Horoscop octombrie 2019. Se anunță noi începuturi pentru aceste zodii

horoscop_octombrie_2019_71536500

Dimensiune font:

| 29-09-2019 13:59

Horoscop octombrie 2019. Horoscop octombrie 2019 Berbec. Horoscop octombrie 2019 Taur. Horoscop octombrie 2019 Gemeni. Horoscop octombrie 2019 Rac. Horoscop octombrie 2019 Leu. Horoscop octombrie 2019 Fecioară. Horoscop octombrie 2019 Balanță. Horoscop octombrie 2019 Scorpion. Horoscop octombrie 2019 Săgetător. Horoscop octombrie 2019 Capricorn. Horoscop octombrie 2019 Vărsător. Horoscop octombrie 2019 Pești

 

Horoscop octombrie 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru a doua lună a toamnei!

Horoscop octombrie 2019. Berbec
Este probabil să fie o lună extrem de semnificativă pentru tine!

În primul rând, timpul și atenția ta au fost în ultima perioadă asupra finanțelor sau chestiunilor legate de proprietate. Acum te poți aștepta la o încetinire a planurilor.

Poate că ești înclinat să pedalezi înapoi puțin, ceea ce nu este nimic rău, mai ales că ai ocazia să faceți un nou început în ceea ce privește parteneriatele.

Horoscop octombrie 2019. Nu a existat niciodată o șansă mai mare pentru tine să faci relațiile tale mai apropiate de ceea ce îți dorești.

Horoscop octombrie 2019. Taur
Așteaptă-te la unele retrageri sau întârzieri în proiectele curente. Probabil că ai fost foarte ocupat în ultima vreme și acum te poți simți puțin amețit.

Problemele de sănătate îți ocupă cea mai mare parte a atenției.

Acum ai șansa de a face un nou început în ceea ce privește modul de lucru și, de asemenea, în ceea ce privește sănătatea sau dieta ta.

Dacă nu ai profitat încă de oportunitățile care s-au ivit, fie locul de muncă, fie legat de sănătate, este timpul să o faci!

Horoscop octombrie 2019. Gemeni
Este posibil să fi acordat o mare parte din timp pentru a ajuta pe alții mai puțin norocoși decât tine.

Horoscop octombrie 2019. Sau este posibil să fi adus multă energie într-un proiect care încă nu a fost dezvăluit.

Acum, există o încetinire a planurilor tale sau mai puțină cerere pentru timpul tău de la alții.

Ți se oferă oportunități de a crește și a te dezvolta creativ.

Acum ai șansa unui nou început în orice aventură creativă, chiar și pentru să încerci ceva nou care îți oferă plăcere, care ar putea varia de la jocuri de orice fel la romantism.

Horoscop octombrie 2019. Rac
Până acum ai fost împins să lucrezi cu alții și încurajat să acorzi timp obiectivelor pe termen lung.

Dacă ai reușit să găsești oameni cu minte cu care să lucrezi, atunci vor fi înregistrate progrese, dar acum, te poți aștepta la o încetinire a planurilor tale.

Între timp, pe data de 3, se anunță noi începuturi în zona de casă și familie.

Se prevăd și multe oportunități de creștere sau extindere aici. Octombrie este momentul oportun să faci acel pas înainte!

Horoscop octombrie 2019. Leu
Până acum, legat de cariera ta ai fost cel mai ambițios, dar pentru a menține lucrul în armonie cu colegii va fi nevoie de ceva efort din partea ta.

Horoscop octombrie 2019. În octombrie te relaxezi puțin, ești mai puțin competitiv și mai ușor de înțeles.

Între timp, acele oportunități pe care le-ai întâmpinat de-a lungul ultimului an în ceea ce privește o schimbare de locație sau să ajungeți la abordarea noilor modalități de comunicare, chiar de a învăța noi abilități, sunt iarăși fiind înghesuit în fața nasului!

Se întrevăd noi începuturi, trebuie doar să ai răbdare.

Horoscop octombrie 2019. Fecioară
O bună parte din timpul și energia ta s-au consumat în jurul problemelor străine, indiferent dacă este vorba de călătorii sau oameni, sau poate chiar afaceri.

Acum, în octombrie vei avea nevoie de toată răbdarea, deoarece poate exista o încetinire sau întârziere în planurile tale.

În același timp apar noi oportunități de a vă majora veniturile sau de a îmbunătăți locuința.
Acesta este momentul oprotun pentru un nou început – vei avea curajul să pornești pe acest drum?

Horoscop octombrie 2019. Balanță
Octombrie îți aduce o șansă pentru un nou început, o oportunitate de a-ți schimba atitudinea sau viața într-un mod major și avantajos.

Horoscop octombrie 2019. Mai târziu în lună, accentul se deplasează către veniturile și bunurile tale, unde ești înclinat să fii generos și chiar extravagant. Se pare că ești pregătiți să lupți pentru ceea ce consideri că este pe deplin al tău, în ceea ce privește bunurile sau locuința.

Cu toate acestea, s-ar putea să fii convins să te mulțumești cu mai puțin decât ai sperat.

Horoscop octombrie 2019. Scorpion
Există semne de tensiune cu partenerul în relație. Dacă aveți o legătură foarte bună și puternică, cu toate obstacolele apărute, în acest moment se pot realiza multe lucruri.

Munca pe proiectele voastre comune încetinește puțin.

Și în cazul în care tensiunea dintre voi persistă, esți înclinat să te depărtezi oarecum de poziția ta de non-compromis, îmbunătățind astfel comunicarea dintre voi.

Vei constata la sfârșitul lunii, spre încântarea și mulțumirea dvs. că intri într-o fază cu totul nouă de creștere personală și dezvoltare proprie, care te poate pune pe calea cea bună pentru următorii doisprezece ani!

Horoscop octombrie 2019. Săgetător
Este posibil să fi suferit de o anumită tensiune, fie la locul de muncă, fie în ceea ce privește sănătatea și starea ta de spirit.

Fără îndoială, ai lucrat din greu în ambele domenii, dar ai experimentat și unele frustrări în acest timp.

Horoscop octombrie 2019. Acum, în timp ce continui să depui efort, tensiunea ar trebui să se ușureze treptat.

Între timp, ai o ocazie minunată de a-ți revizui și reevalua obiectivele pe termen lung și de a găsi un grup de oameni cu gândire similară care să te ajute să îți atingi idealurile.

Horoscop octombrie 2019. Capricorn
Ai petrecut aproape un an în zona de cariera și în acest timp orice eforturi pe care le-ai depus pentru a înainta ar fi trebuit să conducă la progrese considerabile, finalizate cu recunoaștere sau promovare.

Acum ai șansa de a valorifica tot efortul acela, de a arăta lumii un nou tu sau de a lua o direcție complet nouă cu cariera sau obiectivele tale.

Din octombrie ar trebui să fii capabil să pui dorința de a te distra pe plan secund și să te concentrezi asupra carierei și reputației tale în acest moment foarte important.

Horoscop octombrie 2019. Vărsător
Casa și familia ți-au solicitat o mare parte din energie, timp și atenție. Acum, însă, planurile tale suferă o încetinire care va fi în avantajul tău pe termen lung.

Între timp vei avea ocazia unui nou început în ceea ce privește călătoriile, educația sau chiar chestiunile legale.

Horoscop octombrie 2019. Acest lucru continuă în octombrie care îți oferă oportunități de a-ți lărgi orizonturile într-un fel, poate învățând mai multe despre lume, oamenii și limbile sale.

Deoarece astfel de ingrediente majore pentru schimbare se întâmplă rar, n-ar trebui să ratezi peste această șansă.

Horoscop octombrie 2019. Pești
Luna octombrie anunță noi începuturi în ceea ce privește bunurile și locuința pentru nativii din această zodie.

Poate fi o șansă minunată de a îți restructura bugetul comun cu partenerul și poate să vă regândiți prioritățile.

În orice caz, mai aveți încă trei săptămâni pentru a vă gândi.

Horoscop octombrie 2019. Începând cu data de 17 perioada rămasă indică în sfârșit, că poate exista o rezoluție la dilema ta financiară. REALITATEA.NET 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei