Luna plina in TAUR, Luna Albastra. Surprize, surprize...

Luna-plina-in-Taur-de-Halloween-2-1100x500

Dimensiune font:

| 30-10-2020 10:55

 

“O data a vorbit Dumnezeu, de doua ori am auzit ca: Puterea este a lui Dumnezeu. A Ta, Doamne, este si bunatatea, caci Tu rasplatesti fiecaruia dupa faptele lui." Psalmul 62

Pe 31 octombrie 2020, cerul ne invita sa participam la un spectacol astral inedit, o a doua Luna Plina in luna octombrie (prima a fost pe 2 octombrie), numita Luna albastra, Luna vanatorului. Este o Luna Albastra inedita (este de mana cu inegalabilul si excentricul Uranus) pe gradul 8:38 Taur luminata in toata maretia ei de Soarele pe gradul 8:38 Scorpion. Tema majora a acestui moment astral este despre valori, bani, bunuri, securitate financiara si emotionala, transformare, regenerare, secrete dezvaluite, “mori si devino alt om, naste un nou din tine”.

Scorpionul si Taurul sunt ambele semne fixe, ceea ce inseamna ca sunt constante, solide, sigure si incapatanate. Ambele au dorinte puternice dar Taurul senzual este moale (cu exceptia cazului cand este enervat!) in comparatie cu pasiunele legendare ale Scorpionului. Taurul este un semn de pamant si reprezinta esenta stabilitatii, perseverentei, loialitatii, senzualitatii, bogatiei materiale. Reprezinta valorile noastre de baza, stima de sine, talentele, abilitatile si darurile noastre care le putem tranforma in final in bani, bunuri materiale sau bunuri spirituale. Plin de resurse si autosuficient, Taurul este neobosit in munca pentru a-si atinge obiectivele si securitatea de care are nevoie. Taurul este un semn fix de pamant care de multe ori ramane agatat doar de succesul exterior si de lucrurile care sunt placute ochiului.

 Scorpionul este tot un semn fix dar de apa si  reprezinta un concept mai abstract; viata, moarte si renastere, bogatia ascunsa in interiorul nostru si pe care trebuie sa o descoperim, bogatia altora, manipulare, jocuri si planuri secrete. Daca Taurul cauta in primul rand modalitati de a-si valorifica darurile native, Scorpionul are un mod obsesiv de a trece dincolo de propriile granite personale, de a manipula si de a aduna bogatii folosindu-se de talentele naturale ale altuia. Contrastul dintre Taurul simplu, pamantesc, practic,  iubitor de pace si Scorpionul misterios, secretos, transformator, orientat spre crize, ajunge la apogeu. Daca Luna in Taur crede in simplitate si in tot ceea ce este tangibil, Soarele Scorpion ne atrage atentia asupra misterelor, asupra valorilor care nu au substanta materiala si care sunt intangibile.

Fiecare energie dezvoltata in defavoarea celeilalte produce un dezechilibru iar aceasta Luna Plina ne arata intr-un mod destul de emotional ce am dezvoltat prea mult si am dezechilibrat viata noastra. In mod ideal, aceste energii sunt in echilibru dar viata pe pamant este traita aproape in permanenta prin dezechilibre relationale, financiare, emotionale.

 

O luna plina dezvaluie de obicei ceva ascuns iar lunatia de astazi arunca  o stralucire deosebita pe tot ce tine de valori, talente si abilitati, finante, lacomie, frica de saracie, dobandirea si controlul bogatiei, investitii, putere si  interese comune, mosteniri, taxe, relatii intime, afaceri, contracte pentru bani, karma-datoriile sufletului.

Aceasta Luna Plina poate evidentia locul in care suntem blocati, rigizi, si ne opunem schimbarii uitand ca singura constanta in univers este schimbarea. Ca atare, aceasta Luna Plina ne poate implica in fel de fel de situatii care ne ameninta sistemul nostru interior de securitate si valori, dar care sunt necesare cresterii noastre. Obiceiurile noastre pot deveni atat de inradacinate si putem fi atat de rigizi si blocati de dragul “securitatii personale” incat de multe ori cosmosul nu are incotro si ne strica planurile pentru ca lucrurile sa se miste din nou si sa ne aliniem la adevaratul nostru scop.

Taurul gaseste schimbarile destul de nelinistitoare, dar aceasta Luna Plina in Taur de mana cu vestitul Uranus in Taur si luminata de Soarele in Scorpion va smulge pamantul de sub noi si ne va forta sa mergem acolo unde gasim experientele necesare evolutiei noastre. Este foarte usor sa cadem in tipare care pur si simplu se repeta si se repeta. Iar aceasta Luna Plina ne va ajuta sa le recunoastem si sa facem schimbarile necesare. Cheia pentru gasirea unui echilibru intre cele doua semne consta in recunoasterea locului unde am putea fi prea rigizi de dragul securitatii si sa incercam sa trecem peste aceasta rigiditate astfel incat sa putem avansa.

Aceasta Luna plina ne testeaza si premiaza capacitatea noastra  de a vedea ca dincolo de fragila iluzie a formei materiale este o manifestare a divinului in tot ce este lumea materiala. In cele din urma, trebuie sa ne trezim si sa intelegen ca suntem doar un  custode temporar al materiei fizice efemere, fie prin abundenta, fie prin  lipsa.

Toate acestea fac parte din invatatura cea mai profunda a acestei lunatii in Taur :

“Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii;

ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura.

Pentru ca unde este comoara voastra, acolo va fi si inima voastra.” Matei 6:19-21

Luna Plina in Taur adica opozitia dintre Luna in Taur si Soarele in Scorpion activeaza axa I-VII, o axa a vietii sociale, o axa relationala in care “eu-tu“ devine o fractie sau un intreg. Prima casa reprezinta printre altele si modul in care ne exprimam in lume, cum ne comportam, in timp ce casa a VII-a ne spune, in sens larg, cum este primita energia noastra, cum reactioneaza ceilalti la acest comportament.

Cerinta acestei lunatii este de a gasi un echilibru intre autonomie (casa I) si dependenta de ceilalti( casa VII), intre nevoile personale si nevoile celorlalti. Probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta, pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmanii care se pot manifesta deschis. Cu Luna Plina in Taur in casa I( eu am aceasta valoare), trebuie sa ne amintim in fiecare secunda cuvintele lui Thoth:  “ Omul este o stea incatusata intr-un corp, pana cand, la sfarsit se elibereaza prin propria lupta. Doar prin efort si truda steaua din tine va inflori intr-o noua viata. Cel ce stie inceputul tuturor lucrurilor, isi elibereaza steaua din taramul noptii.”

 Luna Plina in Taur aliniata perfect cu Uranus in Taur aduce un  element de surpriza, un moment de Evrika!, o dorinta de a experimenta ceva nou, incitant si indraznet. Ne putem astepta la neasteptat atunci cand este implicat Uranus si, deoarece acesta este legat de Luna dar in opozitie cu Soarele in Scorpion, starea de spirit si relatiile noastre se pot schimba in mod neasteptat. Luna Plina in Taur intensifica preocuparile legate de bani, resurse, securitate, ceea ce pretuim in viata, abilitatile si talentele pe care le avem si care ne ajuta sa supravietuim in lume, stima de sine si demnitatea de sine, planuri secrete pentru detinerea puterii, afaceri.

Dar prezenta lui Uranus in acest scenariu astral va declansa surprize si nesiguranta in aceste zone. Este posibil sa apara o perturbare a ceea ce credeam ca este sigur sau un indemn brusc de a ne elibera de anumite obiceiuri sau scenarii fixe.  Acest aspect are tendinta de a ne rasturna lumea iar evenimentele care au loc acuma pot actiona ca niste catalizatori care deschid usa catre o mai mare libertate, schimbare si reinventare. In cele din urma, Uranus este trezitorul si ne cere sa devenim constienti de adevarata noastra natura, sa vedem viata dintr-o perspectiva divina. In acest fel, putem trece de la o incredere prea mare in masurile lumii exterioare la puterea de a detine  fara a fi detinutul lucrurilor, oamenilor, sa posedam fara a fi posedat de lucruri, oameni. Trebuie sa invatam ca detinem ceva cu adevarat doar daca suntem detasati si ne putem elibera cu gratie si usurinta. Uranus tinde sa aiba un efect de soc, asa ca s-ar putea sa fim uimiti de ceea ce primim acuma. Cu Uranus, exista si un risc de violente, revolte, rasturnari de situatie. Apar comportamente ciudate, bizare, actiuni impulsive, schimbari rapide de directie si chiar accidente.

 Si daca nu era suficient, Lilith in Taur (a intrat in acest semn pe 21 octombrie si va sta pana pe 18 iulie 2021)  se alatura acestui scenariu astral care propaga “neasteptatul”. Lilith in Taur vorbeste despre o karma (plati ale sufletului) legata de tot ce tine de elementul pamant: bani si bunuri materiale, bogatie si frica de saracie, bunuri mobile si imobile, razbunari din gelozie, lacomie extrema, distrugerea bunastarii si linistii celorlalti, dezmat, zeificarea lucrurilor materiale, a corpului si a banilor, comportament primitiv, abuzul de femei,viol. Cu Lilith in Taur, atasarea de posesiuni materiale, securitate financiara, este puternica. Lacomia sau o divinizare a lucrurilor si a corpului, lipsa de respect pentru pamant, pentr tot ceea ce reprezinta energia feminina, ar insemna pur si simplu ca se repeta aceleasi greseli. Prin urmare, ar trebui dezvoltat respectul pentru tot ce are viata aici pe pamant, pentru iubirea neconditionata. Trebuie urmarite si dezvoltate pacea, simplitatea si frumusetea naturala, respectul pentru fiintele vii vulnerabile si slabe. Este important sa se urmareasca bunastarea Pamantului. Este esential sa se dezvolte bunatatea, sensibilitatea, puritatea, respectul fata de femei, copii, fauna si flora.

Lilith in Taur aduce o teribila frica de reinnoire si schimbare, aduce confruntari cu situatii de viata ce incurca total agenda, planurile, securitatea financiara. Este un timp in care se cauta fara rezultate un loc de munca permanent sau un venit fix. Marea provocare aici este sa invatam sa facem fata unor intorsaturi neasteptate si fara precedent, sa indraznim sa “sarim in necunoscut”, acolo gasim cele mai mari bogatii pentru noi. Ai fost alungat sau respins? Lilith in Taur ne incurajeaza sa ne cream propriul paradis si sa sarbatorim ceea ce ne face fericiti.

Aceasta luna plina albastra imprevizibila cere mai multa flexibilitate si adaptabilitate. Asa putem vedea oportunitatile necesare schimbarilor pozitive in viata noastra. Asa vom avea mai multa libertate sa ne urmam propria cale unica si sa ne exprimam adevarul nostru interior.

Simbolul Sabian al gradului 9 Taur, gradul energizat de Luna Plina in Taur este:” Un pom de Craciun incarcat cu daruri si lumanari aprinse”. Este fabulos acest simbol care accentueaza protectia divina, ne spune clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru. Pomul de Craciun este un simbol al Sfintei Treimi, este Pomul lui Dumnezeu, este pomul vietii, arborele fertilizator. Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea, este pomul vietii ca un simbol al lui Christos iar lumanarile aprinse il reprezinta pe Christos insusi ca fiind Lumina Lumii. In prezenta acestei lumini sfinte, fiecare cadou  agatat in pomul vietii are pe el un nume iar acuma vedem acest lucru. Este un simbol sabian ce promite un dar iar lumina divina ne conduce catre acest dar.

Aceasta Luna Plina in Taur este semnificativa pentru cei nascuti in jurul datei de 30 aprilie, 31 iulie, 31octombrie, 31 ianuarie(Taur, Leu, Scorpion si Varsator) dar si pentru cei care au planete in jurul gradului 9 Taur, Leu, Scorpion si Varsator

Sursa: Adriana Tudosa, www.adriana-astro.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
"EuroBusiness LRJ" S.P.R.L., in calitate de lichidator judiciar al debitoarei "FANYON" S.R.L., conform Hotărârii nr.120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 05.08.2021, 12.08.2021, 19.08.2021, 26.08.2021, 02.09.2021, 09.09.2021, 16.09.2021, respectiv 23.09.2021, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd.Magheru, nr.31, et.1, cam.25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobile, proprietatea debitoarei: BUNURI IMOBILE, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA), Proprietate imobiliară, cu destinație industrială, situată în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 96,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, nr. cad. 77045,CF nr. 77045 a Mun. Brăila și Construcția C1-grup social, nr. cad. 77045-C1, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, Sc la sol=93,00 mp și Sc desf=279,00 mp, cu regim de înălțime S+P+1E; 16.869,65. Proprietate imobiliară, cu destinație industrială,s ituată în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, CF nr.72141 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 580,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, nr.cad.3362, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Construcția C1-spațiu producție și sediu, nr.cad.3362-C1, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=367,89 mp și Sc desf=735,78 mp, cu regim de înălțime P+1E,Construcția C2-centrală electrică, nr.cad.3362-C2, CF nr.72141a Mun. Brăila, Sc la sol=13,99 mp, cu regim de înălțime P și Construcția C3-atelier, nr.cad.3362-C3, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=36,67 mp, cu regim de înălțime P. 37.667,00. Proprietate imobiliară, teren și construcții cu destinație nerezidențială, situată în Localitatea Eforie Sud, Str. Eternității nr.1, Jud. Constanța, CF nr.102530 a localității Eforie Sud, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 950,00 mp din acte (972,00 mp măsurat), amplasat în Loc.Eforie Sud, Str. Eternității, nr.1, Jud. Constanța, CF nr. 102530 a localității Eforie Sud, nr.cad.102530, Construcția C1(construcție fără acte)-locuință, nr.cad.102530-C1, Sc=123,00 mp, Construcția C2(construcție fără acte)-magazie, nr.cad.102530-C2, Sc=8,00 mp, Construcția C3(construcție fără acte)-spații cazare, nr.cad.102530-C3,Sc=32,00 mp, Construcția C4-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4, Sc=43,00 mp, Construcția C5-umbrar, nr.cad.102530-C5, Sc=26,00 mp, Construcția C6-grup sanitar, nr.cad.102530-C4, Sc=10,00 mp; Construcția C7-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4,Sc=6,00 mp, Construcția C8-spații de cazare, nr.cad.102530-C8, Sc=90,00 mp, Construcția C9-magazie, nr.cad.102530-C9, Sc=5,00 mp, Construcția C10-spațiu comercial și locuință, nr. cad.102530-C10, Sc=57,00 mp și Construcția C11(construcție fără acte)-spații de cazare, nr.cad.102530-C11, Sc=58,00 mp. 69.831,65. Prețurile nu includ TVA, urmând a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, (alin.2),l it.F, din Codul Fiscal,în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON,deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini,urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail :vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activelor imobile este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, 0729.292.746, mail: vanzari@lrj.ro, office.is@lrj.ro, telefon:0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail:paula.stoian@fanyon.ro.
Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1445/103/2018, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Casa Scutaru” S.R.L., cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, str. Grigore Ureche, bl. G3, et. 3, ap. 71, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Valoare -lei-, 1. Tractor articulat forestier 690 OP, 98.460,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile scoase la vânzare este cel de mai sus. Vânzarea se va face conform hotârârilor adunării creditorilor din data de 05.05.2021 şi 02.06.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 02.08.2021, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe de licitaţie publică cu strigare la un interval de 7 zile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8766/99/2017 (527/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Kolado” S.R.L., cu sediul în sat Dancu, str. Daliei nr. 70, bl. D3, sc. A, et. 3, ap. 13, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Componenţa, Valoare -lei-, 1. Bunuri mobile, Echipamente şi utilaje, 90.670,00, 2. Bunuri mobile, Mijloace de transport, 62.700,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunrile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.07.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv până la data de 10.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august
31/07/2021 08:36

Balantă Activitatea socială din jurul semnului tău va fi foarte intensă weekendul acesta si asta vă va face să vă simtiti mai multumiti si mai usor in intalnirile cu un număr mare de oameni. Semnul dvs ...

Plan grandios în jurul Catedralei Mitropolitane din Iași. O parcare subterană cu o piață uriașă pentru pelerini va apărea în centrul orașului – FOTO, SCHIȚE
31/07/2021 08:18

Mitropolia Moldovei si Bucovinei va derula un amplu proiect de modernizare a zonei din jurul Catedralei Mitropolitane din Iasi. Primăria Iasi a emis planul urbanistic zonal pentru modernizarea zonei din jurul ...

HOROSCOPUL ZILEI
31/07/2021 05:08

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august. Rac, fii atent la cheltuieli! Leu va putea face totul! Previziuni pentru toate zodiile
30/07/2021 12:33

Berbec Va fi un weekend de bucurie si distractie pentru tine, Berbec. Weekend in care vă puteti relaxa in cele din urmă si puteti uita toate grijile din săptămanile si lunile anterioare. Acum este randul d ...

HOROSCOPUL ZILEI
30/07/2021 05:06

Berbec Atat precautia, cat si moderatia trebuie să fie nelipsite astăzi, in ceea ce te priveste. Unde mai pui si faptul că trebuie să acorzi atentie si circumstante atenuante persoanei iubite. Este indicat ...

HOROSCOPUL ZILEI
29/07/2021 05:04

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

HOROSCOPUL ZILEI
28/07/2021 05:03

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

HOROSCOPUL ZILEI
27/07/2021 05:31

 Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă ...

HOROSCOPUL ZILEI
26/07/2021 05:15

 BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR Vi se ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/07/2021 06:40

  BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei