Horoscop motivational: Citate inspirationale pentru fiecare zodie

default

Dimensiune font:

| 27-10-2012 11:41

Horoscop motivational: Citate inspirationale pentru fiecare zodie

 

Descopera cele mai frumoase citate inspirationale, care se potrivesc zodiei tale! Am ales cu grija, mesaje care sa vi se potriveasca si care sa va inspire in viata.

 

Berbec

 

Albert EinsteinDatorita agerimii si istetimii lor, creativitatii si spiritului inovativ de care dau dovada, nativilor din zodiac berbec le-am pregatit citate din Albert Einstein, care speram sa ii ispire:

Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul.
 

Nu ma gandesc niciodata la viitor. Oricum vine destul de repede.
 

Exista doua moduri de a-ti trai viata: ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.


 

Taur

 

Taurii sunt cunoscuti datorita iubirii lor pentru frumos. De asemenea, lor le place sa traiasca bucolic si sa se distreze.
 

Le dedicam citate din Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari artisti ai secolului XX; in perioada sederii sale la Paris, atunci cand nu se izola de dragul creatiei, romanului nostru ii placea sa isi invite prietenii sai la adevarate festinuri, unde chiar el era bucatar. Prietenii sai artisti erau desigur, serviti cu bucate romanesti. Atelierul lui Brancusi

 

Eu nu am cautat, in toata viata mea, decat esenta zborului! Zborul - ce fericire!
 

Cine nu iese din Eu, n-atinge Absolutul si nu descifreaza nici viata.
 

Trupul omenesc este frumos numai in masura in care oglindeste sufletul.

 


 

Gemeni
 

Gemenii sunt cunoscuti pentru spiritul lor ludic si simtul comunicativ, de aceea lor le dedicam citatele lui Stephen Covey, cel mai cunoscut speaker motivational si cel mai bine vanut autor al tuturor timpurilor, Dr. Stephen R. Covey.

Viata noastra este rezultatul alegerilor pe care le facem, a da vina pe cei din jur, pe mediu, pe ceilalti factori exteriori, inseamna a da acestor lucruri puterea de a ne controla.
 

Ma bucur de viata pentru ce este ea in sine.
 

Cel mai bun mijloc de a prezice viitorul este sa-l creezi tu singur.

 

Rac


Osho Racii sunt sensibili si familisti de exceptie. Ei au un spirit meditativ si bland, de aceea citatele din Osho le vor fi o frumoasa sursa de inspiratie:

 

Iubirea nu este o relatie intre doua persoane. Ea este un stadiu al constiintei tale.

 

Adevarata savoare a vietii se gaseste inauntrul vostru.

 

Tacerea este spatiul in care omul se trezeste.


 Leu

 

Leii sunt liderii incontestabili ai Horoscopului. Ei domina si straluceasc pretutindeni. Sunt dinamici si au alura de conducatori. Lor le dedicam citate din Abraham Lincoln, cel de-al saisprezecelea presedinte al Statelor Unite ale Americii.

 Abraham Lincoln

Mi-am distrus toti dusmanii, facandu-i prietenii mei, prin iertare.

 

In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai.

 

Caracterul este ca un arbore si reputatia este ca o umbra. Umbra este ceea ce ne inchipuim noi ca este; arborele este lucrul real.

 

 

Fecioara

 

Fecioarele sunt persoane foarte calculate, metodice si ... foarte studioase. Pentru ca vrem sa le stimulam spiritul ludic, le amintim de Eugen Ionesco dar le mentinem pe fecioare in nota de realism caracteristica, prin citatele marelui dramaturg: Eugen Ionesco
 

Ideologiile ne separa. Visurile si suferinta ne tin impreuna.
 

Nu raspunsul ne lumineaza, ci intrebarea.

 

Tot ce a fost va fi, tot ce va fi este, tot ce va fi a fost.


 

Balanta
 

Cei din zodia balantei sunt apreciati pentru diplomatie, pentru faptul ca sunt sociabili si sarmanti. Au un caracter iubitor si stiu sa ii trateze bine pe ceilalti, facandu-se foarte placuti. Totusi, balantele sunt celebre si pentru lipsa lor de consecventa, fiind foarte indecisi in multe situatii.

Antoine de Saint-Exupery, autorul "Micului Print" transmite mesaje cu talc pe care le dAntoine de Saint-Exupery - Micul Printedicam iubitoarelor balante:

 

Viata ne- a invatat ca dragostea nu inseamna doar sa ne privim unul pe celallt, ci sa privim impreuna in aceeasi directie.
 

Si... daca aveti indoieli, dargi balante: 

Iata secretul meu, un secret simplu; doar cu inima cineva poate vedea clar ceea ce este esential, ceea ce este invizibil ochilor.
 

Intelesul lucrurilor nu sta in lucruri, ci in atitudinea noastra fata de ele.

 

Scorpion

 

Marylin MonroeNativii din zodia Scorpion sunt rafinati, misteriosi si hotariti in demersurile lor. Acesti oameni iubesc sa se ascunda, ei nu se releva cu naturalete celorlalti si de aceea ne fascineaza.

Si, pentru ca desi era mereu in lumina reflectoarelor, Marilyn Monroe era o misterioasa...
 

Ceea ce mintea nu recunoaste, inima ar putea sti.
 

Daca ai dat gres o data, nu inseamna ca vei da gres la tot. Continua sa incerci si sa crezi in tine!
 

E mai bine sa fii nefericita singura, decat nefericita cu cineva.


 

Sagetator

 

Sagetatorii sunt aventurierii horoscopului, ei iubesc calatoria si oamenii, au firi demne si iubesc provocarile. De aceea, ei vor iubi citatele primului om care a ajuns la Polul Sud – norvegianul Roald Amundsen.
 Roald Amundsen

Aventura inseamna planuri facute gresit.

Trebuie sa ne amintim mereu cu recunostinta si admiratie de primii navigatori care si-au intins panzele vasleor, prin mijlocul furtunilor si ceata si au completat cunostintele noastre despre pamantul ghieturilor din Sud.

Cand am citit Bhagavad-Gita si am reflectat la modul cum Dumnezeu a creat acest Univers, orice altceva mi s-a parut superfluu.


 

Capricorn

 

Coco ChanelCapricornii sunt loiali si seriosi, foarte sarguinciosi si mereu impecabili. Ii admiram pentru determinarea lor si responsabilitatea de care dau dovada atunci cand au de facut lucruri importante.
Coco Chanel ii inspira cu siguranta:


Nu-ti pierde timpul batand intr-un perete sperand ca il vei transforma intr-o usa.
 

Succesul este desori obtinut de catre cei care nu stiu ca esecul este inevitabil.
 

Unii oameni cred ca luxul este opozitia saraciei. Nu este, este opusul vulgaritatii.

 

Varsator

 

Varsatorii sunt idealistii zodiacului. Sunt mereu impotriva curentului, inovativi, spirituali si revolutionari. Extrem de creativi si interesanti. Pentru ei, am ales citate din Petre Tutea, unul dintre cei mai mari ganditori ai romanilor:

Cand vad un om inteligent, ma simt de parca as face o baie!
 

Eu nu sunt orgolios deloc. Dar daca cineva ma calca pe nojite, mi-aduc aminte ce-am fost.
 

Libertatea omului e partea divina din el.


 

Pesti
 

Pestii... visatorii nostri dragi! Nativii din pesti sunt firi complexe, viseaza mereu cu ochii deschisi, plutind pe aripile creativitatii. Sunt sensibili si prietenosi, mereu dispusi sa se sacrifice pentru binele celor dragi.
Pestii vor il vor adora pe Vaclav Havel, primul presedinte post-comunist al Cehiei. Un preseVaclav Haveldinte care a marcat societatea Europeana contemporana, prin spiritul sau idealist:

 

Salvarea acestei lumi umane nu este nicaieri altundeva decat in inima, in puterea umana de a reflecta, in puterea umana de a face lucruri si de a avea responsabilitate.
 

Minciuna nu te poate salva niciodata de o alta minciuna.
 

Odata ce un om incepe sa se considere sursa adevarului cel mai inalt din lume si masura tuturor lucrurilor, lumea incepe sa isi piarda dimensiunea umana, iar omul sa piarda controlul sau.

 

 

http://horoscop.garbo.ro/articole/11772/horoscop-motivational.html

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei