Zece reguli pentru ca Legea atracției să funcționeze

legea-atractie

Dimensiune font:

| 23-12-2021 10:35

 Conform legii atractiei, cu cat ai o vibratie mai inalta, cu atat atragi mai multa abundenta, fericire si prosperitate in viata ta. 

Daca suferi dupa o despartire recenta sau esti singur si iti doresti sa intalnesti persoana potrivita, este important sa intelegi ca trebuie sa devii in primul rand tu o persoana care sa inspire si sa atraga alti oameni echilibrati si armoniosi langa tine.

 

Iata cum poti face acest lucru:

1 Iubeste-te neconditionat

Relatiile se infiripa sau se destrama. Singura persoana pe care te poti baza intotdeauna esti tu. Invata sa te apreciezi si sa te rasfeti. Mergi la un masaj. Gateste-ti o mancare buna si sanatoasa si serveste masa la lumina lumanarilor. Cumpara-ti ceva nou si frumos.

2. Ai incredere in cel mai bun rezultat

Viata poate sa te surprinda in moduri foarte neplacute. Insa nimic nu are loc fara un scop precis - si ceea ce se intampla este in favoarea ta.

Trebuie sa fii deschis oportunitatilor. Nu te agata de rezultatul pe care ti-l doresti tu - ai incredere ca Universul va gasi rezolvarea favorabila pentru tine.

3. Fii pozitiv

Cand suferi, nu vrei decat sa te plangi lumii de nedreptatea suferita si de comportamentul neadecvat de care ai avut parte. Reprosurile si criticile fac bine pe moment, dar nu este o atitudine corecta. Nu reflecta toata relatia. Daca a fost atat de rau, de ce ai mai stat langa el/ea? Si de ce o parte din tine si-ar dori ca el/ea sa se intoarca?

Mania, amaraciunea, ura si resentimentul sunt stari cu vibratii joase. Sunt urate - si te fac sa stagnezi si sa ramai singur.

Fericirea este cea mai buna razbunare. Si este si extrem de atragatoare. Recunostinta, iertarea, bunatatea si bucuria sunt stari cu vibratii inalte.

4. Exprima-ti recunostinta

Imagineaza-ti ca ai gatit o cina speciala pentru un invitat. Ti-ai petrecut intreaga zi la cumparaturi, cu pregatirile si gatitul. Cand, in sfarsit, vine invitatul special, acesta incepe sa manance pe fuga, apoi se ridica si pleaca, fara sa zica nici macar multumesc. Ai mai avea motivatia necesara pentru a pregati o alta cina festiva?

Este greu sa te simti recunoscator cand viata te pune la incercare. Insa tocmai de aceea este important sa exersezi. Fii recunoscator pentru starea ta de sanatate. Fii recunoscator pentru mancarea pe care o ai. Fii recunoscator pentru apa pe care o bei. Fii recunoscator pentru propriul tau corp. Fii recunoscator Universului pentru fiecare farama de bucurie inainte de a-i cere mai mult.

5. Controleaza-ti cuvintele si gandurile

Daca ai ganduri optimiste, o atitudine pozitiva si gasesti ceva bun in fiecare lucru care ti se intampla in viata, atunci realitatea ta va fi una frumoasa si bogata.

Daca te plangi de tot ce ti se intampla, esti mereu incruntat si pesimist, realitatea ta va fi una plina de frustrari si lipsita de abundenta.

6. Mediteaza

Cu totii avem ganduri repetitive, anxioase, negative. Insa trebuie sa invatam sa alungam aceste ganduri, prin accesarea unei vibratii mai inalte.

Iar unul dintre modurile prin care se poate obtine acest lucru este meditatia zilnica. Incepe cu pasi mici. Gaseste-ti un loc linistit. Inchide ochii. Respira incet si profund. Concentreaza-ti gandurile, cu rabdare, pe momentul prezent. Este suficient sa faci acest lucru 10 minute in fiecare zi si rezultatele vor aparea negresit.

7. Fa sport

Marii creatori inteleg ca sanatatea spirituala, emotionala si cea fizica sunt legate intre ele. Miscarea nu poate fi exclusa. Este, de fapt, una dintre cele mai rapide metode - cu exceptia rugaciunii si a meditatiei - prin care iti poti ridica nivelul vibrational.

8. Inconjoara-te cu oameni pozitivi

Daca treci printr-o perioada mai trista, evita compania persoanelor negativiste. Nu ai nevoie sa mai auzi pe altcineva care se plange si isi exprima supararea pe viata. Trebuie sa depasesti momentul.

Oamenii cu care te inconjori iti pot ridica sau scadea nivelul vibrational. Asa ca incearca sa petreci mai mult timp cu prieteni si rude care stii ca te pot incuraja, te apreciaza si te motiveaza. Evita persoanele care te obosesc si te storc de energie.

9. Implica-te in propria ta dezvoltare personala

Chiar daca simti nevoia sa asculti muzica trista, nu ceda tentatiei. Sa iti plangi iubirea pierduta zi de zi este doar pierdere de timp - si te tine pe loc.

Mai bine cauta modalitati prin care sa te dezvolti emotional, fizic si spiritual. Gaseste un terapeut bun care sa te ajute sa-ti intelegi propriile trairi si incearca sa gasesti metode prin care poti progresa. Mergi la sala ca sa te eliberezi de energia negativa si ca sa te simti in forma. Invata ceva nou - o forma de arta sau o limba straina. Fa o calatorie.

10. Razi

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00

În temeiul art. 1.2., 2.1. şi 3.1. din Anexa nr. 2 - Regulamentul privind valorificarea bunurilor scoase din funcţiune aparţinând instituţiilor publice - la H.G. nr. 841/1995 privind procedurile de transmitere fără plată şi de valorificare a bunurilor aparţinând instituţiilor publice, modificată prin H.G. nr. 966/1998 şi H.G. nr. 411/2005, Institutul de Chimie Macromoleculară “Petru Poni” (ICMPP), cu sediul în Aleea Gr. Ghica Vodă nr. 41 A, 700487 Iaşi, judeţul Iaşi, cod fiscal 4541750, cod de înregistrare în scopuri de TVA RO11409036, reprezentat prin Director dr. Valeria Harabagiu, vă solicita respectuos publicarea la sediul instituţiei d-voastră, în data de 27.01.2022, a următorului Anunţ privind vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare: “Institutul de Chimie Macromoleculară “Petru Poni”, cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Gr. Ghica Vodă nr. 41 A, cod poştal 700487, judeţul Iaşi, vinde prin licitaţie publică deschisă cu strigare aproximativ 12.000 kg materiale feroase, rezultate ca deșeu în urma operatiunii de dezafectare pentru reabilitarea şi modernizarea Institutului. Cantitatile in plus sau in minus rezultate ca urmare a cantaririi, stabilite prin proces-verbal de cantarire, vor fi evidentiate intr-un act aditional la contractul de vanzare-cumparare, luandu-se ca baza de calcul pretul unitar al ofertei declarate castigatoare. Adresa, data şi ora ţinerii licitaţiei de vânzare: Institutul de Chimie Macromoleculară “Petru Poni”, Aleea Gr. Ghica Vodă nr. 41 A, 700487 Iaşi, judeţul Iaşi, Etajul 1, Birou achizitii publice, 11.02.2022, ora 11.00. Preţul de pornire a licitatiei: 1,20 lei, fără TVA/ Kg materiale feroase. In caz de neadjudecare, a doua licitatie va avea loc la aceeasi adresa, in data de 18.02.2022, ora 11.00. Numerele de telefon sau de fax unde se pot obtine relatii privind conditiile de participare si informatii suplimentare despre bunurile scoase la vanzare: Tel: 0332/880.050; 0722 950 069; Fax: 0232/211.299. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii achizitori spre a fi admişi la licitaţie: a) pentru persoanele juridice: - copie de pe certificatul de înmatriculare emis de Registrul comerţului; - copie de pe certificatul de înregistrare fiscală emis de ANAF; b) pentru persoane fizice: - copie de pe cartea de identitate. Documentele de participare la licitaţie se primesc până la data de: 07.02.2022, ora 11.00.”
Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Best Milk 2005 S.R.L., cu sediul în loc. Bucecea, str. Calea Națională, nr. 748, jud. Botoșani, CUI RO17767289, J07/455/2005, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 04.02.2022, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82 a activelor S.C. Best Milk 2005 S.R.L. reprezentate prin: Denumirea bunurilor mobile Valoare de evaluare (lei fara T.V.A.) Valoare de pornire a licitatiei (lei fara T.V.A.) 1  FERMA VACI situata in sat Calinesti, oras Bucecea, jud. Botosani compusa din: teren intravilan cu categoria de folosinta curti constructii si arabil cu suprafata totala de 4.000 mp si construcții reprezentate prin: • cladire Hala (destinata intretinerii vacilor de lapte) • cladire Hala (hala muls vaci) • cladire Hala (destinata cresterii viteilor) 336.600,00 185.130,00 2 Plug reversibil purtat marca Vogele Noot, model XM950, SERIE C13S565E55. an fabricatie 2005, nr. identificare 059554. 28.000,00 15.400,00. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 03.02.2022, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0751.084.083; 0757.545.545; 0232 – 243.864, fax: 0232-212.231 e-mail: vanzari@insolventa.ro.
Acvariile de tip bol dăunează grav sănătății peștilor. O companie din Franța le-a scos de pe piață
29/01/2022 10:15

Un important comerciant de acvarii din Franţa a decis să sisteze vanzarea acvariilor de tip bol pentru peşti argumentand că peştii innebunesc şi mor rapid in astfel de recipiente, informează sambătă Re ...

Apa poate reţine o „amprentă” de energii la care a fost expusă
29/01/2022 09:46

Noile cercetări de la Institutul Aerospaţial al Universităţii din Stuttgart din Germania susţin teoria precum că apa are memorie. Această afirmaţie ar putea schimba substanţial modul nostru de a privi ...

 Cum te ajută termostatele inteligente să plăteşti o factură mai mică de gaz sau electricitate
28/01/2022 13:44

Într-o perioadă in care preţurile la gaze şi energie electrică explodează, devine din ce in ce mai urgent să se reducă impactul ecologic. În această idee, modelele de termostate inteligente ...

Premiul important pentru scriitoarea americană Donna Barba Higuera, autor de carte pentru copii
26/01/2022 15:15

Scriitoarea americană Donna Barba Higuera a fost recompensată cu medalia Newbery, un prestigios premiu american pentru literatura destinată copiilor, pentru romanul ''The Last Cuentista'', povestea singurei ...

Povestea unui bărbat cu sindrom Down, care are un băiat perfect normal. Fiul său este medic
22/01/2022 10:06

Jad Issa suferă de sindromul Down si, cu toate acestea, este tată de băiat. Acest om a reusit să isi depăsească conditia si si-a construit o viată fericită. O viată simplă, dar implinită. Timp de 23 ...

Ceaiul de pătrunjel ajută la slăbit. Poți da jos 5 kg în 3 zile
21/01/2022 10:30

Ceaiul de pătrunjel are două calităti importante care il fac un adjuvant extraordinar in curele de slăbire: elimină apa in exces din organism si reglează nivelul de zahăr. Însă beneficiile lui n ...

Obiectele din dormitor care îți pot distruge relația
18/01/2022 10:15

Potrivit specialistilor Feng Shui, există obiecte care pot afecta relatia de cuplu dacă sunt tinute in dormitor.  Primul obiect este oglinda. Desi se poartă oglinda la măsuta de cosmetice in casă, ac ...

Cum va arăta omul peste o mie de ani?
18/01/2022 10:00

Peste o mie de ani, structura corpului uman se va schimba substantial ca urmare a evolutiei si va diferi semnificativ fată de aspectul contemporanilor nostri, sustin o serie de experti britanici in anatomie, c ...

 Cum se prepară cea mai bună cafea la ibric
15/01/2022 08:15

O cafea la ibric este cu mult mai aromată fată de una preparată la filtru, insă veti avea nevoie de mai mult timp pentru o pregăti, timp pe care nu-l aveti intotdeauna dimineata. De aceea, puteti folosi me ...

Şi noi când mai trăim?
11/01/2022 16:23

  Un exerciţiu propus zilele trecute de o prietenă mi-a răsturnat total scala valorilor mele. Psiholog de formaţie şi OM prin natură şi definiţie a perfecţiunii, mi-a arătat că preţuirile mele ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei