Sex deghizat. Ascunde-ti inhibitiile sub o masca!

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 15:24

Nu multi sunt cei care au curajul sa isi puna imaginatia in miscare si asa se ajunge la monotonia in cuplu.

Cu toate ca uneori barbatii sunt mai activi in pat, femeile au o imaginatie mult mai bogata, care trece de la romantism la vulgaritate. Sunt unele cupluri care experiementeaza tot felul de ciudatenii in pat.

Un fetis ceva mai neobisnuit decat cele deja incercate, probabil de multi, este acela in care unul, sau ambii parteneri se deghizeaza. Multi spun, in gluma, ca ar face sex cu o partenera urata daca i-ar pune o masca pe fata, aici poate fi sau nu cazul, ideea este ca fetisul pare destul de excitant.

6 scenarii erotice care ar putea fi incercate

1. Detinutul si politista
Scenariul: El este in celula sa (fotoliu) iar tu il pazesti. El depinde in totalitate de tine, iar tu il gasesti un barbat atragator. Vrei sa il eliberezi si iti iei la revedere de la el intr-un mod original sau, de ce nu, sa evadati impreuna. Fugiti in lume si va impliniti visul de iubire.

Senzatia: este una de dependenta dulce sau de libertate - atat mentala cat si sexuala, doar l-ai ajutat sa evadeze, nu-i asa? Jocul poate merge in mai multe directii: fie prizonierul seduce paznicul, fie detinutul se lasa sedus, de frica represaliilor.

2. Profesoara si elevul
Scenariul: este unul clasic, pe care barbatii il adora. Explicatia ar fi aceea ca tu te comporti ca o profesoara: exigenta, care stie totul si fata de care trebuie sa se straduiasca pentru a obtine o nota cat mai buna. Mergi la el pentru meditatii particulare. Focul pasiunii poate fi aprins de fiecare dintre voi, iar celalalt poate rezista sau nu inainte de a se darui.

Senzatia: totul poate fi invatat cu ajutorul lectiilor particulare: mersul pe bicicleta, vioara, pianul, desenul, o limba straina, inotul si, de ce nu, sexul. Pleaca de la premisa ca elevul nu are niciun fel de expereienta sexuala. Va fi foarte amuzant sa 'descopere' taina amorului. El asta asteapta de la tine: sa ii arati ce stii. Deci fii cat mai indrazneata.

3. Instalatorul
Scenariul: Iubitul tau se deghizeaza in instalatorul care vine sa iti repare caloriferul, suna la usa si il intampina o femeie extrem de draguta: tu, in capot si lenjerie sexy. Sunteti sedusi unul de celalalt si mergeti cat de departe va doriti. Ideal este sa prelungiti momentul tatonarilor. Instalatorul trebuie sa nu isi uite misiunea si sa incerce sa repare caloriferul. Tu esti interesata de ce face el si te apleci asupra-i pentru a observa ce repara. Aceste trucuri lungesc momentul de asteptare si sunt esentiale pentru a spori placerea.

Senzatia: este una de partida de dragoste lejera, fara obligatii si fara urmari. Este fantezia intalnirii-surpriza si a partidei sexuale spontane. Il placi, te place si, desi doi necunoscuti, va pierdeti capul. Este mult mai bine ca acest lucru sa se petreaca in joaca decat in realitate!

4. Clientul si fata de la lina erotica
Scenariul: Esti frumoasa, sexy si experta incat asta se simte din glasul tau. Clientul este dispus sa plateasca oricat pentru a te descoperi. Fie chiar si virtual. Este cucerit insa de tine si vrea sa te cunoasca pentru ca isi doreste mai mult de la tine. Accepti si va dati intalnire intr-un club de noapte apoi totul se leaga de la sine.

Senzatia: Este un rol care te pune mult in valoare. Imbraca-te cat mai sexy, vulgar chiar, daca asta iti doresti. In plus, el iti permite sa te comporti diferit decat in mod obisnuit. Fa pe curtezana care stie sa seduca un barbat si sa il tina in priza. Uimeste-l prin dezinvoltura si arta ta sexuala. Doar esti experta, nu-i asa?

5. Dansatoarea de striptease
Scenariul: Tu esti invitata la o petrecere privata pentru un umar de striptease, iar el nu are voie sa te atinga, ci doar sa te priveasca. Interdictia nu va face decat sa ii sporesca dorinta. Misca-te suav si atrage-l. Stii ca iti iubeste trupul, asa ca dezvaluie-l cu arta. Stii doar cat de puternic este stimulul vizual in cazul barbatilor!

Senzatia: Va trai clipe cotroversate: atractie si retinere. Asta pentru ca intra in joc si iti respecta meseria, fara a incerca sa te seduca. Pentru o ambianta si mai placuta, ascultati muzica adecvata, care sa iti permita un dans lent si miscari lascive. Lasa-l sa te admire in voie si aminteste-i ce iubita sexy are.

6. Sclava si stapanul
Scenariul: Fii sclava lui si fa tot ce iti cere. Acest sccenariu trebuie insa sa ramana la stadiul de joc, iar voi doi trebuie sa fiti in totalitate de acord cu ceea ce se va intampla. In caz contrar, joaca voastra s-ar transforma in ceva dezagreabil.

Senzatia: Daca in realitate este un act reprimabil, in joc semnificatia este cu totul alta. In lumea reala, celalat este vazut ca un agresor, dar in jocul vostru va fi un partener irezistibil, care are asupra ta o putere atat de mare, incat il doresti cu orice pret, chiar daca stii ca in mod normal iti face rau.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:01


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
 Cum sa porti o camasa supradimensionata
04/12/2020 16:18

Camasile supradimensionate sunt, in general, foarte confortabile si excelente pentru un outfit relaxat pe tot parcursul zilei. Acestea sunt ideale daca esti un fan al confortului, dar pot arata si foarte b ...

 Cum sa alegi cea mai buna masina de numarat bani?
04/12/2020 16:15

Daca esti proprietarul unei afaceri, cu siguranta ai fost pus in pozitia de a gestiona numerarul la sfarsitul unei zile de lucru. Un operator uman are nevoie de aproximativ 15 minute pentru a numara si a echili ...

Nicolas Cage are doi nepoți români
04/12/2020 14:05

Nicolas Cage are doi nepoti romani cărora le plăteste o pensie alimentară considerabilă. După ce relatia dintre fiul său si sotia lui de origine romană s-a incheiat, actorul are grijă de cei doi băieti ...

Eddie van Hallen face avere și după moarte. Cu cât s-au vândut chitarele lui celebre
04/12/2020 13:45

Eddie van Hallen scrie istorie si după moarte. Legendarul artist s-a stins din viată la 6 octombrie 2020, in casa lui din Santa Monica, statul California, SUA. Colectia de chitare s-a vandut cu acordul fiului ...

FOTO/VIDEO - Cine este și cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume
02/12/2020 14:00

Este numită „Păpusa Barbie" si a reusit să socheze pe toată lumea cu buzele sale uriase. Andrea Ivanova este din Bulgaria, are 22 de ani si si-a injectat acid hialuronic in buze de 20 de ori pan ...

Viespile pun în pericol zborurile cu avionul
01/12/2020 17:06

O mică insectă care a evitat controalele stricte de biosecuritate din Australia amenintă siguranta avioanelor de pe aeroportul din Brisbane. Originară din America Centrală si de Sud si Caraibe, viespea gă ...

A început Adventul. Ce trebuie să faci în următoarele 24 de zile
01/12/2020 12:36

Astăzi, pe 1 decembrie, deschidem Calendarul de Advent, un timp de bucurie si liniste, in asteptarea Crăciunului. Cuvantul Advent provine din latinul “adventus”, care inseamnă “venire&rdq ...

FOTO/VIDEO - Muzicianul Khan, simbolul Bangladeshului, a murit de COVID
01/12/2020 10:45

Veste neagră despre cel care a fost un adevărat simbol naţional şi o figură apreciată la nivel internaţional, muzicianul Ustad Shahadat Hossain Khan, răpus de Covid-19, intr-un spital din capitala Repub ...

FOTO/VIDEO - Decorațiuni de casă inspirate din operele marilor artiști. Află cum poți avea în casă o pernă Matisse sau un bol Picasso
29/11/2020 16:36

Dacă operele unor artişti celebri sunt prea scumpe sau nu mai sunt disponibile fiindcă le-au cumpărat alţi colecţionari, se poate face colecţie de veselă şi textile pentru casă inspirate de lucrările ...

Sfatul lui Steve Jobs la vremuri de pandemie
29/11/2020 16:29

Este greu să realizezi cat de mult s-a schimbat lumea anul acesta, in special dacă ne gandim la cat de puţine lucruri facem: nu mai călătorim, nu mai mergem la restaurante, majoritatea lucrurilor se intamp ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei