Top 10 al Fanteziilor Sexuale ale Femeilor

default

Dimensiune font:

| 04-10-2012 16:45

1. Dominare feminina (femeia sa domine barbatul)
Femeilor le place un barbat care sa le cucereasca si sa le poarte in brate inspre apus, dar ati putea fi surprinsi sa aflati ca una dintre fanteziile de top ale femeilor este sa aiba acelasi barbat puternic in ipostaza de a cere eliberare sexuala de la femeie in dormitor. Una dintre fanteziile din top 10 implica legarea partenerului de pat in timp ce femeia il forteaza sa o satisfaca cu limba; intreg scenariul se invarte in jurul venerarii trupului femeii de catre barbat si implorarea atentiei. De ce ? Femeie detine controlul in timp ca primeste toata devotiunea barbatului in timp ce este satisfacuta. Ce si-ar putea dori mai mult?


2. Dominare masculina (barbatul sa domine femeia)
Aparitia termenului metrosexual (care inseamna un barbat modern care se ingrijeste in mod deosebit de aspectul sa exterior incat pare feminizat si de cele mai multe ori duce la stereotipia ca ar fi homesexual, cand el de fapt nu este) este de obicei de vina pentru aceasta fantezie feminina. Se pare ca femeia moderna, independenta prefera de fapt barbatii adevarati carora nu le este teama sa isi imbratiseze testosteronul. Ea are fantezii care implica tintuirea femeii in pat, despicarea coapselor ei cu genunchii barbatului si penetrarea cu forta si salbaticie. Femeie vrea sa simta degetele barbatului in parul ei si sa isi simta capul tras la spate; vrea sa simta dintii infipti in umar; vrea sa fie posedata - chiar daca este doar in dormitor, dupa care isi doreste sa va intoarceti la egalitate. Aceasta fantezie feminina permite femeii sa sa isi ingaduie feminitatea proprie la maximum, in timp ce inca exprima meritele feminitatii.

3. Profesoara si studentul
Femeilor le place ideea de a se costuma ca o scolarita si a face parada pentru placerea barbatului. Multor femei le face placere sa mearga chiar mai departe, jucandu-se si ispitind barbatul pana este asezata pe genunchi pentru a fi lovita la fund asa cum trebuie de barbatul ei. Este adevarat: foarte multe femei adulte au o fantezie care implica palmuirea la fund de catre partenerul lor. Palmuirea care vine de la partener este excitanta din 2 motive: palmuirea ofera o senzatie placuta si apoi intotdeauna dupa palmuire vine si partida de sex aprins.

4. Sex cu un strain
Mare parte dintre femei nu au curajul sau indrazneala sa puna aceasta fantezie in practica, dar sa stiti ca multe dintre ele deja s-au gandit in detaliu la aceasta. Sex fara obligatii este ceva care le-ar face placere multor femei, dar nu il pun in practica pentru ca se gandesc ca se vor simti vinovate. Aceasta fantezie face apel la latura femeii cea mai obraznica, cea mai nebunatica care rar vede lumina zilei, multumita unei vieti pline de conditionare religioasa si sociala.

5. Sex in 3 cu o alta femeie
In prezent femeile au relatii intime cu alte femei asa ca aceasta fantezie nu este de loc nonrealistica. In acest scenariu barbatul nu prea apuca sa aiba parte de actiune cu cea de-a doua femeie pentru ca majoritatea femeilor nu agreaza ideea ca partenerul lor sa atinga o alta femeie. Barbatul are rolul de privitor pana cand femeia este pregatita pentru ceva mai intens, ceea ce ii permite sa experimenteze ce este mai bun din ambele lumi fara a se ingrijora din cauza geloziei sau impartirii barbatului.

6. Sex in 3 cu 2 barbati
In aceasta fantezie femeia este adorata si venerata de 2 barbati chipesi care au de obicei orientari heterosexuale si deci sunt interesati doar de femei. Femeia ar putea avea o fantezie destul de inocenta in care este penetrata de unul in timp ce ii ofera sex oral celuilalt sau ar putea chiar sa mearga mai departe pana la o dubla penetrare. Aceasta este un mare taboo pentru femei, ceea ce duce la o mai mare placere de a visa despre asa ceva.

7. Privitul
Daca credeti ca femeilor nu le face placere sa ii priveasca pe altii facand sex, va inselati. Femeii ii place sa privesca din aceleasi motive pentru care ii place si barbatului: este erotic, insufletit si cumva tabu. Ar putea de asemenea sa aiba o fantezie care implica privitul prin fereastra vecinului, spionatul unui cuplu jucaus in parc, sau chiar sa aiba oportunitatea de a privi o orgie adevarata de pe margine. Femeii ii face placere sa priveasca pentru ca ii permite sa fie obraznica fara a se implica prea mult.

8. Violul
Violul este o fantezie extrem de populara pentru femei pentru ca astfel poate avea parte de sexul nebunesc si salbatic pe care si-l doreste fara a avea de suferit dupa, ca in cazul unui viol real. In astfel de fantezii femeia este dusa in brata in dormitor de catre un barbat foarte aratos care trece la treaba imediat ce o aseaza pe pat. Ea protesteaza in timp ce el ii rupe hainele si ii excita trupul cu precizie desi in interior ea se bucura de fiecare moment. Aceasta continua pana la pentrare si duce la un orgasm puternic in ciuda protestelor ei anterioare. Aceasta fantezie permite femeii sa fie in acelasi timp si victima si sa se si bucure de experienta, ceva ce societatea nu permite.

9. Exhibitionismul
Daca barbatul aduce in discutie ideea de a-si poza femeia sau a o filma, ea ar putea sa se ghemuiasca de teama, desi in realitate ea s-a gandit chiar la a face acelasi lucru la un anumit moment dat. Din nefericire, mare majoritate a femeilor sunt mult prea rusinate de cum arata corpul lor pentru a experimenta cu asa ceva, ceea ce transforma aceasta intr-o fantezie si su o realitate. Chiar daca va este greu sa credeti, parte dintre femei chiar au fantezii in care altii privesc cum partenerul ei o dezbraca intr-un loc public.

10. Dansatorul privat
Majoritatea femeilor nu ar avea curajul sa isi dea jos hainele intr-o incapere publica, dar aceasta fantezie sexuala feminina cu siguranta implica dezbracarea de toate hainele. Femeia iubeste ideea de a tortura barbatul cu ideea de dezbracare si i-ar placea foarte mult sa ofere un dans in poala privat. De ce ? Placerea pe care o creaza barbatului ii arata ca el o gaseste atractiva, si erectia barbatului ii spune ca ea are control, ceea ce este o combinatie de care femeile nu se mai satura.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei