Dictionarul colorat al zilei de nastere

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 20:38

Dictionarul colorat al zilei de nastere

 

Stiati ca fiecare avem o culoare a noastra, in functie de ziua cand ne-am nascut? E timpul sa aflati care este culoarea personalitatii voastre:

23 decembrie - 1 ianuarie/ Rosu
2 ianuarie – 11 ianuarie/ Oranj
12 ianuarie - 24 ianuarie/ Galben
25 ianuarie – 3 februarie/ Roz
4 februarie – 8 februarie/ Albastru
9 februarie – 18 februarie/ Verde
19 februarie – 29 februarie/ Visiniu
1 martie – 10 martie/ Transparent
11 martie - 20 martie / Lime
21 martie / Negru
22 martie - 31 martie / Purpuriu
1 aprilie – 10 aprilie/ Bleumarin
horoscop, culori

11 aprilie – 20 aprilie/ Argintiu
21 aprilie – 30 aprilie/ Alb
1 mai - 14 mai/ Bleu (Albastru deschis)
15 mai – 24 mai/ Auriu
25 mai – 3 iunie/ Crem
4 iunie – 13 iunie/ Gri
14 iunie – 23 iunie/ Castaniu
24 iunie/ Gri
25 iunie - 4 iulie/ Rosu
5 iulie – 14 iulie/ Oranj
15 iulie – 25 iulie/ Galben
26 iulie - 4 august/ Roz
5 august – 13 august/ Auriu
14 august - 2 septembrie/ Castaniu

3 septembrie - 12 septembrie/ Transparent  
13 septembrie - 22 septembrie/ Lime
23 septembrie/ Oliv
24 septembrie - 3 ctombrie/ Purpuriu
4 octombrie – 13 octombrie/ Bleumarin
14 octombrie - 23 octombrie/ Argintiu
24 octombrie - 11 noiembrie/ Alb
12 noiembrie - 21 noiembrie/ Bleu (Albastru deschis)
22 noiembrie – 1 decembrie/ Cream
2 decembrie - 11 decembrie/ Gri
12 decembrie – 21 decembrie/ Visiniu
22 decembrie – Turcoaz

 

Rosu


Daca esti rosu, atunci esti o persoana dragalasa si dornica de iubire. Esti mereu plina de viata si veselea, dar treci si prin perioade cand „nu prea esti in apele tale”.

 

Oranj


Esti o persoana foarte responsabila de fiecare decizie pe care o ia, de asemenea stii cum sa te porti cu oamenii. Iti pui intotdeauna standarde si esti o fire competitiva. Cand vine vorba de prietenie, cu greu reuseste cineva sa iti castige increderea, dar odata ce ai gasit persoana potrivita, prietenia este una de o viata.


Galben  culori, horoscop


Daca te-ai nascut intr-o zi galbena, atunci esti o persoana inocenta si de incredere in randul oamenilor. Tu esti de obicei liderul intr-o relatue amoroasa. Stii sa iei decizii potrivite si sa faci alegeri bune la momentul potrivit. Visezi neintrerupt la o relatie romantica.


Roz


De fiecare data incerci sa fii cea mai buna, in tot ceea ce faci. Esti o persoana saritoare, ajuti si ai grija de cei din jur. Dar nu esti tocmai usor de satisfacut. Ai momente cand esti putin cam negativista si cu capul in nori, visand la iubiri ca in povesti.

 

Albastru

 

Ai o personalitate artistica, iti place sa te indragostesti de tot ce este frumos. Esti foarte sensibila si uneori stima ta de sine are nevoie de mici impulsuri.

 

Verde
 

 

Ai o personalitate foarte sociabila, motiv pentru care iti faci cu usurinta noi prieteni. Nu esti o persoana rusinoasa si uneori poti sa ii ranesti pe ceilalti spunand cu mult curaj, cuvintele „pe fata”. Iubesti sa fii iubita si astepti cu rabdare sa fii doar cu persoana potrivita.

 

Visiniu

  

Esti o persoana activa, tipul sportiv. Oamenilor nu le este greu sa se apropie de tine si te indragostesti usor. Odata ce ai obtinut ceva pentru care te-ai zbatut mult, renunti si te indrepti catre un alt obiectiv si o alta performanta.

 

Transparent


Treci brusc de la o stare la alta si de aceea iti este greu sa iti gaseti iubirea potrivita, fiind tot timpul in balans. De multe ori, iesi din relatii ranita. In relatiile cu ceilalti oameni esti o persoana de incredere, dar si prea naiva.

 

lime, horoscop
Lime


Esti o fire sensibila, uneori prea calma, alte opri prea vulcanica. Devii cu usurinta geloasa si te plangi cam mult in privinta a ceea ce ti se intampla; atunci cand ai probleme, tot tu esti cea care reuseste sa renasca cu propriile-i forte, precum o pasare Phoenix.


 

Negru
 

Iti plac provocarile, esti o persoana foarte curajoasa! Cu toate acestea, detesti schimbarile din viata ta si odata ce ai luat o decizie, pentru tine nu mai exista cale de intoarcere. In iubire nu iti place deloc sa fii controlata, dar in acelasi timp esti foarte fidela.

 

Purpuriu

 

Esti o fiinta misterioasa, niciodata egoista si foarte interesata de diverse lucruri. Esti foarte populara printre prieteni si iti place sa te inconjori de oameni de incredere. Iubirea pentru tine trebuie sa fie magica.

 

Bleumarin


Daca te-ai nascut intr-o zi bleumarin, atunci esti fara indoiala o persoana foarte atragatoare. Iti place sa traiesti viata la intensitate maxima. Ai si o latura neiertatoare. Daca cineva te tradeaza sau te supara in vreun fel, cu greu te mai poate impaca. La fel si in iubire, nu ierti prea usor si esti foarte orgolioasa.

 

PURPURIU

 

Argintiu


Ai o personalitate discreta, timida si o imaginatie debordanta. Iti plac provocarile si inveti foarte usor lucruri noi. Viata ta amoroasa este insa dificila si confuza. Nu prea stii cum sa iti gaseti echilibrul.

 

Alb


Daca te-ai nascut intr-o zi alba, esti o visatoare. Ai teluri inalte de la viata si asteptari mari de la ceilalti; in schimb oamenii te apreciaza si te admira pentru calitatile tale. Iubesti arta, iar iubirile tale sunt impregnate de pasiune.

 

Bleu (Albastru deschis)
 

Nu prea stai bine la capitolul incredere de sine. Ai o fire artistica si iti place sa te indragostesti. Ai tendinta insa de a gandi prea mult sentimentele, neindraznind sa te lasi libera, pe apele inimii.

Auriu

auriu, culori, horoscop


Ai un simt etic dezvoltat. Esti o persoana vesela si sociabila, dar in dragoste iti este greu sa gasesti acea persoana potrivita sufletului tau. Daca o relatie te lasa in suferinta, cu greu reusesti sa iti revii si sa te implici in alta.

 

Crem


Esti o fiere competitiva si sportiva. Urasti sa fii tu cea care pierde si esti mereu plina de viata. Iti alegi cu foarte mare atentie partenerul de viata si nu te indragostesti prea usor. Odata ce ti-ai gasit persoana potrivita, relatia va fi una de lunga durata.

 

Gri

 

Daca te-ai nascut intr-o zi gri, esti o persoana foarte sincera care isi exprima cu usurinta orice simte. Esti si foarte atragatoare, dar poti fi si egoista uneori. Iti place sa fii in centrul atnetiei si urasti nedreptatea. Ai un simt al umorului dezvoltat si in iubire esti o fire optimista, de aceea relatiile tale merg foarte bine.

 

Castaniu


Principala ta calitate este inteligenta. Esti o persoana cu un dezvoltat simt logic. Iti place sa detii controlul, ceea ce uneori iti poate cauza neplaceri, fiindca nu te gandesti si la sentimentele celorlalti. In ceea ce priveste persoana iubita, esti o fire rabadatoare. Odata ce ai gasit pesroana potrivita esti foarte fidela.

 

Oliv


Esti o persoana calda, care uraste violenta si care crede in dreptate. Esti foarte iubita si apreciata de catre cei dragi- prieteni si familie. Esti blanda si vesela si nu te superi prea usor pe ceilalti. In cuplu esti mereu atenta si grijulie.

 

Turcoaz


Esti foarte interesata de look-ul tau si de asemenea si ai standarde inalte in ceea ce priveste persoana care iti potae sta alaturi. Te gandesti bine inainte sa iei o decizie si eviti cat poti de mult, eventualele greseli. Iubesti sa fii un lider si sa te impui in fata celorlalti.

 

 

http://www.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei