Citeşte cu atenţie acest HOROSCOP. Ce nu ar trebui să spui niciodată unei persoane, în funcţie de ZODIE

default

Dimensiune font:

| 21-03-2018 18:04

Berbec – Ai răbdare

Ca unul dintre cele trei semne de foc, Berbecii te pot răni dacă nu şti să te porţi cu ei. Au o temperament rapid, iar furia lor depinde de situaţie. Sunt pasionaţi în legătură cu viaţa şi devin frustraţi atunci când cineva le stă în cale.

Nu provoacă oamenii de obicei, dar sunt încăpăţânaţi şi se enervează foarte rapid. Cei din jur simt că trebuie să se poartă cu mănuşi pentru că dacă îi superi nu se vor sfii să îşi arate mânia. Din fericire, aceştia uită repede motivul pentru care s-au supărat.

Taur – Sunt cu ochii pe tine

În timp ce Taurii nu se enervează uşor, aceştia devin pasivi-agresivi dacă reuşeşti să îi superi şi te vor elimina din viaţa lor. Nu le place să recunoască atunci când cineva îi răneşte, dar dacă nu vorbesc cu tine, atunci vei înţelege că sunt supăraţi pe tine.

Sunt nervoşi atunci când cineva minte, înşeală sau îi trădează. Vor vorbi cu tine atunci când sunt pregătiţi, iar atunci vor avea nevoie de toată atenţia ta.

Gemeni – Taci din gură

Aceştia te vor ameţi dacă nu înţelegi cum trebuie să te porţi cu ei. Vor spune una şi vor face alta, se vor răzgândi repede. Dacă sunt foarte nervoşi în legătură cu ceva, atunci aceştia vor atentă la capul tău.

Nu au un temperament agresiv, se vor exprima în legătură cu ceea ce îi supăra, dar nu îşi vor dori să fie supăraţi pentru prea mult timp.

Rac – Lasă-mă pe mine să vorbesc primul

Nativii au o natură dulce, plină de compasiune şi gentilă. Totuşi, unele persoane ajung să profite de asta, iar asta îi face să se simtă neapreciaţi. Nu îţi vor spune atunci când sunt supăraţi, vor încerca să îşi ascundă sentimentele.

Au standarde înalte pentru alţii pentru că oferă multă dragoste şi compasiune şi se aşteaptă să primească acelaşi lucru. Totuşi, într-un final te vor ierta.

Leu – Cineva arată mai bine ca tine

Nativii au un temperament violent şi îţi vor demonstra asta de fiecare dată când îi superi. Pot arunca lucruri, pot începe ţipe, să se rostogolească pe podea sau orice altceva îţi va atrage atenţia.

Te pot jigni, pot spune lucruri pe care nu le cred, dar o fac doar pentru că au nevoie să se descarce. Furia lor are durată scurtă şi nu vor ţine supărarea pentru mult timp.

Fecioară – Nu-mi pasă despre ceea ce gândești

Cel mai răbdător semn al zodiacului, îşi arată furia foarte greu. Nu se descurcă bine cu emoţiile, aşa că nu te aştepta să îţi recunoască atunci când sunt nervoşi. Te vor ignora, vor încerca să se ascundă, dar, dacă îi răneşti foarte tare, nu te aştepta să te ierte atât de uşor.

Balanță – Ia mai repede o decizie

Ca şi iubitori de pace, aceştia vor încerca să evite furia cu orice preţ. Le place să îşi menţină echilibrul în viaţă şi în relaţii, aşa că vor ţine totul pentru ei pentru a evita conflictul. Cred în dreptate, aşa că îţi vor acorda o nouă şansă.

Nu te aştepta să fie cei care fac prima mişcare. Totuşi, se vor folosi de greşelile tale în argumentele din viitor.

Scorpion – Termen limită

Dacă enervezi un Scorpion, încearcă să fii atent la mişcările corpului. Nu îţi vor spune că sunt supăraţi, dar ochii, expresiile faciale şi alte semne subtile îi vor da de gol. Nu vrei să te pui rău cu ei. Vor plănui răzbunarea şi nu se vor opri până când nu reuşesc.

Încearcă să le dai timp, spaţiu s-ar putea să încerce să discute cu tine atunci când sunt pregătiţi.

Săgetător – Am avut cea mai grea viață

Un alt semn de foc, nativul în Săgetător îşi va arăta atunci când este nervos. Nu tolerează lipsa de loialitate sau trădarea, aşa că va trebui să pleci rapid din calea lor dacă le-ai greşit cu ceva.

Vor deveni sarcastici atunci când îi superi, aşa că acesta este primul semn. Se calmează greu, dar le place să analizeze situaţia şi să rezolve probleme.

Capricorn – De ce faci mereu așa?

Aceştia nu se enervează foarte uşor. Preferă să păstreze pacea şi să rămână calmi decât să îşi irosească energia. Totuşi, atunci când se enervează, ar fi bine să fugi cât de ţin picioarele. Vei înţelege imediat când ai întrecut măsura.

Nu uita deloc uşor şi nu iartă niciodată. Vor începe să ţipe şi să facă o scenă în toată regula. Au standarde înalte pentru ceilalţi şi sunt dezamăgiţi atunci când ceilalţi nu le ating. Atât timp cât respecţi codul lor ridid al moralităţii, totul va fi bine.

Vărsător – Este o idee proastă

Aceştia iubesc o dezbatere bună şi conversaţiile care provoacă, dar nu suportă argumentele. Dacă i-ai enervat, nu te aştepta să stea pe lângă tine. Dacă sunt obligaţi să se confrunte cu situaţia, o vor face într-o manieră clasică şi elegantă. Nu le place să îşi arate emoţiile, aşa că vor încerca să evite conflictele.

Peşti – I-am auzit vorbind despre tine

Ca şi un semn de apă, emoţiile Peştilor sunt profunde. Tind să se enerveze pe orice, dar nu îţi vor spune. Nu le place să se certe, aşa că îşi adună emoţiile. Vor încerca să se calmeze singuri. Pot plânge, pot atunca lucruri, pot ţipa ca să se simtă mai bine. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

06:14

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului Normatos Construct S.R.L., cu sediul social în mun. Rădăuţi, str. Volovăţului, nr. 39, sc. A+B, parter, cod postal 5875, jud. Suceava, C.U.I. RO4604263, nr. de înreg. O.R.C. J33/1464/1993, conform Sentinței civile nr. 1184/17.09.2013, pronunţată în dosarul nr. 15337/86/2011, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr.108/02.04.2024 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Codului de Procedură Civilă, la data de 16.05.2024, ora 14.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Normatos Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1. Denumire şi descriere activ: APARTAMENT nr. 12 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U12, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. Valoare de evaluare (lei, fără T.V.A.): 288.000 lei. Activ 2: APARTAMENT nr. 16 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U16, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. 295.000 lei. Activ 3: TEREN INTRAVILAN, curți construcții, cu suprafața de 5.031 mp, situat în mun. Rădăuți, str. Putnei, F.N., jud. Suceava, înscris în CF 31695 UAT Rădăuți, nr. Cad. 31695. Valoare: 1.325.300 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 15.05.2024, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 15.05.2024, ora 14.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 15.05.2024, ora 14.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei