Eclipsă de Lună și Luna Plină în Taur. Ce zodii vor fi afectate

Eclipsa-de-Luna-plina-a-castorului-sfatulparintilor.ro-pixabay_com-lunar-eclipse-3945750_1920-1400x8

Dimensiune font:

| 19-11-2021 07:52

 Eclipsa de Lună din data de 19 noiembrie se va petrece în zodia Taurului. Astronomii ne anunță că este cea mai lungă eclipsă de Lună până la sfârșitul secolului, iar astrologii anunță vibrații pozitive și o energie benefică pentru toate zodiile.

Pentru europeni este Luna Taurului, iar pentru americani este Luna Castorului, așa cum era pe vremuri numită Luna plină din noiembrie de către șamanii indieni. De unde se poate vedea eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021.

Pe data de 19 noiembrie se va petrece una dintre cele mai frumoase eclipse de Lună din acest an și cea mai lungă din acest secol. Ea va dura 3 ore și jumătate. Până în anul 2100, nicio altă eclipsă de Lună nu va mai dura atât de mult! Eclipsa de Lună se petrece în momentul în care Pământul se află între Soare și Lună și aruncă un con de umbră asupra satelitului nostru natural. Eclipsele de Lună au loc doar când este faza de Lună plină și de obicei sunt două sau trei pe an. Eclipsa de Lună din 19 noiembrie este o eclipsă parțială, deoarece umbra Pământului acoperă doar 97% din suprafața luminată a Lunii. Din păcate, acest fenomen interesant nu este vizibil din România. Eclipsa poate fi urmărită din Asia, America și Australia și va fi vizibilă parțial din nordul Europei.

Luna plină din Taur se opune Soarelui din Scorpion. Cele două zodii sunt, așadar, cele mai afectate. Eclipsa de Lună pe axa Taur – Scorpion afectează totodată zodiile care au elemente de Pământ și Apă, adică Racul, Fecioara, Capricornul și Peștii. Contextul astral în care se ridică Luna plină din Taur este marcat de tranzitul lui Mercur prin Scorpion și de conjuncția dintre Jupiter din Vărsător și Chiron din Berbec. În această perioadă, Venus traversează Capricornul, iar Marte se află și el în Scorpion. Conjunctura astrală a eclipsei. De ce se tem astrologii de Algol Venus din Capricorn și Luna plină din Taur formează o conjunctură benefică și favorabilă multor activități și planuri frumoase legate de viața de familie, de viața de cuplu, de investiții, cheltuieli și satisfacerea unor dorințe personale. La mijloc de noiembrie, această eclipsă de Lună este benefică pentru finalizarea unor proiecte pentru confortul și liniștea noastră. Să ținem cont de faptul că Pământul și Apa, cele două elemente primordiale ale zodiilor implicate, se pot combina pentru a construi lucruri durabile sau pentru a repara și finaliza lucruri care au fost concepute cu defecte. Venus din Capricorn și Mercur din Scorpion sprijină influența acestei elipse și oferă multor zodii șansa să câștige mai bine la mijloc de noiembrie pentru a putea face investițiile de care au nevoie. Conjunctura astrală este favorabilă pentru orice proiect legat de casă și de cămin, dar și pentru inițiativele nativilor care încep o nouă relație de dragoste. În schimb, eclipsa de Lună se aliază cu Algol, una dintre cele mai nefaste stele din zodiac care reprezintă capul Meduzei ucise de Perseu. Există riscul ca Algol să amplifice problemele de sănătate în cazul nativilor bolnavi sau care își neglijează sănătatea. Pe de altă parte, Algol avertizează că perioada eclipsei nu este cea mai bună pentru carieră și pentru nativii ambițioși care pot lua decizii greșite.

Zilele marcate de eclipsă, din data de 19 noiembrie până pe 22 sau 23 noiembrie, vor fi zile mai dificile pentru cei care au deja probleme grave de sănătate. Starea lor se poate înrăutăți și, din păcate, aici sunt vizate și persoanele infectate cu coronavirus. De asemenea, sunt vizate persoanele care au adesea dureri de cap și migrene, cele care au probleme cu sistemul respirator, cu nasul și urechile. Având în vedere că Luna plină din Taur se opune Soarelui din Scorpion, pot fi afectate și persoanele care suferă de probleme cu glandele renale, cu aparatul urinar sau cele care au infecții ale organelor sexuale. Există și riscul de a ne îmbolnăvi de diverse infecții cu bacterii greu de tratat.

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie și zodiile

Berbec

Mai puțin afectată de energia acestei eclipse de Lună, zodia Berbec poate profita de banii care sosesc în aceste zile pentru a construi ceva prin casă, pentru a face câteva investiții bune și pentru a repara lucruri.

Taur

Eclipsa de Lună îi afectează profund pe nativii Taur, care vor fi provocați să facă multe schimbări în aceste zile. Unele dintre ele vor fi dificile, altele se pot face doar cu un compromis, dar unele dintre ele vor avea și avantaje pe termen lung.

Gemeni

Vin vești bune pentru Gemenii care se ocupă acum de casă și de familie. Vor fi zile bune pentru diverse investiții și renovări sau pentru activități plăcute, alături de soți/soții. Cu toate acestea, trebuie să fie precauți cu sănătatea și să evite riscurile de orice fel.

Rac

Nativii Rac pot încheia acum activități care le-au dat bătăi de cap, activități mai dificile legate de casă, îngrijirea copiilor sau cumpărături scumpe. Când vor reuși să le finalizeze, vor fi mulțumiți, pentru că rezultatele vor fi în favoarea lor.

Leu

Presiunea la serviciu crește, nativii Leu vor mai mult, dar obțin mai puțin. Zilele eclipsei de Lună pot fi bune doar dacă nativii Leu își planifică atent fiecare pas și rezolvă treptat proiectele dificile de la serviciu. Astfel, vor fi apreciați și au șanse mari să urce în ierarhie.

Fecioară

Nativii Fecioare au nevoie de liniștea casei în aceste zile și se simt mai protejați și mai puternici alături de familie. Vor petrece timp cu soții/soțiile și copiii lor și se vor ocupa de mici îmbunătățiri pe care le pot aduce în folosul tuturor.

Balanță

Pentru Balanțe vine o perioadă a balanței… de cheltuieli și câștiguri. Nativii zodiei pot pierde o parte din banii pe care îi aveau împreună cu altcineva, dar vor reuși să pună deoparte banii pe care au reușit să îi câștige singuri.

Scorpion

Mare atenție la sănătate și la orice împrejurare care ar putea aduce riscuri pentru nativii Scorpion. În zilele eclipsei, ar fi bine să își facă un program simplu, să lucreze de acasă, să lase pe alții să se ocupe de tot ce e mai greu.

Săgetător

Nativii Săgetător au mult de lucru la serviciu și vor simți nevoia să se delecteze acasă cu un hobby. Dar cei care nu au nici îndemânare, nici idei creative s-ar putea delecta cu un serial de calitate. Mai bine stau în casă decât să iasă în oraș și să cheltuiască.

Capricorn

Eclipsa de Lună este benefică nativilor Capricorn care aveau de gând să încheie cât mai repede anumite activități și proiecte dificile la serviciu. Le merge din plin, primesc la timp sprijinul sau acordul unor persoane influente și vor fi mulțumiți de rezultate.

Vărsător

Mai puțin afectată de eclipsa de Lună, zodia Vărsător se concentrează în aceste zile asupra micilor ambiții și proiecte personale. Vor fi zile favorabile pentru nativii care încep un sport nou sau care merg la concursuri.

Pești

Nativii zodiei Pești sunt profund afectați de eclipsa de Lună, mai ales dacă au anumite probleme medicale sau probleme delicate în familie. Nu se pot baza pe sprijinul astrelor să depășească acum momentele critice. Mai au câteva zile de îndurat.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei