30 decembrie, Luna Plină în Rac. Cum se comportă zodiile

luna-noua-rac-2020-decembrie-1170x780

Dimensiune font:

| 30-12-2020 10:35

Pe 30 decembrie, Luna a intrat în Rac. Intuiţia şi teama de necunoscut devin deopotrivă mai puternice

Berbec. Luna Plină de astăzi interconectează casa familiei cu cea a carierei din horoscopul tău general, cu menţiunea că efectul ei se simte mai puternic în sectorul de viaţă cel dintâi. Aşadar, se poate să escaladaze o situaţie care te implică pe tine şi pe unele rude apropiate. S-ar putea să fie vorba de ceva care are legătură cu gospodăria, cu familia în general sau cu o proprietate comună. În orice caz, este clar că trebuie să te ocupi mai îndeaproape de acest aspect, dacă nu astăzi ori mâine, măcar în zilele care urmează trecerii în noul an. Nu mai amâna.
Taur

Luna Plină de azi creează o punte de legătură între casa comunicării şi a filozofiei de viaţă, ceea ce te-ar putea face destul de vocal(ă) astăzi în legătură cu viziunile tale, în ceea ce priveşte modul în care gândeşti. Asta s-ar putea să te ajute să îţi clarifici anumite lucruri în prag de An Nou, dar în acelaşi timp, s-ar putea să fii prea categoric(ă) în privinţa anumitor teme. Poate nu este cel mai bun moment astăzi să pui pe tapet subiecte sensibile, care necesită ceva mai mult tact din partea ta pentru a obţine reacţiile dorite din partea interlocutorilor.
Gemeni. Cu Luna Plină pe casele banilor şi a bunurilor, este de aşteptat să îi resimţi energia în sectorul financiar. Mai precis, astăzi şi în zilele care urmează, vei vedea cum deciziile tale în plan economic ţi-au afectat bugetul în ultima vreme. Oricum o dai, s-ar putea să vezi lucruri care nu îţi plac, tendinţe care nu îţi sunt deloc favorabile dacă le întreţii pe o durată mai lungă de timp. Iată aşadar şi prima ta rezoluţie pe 2021: să îţi ajustezi atitudinea faţă de bani, să adopţi nişte comportamente mai sănătoase în legătură cu resursele tale. Analizează ce-i de făcut.
Rac. Luna migrează azi tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce ar trebui să te energizeze într-o mare măsură. În schimb însă, asta ar putea genera şi o serie de fluctuaţii în ceea ce priveşte starea ta de spirit, mai ales dacă nu ai planuri concrete în direcţia cărora să îţi canalizezi energia. În momente ca acestea, trebuie să investeşti entuziasmul şi avântul pe care le ai în ceva palpabil, căci altfel te expui riscului de a supraestima gesturi, cuvinte, întâmplări care te iau prin surprindere, care nu sunt tocmai cele pe care le aşteptai. Ai nevoie să fii în mişcare.
Leu. Luna Plină de astăzi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că Anul Nou te-ar putea surprinde mai sensibil(ă) decât de obicei, mai predispus(ă) să te gândeşti la trecut şi să faci comparaţii între ce este acum şi ceea ce a fost la un moment dat. Puţină nostalgie nu a făcut rău nimănui, mai ales în perioada sărbătorilor şi în Ajun de An Nou, dar există şi situaţii în care poţi merge prea departe, în care laşi amintirile să îţi invadeze prea mult prezentul, în care nu te mai bucuri de ceea ce ai acum.
Fecioară. Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară, prilej numai bun să-ţi evaluezi realizările şi pierderile înregistrate în 2020 pe acest plan. Acesta este primul pas corect de făcut înainte să îţi trasezi, în linii mari, obiectele pentru anul care tocmai bate la uşă. De asemenea, trebuie să nu uiţi că, în 2021, trebuie să acorzi mai mult timp propriei persoane, hobby-urilor tale, iubirii şi relaţiei cu copiii. În fond, acestea sunt sectoarele de viaţă care te ţin ancorat(ă) în prezent, care te fac să trăieşti clipa.
Balanţă. Luna Plină de astăzi se formează în casa carierei din horoscopul tău general, semn că şi în ultimele zile din acest an te preocupă destul de mult acest aspect. Ai planuri mari în ceea ce priveşte sectorul profesional pentru 2021, dar poate că ar trebui să mai lucrezi la modul în care menţii în echilibru acest domeniu de viaţă în raport cu cel familial. timpul suplimentar petrecut acasă în 2020 ţi-a arătat că ar fi nevoie de mai multă implicare din partea ta pentru ca anumite aspecte să evolueze, pentru ca relaţia cu anumite rude apropiate să decurgă mai bine.
Scorpion. Luna Plină de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor. Asta spune că finalul lui 2020 ar trebui să fie, în ceea ce te priveşte, unul al bilanţurilor, în care evaluezi lecţiile pe care ţi le-a oferit acest an cu atâtea turbulenţe. Cu siguranţă ai renunţat la planuri de deplasări ori le-ai amânat şi mai mult ca sigur ai primit învăţăminte importante, pe care ar trebui să le aplici în momentele-cheie ale lui 2021. De asemenea, poate n-ar fi rău ca, în anul care vine, să te înscrii la cursuri şi ateliere de dezvoltare personală.
Săgetător. Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa relaţiilor şi a baniilor, iar asta vorbeşte despre faptul că 2020 ţi-a arătat cine merită cu adevărat să fie în viaţa ta, care sunt parteneriatele profesionale şi din viaţa privată în care are rost să investeşti timp, energie şi resurse. Nu puţine au fost ocaziile, în acest an, când aveai nevoie de mai multă implicare din partea celorlalţi şi te-ai trezit că tragi singur(ă) la căruţă. În situaţii ca acelea, trebuie să ştii că ai pe cine să te bazezi. Iar asta implică să schimbi ceva fundamental la strategia ta relaţională.
Capricorn. Cu Luna Plină în casa relaţiilor, astrele te îndeamnă să faci o trecere în revistă a evenimentelor din 2020 din sfera parteneriatelor, fie ele din viaţa profesională sau privată. Anul acesta, care tocmai se încheie, ţi-a arătat mai clar ca niciodată ce ar trebui să cauţi în ceea ce priveşte partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Iar dacă relaţiile de muncă şi cea sentimentală au rezistat tăvălugului din ultimele luni, este clar că aveţi şanse de reuşită. Dar totuşi ar trebui să ajustezi felul în care te raportezi la ei, să nu uiţi de tine.
Vărsător. Cu o Lună Plină în casa muncii şi a sănătăţii, nici nu este de mirare dacă finalul lui 2020 te surprinde destul de obosit(ă) mental şi fizic. Poate nici nu a fost un an ieşit din comun în ceea ce priveşte experienţele medicale sau volumul de muncă, dar este clar că ai perceput diferit chiar şi cel mai mic deranjament în aceste sectoare de viaţă din pricina altor circumstanţe, care nu ţineau de tine. Lucrurile nu par să revină prea repede la normal, semn că în 2021 trebuie să îţi propui un stil de viaţă mai sănătos, ceva mai echilibrat.
Peşti. Luna Plină de azi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că sfârşitul lui 2020 ar trebui să te surprindă gândindu-te mai mult la viaţa ta personală, la partener şi/ sau la cei mici, la hobby-urile tale şi ceea ce te face fericit(ă). Ai văzut, în acest an, că Universul râde uneori de cei care-şi fac planuri şi că, până la urmă, contează mult cum trăieşti clipa, cât de mult profiţi de ea. Asta ar trebui să fie una din lecţiile principale cu care treci în noul an, pe baza căreia îţi gândeşti rezoluţiile.
 

Sursa: Mediafax.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:48

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021
12/06/2021 10:22

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Pe data de 12 iunie, este prăznuit Sfantul Cuvios Onufrie. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Sfantul Cuvios Onufrie a trăit in juru ...

HOROSCOPUL ZILEI
12/06/2021 05:47

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Cui să-i spui
11/06/2021 16:05

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Pe data de 11 iunie, este prăznuit Sfintul Luca al Crimeei. De asemenea, este amintit Sfantul Vartolomeu. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iuni ...

HOROSCOPUL ZILEI
11/06/2021 05:40

 BERBEC Ziua iti aduce multe schimbări in plan profesional. Se pare că unele relatii cu persoane care te-au sustinut pană acum in demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chi ...

Luna Nouă și eclipsa de Soare din 10 iunie 2021. Răspunsuri venite pe neașteptate
10/06/2021 13:51

Luna Nouă din semnul Gemenilor este insotită si de o eclipsă partială de Soare cu o acoperire foarte mică, in Romania fiind vizibilă in partea de nord si in centrul tării. În plus, alături de Soar ...

Eclipa de Soare. Ziua Inelului de Foc
10/06/2021 09:02

    Pe data de 10 iunie 2021 va avea loc o Eclipsă Inelară de Soare şi va putea fi văzută in Romania, dar numai intr-o anumită regiune a tării. Deoarece orbita Lunii nu este perfect circular ...

HOROSCOPUL ZILEI
10/06/2021 05:23

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...

HOROSCOPUL ZILEI
09/06/2021 05:20

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

HOROSCOPUL ZILEI
08/06/2021 05:34

Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă difici ...

Arhiepiscopia Iașilor sărbătorește 380 de ani de la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva
06/06/2021 10:38

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iaşilor anuntă că in zilele de 12 şi 13 iunie, se aniversează 380 de ani de la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva de la Constantinopol la Iaşi. În an ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei