Fazele lunii, zodiile si viata zilnica

horoscope-96309_960_720

Dimensiune font:

| 08-09-2019 10:49

foto:pixabay.com

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul.

Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, luna in crestere si luna plina ) si trece pe parcursul a 30 de zile prin fiecare zodie, influentandu-ne viata.

Pentru cunoasterea ritmurilor naturale ale lunii este nevoie de un calendar lunar care sa arate fazele lunii si pozitia sa in zodiac.

Exista momente in viata cand avem nevoie de a determina timpul cel mai potrivit pentru o actiune sau alta, pentru un tratament sau altul si in acest sens calendarul lunar ne poate ajuta foarte mult.

Spre exemplu, daca trebuie sa se stabileasca data unei operatii, ar trebui sa se aleaga o perioada cu luna in scadere si aflata cu mult in afara semnului zodiacal care guverneaza partea corpului asupra caruia urmeaza sa se efectueze operatia.

Atunci cand luna este in scadere operatiile au mai mari sanse de succes, vindecarea fiind mai rapida si ranile sangerand mai putin. In perioada cu luna plina exista pericolul de hemoragie.

De asemenea in perioada de luna in descrestere si mai ales in ultima saptamana, inainte de luna noua, nu se incepe absolut nimic, nici o activitate importanta, deoarece sansele de esec sunt foarte mari. In aceasta perioada se continua activitatile incepute. In aceasta saptamana nu este bine sa se faca nunti.

In cele ce urmeaza voi face cateva comentarii referitoare la cele patru faze prin care trece luna.


Luna in descrestere

Luna este in descrestere pe o perioada de 14 zile, trecand de la stadiul de luna plina la stadiul de luna noua.

In aceasta perioada, luna care este in descrestere dezintoxica, spala, elimina si curata, iar energia pe care o primim scade constant timp de doua saptamani.

Tot ce este legat de dezintoxicarea corpului este bine sa se faca in aceasta perioada caci are efect maxim. Spre exemplu, o cura cu infuzie de urzici care curata si dezintoxica sangele are efect maxim daca este facuta intr-o perioada cu luna in descrestere.

Curatenia, lustruirea si spalarea facute in aceasta perioada sunt mai eficiente si cu mult mai putine pobleme.

Este o perioada cand este bine sa se continue activitatile incepute. Toate activitatile zilnice dificile care nu sunt legate de o data fixa pot fi amanate pana ce luna ajunge in scadere.

Masajele destinate relaxarii, eliberarii tensiunilor, trebuiesc facute in aceasta perioada.

Luna noua

In perioada de luna noua capacitatea organismului de dezintoxicare este maxima.

O zi de post de fiecare data cand este luna noua, inlatura bolile si intareste sanatatea.

Ziua corespunzatoare pentru luna noua este potrivita pentru a incepe activitati noi si pentru dezvatarea de obiceiuri proaste (fumat, cafea, alcool).

Simptomele de reactie in timpul abstinentei sunt mult mai slabe sau pot fi tinute in frau.

Alegeti deci ca punct de pornire pentru o viata noua o zi cu luna noua.

Luna in crestere

Luna in crestere aprovizioneaza, planifica, absoarbe, dezvolta, atrage si stocheaza energie. Ea da putere si regenereaza. Forta este cu atat mai mare cu cat luna plina este mai aproape.

In aceasta perioada tot ceea ce faceti pentru a intari si dezvolta corpul si organele, pentru a va fortifica in general este mai eficient decat in perioada cu luna in descrestere.

Corpul absoarbe si pentru aceeasi cantitate de mancare castiga mult mai usor in greutate in aceasta perioada.

Sa nu uitam ca metodele de fortificare sunt eficiente dupa ce in prealabil organismul a fost dezintoxicat.

Mineralele si vitaminele sunt absorbite mult mai rapid in aceasta perioada, si sunt mai eficiente. La fel se intampla cu orice substante vindecatoare, ele sunt mult mai bine absorbite si efectul lor creste.

Masajul pentru regenerare si intarire se face in aceasta perioada.

Retentia de lichide in corp si in picioare este mult mai puternica iar eliminarea lor este mult mai dificila.

Toate otravurile au un efect mult mai puternic in perioada cand luna este in crestere.

Cu cat faza de luna plina este mai aproape, cu atat sansele de reusita ale operatiilor scad, vindecarile sunt mai lente si sansa ramanerii cicatricilor este mai pronuntata.

In aceasta perioada este bine sa va faceti planuri si este bine sa incepeti toate activitatile importante (proiecte, afaceri, calatorii, casatorie).

Unghiile incarnate trebuie taiate sau ajustate intotdeauna cand luna este in crestere. Daca sunt taiate cand luna descreste ele vor creste la loc tot strambe.

Luna plina

In aceasta zi corespunzatoare lunii pline, apa se acumuleaza repede in tesuturi, iar tesutul muscular devine slab. Procesul de vindecare dupa operatii este in perioada cea mai putin favorabila, iar ranile sangereaza mai mult. In aceasta zi se fac numai operatii de urgenta, celelelte fiind evitate.

Vaccinarile nu trebuie facute in cele trei zile dinaintea lunii pline si cu atat mai putin in ziua cu luna plina. Copii vaccinati trebuie tratati ca si cand ar fi in convalescenta.

Petrecand cam doua trei zile in fiecare dintr cele douasprezece zodii luna ne influenteaza cu diferite forte.
Tot cea ce se face pentru bunastarea partilor din corp si organelor guvernate de semnul zodiacal prin care trece luna intr-un anumit moment este cel putin de doua ori mai eficient si folositor (cu exceptia operatiiilor chirurgicale in acele regiuni).
Exemplu ar fi masajul zonelor sensibile ale picioarelor cand luna este in zodia Pesti.

Tot ceea ce aduce o povara sau o greutate asupra acelor organe si parti ale corpului patronate de semnul zodiacal prin care trece luna intr-un anumit moment are efecte nefavorabile care pot fi si distrugatoare. Asa ar fi o raceala in zona gatului cand luna este in zodia taurului.

Daca luna care trece printr-un anumit semn zodiacal este in crestere, toate masurile luate pentru hranirea si intarirea regiunii corpului patronate de zodia respectiva sunt mult mai eficiente decat daca luna ar fi in scadere.

Daca luna este in scadere, atunci toate masurile de dezintoxicare si purificare a zonei respective sunt mai eficiente decat daca luna ar fi in crestere.

Ingrijirea unghiilor: aceste activitati sunt potrivite a se petrece in zilele capricornului si sunt containdicate a se petrece in zilele corespunzatoare zodiilor pesti si gemeni. Momentele cele mai potrivite pentru ingrijirea, taierea si pilirea unghiilor sunt in ziua de vineri dupa apusul soarelui. Sambata este ziua cea mai nepotrivita pentru acest scop.

Ingrijirea parului: o persoana cu probleme legate de par trebuie sa se tunda in timp ce luna se gaseste in fecioara, deoarece coafura si tunsoarea vor rezista mai mult. Permanentul este bine deasemeni sa-l faceti in fecioara caci in leu iese prea cret.

Iata doar cateva comentarii referitoare la felul in care luna prin miscarea ei ne poate influenta viata. horoscop.ele.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

06:14

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului Normatos Construct S.R.L., cu sediul social în mun. Rădăuţi, str. Volovăţului, nr. 39, sc. A+B, parter, cod postal 5875, jud. Suceava, C.U.I. RO4604263, nr. de înreg. O.R.C. J33/1464/1993, conform Sentinței civile nr. 1184/17.09.2013, pronunţată în dosarul nr. 15337/86/2011, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr.108/02.04.2024 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Codului de Procedură Civilă, la data de 16.05.2024, ora 14.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Normatos Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1. Denumire şi descriere activ: APARTAMENT nr. 12 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U12, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. Valoare de evaluare (lei, fără T.V.A.): 288.000 lei. Activ 2: APARTAMENT nr. 16 cu 2 camere (sufragerie și dormitor), 2 holuri, bucătărie, baie, debara și logie, cu suprafața utilă totală de 77,41 mp, identificat cu nr. cad. 8643-C1-U16, situat la etajul 2 al blocului de locuit cu regim înălțime P+4E+M, amplasat în mun. Rădăuți, str. Putnei, nr.225A, jud. Suceava, cu cota indiviză 1/24 părți indivize din terenul imobilului nr. cad. 8643, compus din teren CC cu suprafața de 600 mp, pe care este amplasat blocul de locuințe, înscris în CF 30266 UAT Rădăuți. 295.000 lei. Activ 3: TEREN INTRAVILAN, curți construcții, cu suprafața de 5.031 mp, situat în mun. Rădăuți, str. Putnei, F.N., jud. Suceava, înscris în CF 31695 UAT Rădăuți, nr. Cad. 31695. Valoare: 1.325.300 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 15.05.2024, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 15.05.2024, ora 14.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 15.05.2024, ora 14.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

 Originea semnelor zodiacale
25/08/2019 20:50

Fiecare zodie are un mit al semnelor sale. Afla care este originea simbolului zodiei tale din mitologia romana sau cea elena! Originea Berbecului Berbecul s-a iubit cu Afrodita (Venus), si aceasta i-a darui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei