Cum să îţi decorezi casa în funcţie de zodie

default

Dimensiune font:

| 11-01-2016 11:30

 Semnul zodiacal ne influenţează multe aspecte ale personalităţii, printre care şi stilul în care ne amenajăm locuinţa. Berbecii au o pasiune pentru avantgardism, iar Gemenii adoră schimbările. Iată care sunt preferinţele în design interior, în funcţie de zodie.

 Berbec

Berbecul este dinamic şi foarte hotărât. În schimb, lipsa unui spirit organizatoric şi a insistenţei îi poate dăuna. Are nevoie de un spaţiu simplu, bine organizat, care să îi reflecte energia şi tinde spre un stil minimalist. Berbecului îi place să încerce noi idei şi adoră să folosească culori calde, precum roşu, portocaliu şi galben.

 

Taur

Vesel şi senzual, Taurul apreciază interioarele simple, bazate pe confort şi lux. Câteodată, natura lui conservatoare îl face puţin reticent la schimbare, însă casa sa reflectă o pasiune pentru lucrurile frumoase. Taurul adoră antichităţile, florile proaspete şi materialele pufoase. Mai mult, Taurul are tot ce trebuie în bucătărie, fiind pasionat de gătit, dar camera sa preferată este livingul. Mobila de calitate este însoţită, deseori, de un pian sau de un sistem audio performant. Culorile preferate sunt nuanţele de verde, pământii şi rozul închis.

 Gemeni

Gemenii se simt la fel de confortabil într-un cort, precum într-o cameră luxoasă de hotel, iar casa lor reflectă capacitatea lor de adaptare. Mobila din living este aranjată astfel încât conversaţiile să poată fi purtate cu uşurinţă, iar accesoriile sunt aranjate astfel încât să încurajeze discuţiile. Obiectele Gemenilor sunt, de multe ori, expuse în perechi. Fascinaţi de noile tendinţe, Gemenilor le place să fie primii care încearcă noul aspect. Această zodie este atrasă de stilul modern, cu linii simple şi finisaje metalice. Culoarea preferată este galben, însă Gemenii se bucură şi de albastru şi de verde.

 Leu

Leul este mândru de casa frumoasă decorată de el. Adoră decoraţiunile elegante, mobila teatrală, accesoriile exotice, oglinzile şi lumina ornamentală. Leului îi place să distreze oamenii, aşa că bucătăria lui este deseori echipată cu o insulă sau o masă mare, pentru ca oamenii să îl poată vizita în timp ce găteşte. De asemenea, el are un bar cu o mare varietate de băuturi. Pe de altă parte, Leul îşi petrece mult timp în dormitorul multi-funcţional creat de el. Culorile favorite sunt portocaliu, roşu, galben şi mov.

 Fecioara

Meticuloasă şi organizată, Fecioara nu suportă dezordinea şi este foarte atentă la detalii. Are nevoie de un spaţiu mare pentru depozitare, pentru că locuinţa ei este întotdeauna ordonată şi curată. Fecioarele adoră mobila vintage, mai ales lemnul deschis la culoare şi sticla. Camerele sunt aranjate pentru încurajarea conversaţiei, iar mobila contrastează frumos cu pereţi care sunt pictaţi în albastru, verde gălbui, gri taupe sau crem. Fecioara preferă mobila funcţională.

 Balanţa

Casa Balanţei este echilibrată şi armonioasă. Ea preferă un stil mai tradiţional, cu perechi de lămpi, oglinzi, picturi şi vaze aşezat simetric. Eleganţa ei naturală şi simţul estetic o fac să caute mobilier de calitate şi nu va ezita să cheltuie mai mulţi bani pentru un obiect cu un design frumos. Balanţa preferă spaţiile deschise, bine aerisite, iar tonurile de albastru şi de verde opal o ajută să creeze acel spaţiu plin de prospeţime la care visează. Îi va lua ceva timp să se decidă asupra culorii, dar, la final, creaţia sa va fi artistică şi armonioasă.

 Scorpion

Nevoia Scorpionului pentru intimitate va duce la crearea unui refugiu, unde să se poată ascunde de lumea exterioară. Adora designul şi decoraţiunile dramatice, un pic misterioase. Accesoriile alese cu atenţie sunt cheia succesului. Scorpionul, un artist din fire, ia o mobilă veche şi o transformă în ceva spectaculos. Culorile sale preferate sunt roşu, portocaliu şi negru, ideale pentru un design teatral. El adoră materialele luxoase, precum catifeaua sau mătasea, dar şi pielea. Scorpionului îi place să folosească marmura şi oglinzile.

 Săgetătorul

Interioarele Săgetătorilor reflectă o pasiune pentru călătorii şi au un caracter primitor. Săgetătorului îi place să îşi petreacă timpul cu familia şi cu prietenii. Optimismul şi veselia sa îl fac să aleagă o mobilă perfectă pentru primirea oaspeţilor - multe canapele, fotolii, măsuţe. Suvenirurile din călătoriile sale sunt aranjate prin toată casa şi reflectă un stil eclectic. Movul, turcoazul şi albastrul regal sunt culorile preferate. Câteva fotografii, perne confortabile şi jocuri pot fi găsite şi ele în casă.

Capricorn

Capricornul este responsabil şi disciplinat, având un stil foarte practic. Casa sa este decorată cu mobilă simplă, foloseşte mult lemn şi piele, cu câteva accente care să aducă un pic de confort, precum o mulţime de perne şi un covor oriental. Are nevoie de un colţişor pentru birou, precum şi un loc pentru etalarea premiilor, întrucât Capricornul este foarte mândru de împlinirile sale. Culorile favorite includ tonuri închise de pământ, gri şi verdele pădurii.

 Vărsător

Independent şi neconvenţional, Vărsătorul adoră designul modern şi se înconjoară cu electronice de ultimă generaţie, având o mulţime de gadget-uri în toată casa. Vărsătorul are nevoie de un spaţiu mare pentru a-şi reîncărca bateriile. Decorul este, deseori, monocromatic, în nuanţe de violet şi albastru electric şi adoră mobila şi accesoriile din metal. Un suflet creativ, Vărsătorului îi place să renoveze.

 Peşti

Peştele are imaginaţie, intuiţie şi este sensibil, aşa că nu îi este frică să amestece stiluri diferite. Are nevoie de spaţiu pentru meditaţie şi pentru a-şi exprima creativitatea. Peştele adoră nuanţele deschise de albastru şi de verde şi ferestrele mari. Întotdeauna înconjurat de lucruri frumoase, Peştele ştie instinctiv unde să amplaseze obiectele de mobilă şi decoraţiunile.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei