Date declasificate: Ce stiu guvernele lumii despre OZN?

default

Dimensiune font:

| 09-10-2012 12:01

Ultima serie de documente guvernamentale secrete, trecuta in domeniul public, in virtutea Actului Libertatii de Informatie din SUA, priveste OZN-urile din anii 1967 si 1968.

Perioada respectiva s-a remarcat prin prezenta coplesitoare a OZN-urilor, in jurul instalatiilor militare atomice americane.

Documentele eliberate recent sunt pline de stersaturi negre, reprezentand informatii inca secrete, dar in rest sunt ilustrative in ceea ce priveste acest fenomen.

In iunie 1967 au fost peste 90 de cazuri raportate la bazele militare din Dakota de Sud, Whyoming, Idaho, New Mexico, Texas si Washington, DC. Documentele militare precizeaza, cu exactitate, forma, traiectoria, viteza, altitudinea si rapidul schimb de directie al acestor "nave". Documentele nu fac niciun fel de supozitii in ce priveste originea, natura sau intentiile acestor OZN.

Un singur fapt in comun tuturor cazurilor descrise este puternica emisiune de energie electromagnetica, asociata cu aceste OZN-uri, energie care a perturbat serios toate circuitele electronice de comanda ale rachetelor militare inzestrate cu incarcaturi atomice. Comisiile insarcinate cu investigarea acestor circumstante nu au putut ajunge la niciun fel de concluzii logice.

Bineinteles, media mondiala a reluat, cu zel, speculatiile privind OZN-urile, argumentand ca din moment ce in iulie si august 1967 o multime de OZN-uri au fost observate in Franta, Anglia, Mexic, Uniunea Sovietica si China, fenomenul nu e unic sau izolat. "Cineva" avea un interes deosebit in a "observa" toate instalatiile militare ale civilizatiei noastre.

Un general pensionar, Garry Whitlock, din Fortele Aeriene ale SUA, nefiind constrans de obligatia tinerii secretelor militare odata ajunse in domeniul public, a aparut in mai multe emisiuni de TV, sustinand un punct de vedere foarte popular cu multi dintre entuziasmatii de OZN-uri:

"Nu exista nicio indoiala ca aceste OZN-uri extraterestre vin de la o civilizatie extrem de avansata, care ne viziteaza periodic intr-o maniera de inspectie."

Alti "specialisti" de inalta talie intelectuala, militari, ingineri, profesori universitari etc. sustin ca OZN-urile sunt de origine terestra, remnantii unor civilizatii vechi, supravietuitorii unui cataclism atomic de neimaginat. In sprijinul punctului lor de vedere aduc date recente, culese prin tehnologia moderna, din marile deserte ale lumii, cum sunt Sahara, Gobi, Peninsula Sinai, parti din Peru, Mexic si din sud-vestul SUA, unde s-au gasit cantitati relativ semnificative de Cesiu-137.

Cesiul este un produs direct al fuziunii nucleare si nu apare in natura. Avand o "jumatate de viata" scurta, dispare din mediu in vreo 30 de ani, dar in combinatii, sau absorbit in regnul animal sau vegetal, supravietuieste milenii. Asa se explica prezenta lui in toti fungusii din marile deserte ale lumii.

Ar fi plauzibil ca niste civilizatii anterioare s-au auto-distrus intr-un razboi termonuclear care a afectat intreaga planeta?

O alta linie de gandire, cu foarte putini preponenti, sustine ca dupa caderea a doua OZN-uri, in Roswell, New Mexico, in 1947, guvernul SUA a pus mana pe aceste nave, le-a transportat la o baza militara secreta, cunoscuta sub numele de "Area 52", unde au fost dezasamblate, studiate si printr-un proces de inginerie inversa, au fost copiate, obtinandu-se modele functionale.

Se spune ca acest fapt a fost si ramane secret. Dupa unele surse, accesul la datele privind aceste cercetari nu sunt puse nici macar la dispozitia presedintelui tarii, fiind restranse la un numar extrem de mic de militari de rang inalt.

Indiferent ce crede publicul, indiferent ce sustin adeptii teoriilor conspirative, faptul ca s-au trecut in domeniul public o multime de date secrete, a caror existenta era negata de guvern de peste patru decenii, reprezinta, in sine, o sursa de cercetari, pentru toti cei interesati.

Stersaturile in tus negru au fost necesare pentru a ascunde numele unor ofiteri superiori, care mai sunt in viata, char daca sunt la pensie.

O caracteristica in comun a acestor "vizite" de OZN, este faptul ca vin in valuri. Perioada 1967-1968 a fost extrem de activa. Urmatoarii ani au fost relativ calmi, pana in 1980-1981 si pe urma in 2010, fapt care a reactivat interesul publicului in OZN.

Un efect observat de un tanar din Japonia, este ca toate vizitele OZN au fost urmate de intensificarea activitatii vulcanice pe glob.

Argumentul unor "specialisti" este ca aceste OZN au baze, aici, pe Pamant, in locuri subterane si submarine si cand detecteaza semnalele ce preced eruptiile vulcanice din apropierea lor, isi scot navele OZN inafara pericolului.

Chestiunea zilei ramane inca: "Ce stiu guvernele lumii despre OZN?"

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:01

BANCUL ZILEI

00:01

HOROSCOPUL ZILEI - 26 octombrie
26/10/2020 00:01

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai bogată in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Relatiile cu rudele sunt i ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 octombrie
25/10/2020 00:01

   BERBEC Nu sunteti prea entuziasmat de aprecierile referitoare la realizările dv. Nu sunteti criticat, dar sperati să cuceriti imediat inima cuiva din anturaj. Seara, vizite la rudele cele mai d ...

VIDEO - Pandemia de COVID, prezisă de Biblie
24/10/2020 19:15

Îm Biblie sunt prezise atat pandemia, cat si carantina si toate problemele aduse de SARS-COV-2   Sursa: Teorii incredibile  

 Răsturnare de situație - Pelerinajul de Sfântul Dumitru va avea loc. Vezi ce condiții trebuie respectate
24/10/2020 14:22

  Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitală va avea loc intre zilele de 25 si 27 octombrie, la eveniment fiind permis doar accesul persoanelor cu resedinta in Bucuresti, conform protocolului incheiat ...

HOROSCOPUL ZILEI - 24 octombrie
24/10/2020 00:08

   BERBEC Pentru că nu v-ati tinut promisiunile, sunteti criticat si acceptati să faceti ore suplimentare si in week-end. Persoanele dezamăgite vor fi rudele apropiate, care nu v-au văzut de mul ...

VIDEO - Cele 10 rugăciuni puternice către Sfântul Efrem, făcătorul de minuni
23/10/2020 07:53

  Sfantul Efrem Cel Nou este cunoscut pentru ajutorul grabnic adus celor aflati in nevoie, iar rugăciunile rostite din inimă către el se indeplinesc. Sfantul Efrem cel Nou a fost un monah grec uc ...

HOROSCOPUL ZILEI - 23 octombrie
23/10/2020 00:57

 BERBEC Combativitatea dv. se nuantează si devine mult mai folositoare pentru toată lumea. Munciti cu spor si vă etalati talentele prin discursuri pline de diplomatie. Seara, lipsă de tact. TAUR Vet ...

 Pelerinaj în stare de alertă, de Sfântul Dimitrie cel Nou. Doar bucureștenii vor putea participa
22/10/2020 15:40

  Pelerinajul de Sfantul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, va avea loc in acest an in condiţiile stării de alertă, de duminică pană marţi, la eveniment putand participa doar credincioşii ...

HOROSCOPUL ZILEI - 22 octombrie
22/10/2020 00:01

 BERBEC Nu e nevoie să vă dezvinovătiti in fata nimănui, chiar dacă vă simtiti vinovat. Pentru planurile restante se stie cine poartă toată vina, asa că mai bine orientati-vă spre altă solutie. ...

HOROSCOPUL ZILEI - 21 octombrie
21/10/2020 00:01

 BERBEC  Este o zi foarte potrivită pentru rezolvarea problemelor casnice, mai ales dacă ati făcut promisiuni. Vă veti simti bine in mijlocul rudelor si prietenilor, dar nu veti vorbi prea mult c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei