5 paşi să seduci un bărbat în funcţie de zodia lui

default

Dimensiune font:

| 20-04-2014 14:10

Daca stii ce zodie este barbatul care iti place foarte mult si nu ai idee cum sa-l abordezi, iata ce sfaturi au pentru tine astrologii.
 

 

Barbatul Berbec

1. Lasa-l sa conduca: Pentru a-l cuceri trebuie sa fii independenta, insa nu prea bossy, pentru ca egoul lui este mare.

2. Fii directa: Nu o lua pe ocolite. Spune clar ce intentii ai si nu-l pune sa ghiceasca, sa presupuna, sa deduca.

3. Mergi direct la inima: Barbatului Berbec nu-i este frica sa-si exprime sentimentele si apreciaza sinceritatea. Fa si tu la fel!

4. Nu incerca sa-l legi: Nu iti arata gelozia sau posesivitatea. Imediat ce simte o limitare a libertatilor, fuge.

5. Cauta aventura: Ai grija sa pastrezi tot timpul o atmosfera aventuroasa. Imediat ce simte rutina, barbatul Berbec da inapoi.

 

 Barbatul Taur

1. Incet, dar sigur: Nu te grabi cu un Taur. El are nevoie sa cantareasca plusurile si minusurile, sa se acomodeze cu situatia. Va merge mai departe doar cand va fi sigur pe el.

2. Ai grija de tine: Desi este pragmatic, barbatul Taur se da in vant dupa femeile frumoase. Asigura-te ca esti tot timpul aranjata, cu haine care iti vin ca turnate si accesorii stilate.

3. Nu te da o nuca prea tare: Barbatului Taur nu-i plac jocurile de-a soarecele si pisica. Nu te da o nuca prea tare de spart. Nu va intelege mesajul si va trece mai departe spre cineva mai usor de cucerit.

4. Fii sincera: Barbatul Taur vrea langa el o persoana de incredere pe care stie ca se va putea baza oricand. Fii sincera intotdeauna, pentru ca e greu sa-i recastigi increderea.

5. Calitati importante: Fiind un barbat pragmatic, ai grija sa-I arati ce caliati importante ai: ai minte, castigi bine, gatesti bine!

 

Barbatul Gemeni

1. Evita rutina: Nu e foarte usor sa-I atragi atentia. Insa e foarte dificil sa-I pastrezi interesul. Ai grija ca atmosfera sa fie tot timpul diferita, pentru ca se plictiseste foarte repede.

2. Flirteaza: Ii place flirtul la nebunie, asa ca profita. Nu exagera, insa, ca sa nu-I dai impresia ca esti prea disperata.

3. Nu-l limita: Barbatului Gemeni nu-i place sa i se puna limite, bariere. Cand se simte incorsetat intr-o relatie, da bir cu fugitii.

4. Vorbeste: Barbatul Gemeni adora sa vorbeasca si sa-si faca prieteni. Prezinta-i cat mai multe cunostinte de-ale tale. II place sa-si largeasca cercul de persoane din jurul lui cu care poate barfi din cand in cand.

5. Fa-l sa rada: Simtul umorului este o calitate foarte importanta pe care barbatul Gemeni o cauta la partenera de viata. Pune-te la punct cu ultimele bancuri si fa-l sa rada. Des!

 

Barbatul Rac

1. Victima: Barbatul Rac este tot timpul gata sa ajute un suflet ranit, pe care sa-l ocroteasca si sa-l consoleze. Sigur ai o problema pe care “eroul” tau o poate rezolva.

2. Familia: Barbatul Rac este foarte mandru de originile sale, asa ca poti aduna o multime de bile albe daca-l intrebi despre orasul natal, familie, frati, surori, prieteni din copilarie.

3. Devreme acasa: Barbatului Rac ii plac femeile destepte, frumoase si devreme acasa. Pentru ca este un familist convins, tot ce trebuie sa faci este sa-i arati cat de mult iti place sa ai grija de copii si de animalele de casa.

4. Fii dragastoasa: Barbatul Rac adora sa fie rasfatat, mangaiat. Evita sa-l critici sau sa te contrazici cu el.

5. Valori si morala: Barbatul Rac nu este interesat de aventuri de-o noapte. Arata-ti disponibilitatea pentru o relatie pe termen lung, bazata pe incredere reciproca, principii si valori morale trainice.

 

 Barbatul Leu

1. Flateaza-l: Barbatul Leu e tot timpul doritor de complimente. Egoul sau va fi puternic stimulat de cuvintele de lauda. Fa-l centrul universului tau si trateaza-l ca atare.

2. Lasa-l sa conduca: Barbatul Leu este foarte mandru de puterea sa si vrea sa fie tot timpul rolul masculului dominant.

3. Distractie: Barbatului Leu ii plac petrecerile, asa ca fii pregatita pentru ele si distreaza-te.

4. Fii dragastoasa: Barbatul Leu adora sa fie rasfatat. Atunci cand are o zi proasta, arata-i afectiune, lauda-l, astfel incat sa aiba din nou egoul la cote inalte si sa prinda puteri.

5. Gelozie, din cand in cand: Barbatul Leu nu se da in vant dupa relatii extraconjugale si mai ales, nu accepta sa fie inselat. Totusi, nu ii strica putina competitie. Fara sa exagerezi, il poti face sa creada ca se mai lupta cu cineva pentru dragostea ta.

 

 Barbatul Fecioara

1. Cere-i sfatul: Barbatul Fecioara adora sa gaseasca solutii. Sigur ai tu o problema pe care numai el o poate rezolva.

2. Ai grija la tinuta: Barbatul Fecioara este un perfectionist innascut. Nu-i plac femeile neglijente cu tinuta lor, asa ca ai grija sa fii tot timpul aranjata.

3. Sinceritate: Barbatului Fecioara nu-i place falsitatea si sa fie periat. Cateva cuvinte simple de apreciere sunt suficiente, nu-l coplesi cu laude, caci va crede ca urmaresti ceva.

4. Bun simt: Barbatul Fecioara este in cautarea unei femei rationale, inteligente si cu bun simt. Nu conteaza prea mult frumusetea exterioara.

5. Rabdare: In perfectionismul sau, barbatul Fecioara va sta si va cantari fiecare decizie. Stai in jurul lui, fara sa-i dai impresia ca grabesti lucrurile. Se va simti incoltit si va intra in panica.

 

Barbatul Balanta

1. Ofera-i variante: Barbatul Balanta este usor de cucerit, insa foarte greu de stavilit. Nu-l presa si lasa-i tot timpul alternative. Asteapta-te sa amane intalnirile in ultimul moment.

2. Politete: Ai grija sa nu ai un vocabular colorat sau sa tipi isteric.

3. Asculta: Barbatului Balanta iubeste femeile care stiu sa comunice si, mai ales, sa asculte. Fii pregatita sa il ajuti in stabilirea plusurilor si minusurilor pentru luarea unor decizii importante.

4. Fii tot timpul aranjata: Barbatul Balanta vrea sa aiba alaturi o femeie pentru care sa-l invidieze toti. Fii tot timpul aranjata, parfumata, poarta cele mai bune haine si cele mai sic bijuterii.

5. Prietenie si incredere: Inainte de a avea o iubita, barbatul Balanta vrea o prietena, o confidenta, o persoana pe care se poate baza la orice ora. Daca ai reusit asta, dragostea nu va intarzia sa apara.

 

Barbatul Scorpion

1. Mister: Barbatul Scorpion este intrigat de persoanele misterioase, pe care vrea sa le descopere bucatica cu bucatica.

2. Spune adevarul: Daca simte si cea mai mica urma de minciuna intre voi, ia-ti adio. Greu ii vei mai recastiga increderea.

3. Calitate: Barbatului Scorpion ii plac lucrurile de cea mai inalta calitate, in toate aspectele vietii sale. Nu isi va pierde timpul cu tine daca va vedea la tine lucruri ieftine si “prafuite”.

4. O nuca putin tare: Barbatul Scorpion vrea sa stie daca esti interesata de el, asa ca transmite-i toate semnalele pozitive in acest sens. Insa, nu-i lasa nici impresia ca vei ajunge foarte repede in patul lui.

5. Nu-i da indicatii: Daca vrei sa castigi inima si increderea unui Scorpion nu ii da nicioda indicatii si nu-I da senzatia ca vrei sa preiei controlul asupra vietii sale.

 

 Barbatul Sagetator

1. Umor: Barbatul Sagetator este mare iubitor de bancuri. Cu cat il faci sa rada mai mult, cu atat se va apropia de tine.

2. Sinceritate: Fii deschisa si sincera. Nu-i ascunde nimic, chiar daca tu il consideri maruntis, pentru el inseamna foarte mult. Sagetatorii urasc mincinosii, ipocritii si oamenii falsi.

3. Nivel inalt: Barbatului Sagetator ii plac discutiile la nivel inalt: filosofie, politica, religie. Chiar daca sunt glumeti si tot timpul veseli, asta nu inseamna ca sunt “dusi”.

4. Filrt cat cuprinde: Barbatul Sagetator iubeste aventura si flirtul. Niciodata nu e prea mult pentru el din acest punct de vedere.

5. Independenta: Daca vrei sa cuceresti un Sagetator, arata ca ai incredere in tine, ca esti independenta si ca el este centrul universului tau.

 

 Barbatul Capricorn

1. Pragamatism: Ca sa cuceresti un Capricorn, arata-i avantajele pe care le va castiga daca va fi cu tine: ai cunostinte la nivel inalt, il poti ajuta sa se dezvolte personal si professional.

2. Ambitie: Arata-i ca esti o persoana serioasa, muncitoare, cu teluri inalte, care vrea sa aiba o viata buna si o cariera de succes. Cu cat muncesti mai mult, cu atat te va iubi mai mult.

3. Nu-l grabi: Barbatii din zodiac Capricornului iubesc femeile cu initiativa, hotarate, care stiu ce vor in viata. Nu-l zori insa. El are nevoie de timp pentru a se hotari, de a analiza si de a lua masuri in cosecinta.

4. Fara controverse: Barbatului Capricorn nu-i place deloc sa fie luat peste picior, sa fie pus intr-o situatie ridicola sau jenanta. Evita controversele si nu-l pune in mijlocul unor discutii superficiale.

5. Nu te grabi: Chiar daca este interesat de tine, nu te va invita prea curand in patul lui. Asa ca nu e recomandat sa-i faci avansuri insistente.

 

 Barbatul Varsator

1. Centrul universului: Daca vrei sa fii alaturi de un barbat din zodia Varsatorului, trebuie sa-i arati ca este in centrul universului tau. Acorda-i tot timpul atentie.

2. Prietenie: Ca sa-i castigi inima, trebuie mai intai sa-i castigi prietenia si increderea.

3. Fara granite: Nu-i ingradi libertatea, nu-l impinge de la spate si nu-i cere prea multe. Nu va tolera nicio forma de control sau manipulare.

4. Evita sentimentalismele: Barbatii Varsator nu se dau in vant dupa subiectele siropoase si prea sentimentale. Nu se simt confortabil in prezenta persoanelor care isi pun sufletul pe tava.

5. Surprize, surprize si iar surprize: Una dintre cele mai bune tactici pentru a seduce un Varsator este sa-i faci tot timpul surprize. Rutina va omori relatia cu un Varsator.

 

 Barbatul Pesti

1. Romantism: Daca vrei sa fii alaturi de un barbat din zodia Pestilor, trebuie sa-ti perfectionezi arta seductiei, sa ridici romantismul la nivel de arta: flirt, contact vizual permanent, zambet seducator.

2. Joaca: Barbatii Pesti sunt niste baieti mai mari si nu vor refuza niciodata o invitatie la joaca. Va profita de fiecare oportunitate de a evada din grijile cotidiene.

3. Lacrimi: Pestii sunt oameni iubitori si sensibili, in cautarea sufletului ranit care are nevoie de sonsolare. Ai ceva pe suflet? Spune-ti povestea si daca iti apar si cateva lacrimi in coltul ochiului e perfect!

4. Ego: Barbatii Pesti nu stau foarte bine la capitolul ego, asa ca orice actiune care ii ridica respectul de sine e binevenita. Va fi al tau daca in preajma ta ii va creste increderea de sine.

5. Nu-l incolti: Daca se simte prins la colt, fara vreo portita de scapare, nu-l vei mai prinde langa tine cu a doua ocazie. Barbatul din zodia Pestilor vrea langa el o femeie care sa nu-l bata la cap ca a amanat o intalnire sau ca a uitat o aniversare.

sfatulparintilor.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei