Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 21:38

Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho

 

Osho a fundamentat o filosofie cu influenta mondiala. Invataturile lui Osho sunt foarte importante pentru zilele noastre, fiindca Osho reuseste sa le reaminteasca oamenilor ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

Cuvantul Osho provine din japoineza veche: “O” inseamna cu multa recunostinta, iubire, gratitudine" dar si "echilibru, armonie". "Sho" inseamna "extinderea multidimensionala a constiintei" si "total binecuvantat de existenta".

Sa ne lasam si noi patrunse si patrunsi de intelepciunea lui Osho, descoperind meditatiile despre iubire (nu doar iubirea romantica, ci iubirea in toate formele ei) care ne reprezinta cel mai tare, in functie de patternul imprimat de zodia din care facem parte.

Horoscopul Zen al iubirii: Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho


Berbec ( 21 martie - 19 aprilie)


Berbecul este energic si foarte pasional. Pentru berbeci, dragostea este o provocare.

Osho spune:

"Dragostea trebuie traita fara niciun fel de asteptari; altfel fericirea moare. Atunci cand ai asteptari, frustrarile isi fac loc. Nimeni nu iti poate indeplini astepatrile, si nu exista nimeni care sa aiba nevoie de tine pentru ca tu sa indeplinesti asteptarile sale. Asteptarile vin dintr-o minte rea, nevrotica. Daca cineva iti indeplineste asteptarile, dragostea dispare. Astfel, celalat devine o necesitate, o nevoie, o pasiune – nimic mai mult decat o posesiune valoroasa".

 

Taur (20 aprilie – 20 mai)


Persoanele nascute in zodia taurului sunt in acelasi timp fermecatoare temperamentale, agitate. Iubesc oamenii si de aceea au multi prieteni. In iubirea romantica traiesc pasional, uneori suferind... si exprimandu-si emotiile.

Osho spune:

"Starea de impacare profunda este un semn vizibil pentru dragoste. Ori de cate ori o persoana este indragostita, ea este in pace adanca. Dragostea nu poate fi vazuta, dar poate fi tradusa prin multumire, toata satisfactia care te inconjoara... fiecare respiratie, fiecare miscare – toata stare fiintei tale care inseamna – multumire".

 

Horoscopul Zen al iubirii: Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho


Gemeni (21 mai – 20 iunie)


Gemenii sunt inteligenti si ingeniosi. Socializeaza foarte mult si au deschidere catre oameni. Sunt foarte versatili, cu orizonturi deschise, dar uneori prea incordati. Sunt fiinte deosebite si fizic si mental.

Osho spune:

"Cream un altfel de lume, bazata pe iubire, iubind si pentru iubire. Lumea obisnuita este impotriva iubirii. Ea nu ofera libertate oamenilor si nu are niciun fel de respect fata de individ, nu il accepta pe individ si modul lui de a trai viata".

 

Rac (21 iunie – 22 iulie)


Timid si foarte sensibil, racul este recunoscut pentru capacitatea sa imensa de a iubi si de a se oferi celorlalti. Sunt familisti convinsi.

 

Horoscopul Zen al iubirii: Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho

Osho spune:

„Iubesti intr-un fel pe sotia sau sotul tau; apoi iubesti altfel pe copiii tai, pe batranii tai, familia ta, profesorii tai si ai o altfel de iubire fata de prietenii tai. Dar adevarul este ca dragostea nu poate fi categorisita asa cum a fost ea categorisita in toata istoria umanitatii, dar prin aceasta categorisire, ei au omorit iubirea...”


Leu (23 iulie – 22 august)
 

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt extrovertite si le place sa detina controlul. Sunt generoase, pline de creativitate si energie. Uneori, prea mandri de ei insisi...

Osho spune:

„Tine minte mereu: In dragoste nu ai niciodata dreptate. Apoi posibilitatile se vor deschide in fata ta, iar cel de langa tine va simti acelasi lucru. Noi suntem cei care cream sentimentele din ceilalti. Atunci cand iubitii sunt apropiati, gandurile strabat de la unul la celalalt. Chiar daca nu isi spun nimic, chiar daca sunt tacuti, ei comunica”.


Fecioara (23 august – 22 septembrie)
 

Ii stim pe nativii acestei zodii ca fiind conservatori si cu tendinta de a domina in relatiile lor. Sunt foarte inteligenti si nu suporta zgomotul si haosul. Sunt loiali si de multe ori, timizi.

Osho spune:

„Dragostea nu poseda niciodata. Dragostea inseamna sa va oferiti libertate unul celuilalt. Dragostea este un dar neconditionat, nu un targ. Dar in mintea ta, dragostea nu este nimic altceva decat mai putina ura, atata tot. Cu cat te gandesti mai mult, <<Pot sa tolerez aceasta persoana; Nu pot sa tolerez aceasta persoana, deci nu o pot iubi. Aceasta persoana o pot tolera...>>, mereu aceasta evaluare ramane negativa”.

 

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie )
 

Balantele stiu sa trateze bine orice persoana noua pe care o intalnesc, ceea ce le aduce multa apreciere. Sunt deci foarte sociabile si deschise. Le gasim deseori in ipostaza nehotararii.

Osho spune:

„Inima nu stie nimic despre trecut, nimic despre viitor; ea stie doar despre prezent. Inima nu are un concept despre timp. (...) Inima are mereu dreptate – daca este sa alegem intre minte si inima – fiindca mintea este o creatie a asocietatii, a fost educata, ti-a foste educata, ti-a fost data de societate, nu de existenta, in timp ce inima este nepoluata”.

 

Horoscopul Zen al iubirii: Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte inteligenti si determinati in orice tel pe care il au. Pot deveni gelosi si posesivi. Sunt emotionali si traiesc cu pasiune.

Osho spune:

„Dragostea este un mod de a fi; nu are nimic de a face cu nimeni. Cineva nu este indragostit, ci este dragoste. Si desigur, atunci cand cineva este iubire, cineva este indragostit – dar acesta este rezulatatul, nu sursa. Sursa este faptul ca omul este iubire”.

 

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
 

Sagetatorul este optimistul horoscopului. Este plin de viata si apropiat de natura, cu inclinatii spirituale deosebite. Are multi prieteni si ii place sa fie in centrul atentiei si admirat.

Osho spune:

„Sa fii singur este singura adevarata revolutie. Sa accepti ca esti singur este cea mai mare transformare care ti se poate intampla”.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
 

Daca si tu te-ai nascut sub aceasta zodie, esti probabil o persoana foarte rabdatoare si ambitioasa. Uneori ai tendinta de a cadea in pesimism. Totusi simtul umorului te ajuta tot timpul. Capricornii au tendinta de a actionaimpulsiv.

Osho spune:

„Sa fii creativ insemna sa fii indragostit de viata. Poti fi creativ doar daca traiesti viata in asa fel incat sa vrei sa ii potentezi frumusetea, sa aduci putina muzica, putina poezie, putin dans in viata ta”.

 

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)


Varsatorii sunt foarte sensibili si dinamici. De asemenea ii cunoastem pentru spiritul lor rebel, care nu le permite sa traiasca o viata in care li se traseaza limite. Sunt unici, originali. Horoscopul Zen al iubirii: Horoscop inspirat de invatamintele lui Osho

Osho spune:

„Dragostea creeaza libertate, nu doar ca ii permite libertatii sa existe, dar o si imputerniceste. Orice distruge libertatea nu este iubire. Ar putea fi altceva. Dragostea si libertatea merg impreuna, sunt doua aripi ale aceleaisi pasari. Ori de cate ori observi ca dragostea se impotriveste libertatii tale, insemna ca e vorba despre altceva ce este savarsit in numele iubirii. Libertatea sa fie criteriul tau; dragostea iti da libertate, te face sa te simti liber, te elibereaza. Simtindu-te in totalitate tu insuti, devii recunoscator persoanei care te-a ajutat. Recunostinta asta e aproape ca o religie. Simti in cealalta persoana ceva divin. Te-a eliberat iar dragostea nu s-a transformat in posesiune”...

 

Pesti (19 februarie – 20 martei)

Pestii sunt generosi si blanzi. Foarte creativi si plini de imaginatie debordanta care ne vrajeste. Sunt foarte empatici si sensibili, de aceea foarte apreciati de catre cei din jur.

Osho spune:

„Iubirea iti va oferi cheia secreta, cheia de aur, cheia stapanului. Iubeste neconditionat si florile te vor cuprinde din toate directiile. Si odata ce vei afla generozitatea existentei, nu te vei mai simti niciodata trist”.

 

 

http://www.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 26 noiembrie - Sfântul ocrotitor al copiilor
26/11/2020 09:12

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 26 noiembrie. Pe data de 26 noiembrie, este prăznuit Sfantul Stelian Paflagonul. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 26 noiembrie. Sfantul Stelian Paflagonul, ocrot ...

HOROSCOPUL ZILEI - 26 noiembrie
26/11/2020 06:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. TAUR Foarte energic, i ...

Catedrala Mântuirii Neamului este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Lucrările „la roșu” au costat 110 milioane de euro
25/11/2020 13:23

Catedrala Mantuirii Neamului, cu hramul principal „Înăltarea Domnului” si hramul secundar Sf. Apostol Andrei, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Anul acesta se implin ...

Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

Rugăciunea „Tatăl Nostru
24/11/2020 08:24

Duminică, 22 noiembrie, a fost ultima dată cand rugăciunea „Tatăl Nostru", asa cum o cunoastem dintotdeauna, a fost recitată la Liturghie. Din 29 noiembrie, prima duminică a noului an liturgi ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei