Ghid de frumusete si valori estetice in functie de zodie!

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 22:05

Ghid de frumusete si valori estetice in functie de zodie!

 

Femeia BerbecValorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodie
 

Unei femei puternice, inteligente si sigura pe sine nu i se potriveste nimic altceva decat indrazneala. Aceasta nativa va atrage privirile purtand tinute de culori precum rosu, daca isi va tine parul scurt sau mediu in nuante de rosu sau blond, punandu-si feminitatea in valoare atat de mult cat se poate, fara a fi vulgara.


Femeia Berbec este feminina dar acest lucru nu inseamna ca hainele masculine nu i se potrivesc, din contra. Un costum cu o cravata vor arata neobisnuit de bine daca ea le poarta.

 


Femeia Taur

 

Femeia Taur este caracterizata de o frumusete naturala pe care stie sa si-o puna in valoare folosindu-se de trucuri simple. Ea este o romantica indragostita de culori calde si luminoase, de imprimeurile florale, care i se si potrivesc din punct de vedere vestimentar (maron, caramiziu, galben pal, ocru etc.). Ii plac hainele, dar si diversitatea, asa ca nu te lasa suprins sa o vezi pe aceasta femeie adoptand mai multe stiluri vestimentare.

Daca machiajul va fi natural, atunci si parul va fi natural (par scurt, usor de aranjat, in nuante de naturale de saten).

Valorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodie
Femeia Gemeni

 

Ca orice nativ din Gemeni, aceasta femeie are un caracter dual care se vede in tot ceea ce face. Este genul de persoana care experimenteaza pana cand gaseste ceva care sa ii placa, dar se plictiseste repede, asa ca va cauta in continuare.

Spiritul ei liber se reflecta in culorile pentru care opteaza – albastru, violet, pentru coafurile tineresti – par scurt sau mediu de culoare blond, saten sau roscat, si in tinuta ei fara varsta. Femeia Gemeni este o femeie activa, jucausa si sexy si are grija sa isi scoata in evidenta aceste caracteristici cuceritoare.Ea se tine departe de culorile inchise, se lucrurile invechite si de tipare.

 


Femeia Rac

Pe nativa din Rac o recunosti de la distanta pentru ca parul ei este lung, frumos, ingrijit, in nuante de blond, saten deschis sau ciocolatiu, si ii accentueaza feminitatea. Ochii ei sunt cuceritori pentru ca stie sa si-i puna in valoare folosind farduri de culori reci.


Starea de spirit a femeii Rac se va reflecta si in garderoba aleasa cu grija de ea. Atunci cand este suparata, ea va alege culorile inchise, iar daca radiaza de fericire se va asigura ca la fel vor face si hainele ei.

Stilul ei romantic inconfundabil o indrepta catre hainele de tip vintage, unicat. Este o femeie frumoasa careia nu i se potrivesc hainele masculine.

 


Femeia Leu

La fel ca si puternicul animal din jungla, femeia Leu straluceste, este in centrul atentiei pentru ca asa ii place, asa ca trebuie sa fie fara cusur.

Tonurile calde sunt cele care o avantajeaza, atat la machiaj cat si la haine, iar parul... Parul este podoaba ei cea mai de pret, coroana pentru o regina ca ea. O vei recunoaste dupa parul frumos, cret, plin de volum, in nuante intense de rosu, blond sau negru.

Aceasta nativa stie sa isi puna in valoare corpul purtand aproape orice, dar in combinatii indraznete, originale si potrivite. Nu prea o vei vedea pe aceasta nativa adoptand tinute sport. Nu ii caracterizeaza eleganta si frumusetea.

 


Femeia Fecioara

Valorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodie

Femeia Fecioara este o femeie perfectionista, mereu aranjata, fara sa iasa din tipar si frumoasa. Pielea este cea mai de pret comoara a ei, asa ca si-o va pune in evidenta prin machiajul simplu in culori reci. Si parul si-l poarta natural, cat mai usor de coafoat si in nuante naturale de castaniu.

Dupa cum ziceam, este o perfectionista asa ca rar vei vedea sa fie imbracata in niste haine care sa nu se potriveasca. Stilul adoptat de ea este decent dar modern, elegant si frumos. O avantajeaza culorile reci, inchise, dar nici cele calde sau motivele florale nu ii stau rau.

 


Femeia BalantaValorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodie

Femeia Balanta are o afinitate pentru tot ceea ce e frumos. O vei recunoaste dupa machiajul special al ochilor, care vor iesi mereu, dar mereu, in evidenta prin senzualitatea lor.

Balanta cauta echilibru, dar este indrazneata, feminina, moderna si sofisticata. Ea este nativa cu dulapul plin de haine, dar haine alese pe spranceana. De fapt, tot ceea ce este al ei este bine ales: cosmetice, haine etc. Este foarte frumoasa in tinute feminine si nu o avantajeaza deloc cele masculine.

Parul lor este, in general, de o lungime medie, dar aranjat intr-un mod sofisticat si pretentios, care ii scoate la lumina feminitatea. Vei recunoaste o Balanta dupa tocuri, fuste scurte si multe accesorii.

 


Femeia Scorpion 

Femeia Scorpion este caracterizata de afinitatea pentru hainele masculine, pentru culorile inchise si pentru machiajul ei. Ea isi pune in evidenta ochii folosind tus, isi rujeaza buzele frumoase cu care se mandreste si isi tine parul lung sau scurt, intr-o coafura indrazneata. Clasicul nu este cuvantul care sa o avantajeze, ci opusul.

Aceasta nativa arata incredibil de bine in haine masculine. O vei recunoaste daca vei vedea o femeie purtand camasa, cravata si pantaloni si va arata foarte bine. Tinutele business sunt cele care le avantajeaza cel mai mult.

 
Valorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodieFemeia Sagetator

Femeie simpla in timpul zilei, femeie cuceritoare noaptea: ea este femeia Sagetator. Aceasta nativa isi poarta frumusetea naturala in timpul zilei, nu se machiaza decat natural, insa seara este o femeie indrazneata care atrage toate privirile.

Ea este o persoana iubitoare, optimista si foarte muncitoare. Parul lor este frumos coafat simplu, usor de aranjat.

Datorita sufletului sau deschis si a bunei dispozitii, culorile deschise sunt cele care o avantajeaza.

 


Femeia CapricornValorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodie

Femeia Capricorn are un stil clasic dar elegant si senzual. Nu o vei vedea purtand haine in culori stridente sau in forme prea indraznete. Ii plac hainele cu gust, cu o nota matura, in culori sobre. Tinutele office, clasice dar mulate o avantajeaza.

Atunci cand opteaza pentru machiaj, ea va alege sa isi puna in evidenta conturul fetei si ochii, si rar isi va vopsi buzele. Parul ei va avea o coafura clasica, cel care o avantajeaza cel mai mult fiind cocul.

 


Femeia Varsator


Femeia Varsator este o cuceritoare romantica. Ea este o femeie simpla, care stie sa isi puna in evidenta frumusetea si care socheaza prin eleganta ei. Daca ziua nu prea o vezi, seara numai pe ea o vei vedea.


Culorile care o prind sunt albstrul deschis spre alb si cel glaciar. Este o femeie foarte desteapta care stie mai multe decat ti-ai fi imaginat, ca si cum ar fi experta in de toate. Atunci cand isi alege garderoba o face si din punct de vedere estetic, tine cont si de sentimente si isi respecta latura spirituala. Ii sta bine in haine lejere, confortabile, racoroase pe care le va asorta cu accesorii.

 


Femeia Pesti

Valorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodieFemeia Pesti este misterioasa, frumoasa si romantica. O vei recunoaste cu usurinta dupa parul ei lung, frumos aranjat, in bucle.

In general, aceasta nativa are o frumusete nativa pe care stie sa si-o scoata in evidenta. Ei ii plac hainele unice, asortate intr-un mod caracteristic ei. Ii place tot ceea ce este unic, deosebit si senzual. Sa nu te mire daca rochia frumoasa pe care o poarta este facuta chiar de ea. Senzualitatea ei iesita din comun va atrage toate privirile indiferent de ceea ce poarta.

 

 

 

http://horoscop.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei