Horoscop de weekend, 30 iulie - 1 august. Rac, fii atent la cheltuieli! Leu va putea face totul! Previziuni pentru toate zodiile

descărcare (3)

Dimensiune font:

| 30-07-2021 12:33

Berbec

Va fi un weekend de bucurie și distracție pentru tine, Berbec. Weekend în care vă puteți relaxa în cele din urmă și puteți uita toate grijile din săptămânile și lunile anterioare. Acum este rândul dvs. să vă dedicați, să vă îngrijiți și să vă răsfățați corpul, să faceți ceea ce vă place cel mai mult, să ieșiți, să înotați, să călătoriți, să vă întâlniți cu prietenii sau să vă bucurați de câteva zile cu partenerul.

Venus, planeta ta de dragoste, te va proteja în această perioadă și îți va oferi o imagine mai frumoasă și mai atractivă, vă va face să străluciți oriunde ați merge și veți atrage toate privirile. Puterea ta de seducție va crește în aceste zile și vei putea cuceri pe oricine îți dorești fără niciun efort din partea ta, doar cu prezența ta.

Dacă ești singur, nu vor lipsi oportunitățile de a cunoaște oameni noi sau de a avea întâlniri romantice. Nu vă vor lipsi propunerile de dragoste. Ce se întâmplă este că vei căuta doar să te distrezi, fără angajamente sau legături. Și vei atrage oameni cu aceleași interese, care caută doar distracție.

Berbec, deși finanțele tale merg bine și veniturile vor continua să ajungă fără probleme, cu atât de multă distracție și momente de agrement, excursii, vacanțe și sărbători de tot felul ați putea trece peste bord cu cheltuielile dvs. și puteți obține o mică sperietură atunci când vă verificați soldul contului. Controlează-te puțin și nu o lua razna cu cumpărăturile.

Cu Mercur în mișcare directă, acele temeri și gânduri negre care te-au paralizat la nivel sentimental vor dispărea. De acum înainte vei fi mai clar cu privire la care sunt nevoile tale și la ce vrei. În plus, cu forța pe care o primești de la Marte, conducătorul tău, vei lua inițiativa și vei merge direct la obiectivele tale.

Dacă aveți un partener, vor fi zile în care buna înțelegere dintre voi vă va permite să vă bucurați pe deplin de dragostea voastră. Mângâierile, îmbrățișările și demonstrațiile de dragoste de la partenerul tău te așteaptă. Așadar, bucură-te Berbec!

Taur

Taur, vei începe weekendul sub protecția lui Mercur, planeta ta de bani, care se află în mișcare directă, avansând la viteză maximă și, prin urmare, vă puteți relaxa și nu vă mai faceți griji cu privire la finanțele dvs., deoarece veniturile vor continua să curgă fără probleme și posibilele obstacole care au existat până acum vor dispărea.

Vă puteți concentra atenția asupra altor interese și nevoi, cum ar fi familia sau în bunăstarea ta emoțională, că o ai puțin abandonată. Puteți planifica să petreceți câteva zile în vacanță cu familia sau prietenii și să vă relaxați de tot stresul acumulat în ultimele luni. Taur, permite-ți o pauză și profită de aceste zile pentru a întări legătura cu prietenii și cu familia.

Nu vă fie teamă să vă pierdeți independența sau libertatea. Dacă știi să explici lucrurile cu calm, fără să te enervezi vei fi capabil să te faci înțeles și să faci lucrurile în felul tău fără să te opui nimănui. În dragoste, Venus îți va oferi acea atracție care te va face irezistibil pentru toți oamenii cu care relaționezi. De asemenea, dacă puneți puțină dulceață cuvintelor voastre, nu va exista pe pământ nicio ființă care să poată scăpa de voi. 

Dacă ești singur, ai putea pierde câteva oportunități de dragoste în următoarele zile. Nimic nu ți se pare corect și orice te deranjează, iar acest lucru nu atrage iubirea. Încercați să vă relaxați puțin și să ușurați toată tensiunea.

Dacă aveți deja o relație, pot apărea unele conflicte sau tensiuni cu partenerul dvs., deoarece activitatea retrogradă din Cosmos este încă foarte mare. Dar încetul cu încetul, pe măsură ce luna august progresează lucrurile vor deveni mult mai bune pentru tine.

Deci, aveți răbdare și sperați că lucrurile se vor schimba foarte repede.

Gemeni

Gemeni, în acest weekend, Mercur, planeta voastră conducătoare, care se află în mișcare directă asupra celei de-a treia case, cea a comunicării, vă va activa abilitățile intelectuale și va promova comunicarea. Deci, ar trebui să profitați de ea pentru a vă îmbunătăți relația de iubire și viața socială, lăsând în urmă acele conflicte care v-au făcut să suferiți atât de mult.

Gemeni, în cele din urmă, veți găsi o modalitate de a vă comunica mai ușor sentimentele și nevoile. Vei ști să ajungi direct în inima persoanei iubite, astfel încât să-ți poți rezolva diferențele și să depășești problemele. Puteți rezolva problema, dacă doriți.

În acest weekend, ar putea apărea și un conflict familial care te va obliga să intervii. Și, deși ați încercat să rămâneți pe margine, nu a fost posibil să atenuați tensiunea. Acum, abilitatea ta de a media și de a depăși aceste diferențe te va face să fii nevoit să iei parte și să te poziționezi pentru a încerca să o rezolvi.

Dacă ați fost într-o relație de mult timp, diferențele dintre persoana iubită și familia ta ar putea ieși la iveală, făcând weekendul un pic mai tensionat decât ți-ai dori. Va trebui să te afli în mijlocul celor două părți, iar capul tău va dicta un lucru, iar inima ta va fi de partea opusă. Dacă ești singur, farmecul tău și ușurința vorbirii te vor face să ajungi în inima acelei persoane speciale care îți ocupă gândurile de mult timp.

Sosirea de noi venituri și îmbunătățiri în economia dvs. vă vor aduce un plus de bucurie și o mai mare liniște sufletească pentru a face față viitorului. De asemenea, vă puteți permite un capriciu care vă compensează pentru atâtea antipatii și necazuri.

Dacă ați avut întrebări despre un proiect, veți primi un răspuns pozitiv.

Rac

Rac, o mică moderare a cheltuielilor nu v-ar putea face rău în acest weekend. Chiar dacă economia dvs. merge bine și venitul dvs. este asigurat, ar trebui să controlați puțin cumpărăturile și cheltuielile excesive pentru petrecerea timpului liber și distracție. Îți place să-i faci pe plac celor dragi și să-i distrezi cu cadouri, dar îți depășești bugetul.

Caracterul tău independent și nevoia ta de a-ți arăta excesiv dorința de libertate și încrederea în sine vor face lucrurile puțin mai complicate pentru tine în următoarele câteva zile. Gândiți-vă că ceea ce pentru profesie poate fi foarte bun, vă poate afecta grav viața amoroasă.

Este adevărat că activitatea retrogradă din jurul semnului tău, influențându-te într-un mod negativ, nu te ajută prea mult să obții acel personaj fermecător pe care îl ai și îți complică lucrurile mai mult pentru a-ți atinge obiectivele de dragoste. 

Dacă aveți un partener, îl veți face foarte dificil să vă urmeze în toate acele cerințe pe care le aveți în ultima vreme. Mai ales că nu ești capabil să vorbești clar și să ceri lucruri cu o anumită bunătate. Din acest motiv, partenerul tău rezistă atâtea impuneri și reacționează urât la schimbările tale de dispoziție.

Dacă ești singur, vei avea sensibilitate la suprafață, dar senzualitatea ta va fi și mai mare, așa că dacă știi cum să-l folosești bine, te-ai putea apropia de acea persoană care îți place și să o faci să cadă la picioarele tale. Nu-l răsfățați cu revendicări sau cereri greșite.

Leu

Leu, amintește-ți că ești sub protecția Soarelui, conducătorul tău, și acest lucru vă protejează cu mantia sa de lumină și căldură, astfel încât să puteți străluci și să ieșiți în evidență deasupra celorlalte semne și, de asemenea, vă îmbunătățește toate puterile naturale. În această etapă, avere și succes vor înconjura tot ceea ce atingi și tot ceea ce faci.

De asemenea, ai puterea pe care ți le trimite Marte, care este încă peste Casa ta de bani pentru a vă oferi mai multă voință și dinamism atunci când începeți proiecte noi. Veți simți o energie fizică crescută, o bucurie de viață și o nevoie crescută de acțiune.

Leul va putea face totul. Și dacă toată această putere nu ar fi fost suficientă... Venus îți îmbunătățește imaginea și mai mult și îți aduce mai multă frumusețe și atractivitate ca niciodată, astfel încât să poți face pe toată lumea să se îndrăgostească doar de prezența ta și de eleganța înnăscută. De asemenea, va atrage oportunități de carieră, astfel încât să vă puteți arăta abilitățile.

Desigur, Leu va avea noroc și în viața sa amoroasă. Dacă ai o relație deja stabilită este posibil să apară unele probleme și trebuie să vă ajutați partenerul să le rezolve. Acest lucru nu vă va afecta sentimentele, ci dimpotrivă, le va întări și mai mult. Dacă ești singur, vei avea un weekend plin de oportunități de a te îndrăgosti. Deci, deschide ochii larg și lasă-ți inima să te ghideze, pentru că există cineva foarte apropiat de tine care te așteaptă să le oferi ocazia să exprime tot ce simt. Trebuie doar să te arăți umil și să te lași iubit.

În viața ta socială vei găsi bucuria și distracția de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de această etapă a fericirii. Participă la toate planurile care apar sau care ți se propun, deoarece oportunitățile de a-ți găsi sufletul pereche te vor aștepta în orice eveniment la care participi. Meriți să iubești și să fii iubit, iar Cosmosul te susține.

Fecioară

Veți avea favoarea Cosmosului astfel încât weekendul acesta, cu care începe luna august, să vă puteți bucura de toate acele lucruri care vă fac fericiți, deși vor exista întotdeauna un obstacol de depășit sau dificultăți de depășit, dar asta face parte din viață. Nimeni nu este liber de probleme.

Dacă ești singur, Venus îți va aduce har și farmec. Veți avea o imagine mult mai atractivă, făcându-vă să arătați mai frumos și mai spectaculos și mai presus de toate favorizând că poți seduce cu mai puțin efort pe oricine îți dorești.

Viața ta socială îți va oferi oportunitățile de care ai nevoie pentru a te putea arăta, așa că ieși acolo și distrează-te. În această atmosferă de distracție și bucurie vor apărea cele mai bune ocazii de dragoste, prin cercul tău de prieteni sau datorită lui. Ai putea întâlni pe cineva special în aceste zile, datorită intervenției unui prieten de-al tău, care vă poate prezenta o persoană care se va potrivi cu partenerul ideal.

Dacă aveți deja o relație consolidată, există șanse mari să faceți o călătorie în următoarele zile sau să începeți pregătirile pentru a o face în săptămâna următoare. Va fi o călătorie în care vei regăsi acea complicitate care te-a unit la începutul relației. Legătura ta va fi consolidată și relația va deveni mai solidă.

Dar, așa cum am spus la început, pot apărea întotdeauna probleme și, în cazul tău, Fecioară, s-ar putea să-ți găsești partenerul puțin distras sau îndepărtat. Acest lucru se va datora îngrijorărilor legate de munca dvs. sau a unor sarcini în așteptare pe care va trebui să le faceți față chiar dacă nu vă plac.

Oferiți-vă sprijin și înțelegere. Chiar dacă activitatea retrogradă va continua să vă afecteze semnul, starea ta de spirit se va îmbunătăți în următoarele câteva zile și vei putea să te relaxezi și să te arăți mai tandru și mai afectuos cu al tău partener.

 sura: siridiaspora.ro

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Restricții!

00:00

Prin prezentul anunț TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. – societate în insolvență, face cunoscut faptul că organizează licitație publică în data de 07.10.2021, orele 14:00, pentru vânzarea, în conformitate cu prevederile art. 154 si următoarele din Legea 85/2014 și cele ale Regulamentului de vânzare întocmit de către Administratorul judiciar și aprobat de Adunarea creditorilor din data de 19.04.2021, a următoarelor autoturisme: Marca An de fabricație Preț pornire licitație (EUR, fără TVA) HYUNDAI iX35 2.0L CRDI 4WD A/T 2012, 7.200,00 TOYOTA HILUX 4X2 SINGLE CAB 2.5L D-4D 2009, 4.400,00, PEUGEOT PARTNER VTC 1.6 HDI 92 CP, 2011, 4.700,00, LEXUS RX 450H PRESIDENT, 2009, 8.400,00, TOYOTA HILUX 4X4 DOUBLECAB 3.0 L D-4D, 2011, 9.300,00 HILUX DOUBLE CAB SILVER METTALIC 2011, 9.400,00 TOYOTA HILUX 3.5 ALB, 2011, 9.200,00. Licitația va avea loc în data de 07.10.2021, orele 14:00 la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Ședința de licitație se va desfășura in următoarele condiții: A. Vânzător: TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L., cu sediul social în Iași, Șos. Păcurari nr. 128, Jud. Iași, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/3277/1994, având CUI 6658553, prin administrator judiciar consorțiul format din KPMG Restructuring S.P.R.L., societate profesională cu sediul în București, DN1, Șos. București – Ploiești, nr. 69-71, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0499, tel. 40 372 377 800/fax +40 372 377 700, prin reprezentant permanent Mihai Nicoleta și EuroBusiness LRJ S.P.R.L. cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0022/2006, tel/fax: +40 232 220 777, prin reprezentant permanent Eduard Pascal, desemnat conform Încheierii de ședință din data de 12.08.2020, pronunțată de Tribunalul Iași, Secția a II - a Civilă în Dosarul nr. 3516/99/2020. B. Dată si locație ședință licitație: 07.10.2021, orele 14:00. Ședința de licitație va avea loc la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Înscrierea la licitație se face cu cel puțin 24 de ore înainte de data fixată pentru începerea licitației prin depunerea tuturor documentelor prevăzute în Regulamentul de organizare al vânzării, adică cel mai târziu in data de 06.10.2021, ora 15:00. Documentele depuse cu depășirea acestui termen nu sunt luate în considerare. C. Tip licitație: procedura de vânzare prin licitație publică cu strigare, cu preț în urcare si scădere. D. Dosar de prezentare/documente care trebuie să fie incluse în dosarul de înscriere la licitație: Oferta va conține cel puțin următoarele informații/documente și va fi depusă la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, în plic închis pe care vor fi înscrise, datele de identificare ale ofertantului și mențiunea „Documente de participare la licitație”, data și ora depunerii documentelor de către ofertant (fără a se depăși data limită de 06.10.2021, ora 15:00):(i) Scrisoare de intenție privind participarea la licitație care va trebui să cuprindă datele complete de identificare ale ofertantului, persoanele care reprezintă legal ofertantul, precum și bunul/bunurile pentru care se înscrie;(ii) Dovada plății garanţiei de 20% din prețul de pornire fără TVA (ordin de plată procesat de bancă), în contul de lichidare al debitoarei, nr.: RO43 BREL 0002 0011 7901 0100, deschis la Libra Bank, suc. Iași; (iii) Împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant la ședința de licitație (dacă este cazul); (iv) Pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerțului; (v) Pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; (vi) Pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; (vii) Pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport; (viii) Declarația, în original, a ofertantului in sensul că înțelege să cumpere bunurile în starea în care se găsesc, după principiul “unde este, în starea în care este” – nu există un model predefinit. (ix) Acordul ofertantului de acceptare a prezentului Regulament (original) – nu există un model predefinit. (x) Pentru persoanele juridice declarația că nu este insolvent, în insolvență sau în perioada de reorganizare – nu există un model predefinit. (xi) Declarația că deține fondurile disponibile pentru cumpărarea activului la cel puțin prețul ofertat – nu există un model predefinit. (xii) Pentru persoanele juridice hotărârea AGA/Consiliul de Administrație privind aprobarea măsurii de achiziționare a activelor. Plicul va fi însoțit de intenția de participare la licitație, în dublu exemplar, pe care vor fi menționate numărul de înregistrare, data și ora înregistrării. Un exemplar pe care va fi înscris numărul de înregistrare, data și ora, va fi restituit ofertantului. E. Alte informații: - Activele se vând libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanții reale mobiliare sau drepturi de retenție, de orice fel, ori măsuri asigurătorii, conform dispozițiilor art. 91 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență; - Pasul de urcare/scădere este stabilit la valoarea de 10% din prețurile de pornire enunțate mai sus; - Diferența dintre prețul de adjudecare și garanția depusă va putea fi achitată în termen de maxim 10 zile calendaristice de la data ținerii licitației (considerând garanția plătită de adjudecatar ca fiind avans din prețul de adjudecare). Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitație și modul de organizare a procesului de vânzare, precum și descrierea bunurilor supuse procedurii de valorificare pot fi solicitate administratorului judiciar al TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. până cel mai târziu in data de 06.10.2021, ora 15:00. Pentru informații suplimentare despre activele scoase la vânzare conform Regulamentului de vânzare disponibil la cerere persoanele de contact sunt: Anabella Pădurariu - reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0232.220.777,0733.683.702, Fax: 0232.220.777 E-mail: office.is@lrj.ro, vanzari@lrj.ro. Loredana Preda – reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0372.377.800, Fax: 0372.377.700 E-mail: loredanapreda@kpmg.com.
CONSULTANŢĂ REORGANIZARE LICHIDARE SPRL, în calitate de lichidator judiciar desemnat prin sentinţa civilă nr.260 din data de 12.02.2014 pronunţată de Tribunalul Iaşi-Secţia Civilă-Faliment în dosarul nr.7176/99/2012 (464/2012) privind pe debitoarea S.C. RHODOS SERV SRL cu sediul social în Paşcani, Aleea Sportului nr.9, jud. Iaşi, având nr. de înregistrare în R.C. J22/982/2006, C.U.I. 18589805, organizează 4 licitatii publice saptamanale, in urmatoarele zile: 30.09.2021, 07.10.2021, 14.10.2021 si 21.10.2021 la ora 14, la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi str. Anastasie Panu nr.27, bl. Moldova 3, et.2, ap.6. Nr. crt. Denumire Preţ de evaluare Euro Preţ de pornire 80%. 1. IMOBIL- situat in Paşcani, str. Dragoş Voda nr. 160A, cu o suprafata desfasurata de 576,13 mp (P+1E+M) constând în spaţiu comercial, spălătorie auto şi spaţiu de locuit, cu număr cadastral 1646, 1646-C1, înscris în CF nr.60540, 60540-C1- Paşcani. 97.000 Euro, 77.600 Euro. Preţul nu conţine TVA. În cazul adjudecării, preţurile vor fi achitate în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Condiţii generale de participare la licitaţie vor fi: Depunerea, cu o zi înaintea fiecărui termen de licitaţie, până la ora 16:00, a urmatoarelor documente: -cerere de participare la licitaţie; -xerocopie dupa actele societatii/act de identitate; dovada achitării garantiei de participare de 10% din pretul de evaluare fara TVA; -dovada achitării caietului de sarcini, în valoare de 2.000 lei la care se adauga TVA; -împuternicire acordată persoanei care reprezintă participantul la licitaţie, dacă este cazul.
Calendar creștin-ortodox, 23 septembrie
23/09/2021 09:11

Pe 23 septembrie, in calendarul crestin ortodox este pomenită zămislirea Sfantului slavitului inaintemergatorului si Botezatorului prooroc Ioan. Zamislirea Botezatorului IoanAceasta dumnezeiasca zamislire a ...

HOROSCOPUL ZILEI
23/09/2021 05:31

 Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă ...

Mesajul Papei, după operația de colon: „Sunt încă în viaţă. Deşi unii oameni m-au vrut mort
22/09/2021 13:08

Papa Francisc, aflat luna aceasta la o intalnire cu membrii iezuiţilor, in Slovacia a glumit şi a spus că unii oameni din Biserică sperau că nu va supravieţui operaţiei sale recente de colon şi au exist ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/09/2021 05:36

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai "bogată" in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Relatiile cu ...

Luna Plină în Pești, 21 septembrie. Dezvăluiri interesante pentru toate zodiile
21/09/2021 08:15

  Luna Plina din 21 septembrie 2021 are loc cu Luna pe gradul 28:14 Pesti si Soarele pe gradul 28:14 Fecioara cu un maxim in jurul orei 2:55, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadel ...

HOROSCOPUL ZILEI
21/09/2021 05:01

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Calendar ortodox, 20 septembrie.  Sfântul Mare Mucenic Eustatie si Teopista
20/09/2021 09:00

  Pe 20 septembrie, crestinii ortodocsi prăznuiesc pomenirea Sfantului Marelui Mucenic Eustatie si Teopista, soţia lui, şi doi fii ai lor: Agapie şi Teopist. EustatieAcest sfant mare Mucenic Eustatie ...

Rugăciunea care îți aduce noroc în orice
19/09/2021 10:35

Această rugăciune te poate ajuta să depăsesti momentele grele din viata ta. „Doamne, aşa precum arde lumanarea mea de repede, luată din sfanta biserică, tot aşa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Pre ...

Psalmul 50 are puteri miraculoase. Când trebuie să îl citeşti pentru a te ajuta
19/09/2021 07:15

Pentru a intelege bine psalmul, este nevoie să cunoastem starea in care se afla David atunci cand l-a scris si motivele care l-au determinat să-l scrie. Psalmul 50, unul dintre cei 7 psalmi penitentiali ai p ...

HOROSCOPUL ZILEI
19/09/2021 05:40

  BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei