Sugestii pentru un machiaj senzational - FOTO

default

Dimensiune font:

| 03-10-2012 16:06

Acest lucru nu ar trebui interpretat drept absenta machiajului cu desavarsire, ci gasirea unui echilibru care sa te ajute sa arati bine si in acelasi timp sa nu pierzi nici foarte mult timp in fata oglinzii.

Cand pleci in vacanta ai tendinta de a fi mai putin preocupata de machiaj si coafura. Este normal, doar esti acolo ca sa te relaxezi si sa uiti si de cea mai mica grija. Nu trebuie sa faci insa greseala sa uiti complet de cum arati. Poti opta pentru o coafura lejera pe care o poti realiza din doi timpi si trei miscari.

In ce priveste machiajul, nu ar trebui sa uiti nici de el. Sigur nu vorbim de un machiaj incarcat, ci de un stil fresh, cat mai natural, care sa nu necesite mult timp pentru a-l realiza, dar care sa te scoata din anonimat.

Rapid si usor sunt cuvintele cheie care iti garanteaza un look demn de admirat

In acest articol iti sugeram 8 stiluri de machiaj care sa intruneasca cerintele tale. Pentru oricare vei opta nu va trebui sa iti faci griji daca il poti sau nu face atunci cand te grabesti sa fugi la plaja sau sa iesi seara la o plimbare. Sunt foarte usor de realizat si doar in cateva minute vei fi gata pentru a te bucura de timpul minunat petrecut alaturi de cei dragi.

Iata 5 reguli de au pe care sa le respecti in aceasta vara pentru ca look-ul tau sa nu aiba de suferit

Primerul este un must-have in sezonul cald, atat pentru ten cat si pentru ochi. Se aplica inainte de fondul de ten si da rezistenta machiajului. De asemenea, aceasta baza va umple oride rid si linii fine, obtinand astfel un ten fara imperfectiuni. Inlocuieste fondul de ten cu lotiunea nuantatoare care este mult mai usoara si iti va conferi un look fresh, care este foarte sexy. Nu iesi din casa inainte de a aplica o crema solara cu factor de protectie de cel putin 20. Opteaza pentru un rimel sau un eyeliner waterproof pentru a evita orice accident neplacut care poate fi foarte posibil din cauza caldurii si a umiditatii.

Vara acesta indrazneste si incearca sa iti depasesti orice limite. Culoarea nu trebuie sa lipseasca din optiunile tale si iti recomandam sa le alegi pe cele care iti garanteaza un look wow.

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Pregateste pielea aplicand crema hidratanta.
Pasul 2: Aplica lotiunea nuantatoare.
Pasul 3: Ochii vor fi pusi in valoare cu ajutorul nuantei de roz aprins pe care sa o aplici pe pleoapa superioara. Pentru un look indraznet, poti extinde fardul pana la nivelul arcadei si poti depasi coada ochiului. Pentru a da intensitate privirii, aplica pe pleoapa superioara, chiar la baza genelor, un fard verde aprins. Foloseste nuanta de roz pentru a contura si pleoapa inferioara.
Pasul 4: Evidentiaza pometii cu un blush intr-o nuanta de roz pal.
Pasul 5: Pentru a pastra cromatica machiajului, alege un ruj intr-o nuanta de roz.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica lotiunea nuantatoare. Poti opta pentru o nuanta cu un ton sau chiar doua mai inchisa decat cea pe care o folosesti de regula pentru ca ideea acestui machiaj este de a obtine un look bronzat.
Pasul 2: Sculpteaza pometii cu un bronzer. Aplica din punctul cel mai inalt al pometilor si mergi spre tample.
Pasul 3: Pentru machiajul ochilor, alege o nuanta de maro pe care sa o aplici atat pe pleoapa superioara cat si cea inferioara. Acest machiaj trebuie sa puna in valoare privirea. Asa ca alege un eyeliner colorat pe care sa il aplici pe pleoapa inferioara, chiar la baza genelor. In cazul nostru, o nuanta de albastru.
Pasul 4: Contureaza sprancenele.
Pasul 5: Alege un ruj intr-o nuanta naturala.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica crema nuantatoare sau fondul de ten. Pentru acest machiaj, este foarte important ca pielea ta sa fie lipsita de imperfectiuni, asa ca daca intampini anumite probleme cu tenul, alege mai bine un fond de ten in locul cremei pentru a-ti conferi o acoperire medie sau mare si sa dea impresia de ten perfect.
Pasul 2: Alege din paleta de culori o nuanta de piersica si aplica pe pleoapa superioara. Aplica apoi doua straturi de mascara pentru a obtine gene lungi si seducatoare.
Pasul 3: Evidentiaza pometii cu un blush pudra intr-o nuanta de roz deschis.
Pasul 4: Pentru machiajul buzelor, alege o nuanta de roz mult asemanatoare cu cea folosita pentru pometi.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica crema nuantatoare sau fondul de ten potrivit pentru tenul tau.
Pasul 2: Mascheaza orice imperfectiune cu ajutorul unui corector.
Pasul 3: Pentru machiajul ochilor, opteaza pentru o nuanta de roz deschis pe care sa o aplici pe pleoapa superioara si pe cea inferioara, chiar la baza genelor.
Pasul 4: Da intensitate privirii cu ajutorul unui eyeliner colorat. Ai mana libera si poti alege orice culoare indrazneata. Noi am ales un eyeliner albastru pe care sa il aplici pe pleoapa superioara si sa depasesti usor coltul exterior al ochiului, creand un cat-eyes.
Pasul 5: Contureaza pometii cu o nuanta de roz cu un ton sau doua mai deschisa decta cea pe care ai folosit-o pentru ochi.
Pasul 6: Machiajul buzelor nu trebuie sa fie unul indraznet. Poti alege o nunata de piersica, mult asemanatoare cu cea a buzelor tale.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica fondul de ten. Este recomandat ca de data aceasta sa alegi aceasta varianta pentru ca trebuie sa dai pielii tale un aspect impecabil.
Pasul 2: In ce priveste machiajul ochilor, alege din paleta de culori o nuanta de gri pe care sa o aplici pe pleoapa superioara. Pentru conturarea pleoapei inferioare, alege culoarea maro deschis. Adauga un strat de mascara.
Pasul 3: Cu ajutorul unul creion special pentru sprancene, contureaza bine sprancenele si umple spatiile goale. Da-le o forma mai graosa, pastrand linia lor naturala.
Pasul 4: Contureaza pometii cu un blush intr-o nuanta pala de piersica.
Pasul 5: Pentru buze, alege un ruj intr-o nuanta nude.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica O crema hidratanta.
Pasul 2: Aplica o creama nuantatoare.
Pasul 3: Cu ajutorul unui corector, mascheaza orice imperfectiune si apoi ascunde cearcanele cu un anticearcan.
Pasul 4: Pentru machiajul ochilor, alege din paleta de culori o nuanta de maro si aplica pe pleoapa superioara. Contureaza pleoapa inferioara cu aceeasi nuanta. Evidentiaza privirea cu un dermatograf negru pe care sa ilaplici chiar la baza genelor, atat pe pleoapa superioara cat si inferioara.
Pasul 5: Pentru evidentierea buzelor, alege un ruj intr-o nuanta de piersica.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica lotiunea nuantatoare.
Pasul 2: Alege pentru machiajul ochilor o nuanta de maro pe care sa o aplici pe pleopa superioara. Alege apoi o nuanta de bronz pe care sa o aplici pe pleoapa superiara, peste culoarea maro si sa conturezi pleoapa inferioara. Cu ajutorul unui dermatograf, contureaza pleoapa superioara, chiar la baza genelor. Asta va da impresia de gene dese si va da itensitate privirii. Aplica doua straturi de mascara.
Pasul 3: Creioneaza sprancenele si umple spatiile goale daca este necesar.
Pasul 4: Contureaza pometii cu un blush pal, intr-o nuanta de piersica.
Pasul 5: Pentru buze, alege un ruj intr-o nuanta nude. Poti aplica si un strat subtire de gloss pentru a da stralucire.

 

Machiaj

 

Cum sa realizezi acest machiaj

 

Pasul 1: Aplica lotiunea nuantatoare. Poti opta pentru o nuanta cu un ton mai inchisa decat obisnuiesti sa folosesti de obicei pentru a obtine un look usor bronzat.
Pasul 2: Alege din paleta de culori o nuanta de portocaliu pal pe care sa o aplici pe pleoapa superioara. Pune privirea si mai bine in evidenta cu ajutorul unui eyeliner de culoare neagra. Aplica doar pe pleoapa superioara. Aplica doua straturi de mascara.
Pasul 3: Sculpteaza pometii aplicand un bronzer chiar in punctul in care simti ca se termina osul pometilor. In punctul cel mai inalt al pometilor, aplica blushul intr-o nuanta de piersica.
Pasul 4: Pune buzele in evidenta optand pentru un ruj intr-o nuanta de rosu capsuni.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Campania #respectjurnaliștii, premiată la Romanian PR Award, la categoria „Cea mai bună comunicare în sectorul public”
27/11/2020 09:45

La un an de la lansarea campaniei #respectjurnalistii, TUDOR Communication castigă aurul la Romanian PR Award 2020, pentru categoria „Cea mai bună comunicare in sectorul public”. Juriul PR Award a ...

Top 3 zodii de bărbați care pot fi cuceriți ușor
27/11/2020 08:45

Cand vine vorba despre cuceriri, unii bărbati pot fi mai usor atrasi de către femei. Iată care sunt zodiile cele mai emotionale. Balantă E slab si usor de manipulat bărbatul din zodia Balantei. Lui nu ...

Frumusețea de zi cu zi. Beneficiile machiajului semipermanent
27/11/2020 08:00

Metodele cosmetice actuale ne permit să arătăm impecabil in fiecare secundă. Există produse de calitate, tehnici foarte bune, insă apare o altă problemă, cea a timpului alocat ingrijirii. Se intamplă ...

Meryl Streep şi concursul de televiziune Eurovision, nominalizări pentru Premiile Grammy
26/11/2020 07:36

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Grammy, o listă pe care s-au strecurat insă şi alte nume mai puţin o ...

În România, în fiecare săptămână o femeie este ucisă în bătaie
25/11/2020 18:58

Pe 25 noiembrie este Ziua Internatională a combaterii violentei impotriva femeilor, stabilită pentru a trage un semnal de alarmă pentru numărul incă ingrijorător de ridicat al cazurilor de violentă domes ...

Ministerul Afacerilor Externe vrea să apere femeile de bătăile bărbațilo
25/11/2020 11:37

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută marcarea Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei impotriva Femeilor, reiterandu-şi angajamentul "ferm" faţă de promovarea şi protejarea drept ...

YouTube a interzis canalul One America News Network, pro-Trump. Timp de  o săptămână nu va putea posta videoclipuri
25/11/2020 07:30

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network (OAN) să posteze videoclipuri noi timp de o săptămană şi i-a interzis să obţină venituri din conţinutul deja online, a informat r ...

FOTO/VIDEO - Top BBC. Cine sunt cele 100 de femei care au influențat lumea în acest an
24/11/2020 16:00

BBC a dezvăluit lista sa cu cele 100 de femei care şi-au pus amprenta asupra lumii in anul 2020, unul dintre cei mai complicaţi pe plan internaţional. Topul conţine nume din diverse domenii, de la politici ...

  Laura Bretan, colaborare cu artiștii canadieni care au cântat pentru Barack Obama
24/11/2020 15:15

   Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste din noua generaţie, dar şi vocea care a cucerit publicul la emisiuni precum Romanii au talent şi America’s Got Talent, lansează s ...

Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei