Semnele care arata ca partenerul te însala

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 15:31

Iata semnele care indica ca te însala si cum poti manipula situatia astfel încat sa obtii o confirmare sau o infirmare a banuielilor tale. Metodele variaza în agresivitate, de la subtilitati pana la atacuri directe, noteaza unica.ro.

1. In primul rand, daca te însala înseamna ca oscileaza între doua lucruri: iubirea si statornicia - adica tu - si aventura sexuala - adica ea. Acesta este si motivul pentru care nu renunta la tine ca sa fie cu cealalta. Demasca-l: Faptul ca se afla într-un astfel de impas, îl face mai sensibil schimbarilor. Vorbeste-i despre casatorie sau despre copii, propune-i sa faceti un pas înainte în ceea ce priveste relatia voastra. La polul opus, propune-i o escapada, undeva doar voi doi sau roaga-l sa îti spuna ce fel de fantezii are. Vezi cat de calm ramane în ambele cazuri.

2. Ai sa razi, dar obiceiurile lui de îngrijire si igiena îti indica multe lucruri despre fidelitatea sa. Si-a schimbat brusc frecventa si momentele în care îsi taie unghiile, scapa de pilozitate sau chiar face dus? Poarta un parfum în geanta, desi înainte nu obisnuia sa care cu el nici macar apa de gura? Demasca-l: Daca spre exemplu în fiecare joi seara la dus se si barbiereste, iar vinerea îti spune ca este ocupat pana tarziu cu munca, da-i telefoane. Are si telefonul închis? Prea multe coincidente adunate, mai ales daca situatia se petrece mai multe saptamani la rand. Daca nu vrei sa astepti atat, retine-l „joi seara” de la dus si vezi cum reactioneaza. Nu-i semn bun daca insista ca trebuie sa îsi faca ritualul de înfrumusetare, în loc sa se cuibareasca cu tine în pat.

3. La fel de bun indiciu este si felul în care se îmbraca pentru ocazii obisnuite, cum ar fi berea cu amicii, sala, un meci sau la serviciu. Se dichiseste cum nu o facea înainte pentru astfel de ocazii? In schimb, cand iese cu tine în oras nu se straduieste sa arate asa de bine? Demasca-l: Intr-o astfel de „ocazie obisnuita”, fa o fapta buna si apuca-te de curatenie în sifonierul sau. Mai apoi, pune-i toate rufele la spalat, pe motiv ca sunt îmbacsite. Urmareste-i reactia. Va arunca pe el un tricou mai vechi pentru întalnirea cu baietii sau va anula ori amana planurile? Oricand poate trece pe la un magazin pentru o noua achizitie, asa ca este important sa remarci daca a aparut un tricou nou în garderoba sa dupa experimentul tau.

4. O minciuna naste o alta minciuna si tot asa. In mod clar, minciunile spuse se uita mai usor decat faptele reale, pentru ca mintea noastra nu face asocieri cu lucruri nascocite, ci doar cu lucruri care ni s-au întamplat pe bune. Demasca-l: Poti folosi acest rationament pentru a-l prinde cu mata-n sac. De acum înainte noteaza tot ce îti spune iubitul tau legat de ce face cand nu e cu tine. Ti-a spus ca e nevoit sa plece cu noaptea-n cap pentru ca un amic de-al lui sarbatoreste o promovare? Peste doua saptamani întreaba-l cum îi merge amicului sau cu noul job. Atunci cand simti ca te minte, pune-i întrebari ulterior pentru a-l obliga sa continue fortat firul povestii. La un moment dat tot va ceda.

5. Toate gadget-urile sale sunt indicii clare ca este infidel. Are mereu lista apelurilor si a mesajelor goala? Nimeni nu face o asemenea curatenie în telefonul mobil, decat daca are ceva de ascuns. La fel, ia ca pe un semnal de alarma si faptul ca, mai nou, cand deschide telefonul introduce un cod PIN si are grija ca în timpul noptii, deci cand doarme, sa închida telefonul. Demasca-l: Isi ia telefonul inclusiv în baie? Intra peste el si ademeneste-l cum numai tu stii spre dormitor. Daca tine mortis sa îsi ia telefonul dupa el, nu-i a buna. Daca, în schimb, l-ai ademenit, lasandu-si telefonul în baie, dupa ce închei activitatile din dormitor fugi la baie imediat, pe motiv ca ai o problema urgenta... feminina. Nici macar nu-i nevoie sa verifici telefonul. Daca auzi un ciocanit disperat în usa si-l vezi cum înfasca telefonul, semnele sunt clare.

6. Acest semn nu arata neaparat ca te însala, cat faptul ca relatia voastra se deterioreaza. Analizeaza felul în care se comporta cu tine. Nu te mai ia în brate, nu mai dormiti în pozitia voastra obisnuita, nu mai initiaza partidele de sex, nu mai vrea sa iesiti în oras, nu te mai sfatuieste în plan personal sau profesional... toate sunt semne ca se îndeparteaza de tine si, poate, ca se apropie de altcineva. Demasca-l: In acest caz, avand în vedere ca semnul tine de felul în care se poarta cu tine, cel mai indicat este sa îl provoci la o discutie directa. Nu formula observatiile tale sub forma de repros. Spune-i ce schimbari negative ai remarcat la el si cum te fac ele sa te simti: neîncrezatoare în viitor, singura, trista? Intreaba-l daca exista o sansa la lucrurile sa redevina cum erau? Nu-l lasa sa te convinga ca nu are nimic, caci situatia ciudata din prezent va continua. Da-i de înteles ca modul distant în care se poarta acum nu-i o solutie de viitor pentru relatia voastra.

7. Cat despre sex, faptul ca nu îsi mai arata interesul vis-a-vis de viata voastra sexuala este un semn destul de clar. Da vina pe stresul de la locul de munca sau pe oboseala? Expertii considera ca barbatii, spre deosebire de femei, considera sexul un medicament în astfel de situatii surmenante. Demasca-l: Roaga-l sa îti povesteasca care sunt problemele sale. In cazul în care ele sunt reale, îl poti ajuta macar moral, pentru a trece mai usor peste greutati. Daca refuza sa îti dea orice detalii legate de scuza pe care o foloseste pentru a nu face sex cu tine, spune-i ca nu ti se pare corecta atitudinea sa. Atunci cand este ostil si îsi tine problemele departe de tine, fara sa îi pese de faptul ca astfel creeaza unele noi în relatia de cuplu, ai motive de îngrijorare.

8. Stii tu vorba „te simti cu musca pe caciula”? Este foarte adevarata! Demasca-l: Remarca faptul ca a stat peste program toata saptamana si vezi cum reactioneaza. Daca devine defensiv, spune-i ca tu doar îi plangeai de mila. Nu-i da de înteles ca îl interoghezi, pentru ca pe viitor va încerca sa se ascunda mai bine. Orice remarca iscoditoare ai avea puncteaz-o cu o intentie buna din partea ta. Astfel, atitudinea lui ostila si defensiva nu poate fi scuzata de comportamentul tau „posesiv”. Ai grija însa! Aceste feluri de a-l demasca trebuie utilizate doar atunci cand apare un semn evident precum cele de mai sus. Este important, înainte de toate, sa analizezi de unde izvoraste neîncrederea în iubitul tau si daca nu cumva problema este doar la tine.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei