Supă de dovleac
Dimensiune font:
Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 dovleac
2 fire de praz
1 ceapă
1 gogoşar
1 căţel de usturoi
1 ardei iute/pastă de ardei
sare
piper
smântână sau lapte(opţional)
frunze de pătrunjel sau mărar
Mod de preparare:
Cealaltă jumătate am tăiat-o felii şi am copt-o.
Am tocat pătrunjel si am presărat deasupra.
Se poate pune şi un cub de supă, dacă doriţi. Mie mi-au plăcut şi varianta de post şi cea cu smântână.
Am servit cu o bucată de dovleac pentru decor. Poţi servi şi crutoane. E o supă-cremă consumată mult în Franţa, la noi nu prea, poate ne mai schimbăm mentalitatea, e foarte hrănitoare şi sănătoasă.
Unii adaugă cartofi, morcovi.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau