HOROSCOP pentru EA: Cum îţi schimbi personalitatea de-a lungul anilor, în funcţie de zodie

download (34)

Dimensiune font:

| 11-08-2020 12:30


Descoperă cum ţi se schimbă personalitatea şi cum te transformi, în funcţie de zodie.

Fecioară. În jurul vârstei de 20 de ani, nesiguranţa şi pesimismul ar putea să-ţi afecteze puternic deciziile. După vârsta de 40 de ani, reuşeşti să scapi de îndoieli şi te poţi transforma într-o persoană de mare încredere pentru toţi ceilalţi. Vârsta de 60 de ani îţi aduce liniştea la care ai visat multă vreme, însă continui să fii la fel de activă şi muncitoare ca întotdeauna, scrie eva.ro.

Balanţă. În jurul vârstei de 20 de ani încerci să afli ce anume îţi doreşti de la viaţă. Ai multă încredere în oameni şi ai tendinţa de a face multe compromisuri pentru ceilalţi. După vârsta de 40 de ani te transformi într-o femeie sigură pe sine, elegantă şi sofisticată. După vârsta de 60 de ani îţi dedici timpul şi energia pasiunilor şi lucrurilor care te fac cu adevărat fericită.

Scorpion. În jurul vârstei de 20 de ani poţi avea parte de momente dificile, de sentimente şi emoţii confuze. După vârsta de 40 de ani eşti cu adevărat matură şi îţi rafinezi acel dar de a cunoaşte o persoană profund după numai câteva întâlniri. După vârsta de 60 de ani te-ai putea orienta cătra latura spirituală a vieţii.

Săgetător. Vârsta de 20 de ani ar putea însemna multă confuzie pentru tine. Îţi schimbi radical scopurile în viaţă, eşti dezorientată şi te poţi comporta ca un rebel. După vârsta de 40 de ani poţi deveni o femeie admirată şi respectată. După vârsta de 60 de ani te bucuri cu adevărat de micile plăceri ale vieţii.

Capricorn. În jurul vârstei de 20 de ani poţi fi afectată de un puternic sentiment de nedreptate. Munceşti mult, te sacrifici şi lupţi pentru a te asigura că ajungi acolo unde meriţi. Anii tăi de glorie încep după vârsta de 40 de ani, când realizezi deja majoritatea planurilor pe care ţi le-ai propus. După vârsta de 60 de ani te îndrepţi spre valorile familiei.

Vărsător. Vârsta de 20 de ani este în cazul tău marcată de confuzie. Ai tendinţa de a te lăsa purtată de val, de a fi rebelă şi nonconformistă. După vârsta de 40 de ani îţi foloseşti toate cunoştinţele acumulate şi înveţi să-ţi pui la treabă într-un sens practic originalitatea. După vârsta de 60 de ani, ai putea deveni acel gen de femeie în vârstă pe placul tinerilor.

Peşti. În jurul vârstei de 20 de ani eşti marcată de o oarecare stare de instabilitate. Ţi se pare că viaţa ta este controlată şi influenţată puternic de persoanele cu autoritate asupra ta. După vârsta de 40 de ani devii mult mai stabilă şi ajungi să te cunoşti mai bine. După vârsta de 60 de ani te poţi orienta către latura spirituală a vieţii.

Berbec. În jurul vârstei de 20 de ani te laşi condusă de impulsivitate şi de entuziasm. După vârsta de 40 de ani îţi foloseşti experienţa acumulată şi te transformi într-o femeie foarte puternică, sigură pe ea. După 60 de ani, se poate spune că te reîntorci la nebunia anilor tinereţii. Vrei să încerci lucruri noi şi eşti nonconformistă.

Taur. În jurul vârstei de 20 de ani ai foarte mare încredere în oameni şi te laşi condusă de dorinţele de moment. După vârsta de 40 de ani devii din ce în ce mai rafinată şi mai sobră. După vârsta de 60 de ani te transformi în "înţeleptul familiei", omul la care apelează cei dragi.

Gemeni. La 20 de ani eşti precum un foc de artificii: explodezi, străluceşti, te stingi rapid şi apoi te aprinzi iar. Ai pasiuni intense. Abia după vârsta de 40 de ani îţi defineşti cu adevărat personalitatea şi poţi spune că te cunoşti pe tine însăţi. După vârsta de 60 de ani te transformi într-o "enciclopedie".

Rac. În jurul vârstei de 20 de ani se poate spune că eşti într-o perioadă tulbure, eşti foarte nesigură, ezitantă şi emotivă. După vârsta de 40 de ani, familia devine principala ta preocupare. După 60 de ani te axezi mai mult asupra plăcerilor şi pasiunilor tale.

Leu. Pentru tine, primii ani ai tinereţii sunt marcaţi de dorinţe intense, pasiuni nebune şi chiar unele crize de personalitate. După vârsta de 40 de ani eşti mai puternică şi mai sigură pe tine ca niciodată. După vârsta de 60 de ani poţi deveni cea mai puternică şi influentă persoană din familia sau din comunitatea ta.

 

rtv.net

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:48

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021
12/06/2021 10:22

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Pe data de 12 iunie, este prăznuit Sfantul Cuvios Onufrie. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 12 iunie 2021. Sfantul Cuvios Onufrie a trăit in juru ...

HOROSCOPUL ZILEI
12/06/2021 05:47

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Cui să-i spui
11/06/2021 16:05

Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iunie 2021. Pe data de 11 iunie, este prăznuit Sfintul Luca al Crimeei. De asemenea, este amintit Sfantul Vartolomeu. Calendar Crestin Ortodox. Sărbătoare 11 iuni ...

HOROSCOPUL ZILEI
11/06/2021 05:40

 BERBEC Ziua iti aduce multe schimbări in plan profesional. Se pare că unele relatii cu persoane care te-au sustinut pană acum in demersurile tale de la locul de muncă se vor reconfigura, dacă nu chi ...

Luna Nouă și eclipsa de Soare din 10 iunie 2021. Răspunsuri venite pe neașteptate
10/06/2021 13:51

Luna Nouă din semnul Gemenilor este insotită si de o eclipsă partială de Soare cu o acoperire foarte mică, in Romania fiind vizibilă in partea de nord si in centrul tării. În plus, alături de Soar ...

Eclipa de Soare. Ziua Inelului de Foc
10/06/2021 09:02

    Pe data de 10 iunie 2021 va avea loc o Eclipsă Inelară de Soare şi va putea fi văzută in Romania, dar numai intr-o anumită regiune a tării. Deoarece orbita Lunii nu este perfect circular ...

HOROSCOPUL ZILEI
10/06/2021 05:23

BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să vă asc ...

HOROSCOPUL ZILEI
09/06/2021 05:20

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

HOROSCOPUL ZILEI
08/06/2021 05:34

Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă difici ...

Arhiepiscopia Iașilor sărbătorește 380 de ani de la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva
06/06/2021 10:38

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iaşilor anuntă că in zilele de 12 şi 13 iunie, se aniversează 380 de ani de la aducerea moaştelor Sfintei Cuvioase Parascheva de la Constantinopol la Iaşi. În an ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei