca pentru ocazii obisnuite, cum ar fi berea cu amicii, sala, un meci sau la serviciu. Se dichiseste cum nu o facea înainte pentru astfel de ocazii? In schimb, cand iese cu tine în oras nu se straduieste sa arate asa de bine? Demasca-l: Intr-o astfel de „ocazie obisnuita”, fa o fapta buna si apuca-te de curatenie în sifonierul sau. Mai apoi, pune-i toate rufele la spalat, pe motiv ca sunt îmbacsite. Urmareste-i reactia. Va arunca pe el un tricou mai vechi pentru întalnirea cu baietii sau va anula ori amana planurile? Oricand poate trece pe la un magazin pentru o noua achizitie, asa ca este important sa remarci daca a aparut un tricou nou în garderoba sa dupa experimentul tau.

4. O minciuna naste o alta minciuna si tot asa. In mod clar, minciunile spuse se uita mai usor decat faptele reale, pentru ca mintea noastra nu face asocieri cu lucruri nascocite, ci doar cu lucruri care ni s-au întamplat pe bune. Demasca-l: Poti folosi acest rationament pentru a-l prinde cu mata-n sac. De acum înainte noteaza tot ce îti spune iubitul tau legat de ce face cand nu e cu tine. Ti-a spus ca e nevoit sa plece cu noaptea-n cap pentru ca un amic de-al lui sarbatoreste o promovare? Peste doua saptamani întreaba-l cum îi merge amicului sau cu noul job. Atunci cand simti ca te minte, pune-i întrebari ulterior pentru a-l obliga sa continue fortat firul povestii. La un moment dat tot va ceda.

5. Toate gadget-urile sale sunt indicii clare ca este infidel. Are mereu lista apelurilor si a mesajelor goala? Nimeni nu face o asemenea curatenie în telefonul mobil, decat daca are ceva de ascuns. La fel, ia ca pe un semnal de alarma si faptul ca, mai nou, cand deschide telefonul introduce un cod PIN si are grija ca în timpul noptii, deci cand doarme, sa închida telefonul. Demasca-l: Isi ia telefonul inclusiv în baie? Intra peste el si ademeneste-l cum numai tu stii spre dormitor. Daca tine mortis sa îsi ia telefonul dupa el, nu-i a buna. Daca, în schimb, l-ai ademenit, lasandu-si telefonul în baie, dupa ce închei activitatile din dormitor fugi la baie imediat, pe motiv ca ai o problema urgenta... feminina. Nici macar nu-i nevoie sa verifici telefonul. Daca auzi un ciocanit disperat în usa si-l vezi cum înfasca telefonul, semnele sunt clare.

6. Acest semn nu arata neaparat ca te însala, cat faptul ca relatia voastra se deterioreaza. Analizeaza felul în care se comporta cu tine. Nu te mai ia în brate, nu mai dormiti în pozitia voastra obisnuita, nu mai initiaza partidele de sex, nu mai vrea sa iesiti în oras, nu te mai sfatuieste în plan personal sau profesional... toate sunt semne ca se îndeparteaza de tine si, poate, ca se apropie de altcineva. Demasca-l: In acest caz, avand în vedere ca semnul tine de felul în care se poarta cu tine, cel mai indicat este sa îl provoci la o discutie directa. Nu formula observatiile tale sub forma de repros. Spune-i ce schimbari negative ai remarcat la el si cum te fac ele sa te simti: neîncrezatoare în viitor, singura, trista? Intreaba-l daca exista o sansa la lucrurile sa redevina cum erau? Nu-l lasa sa te convinga ca nu are nimic, caci situatia ciudata din prezent va continua. Da-i de înteles ca modul distant în care se poarta acum nu-i o solutie de viitor pentru relatia voastra.

7. Cat despre sex, faptul ca nu îsi mai arata interesul vis-a-vis de viata voastra sexuala este un semn destul de clar. Da vina pe stresul de la locul de munca sau pe oboseala? Expertii considera ca barbatii, spre deosebire de femei, considera sexul un medicament în astfel de situatii surmenante. Demasca-l: Roaga-l sa îti povesteasca care sunt problemele sale. In cazul în care ele sunt reale, îl poti ajuta macar moral, pentru a trece mai usor peste greutati. Daca refuza sa îti dea orice detalii legate de scuza pe care o foloseste pentru a nu face sex cu tine, spune-i ca nu ti se pare corecta atitudinea sa. Atunci cand este ostil si îsi tine problemele departe de tine, fara sa îi pese de faptul ca astfel creeaza unele noi în relatia de cuplu, ai motive de îngrijorare.

8. Stii tu vorba „te simti cu musca pe caciula”? Este foarte adevarata! Demasca-l: Remarca faptul ca a stat peste program toata saptamana si vezi cum reactioneaza. Daca devine defensiv, spune-i ca tu doar îi plangeai de mila. Nu-i da de înteles ca îl interoghezi, pentru ca pe viitor va încerca sa se ascunda mai bine. Orice remarca iscoditoare ai avea puncteaz-o cu o intentie buna din partea ta. Astfel, atitudinea lui ostila si defensiva nu poate fi scuzata de comportamentul tau „posesiv”. Ai grija însa! Aceste feluri de a-l demasca trebuie utilizate doar atunci cand apare un semn evident precum cele de mai sus. Este important, înainte de toate, sa analizezi de unde izvoraste neîncrederea în iubitul tau si daca nu cumva problema este doar la tine.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Meryl Streep şi concursul de televiziune Eurovision, nominalizări pentru Premiile Grammy
26/11/2020 07:36

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Grammy, o listă pe care s-au strecurat insă şi alte nume mai puţin o ...

În România, în fiecare săptămână o femeie este ucisă în bătaie
25/11/2020 18:58

Pe 25 noiembrie este Ziua Internatională a combaterii violentei impotriva femeilor, stabilită pentru a trage un semnal de alarmă pentru numărul incă ingrijorător de ridicat al cazurilor de violentă domes ...

Ministerul Afacerilor Externe vrea să apere femeile de bătăile bărbațilo
25/11/2020 11:37

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută marcarea Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei impotriva Femeilor, reiterandu-şi angajamentul "ferm" faţă de promovarea şi protejarea drept ...

YouTube a interzis canalul One America News Network, pro-Trump. Timp de  o săptămână nu va putea posta videoclipuri
25/11/2020 07:30

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network (OAN) să posteze videoclipuri noi timp de o săptămană şi i-a interzis să obţină venituri din conţinutul deja online, a informat r ...

FOTO/VIDEO - Top BBC. Cine sunt cele 100 de femei care au influențat lumea în acest an
24/11/2020 16:00

BBC a dezvăluit lista sa cu cele 100 de femei care şi-au pus amprenta asupra lumii in anul 2020, unul dintre cei mai complicaţi pe plan internaţional. Topul conţine nume din diverse domenii, de la politici ...

  Laura Bretan, colaborare cu artiștii canadieni care au cântat pentru Barack Obama
24/11/2020 15:15

   Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie, dar şi vocea care a cucerit publicul la emisiuni precum Romanii au talent şi America’s Got Talent, lansează s ...

Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...

Cuvintele Anului, în Dicționarul Oxford. Ce sintagme au fost introduse în celebra publicație
24/11/2020 10:15

Dicţionarul Oxford a ales mai multe sintagme drept Cuvantul Anului, intr-un 2020 ''fără precedent'': coronavirus, lockdown, circuit breaker, shelter-in-place, remote/ly, unmute Editorii celei mai cuprinzăt ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei