Supa neagra.
Dimensiune font:
Timp de preparare:
1 ora si 15 minute (complexitate medie)
Ingrediente:
400 gr de fasole neagra
½ de capatana de usturoi
1 ceapa
1 avocado
1 ardei
2-3 guineo(banane mici verzi)doar bananele verzi mici se folosesc nu si cele galbene.
2-3 oua
2-3 lingurite de zahar, sare, ulei
Mod de preparare:
Se lasa pe foc aproximativ 50-60 de minute, dupa care se ia capacul si se incearca fasolea, daca este aproape gata se curata 2-3 banane verzi mici(guineo)si se pun intregi in supa, se iau si se spala 2-3 oua se dezinfecteaza bine si se pun la fiert in black soup cu tot cu coaja(uimirea mare a fost foarte mare, dar acesta este obiceiul), continuandu-se fierberea inca 15 minute.
Inainte de a se stinge focul se-ncearca daca fasolea este facuta se serveste calda imediat, se pun primele in farfurii legumele, se va curata oul(ouale) si se vor pune si ele in farfurii, se va adauga fasolea peste(black soup) si se serveste cu felii de avocado proaspat, in loc de paine daca doriti se serveste cu tortilla de porumb.
Poate vi se va parea ciudata aceasta reteta dar este buna, prima data sincer nu mi-a placut culoarea dar am incercat aceasta “supa neagra” care este ca o ciorba de fasole si are un gust bun.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau