horoscop_2020_29352600

Dimensiune font:

Horoscop 2020. Zodii care se căsătoresc în 2020

| 20-08-2019 14:24

Horoscop 2020. Anul 2020 este un an in care, pentru cele care sunt deja intr-o relatie, se pot auzi clopote de nunta, iar cele singure isi pot gasi sufletul pereche.

Desi pentru unele semne astrele nu prevad schimbari prea mari, sunt si semne care se vor bucura in cariera de promovari si recunoasteri.

De asemenea, sunt semne care vor avea o viata de familie plina de armonie, si semne carora li se recomanda mai multa rabdare si calm pentru a depasi situatiile tensionate si a nu provoca stricaciuni mari.

Totusi, este un an bun, care, chiar daca nu aduce evenimente speciale, va fi unul linistit si fara probleme.

Horoscop 2020 Berbec
In prima jumatate a anului te vei confrunta cu unele provocari legate de cariera. In cele din urma, totul se rezolva cu bine si vei depasi orice ostacol! Viata de familie este foarte bine aspectata si te vei bucura de clipe minunate petrecute alaturi de cei dragi. Berbecii care sunt deja intr-o relatie se pot casatori in acest an, restul au sanse mari sa isi gaseasca sufletul pereche.

Din punct de vedere financiar esti asigurata si protejata pe tot parcursul anului, dar se recomanda o atentie sporita asupra cheltuielilor si investitiilor – nu te grabi sa arunci cu banii daca nu esti sigura ca detii toate detaliile.

Horoscop 2020 Taur
Tu vei avea o viata minunata pe tot parcursul anului! Sunt Tauri care chiar vor obtine promovari neasteptate si foarte importante la locul de munca. Viata de familie este plina de armonie si satisfactii. Te vei bucura de sustinerea si sprijinul prietenilor pe tot parcursul anului.

Daca vor aparea probleme financiare, sa stii ca ele se vor solutiona pana la sfarsitul anului, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji! E posibil, totusi, ca in a doua parte a anului sa apara probleme legate de sanatate, deci atentie mai multa la sanatatea ta!

Horoscop 2020 Gemeni
Pentru tine acest an va fi unul care nu va iesi in evidenta prin nimic. Nu se intrevede nici o dezvoltare profesionala, dar te vei bucura de o situatie financiara sigura. Cu toate acestea, vor aparea situatii neprevazute care vor necesita cheltuieli suplimentare, asa ca vei fi nevoita sa apelezi la economii.

Horoscop 2020. Pe la jumatatea anului este posibil sa ai probleme majore legate de sanatate, asa ca anul acesta, sanatatea ar trebui sa fie o prioritate pentru tine. Ia legatura cu medicul de familie si fa-ti un program de preventie a posibilelor afectiuni, adoptand totodata un stil de viata cat mai sanatos.

Horoscop 2020 Rac
Pentru tine va fi un an in care te vei concentra pe studiu, educatie si calatorii in tari straine. Un profesor sau un mentor iti va deschide mintea si e posibil ca tu insati sa influentezi pe altii, ajutandu-i sa isi schimbe mentalitatea si sa mearga mai departe.

Se intrevad noi inceputuri cu copii sau in viata romantica. Sanatatea este foarte bine aspectata si nu vor fi probleme.

Horoscop 2020 Leu
Este un an cat se poate de bun pentru Lei! Viata de familie va fi una armonioasa si plina de bucurii pe tot parcursul anului! Daca esti intr-o relatie, sa stii ca anul acesta se aud clopotele de nunta. Daca esti singura, ai toate sansele sa intalnesti acel partener pe care il doresti. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt bine aspectate si nu iti vor lipsi banii.

In ceea ce priveste cariera, pentru unii Lei, se intrevad promovari la locul de munca. Mijlocul anului va fi unul minunat pentru tine, pentru ca vei avea astisfactii pe toate planurile!

Horoscop 2020 Fecioara
Horoscop 2020. Pentru tine este un an obisnuit si linistit, fara evenimente spectaculoase. Din punct de vedere financiar esti cat se poate de bine aspectata, asa ca nu vei duce lipsa banilor. Viata de familie este frumoasa si armonioasa.

E posibil ca la inceputul anului sa apara o problema mica de sanatate. In cariera nu vor fi promovari sau cresteri semnificative si in afaceri nu vei inregistra profituri suplimentare.

Horoscop 2020 Balanta
Tu vei experimenta un an minunat! Ai posibilitatea sa mentii o relatie cat se poate de armonioasa si sanatoasa cu membrii familiei tale, dar si cu prietenii. La serviciu te vei bucura de tot sprijinul posibil din partea colegilor si sefilor tai. Se intrevad mai multe calatorii, unele mai lungi, altele mai scurte, in toate fiind insotita fie de familie fie de prieteni.

E posibil ca mici probleme financiare sa apara pe la mijlocul anului, din cauza unor cheltuieli neasteptate mai mari, dar, nu uita, toata lumea este alaturi de tine, asa ca te vei bucura de tot suportul necesar.

Horoscop 2020 Scorpion
Nu este un an cu evenimente prea multe pentru tine. La inceputul anului te poti confrunta cu unele probleme de sanatate, dar le vei gestiona usor si te vei redresa cat se poate de repede. Deasemenea, e posibil ca in familie sa apara mici neintelegeri.

Cauta sa fii sincera cu partenerul si sa comunici deschis cu el, pentru ca doar astfel poti evita situatiile tensionate. Pe tot parcursul anului te bucuri de o situatie financiara buna si nu vei avea parte de surprize neplacute.

Horoscop 2020 Sagetator
Anul acesta va fi unul cat se poate de bun pentru tine! Daca esti deja intr-o relatie, sa stii ca sunt sanse mari sa te casatoresti! Viata ta amoroasa si sentimentala va fi una minunata si te vei bucura de multe clipe greu de uitat alaturi de partener. E posibil sa apara mici probleme financiare, dar te bucuri de un suport cat se poate de puternic din partea prietenilor, asa ca totul va trece usor.

Daca deja ai o cariera intr-un anumit domeniu, sa stii ca vei cunoaste o dezvoltare puternica si te vei bucura de multe recunoasteri si recompense! Este un an in care vei calatori, atat in tara cat si in strainatate!

Horoscop 2020 Capricorn
Horoscop 2020. Pentru tine este un an fara prea multe evenimente, un an mediu. Te bucuri pe tot parcursul anului de echilibru financiar, deci nu iti vor lipsi banii, dar nu vei avansa in cariera, unde totul pare a stagna acum. E posibil sa apara mici probleme in viata de familie, iar relatia cu partenerul sa treaca prin anumite provocari.

Daca iti vei pastra rabdarea si vei gestiona momentele cu calm si intelepciune, totul se va rezolva. Altfel, insa, va fi mai rau. Deci atentie – se recomanda sa fii calma si sa nu te grabesti sa arunci cu vorbele. Te bucuri de o buna sanatate pe tot parcursul anului!

Horoscop 2020 Varsator
Tu vei avea un an fantastic! Unii Varsatori vor fi promovati. Viata de familie este armonioasa si plina de momente placute. Te vei bucura de loialitatea si sprijinul prietenilor pe tot parcursul anului si problemele financiare par a se rezolva de la sine, fara sa fie necesar sa depui prea mult efort. E posibil, insa, sa te lovesti de anumite probleme de sanatate pe la jumatatea anului.

Poate fi vorba despre o boala mai veche care recidiveaza acum. De aceeea se recomanda sa fii atenta la sanatatea ta si cauta sa mergi pe preventie, adoptand mai multe obiceiuri sanatoase.

Horoscop 2020 Pesti
Horoscop 2020. Un an bun si pentru tine! Ai posibilitatea sa mentii o viata de familie sanatoasa si armonioasa pe tot parcursul anului. E posibil ca o problema financiara sa apara la inceputul anului, dar se va rezolva usor.

Daca esti deja intr-o relatie, e foarte posibil ca in acest an sa te casatoresti. La serviciu, unii pesti, vor obtine promovari si recunoasteri. Sfarsitul anului va fi unul de neuitat pentru tine, absolut minunat! REALITATEA.NET 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, şos. Aleea Nicolina, nr, 82, jud. Iaşi, tel: 0232/243864; fax: 0232/212231, e-mail: iasi@insolventa.ro, prin asociat coordonator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Com-Beton S.A. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, B-dul Chimiei nr. 14, jud. Iaşi, C.U.I. RO5551582, nr. de înregistrare la O.R.C. J22/189/1994, numită potrivit Încheierii nr. 349/2017 din data de 15 martie 2017, pronunţată de Tribunalul Iaşi, Secţia II Civilă - Faliment, în dosarul nr. 8380/99/2014, anunţă în data de 27.09.2019, ora 12.00, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, la sediul lichidatorului judiciar din mun, Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie* (lei, fără T.V.A.) Activ 3 - PROPRIETATEA IMOBILIARĂ FUNCIARĂ amplasată în extravilan com. Vîrfu Cîmpului, jud. Botoşani, compusă din: - teren arabil neproductiv (cu destinaţie Staţie sortare pentru balastieră), în suprafaţă de 5.000 mp, cu număr cadastral 39, C.F. 9/N (nr. cds. nou 39 al C.F. 50595/com. Vîrfu Cîmpului). Imobilul se află în zona periferică a comunei, ocupată preponderent de terenuri virane şi agricole, amplasamentul nu dispune de utilităţi, iar accesul la proprietate se face pe drum pietruit. Imobilul a fost dobândit conform Contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 2939/07.10.2004 de B.N.P. Elena Roman. - 325.000,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 26.09.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Licitaţia se va organiza în contul S.C. MINERAL COM S.R.L. care a adjudecat activul 3 în cadrul licitaţiei publice din data de 17.07.2019, ora 12.00 la preţul de 325.000,00 lei. S.C. MINERAL COM S.R.L. va putea să achite la termenul de licitaţie preţul oferit iniţial, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Bunurile se vând libere de sarcini. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare, precum şi condiţiile de participare (inclusiv condiţia prezentării dovezii de depunere a garanţiei de participare în valoare de 10% din valoarea de pornire a licitaţiei), sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00, până pe data de 26.09.2019, ora 12.00, în baza unei cereri prealabile (24 de ore). Relaţii suplimentare se pot obţine la: tel. 0232/243864, 0755132473, 0758049904, fax: 0232/212231 email: secretariat@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
ANUNŢ DE VÂNZARE S.C. HYDRAMOLD S.R.L. IAŞI, cu sediul social în Mun. Iaşi, str. Calea-Chişinăului, nr.29, corp C43/4, parţial, jud. Iaşi, CUI : RO1966633; Nr. de înregistrare la O.R.C. J22/1247/1991, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 02.10.2019, ora 12.00, a următoarelor active: Nr. activ - Denumire şi descriere active - Valoare de pornire la licitaţie (lei, fără T.V.A.*) Activ 3 - AUTOUTILITARĂ MARCA RENAULT, FURGON, 2006, 2,5 TDI, 99 CP - 4.792,00 lei Activ 5 - STIVUITOR MANUAL SDJ 1000 - 640,00 lei Activ 6 - Imobilizări Necorporale. Instalaţii Tehnice. Prototipuri. Mobilier, Aparatură, Birotică - 40.968,00 lei Activ 7 - Programe şi Aplicaţii Web. Echipamente IT - 21.624,00 lei Activ 8 - Agregat de probat pompe de adâncime - 2.168,00 lei Activ 9 - Ancoră hidraulică (presiune 260 bari) - 2.400,00 lei Activ 10 - Cheie hidraulică 100 dan*m modernizată - 656,00 lei Activ 11 - Cheie hidraulică 1500 daNxm modernizată - 2.088,00 lei Activ 12 - Cheie hidraulică 350 dan”m modernizată - 2.064,00 lei Activ 13 - Echipament de tensionare/detensionare TENSRELAX - 43.152,00 lei Activ 14 - Echipament mobil pentru asamblări filetate - 44.128,00 lei Activ 15 - Echipament spate UEMA - 6.440,00 lei Activ 16 - Presă rabatabilă de 400 tf - 19.200,00 lei Activ 17 - Stand probat grup combinat acţionare (mb telecom) STH-21 - 86.624,00 lei Activ 18 - Stand probat prevenitoare - 2.872,00 lei Activ 19 - Unitate de acţionare hidraulică UAH.700 - 4.336,00 lei Activ 20 - Stand pentru montat cilindri hidraulici - 2.856,00 lei Activ 21 - Stand pentru probat pompe manuale - 4.480,00 lei Activ 22 - Traductor combinat de turaţie, cuplu şi putere - 2.544,00 lei * Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 01.10.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel. 0232/243864, 0751083082, fax: 0232/212231, email: vanzari@insolventa.ro Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Calendar ortodox, vineri, 20 septembrie. Rugăciunea care ţine necazurile departe de casa ta
20/09/2019 14:24

 Sfantul Eustatie şi soţia sa, Teopista, cu cei doi fii: Agapie şi Teopist, sărbătoriţi pe 20 septembrie Sfantul Eustatie era general in armată, iar intr-o zi, i s-a arătat semnul Sfintei Cruci, i ...

Horoscopul pentru vineri, 20 SEPTEMBRIE 2019
20/09/2019 09:05

BERBEC Starea de tensiune in care va desfasurati activitatea poate sa produca unele disfunctii ale starii de sanatate. Seara, va manifestati nemultumirile prin critici la dresa familiei. Sanatate – ● ...

Calendar ortodox, joi, 19 septembrie. Rugăciunea care te ajută în cele mai dificile clipe! Rosteşte-o şi bine îţi va fi!
19/09/2019 16:05

 Sfinţii Mucenici Trofim, Savatie şi Dorimedont, sărbătoriţi pe 19 septembrie Sfinţii Mucenici Trofim, Savatie şi Dorimedont au ajuns in ţinutul Antiohia chiar in momentul in care in zonă avea lo ...

Trei femei din zodiac care găsesc cei mai buni bărbați
19/09/2019 13:43

Iată care sunt cele trei femei din zodiac care găsesc cei mai buni bărbati! Rac Cu o femeie ca tine in jur, orice inimă de gheată se topeste. Esti o familistă convinsă si iti plac relatiile serioase. ...

Un preot a furat din propria biserica obiecte de arta de 100.000 de euro
19/09/2019 10:17

 Un preot din Malta urma sa fie pus sub acuzare pentru implicarea in furtul unor obiecte de arta ecleziastica in valoare de aproximativ 100.000 de euro. Deo Debono a recunoscut implicarea sa in furtul o ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 20 septembrie 2019
19/09/2019 08:39

 Calendar Crestin Ortodox.Sărbătoare 20 septembrie 2019. Pe data de 20 octombrie, sunt prăznuiti Sfantul Gherasim din Kefalonia si Sfantul Mucenic Artemie. Calendar Crestin Ortodox.Sărbătoare 20 sept ...

Horoscopul pentru joi, 19 SEPTEMBRIE 2019
19/09/2019 08:00

BERBEC Puteti sa cunoasteti dupa-amiaza oameni noi cu care sa legati relatii profesionale in viitor. Seara, sunteti invitat de catre o persoana candva foarte draga la un fel de reuniune comemorativa. Aveti con ...

Horoscopul zilei de miercuri, 18 SEPTEMBRIE 2019
18/09/2019 08:51

  Berbec     Buna organizare si rezolvarea chestiunilor care implica o anume rutina te pot mentine astazi intr-o zona de confort, detasandu-te putin de tensiunile pe care probabil l ...

Horoscopul pentru MARTI, 17 SEPTEMBRIE 2019
17/09/2019 08:59

BERBEC Nu va aratati toleranta fata de greselile unei rude mai tinere, doar pentru a crea probleme unei persoane careia aveti sa-i platiti niste "polite". Seara, va recunoasteti greseala! Sanatate & ...

Horoscopul pentru luni,16 SEPTEMBRIE 2019
16/09/2019 08:52

BERBEC Va implicati intr-o activitate care presupune schimbari in locuinta. Cei care au copii devin mult prea severi si adepti ai unei educatii exagerat de rigide si prea principiale. Sanatate – ●● ...