Top 10 al Fanteziilor Sexuale ale Femeilor

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 16:45

1. Dominare feminina (femeia sa domine barbatul)
Femeilor le place un barbat care sa le cucereasca si sa le poarte in brate inspre apus, dar ati putea fi surprinsi sa aflati ca una dintre fanteziile de top ale femeilor este sa aiba acelasi barbat puternic in ipostaza de a cere eliberare sexuala de la femeie in dormitor. Una dintre fanteziile din top 10 implica legarea partenerului de pat in timp ce femeia il forteaza sa o satisfaca cu limba; intreg scenariul se invarte in jurul venerarii trupului femeii de catre barbat si implorarea atentiei. De ce ? Femeie detine controlul in timp ca primeste toata devotiunea barbatului in timp ce este satisfacuta. Ce si-ar putea dori mai mult?


2. Dominare masculina (barbatul sa domine femeia)
Aparitia termenului metrosexual (care inseamna un barbat modern care se ingrijeste in mod deosebit de aspectul sa exterior incat pare feminizat si de cele mai multe ori duce la stereotipia ca ar fi homesexual, cand el de fapt nu este) este de obicei de vina pentru aceasta fantezie feminina. Se pare ca femeia moderna, independenta prefera de fapt barbatii adevarati carora nu le este teama sa isi imbratiseze testosteronul. Ea are fantezii care implica tintuirea femeii in pat, despicarea coapselor ei cu genunchii barbatului si penetrarea cu forta si salbaticie. Femeie vrea sa simta degetele barbatului in parul ei si sa isi simta capul tras la spate; vrea sa simta dintii infipti in umar; vrea sa fie posedata - chiar daca este doar in dormitor, dupa care isi doreste sa va intoarceti la egalitate. Aceasta fantezie feminina permite femeii sa sa isi ingaduie feminitatea proprie la maximum, in timp ce inca exprima meritele feminitatii.

3. Profesoara si studentul
Femeilor le place ideea de a se costuma ca o scolarita si a face parada pentru placerea barbatului. Multor femei le face placere sa mearga chiar mai departe, jucandu-se si ispitind barbatul pana este asezata pe genunchi pentru a fi lovita la fund asa cum trebuie de barbatul ei. Este adevarat: foarte multe femei adulte au o fantezie care implica palmuirea la fund de catre partenerul lor. Palmuirea care vine de la partener este excitanta din 2 motive: palmuirea ofera o senzatie placuta si apoi intotdeauna dupa palmuire vine si partida de sex aprins.

4. Sex cu un strain
Mare parte dintre femei nu au curajul sau indrazneala sa puna aceasta fantezie in practica, dar sa stiti ca multe dintre ele deja s-au gandit in detaliu la aceasta. Sex fara obligatii este ceva care le-ar face placere multor femei, dar nu il pun in practica pentru ca se gandesc ca se vor simti vinovate. Aceasta fantezie face apel la latura femeii cea mai obraznica, cea mai nebunatica care rar vede lumina zilei, multumita unei vieti pline de conditionare religioasa si sociala.

5. Sex in 3 cu o alta femeie
In prezent femeile au relatii intime cu alte femei asa ca aceasta fantezie nu este de loc nonrealistica. In acest scenariu barbatul nu prea apuca sa aiba parte de actiune cu cea de-a doua femeie pentru ca majoritatea femeilor nu agreaza ideea ca partenerul lor sa atinga o alta femeie. Barbatul are rolul de privitor pana cand femeia este pregatita pentru ceva mai intens, ceea ce ii permite sa experimenteze ce este mai bun din ambele lumi fara a se ingrijora din cauza geloziei sau impartirii barbatului.

6. Sex in 3 cu 2 barbati
In aceasta fantezie femeia este adorata si venerata de 2 barbati chipesi care au de obicei orientari heterosexuale si deci sunt interesati doar de femei. Femeia ar putea avea o fantezie destul de inocenta in care este penetrata de unul in timp ce ii ofera sex oral celuilalt sau ar putea chiar sa mearga mai departe pana la o dubla penetrare. Aceasta este un mare taboo pentru femei, ceea ce duce la o mai mare placere de a visa despre asa ceva.

7. Privitul
Daca credeti ca femeilor nu le face placere sa ii priveasca pe altii facand sex, va inselati. Femeii ii place sa privesca din aceleasi motive pentru care ii place si barbatului: este erotic, insufletit si cumva tabu. Ar putea de asemenea sa aiba o fantezie care implica privitul prin fereastra vecinului, spionatul unui cuplu jucaus in parc, sau chiar sa aiba oportunitatea de a privi o orgie adevarata de pe margine. Femeii ii face placere sa priveasca pentru ca ii permite sa fie obraznica fara a se implica prea mult.

8. Violul
Violul este o fantezie extrem de populara pentru femei pentru ca astfel poate avea parte de sexul nebunesc si salbatic pe care si-l doreste fara a avea de suferit dupa, ca in cazul unui viol real. In astfel de fantezii femeia este dusa in brata in dormitor de catre un barbat foarte aratos care trece la treaba imediat ce o aseaza pe pat. Ea protesteaza in timp ce el ii rupe hainele si ii excita trupul cu precizie desi in interior ea se bucura de fiecare moment. Aceasta continua pana la pentrare si duce la un orgasm puternic in ciuda protestelor ei anterioare. Aceasta fantezie permite femeii sa fie in acelasi timp si victima si sa se si bucure de experienta, ceva ce societatea nu permite.

9. Exhibitionismul
Daca barbatul aduce in discutie ideea de a-si poza femeia sau a o filma, ea ar putea sa se ghemuiasca de teama, desi in realitate ea s-a gandit chiar la a face acelasi lucru la un anumit moment dat. Din nefericire, mare majoritate a femeilor sunt mult prea rusinate de cum arata corpul lor pentru a experimenta cu asa ceva, ceea ce transforma aceasta intr-o fantezie si su o realitate. Chiar daca va este greu sa credeti, parte dintre femei chiar au fantezii in care altii privesc cum partenerul ei o dezbraca intr-un loc public.

10. Dansatorul privat
Majoritatea femeilor nu ar avea curajul sa isi dea jos hainele intr-o incapere publica, dar aceasta fantezie sexuala feminina cu siguranta implica dezbracarea de toate hainele. Femeia iubeste ideea de a tortura barbatul cu ideea de dezbracare si i-ar placea foarte mult sa ofere un dans in poala privat. De ce ? Placerea pe care o creaza barbatului ii arata ca el o gaseste atractiva, si erectia barbatului ii spune ca ea are control, ceea ce este o combinatie de care femeile nu se mai satura.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:03

1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Studiu - Exerciţiile fizice regulate reduc riscul de spitalizare din cauza COVID-19
24/11/2020 13:04

  Riscul de spitalizare al persoanelor care au contractat noul coronavirus a fost cu peste 34% mai mic in randul persoanelor „suficient de active”, conform constatărilor anunţate luni de Fun ...

O fetiță de 11 ani a salvat un rechin
24/11/2020 12:45

În timp ce cuvintele rechin şi Australia evocă de obicei imagini cu atacuri asupra inotătorilor şi surferilor, Billie Rea, in varstă de 11 ani, nu a stat pe ganduri şi a intervenit pentru a salva un ...

FOTO/VIDEO - Rechinul Bruce va teroriza vizitatorii Muzelui Oscarurilor
24/11/2020 10:27

  La aproape jumătate de secol după ce a terorizat inotătorii din „Jaws” („Fălci”), macheta rechinului cu lungimea de aproape 8 metri a ajuns in mult-aşteptatul muzeu al ...

Cuvintele Anului, în Dicționarul Oxford. Ce sintagme au fost introduse în celebra publicație
24/11/2020 10:15

Dicţionarul Oxford a ales mai multe sintagme drept Cuvantul Anului, intr-un 2020 ''fără precedent'': coronavirus, lockdown, circuit breaker, shelter-in-place, remote/ly, unmute Editorii celei mai cuprinzăt ...

Cele mai cunoscute tipuri de saltele dintre care poti alege in functie de nevoile personale
24/11/2020 09:57

Daca odinioara, consumatorii aveau variante limitate de saltele din care puteau alege, astazi lucrurile sunt complet diferite, in magazine existand saltele pentru toate gusturile si pentru toate tipurile de nev ...

Cele 8 elemente de care sa tii seama atunci cand alegi gradinita celui mic
24/11/2020 09:52

Momentul in care copilul pleaca la gradinita este extrem de important in orice familie. Acesta reprezinta o schimbare uriasa atat pentru copii, cat si pentru adulti si poate sa duca la o cantitate insemnata de ...

Sfaturi pentru un ten frumos
24/11/2020 08:13

Tenul vorbeste adesea despre noi, ne trădează obiceiurile sănătoase sau nu, si necesită o intreţinere permanentă. Primul pas este hidratarea, foarte importantă in dobandirea unei pieli frumoase si ...

 FOTO/VIDEO - Cum să-ți faci un cort doar cu cinci dolari?
23/11/2020 16:03

   Cum să-ti faci un cort doar cu cinci dolari? Incredibil, dar se poate, iar experienta celor doi bărbati din video este edificatoare.  

Whatsapp, o nouă opţiune pentru cei care vor să amâne citirea unui mesaj
23/11/2020 15:15

WhatsApp testează o nouă setare numită Read Later, aceasta fiind o imbunătătire adusă optiunii archived chats, noua interpretare permitand ignorarea convesatiilor, temporar sau permanent. În forma ...

FOTO/VIDEO -  Jennifer Lopez a dominat scena American Music Awards
23/11/2020 12:30

Jennifer Lopez a dominat scena American Music Awards Jennifer Lopez si-a făcut aparitia pe scena intunecată, inconjurată de fum. Cu fiecare pas pe care il făcea, o lumină difuză ii dezvelea trupul ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei