Fascinanta ASTROLOGIE TAMILA: Horoscopul celor 5 Pakshi!

galaxy-839671_960_720

Dimensiune font:

| 08-09-2012 16:39

Fascinanta ASTROLOGIE TAMILA: Horoscopul celor 5 Pakshi!

 

Astrologia Panch Pakshi (panch = 5, pakshi= pasari) este inedita si ne prezinta un alt mod de abordare a astrologiei, o viziune exotica si interesanta, specifica sud-estului Indiei. Acest sistem astrologic indian are ca punct de reper cinci elemente diferite, 5 elemente cu functie simbol – elemente pasari. Unii astrologi sustin ca este similar sistemul vedic, asemanand sistemul paksh cu sistemul celor cinci elemente de baza.

Ca si inastrologia vedica, cele 5 elemente primare au puterea de a influenta decisiv comportamentul si actiunile omului. Fiecare din cele cinci pasari influenteaza activitatea unei persoane, intr-o masura mai mare sau mai mica, atat in timpul noptii, cat si in timpul zilei. Pasarile guverneaza bioritmul si destinul unei persoane prin rotatie. Succesiv, vine randul fiecarei pasari sa guverneze. Fiecare pasare isi exercita influenta asupra unei persoane timp de 2 ore si 24 de minute, o singura data pe zi, o singura data pe noapte.

Fiecare actiune are momentul ei potrivit si fiecare activitate efectuata in intervalul de timp perfect iti poate aduce rezultate pe masura, mai cred indieni… Pozitia unei oarecare pasari in tabelul tau astrologic Panch pakshi iti poate revela momentul prielnic pentru o anumita actiune, daca eforturile tale depuse intr-o anumita munca/ scop au sansa de izbanda si de noroc.


Cunoscand care este pasarea care te domina vei afla daca momentul respectiv este benefic sau nu pentru a te angaja intr-o anumita activitate.


Cele 5 pakshi au doua functii principale. In primul rand, conform viziunii astrologiei Panch pakshi, aceste elemente universale - paksh, sunt puse in legatura si cu ideea de timp. Aceste Pakshi reprezinta cele cinci etape in care este divizat timpul. In functie de care paskh care te domina intr-un anumit moment, poti afla daca momentul respectiv este momentul potrivit si prielnic pentru a efectua o anumite actiune:

  • VULTUR
  • PAUN
  • BUFNITA
  • COCOS
  • CIOARA

Totodata, fiecare dintre aceste pasari sunt asociate unei anume sarcini intr-un anumit moment dat, respectiv:
- a Conduce
- a Manca
- a Umbla
- a Dormi
- a Muri


Pasarile ating apogeul influentei lor si sunt cele mai puternice atunci cand ajung la actiunea “a conduce”. Ajung la minimul influentei lor ( puterea lor este cea mai slaba) atunci cand ating actiunea “a muri”.

In al doilea rand si un al doilea aspect important legat de cele cinci pakshi, personalitatea fiecarei persoane in parte este influentata de fiecare din cele cinci pasari. O singura pasare insa domina si influenteaza covarsitor personalitatea fiecarei persoane, iar acea paksh este cea care da unicitatea persoanei respective. Afla care este paksh ta dominanta pentru a afla ce spune acest lucru despre tine. Panch pakshi personal este un procedeu complex de calculare care are in vedere locul nasterii (coordonatele temporale si spatial eale locului), ascendentul, fazele lunii si planetele.

 

1. Pakshi COCOS

Zeitate protectoare: Ganesha este zeitatea invocata frecvent in India pentru invingerea obstacolelor si depasirea greutatilor. Ganesha da putere, minte, pasiune si intensitate, capacitatea de a se face remarcat, putere de persuasiune, dar si o vointa remarcabila.

Culoare norocoasa: verde. Verdele calmeaza, tempereaza, inspira, favorizeaza reusita, actiunea si inceputurile.

Punct cardinal norocos: Nord. Urmand calea nordului, Cocosul ajunge la implinire, performanta si succes. Panchpakshi Cocos

Probleme de sanatate: Principalele probleme de sanatate care ii pot afecta pe nativii-Cocos sunt cauzate de inima si de sistemul nervos (boli de inima, boli cardiovasculare, tensiune oscilanta cauzata de accesele de manie, etc). Durerile dorsale si lombare nu ii ocolesc pe acesti nativi. Sunt de asemenea predispusi infectiilor si alergiilor.

Caracteristici Cocos:

Aceasta Pakshi aduce curaj, indrazneala, incredere in sine, vanitate si orgoliu. Nativul-Cocos are o vointa puternica si de obicei duce la capat ceea ce si-a propus. Fire puternica si aprinsa, se descurca de minune atunci cand are oameni in subordine. Gesturile sale sunt ostentative si provocatoare. Este organizat, direct si sincer si isi sustine intotdeauna punctul de vedere. Nu ezita sa iti spuna in fata ceea ce gandeste chiar daca acest lucru nu iti este pe plac. Cocosul este pragmatic si isi imparte viata in obiective pe care le are de indeplinit.

Totodata, acest nativ este ranchiunos si iti poarta pica vreme indelungata daca i-ai gresit. Este capabil sa urasca cu aceeasi intensitate cu care poate sa iubeasca. Este temperamental si irascibil si isi iese din fire cu usurinta. Se lasa cuprins de manie rapid si poate deveni razbunator. Unde sunt scandalurile, acolo este si Cocosul.. Ii place sa fie in centrul atentiei si sa se dea in spectacol. Are capacitati intelectuale deosebite. Este competent, insa ii place sa faca parada de calitatile sale. Este extrem de afectuos, protectiv si grijuliu fata de persoanele dragi. Este senzual, iar latura sa sexuala este foarte bine dezvoltata. Are o fire generoasa, insa nu putini sunt cei care il considera arogant si laudaros.

 

2. Pakshi PAUN

Zeitate protectoare: Acesti nativi sunt persoane norocoase prin natura lor, protejati ai tuturor zeitatilor indiene.

Culoare norocoasa: Negru. Negrul sugereaza distinctie si eleganta. Este non-culoare, o culoare-zid care te impiedica sa vezi dincolo de aparente, limitand accesul catre interior si adevaratul eu.

Directie norocoasa: Vest 

Probleme de sanatate: Probleme de sanatate sunt legate de sistemul nervos, organele genitale, dar si de sistemul respirator. Acesti nativi pot suferi de tulburari si la nivelul sistemului ocular.


Caracteristici Paun:

Aceasta pakshi are un simt estetic foarte bine dezvoltat si se face remarcata prin eleganta, prin atitudine, prin increderea in sine pe care o degaja, printr-un fel unic, aparte de a fi si de a se purta. Modul in care se prezinta in societate este extrem de important pentru Paun. Perfectiunea este o masca pe care o adopta atunci cand se afla in preajma unui auditoriu de soi. Tot ceea ce spune si ce face este exact cum ar trebui sa fie spus sau facut. Lasa impresia ca este stapan pe sine si pe emotiile sale, insa in interiorul mastii se ascunde o persoana sensibila, usor emotiva. Paun

Manierele reprezinta pentru Paun cartea de vizita cu care se prezinta in fata lumii. Paunul este un iubitor al frumosului, al pacii, al armoniei, al relatiilor de prietenie intre oameni. Ii place confortul si uraste in schimb agresivitatea. Nativul – Paun are calitati de comunicare remarcabile si deseori este inzestrat cu talente artistice deosebite. Da dovada de sange rece in situatii critice. Nu se emotioneaza si nici nu se dezechilibreaza usor, insa atunci cand se declanseaza, emotiile sale sunt intense, chiar violente prin intensitatea lor. Paunul are multe cunostinte, insa putini prieteni adevarati. Se destainuie cu greu celorlalti si atunci cand o face se simte vulnerabil.

 

3. Pakshi VULTUR

Zeitate protectoare: Shiva. Reprezentant al energiei cosmice pozitive, avand puterea de regenerare, Shiva este un zeu puternic ce influenteaza bioritmul si puterile Bufnitei. El aduce longevitate, vigoare, capacitatea de a actiona, capacitatea de rezistenta. La polul opus Shiva aduce lentoare, posesivitate si naivitate.

Culoare norocoasa: Bej. Bejul propaga optimism, revigorare, efervescenta, dar si liniste interioara.

Directie norocoasa: Est

Probleme de sanatate: Este foarte posibil ca vulturul sa se confrunte cu afectiuni si dureri cauzate de epiderma, muschi, articulatii sau sistemul osos. Osteoporoza este o afectiune cu care se confrunta adesea acesti nativi.

Caracteristici Vultur


Aceasta pakshi se caracterizeaza printr-un farmec aparte, prin exuberanta, prin vivacitate, prin iubirea pentru libertate. Vulturul va manifesta intotdeauna dorinta de a-si intinde aripile ca sa traiasca cat mai mult, sa experimenteze cat mai divers, sa simta cat mai diversificat... Nativii –Vultur au o personalitate complexa si interesanta, insa uneori contradictorie. Impulsivitatea reprezinta o trasatura care le da de multe ori batai de cap nativilor-Vultur si aduna dusmani in jurul lor. Nu au stapanire de sine, iar atunci cand isi pierd calmul, par sa-si piarda si capul. Isi doresc sa construiasca in jurul lor relatii durabile si armonioase, insa deseori spun lucruri pe care le regreta ulterior. Se supara repede. Rabufnesc copilareste. Se enerveaza cu usurinta. Se incapataneaza sa ramana enervati. Se calmeaza la fel de repede. Panchpakshi Vultur

Nativii-Vultur sunt fiinte joviale, intuitive, care au harul de a te binedispune si de a-ti ridica moralul. Spiritul ludic nu le paraseste niciodata. Unii i-ar putea acuza de inconsecventa, neglijenta si atitudine superficiala. Este adevarat poate. Nativii-Vultur nu se dau in vant dupa responsabilitati si decizii si incearca sa le evite pe cat posibil, insa atunci cand vine vorba de familie si de persoanele dragi situatia se schimba. Educatia constituie punctul lor forte. Adora sa faca parada de cunostintele lor sau de bunul lor gust vestimentar si estetic.

 

4. Pakshi BUFNITA


Zeitate norocoasa: Vishnu. Vishnu da creativitate, frumusete, echilibru interior, optimism, maiestrie in mai multe domenii, abilitatea de a comunica dorinta de a evolua la nivel spiritual, capacitatea de a o lua de fiecare data de la capat.

Culoare norocoasa: Galben

Punctul cardinal favorabil: Sud

Probleme de sanatate: Probleme de sanatate aduse de aceasta pakshi sunt legate de sange si de circulatia acestuia. Principalele pericole care ii pandesc pe acesti nativi sunt reprezentate de probleme vasculare si cardiovasculare, de varice, de anemii si hipertensiuni, dar si de afectiuni ale membrelor superioare. Feriti-va de accidente!

Caracteristici Bufnita

Nativii –Bufnita sunt persoane care indragesc viata si urmaresc sa se bucure la maximum de ea. Sunt prompti si par puternici si sfidatori. Au insa o sensibilitate interioara pe care reusesc sa o mascheze foarte bine. Sunt extrem de creativi, au viziuni si idei reformatoare si abilitatea de a avea dincolo de suprafata lucrurilor. Cunosc foarte bine oamenii si limbajul trupului. Atat de bine, incat de multe ori lasa impresia ca iti pot citi gandurile… Sunt siguri pe ei, isi cunosc bine interesele si dorintele si lupta pana in panzele albe pentru a-si transpune telurile in realitate. Nu se dau batuti cu una cu doua. Promoveaza pacea si armonia in general, insa atunci cand se angajeaza in razboaie sau conflicte, se vor face remarcati prin abilitatile lor militare si organizatorice. Pot deveni dusmani de temut daca lupta pentru o cauza nobila sau pentru a-si apara propria onoare sau dreptate. Panchpakshi bufnita

In acelasi timp, Oamenii-Bufnita sunt insistenti si perseverenti. Adora sa fie informati si la curent cu tot ceea ce intampla in jurul lor. Adora sa descopere si sa exploreze necunoscutul prin intermediul calatoriilor. Sunt mari iubitori ai naturii, unde isi incarca bateriile energetice de fiecare data. Desi dau dovada de multa intelepciune, permisivitate, cumpatare si rabdare atunci cand vine vorba de relatiile cu ceilalti, atunci cand propria persoana intra in joc, lucrurile se schimba la 180%. Fata de ei insisi, sunt critici si au asteptari inalte. Foarte inalte...


5. Pakshi CIOARA

Zeitate protectoare: Soarele. Soarele aduce curaj, energie, tarie de caracter, determinare, corectitudine si sansa atunci in ceea ce priveste problemele cauzate de lege si procese.

Culoare norocoasa: Aramiu

Punctul cardinal favorabil: Nord-Vest

Probleme de sanatate: Cioara guverneaza stomacul si ficatul. Probleme de sanatate vor fi legate de insomnii si de tulburari ale stomacului si ale ficatului.

Caracteristici Cioara

Desi potentialul lor spiritual si energetic este unul ridicat, persoanele asociate cu aceasta pasare nu stiu sa si-l valorifice asa cum s-ar cuveni. Preocupate mai ales de aspectul material al vietii, caruia ii acorda o buna parte din timpul si resursele sale, aceste persoane sunt realiste si practice, atasate de teluric si de lucrurile palpabile, concrete. Au o fire sobra si serioasa, iar personalitatea lor este invaluita intr-o unda de mister. Cioara aduce si o inteligenta deosebita, chiar daca sistemul lor de gandire este tributar anumitor prejudecati. pakshi  cioara

Nativii-Cioara au un simt al umorului rafinat, le place sa se afle in centrul atentiei si sa fie admirati, apreciati, mai ales de catre persoanele de sex opus. Au o fire pasnica si demna si reusesc sa treaca peste greutati cu fruntea sus. Autocontrolul si stapanirea de sine sunt foarte bine dezvoltate in cazul acestei pakshi. Nativii Cioara areori isi dau frau impulsurilor si maniei si inainte de a adresa un cuvant cuiva mediteaza asupra celui mai potrivit cuvant in contextul respectiv. Dispun totodata de un simt al dreptatii superior. Nu isi doresc niciodata sa jigneasca pe nedrept sau sa ii raneasca pe cei din jur. Sunt firi saritoare si la nevoie, te poti baza pe ei. In situatii dificile, iau decizii rapide si adopta un comportament moral, corect si adecvat imprejurarii. horoscop.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei