horoscop-30-august-1024x538

Dimensiune font:

Horoscop zilnic, vineri 19 IULIE 2019

| 19-07-2019 09:00

Astăzi îţi devine clar, dintr-odată, care sunt paşii potriviţi de urmat, în ce priveşte un proiect sau o relaţie. Poţi face alegeri ferme, eşti inspirat, ai idei foarte bune chiar dacă acestea ies din sfera conformismului. Venus intră astăzi în Balanţă, semnul său de domiciliu, şi va sta aici până pe 11 septembrie. În tot acest timp, poţi aşeza relaţiile tale pe o bază armonioasă şi poţi atrage parteneri şi colaboratori bine intenţionaţi şi generoşi.

Taur
Astăzi, Luna în Săgetător poate aduce mici şanse, noroc, favoruri. Dacă poţi renunţa la control şi eşti dispus să primeşti tot ce apare, te vei bucura pe deplin de darurile acestei zile. Spre seară, e posibil să experimentezi inhibiţii sau blocaje în anumite arii de viaţă, iar secretul este să le laşi să fie şi să le observi cu atenţie. Venus intră astăzi în Balanţă, anunţând şanse de îmbunătăţire a vieţii zilnice şi a mediului de lucru.

Gemeni
Luna stă şi astăzi în Săgetător, în aspect de trigon cu Soarele. E posibil să observi unele rezultate frumoase într-o asociere sau colaborare începută cu ceva timp în urmă. În plus, este un moment bun pentru a transfera informaţiile pe care le deţii, în demersuri care ţin de afaceri, şi să faci câteva alegeri care-ţi pot îmbunătăţi imaginea. Pe de altă parte, Venus intră în Balanţă şi anunţă începutul unei perioade fertile în toate ariile care implică creativitate şi aventură.

Rac
E posibil ca astăzi să te confrunţi cu unele dificultăţi în comunicare, în relaţiile de lucru sau cu partenerul. Orice blocaj ai întâmpina, însă, e bine să fii conştient permanent că în tine există absolut toate resursele necesare pentru a-l transforma şi întoarce în favoarea ta. Unele veşti bune pot apărea astăzi, în zona muncii. Venus ajunge în Balanţă, ceea ce înseamnă că, până pe 11 septembrie, eşti mai concentrat pe siguranţa ta şi a familiei, dar şi pe îmbunătăţirea condiţiilor de trăi.

Leu
Dorinţa de aventură se menţine, doar că de data asta e direcţionată înspre iniţiative situate mai aproape de inima ta şi mai potrivite pentru stadiul în care te afli, inclusiv ca resurse materiale disponibile. Ai putea avea parte de câteva evenimente fericite astăzi, mai ales dacă eşti dispus să priveşti mai senin, chiar şi tensiunile care pot apărea spre seară. Venus intră astăzi în Balanţă, stimulându-ţi farmecul în comunicare şi abilitatea de a afla rapid orice ai nevoie. Unele relaţii cu fraţii, colegii sau vecinii se pot îmbunătăţi în această perioadă.

Fecioara
Chiar dacă apar unele tensiuni în relaţiile cu cei apropiaţi, acestea sunt trecătoare, de aceea nu te grăbi să le dai o însemnătate mai mare decât e cazul. Venus intră astăzi în Balanţă, iar pentru tine poate însemna începutul unei perioade ceva mai stabile din punct de vedere financiar şi material. Succesul, în această privinţă, vine în urma relaţiilor armonioase pe care le poţi construi acum. Cheluielile, până pe 11 septembrie, vor viza confortul personal şi achiziţiile în zona artei şi frumosului.

Balanţă
Luna rămâne în Săgetător şi astăzi, aşa că, probabil, vei fi permanent în mişcare şi comunicare. Este o zi potrivită pentru a te documenta într-un domeniu de interes, a afla mai multe detalii despre un proiect şi chiar a lămuri câteva aspecte legate de o relaţie. Vestea bună este că Venus ajunge astăzi în semnul tău zodiacal, unde va sta până pe 11 septembrie. Aşadar, te poţi bucura de această energie care te face mai expresiv, conştient de sentimentele tale şi înclinat către armonie în toate aspectele vieţii.

Scorpion
Pentru tine, intrarea planetei Venus în Balanţă marchează începutul unei perioade de discreţie. E un moment bun pentru a-ţi lua o pauză, pentru a-ţi procesa sentimentele şi a le clarifica, pentru a-ţi conştientiza capacitatea de a dărui fără să ceri nimic în schimb. Unii nativi pot avea parte de relaţii amoroase secrete sau discrete, alţii vor trăi nenumărate momente intime sau se vor izola tot mai mult de lume.

Săgetător
Tu eşti favorizat astăzi de prezenţa Lunii în semnul tău zodiacal. Ai mai multă claritate în privinţa dorinţelor, nevoilor şi intereselor tale, ba chiar poţi face ceva concret în sensul materializării şi satisfacerii acestora. Spre seară, e posibil să te simţi depăşit de anumite situaţii, însă dacă nu forţezi lucrurile ci te rezumi doar la a fi pur şi simplu, orice tensiune va dispărea repede. Venus intră în Balanţă, iar până pe 11 septembrie aduce împăcări, proiecte şi alianţe armonioase.

Capricorn
După cum probabil bine ştii, gândurile au un rol important în crearea realităţii. Astăzi există o tendinţa accentuată spre a-ţi face griji din orice şi e important să eviţi scenariile negative nefondate. Pe de altă parte, intrarea lui Venus în Balanţă, în sectorul puterii, autorităţii şi reputaţiei, poate însemna că până pe 11 septembrie, te bucuri de recunoaştere şi oportunităţi, graţie farmecului tău, calităţilor de conducător şi/sau vreunui talent artistic.

Vărsător
Având în vedere că Venus părăseşte segmentul experienţelor provocatoare şi trăirilor intense, ajungând într-o zonă aventuroasă şi senină, începe o perioadă numai bună pentru călătorii, asumare de riscuri, schimbări de viziune şi filozofie, cunoaştere înaltă. E o perioadă bună pentru a-ţi face cunoscute ideile, activitatea, proiectele. Astăzi, spre seară, e posibil să apară tensiuni în relaţia de cuplu, dijn cauza pesimismului partenerului în ce priveşte unele dorinţe ale tale.

Peşti
Venus intră astăzi în Balanţă, într-o zona care ţine de profunzimea sentimentelor şi intensitatea emoţiilor. E posibil să ai tendinţa de a complica lucrurile în chestiuni relaţionale şi să ceri mai mult decât îţi pot da ceilalţi. Una peste alta, perioada care începe astăzi şi se termină pe 11 septembrie îţi poate aduce conştientizări, revelaţii, dar şi favoruri din partea celor din jur. Chestiunile financiare pot fi de succes, prin găsirea unor soluţii care să crească productivitatea relaţiilor şi asocierilor.
 

Sursa: Astrocafe.ro

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Danilux S.R.L., cu sediul în mun. Botoşani, str. Primaverii, nr. 25, sc. F, et. P, Jud. Botoşani, CUI RO12598561 J7/6/2000 numită conform Sentinţei nr. 144/23.02.2011, pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 2715/40/2010, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică organizată la data de 04.07.2019, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor imobile: Nr. activ Denumire activ Valoare de evaluare (lei fără T.V.A.) Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.). Activul 1 Spațiu comercial situat în mun. Botosani, str. Calea Nationala, nr. 207, jud. Botoşani cu suprafaţa construită de 251,60 mp şi suprafaţa utilă de 219,39 mp şi teren aferent construcţiei cu suprafaţa de 363 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 50743 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 4646/N) cu numărul cadastral 1433-4470. 1.274.300,00 78.000,00 euro*. Activul 3 Proprietatea imobiliară situată în zona marginală a loc. Cătămărești Deal, com. Mihai Eminescu, jud. Botoșani, ce include: grajd cu suprafața construită de 745 mp și teren aferent construcției cu suprafața de 2.580,76 mp, înscrise în Cartea Funciară nr. 50184 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 357/N) cu numărul cadastral 22/21/1/2/2/2/1 și bunuri mobile aferente, respectiv telefon mobil, birouri – 10 bucăți. 1.702.400,00 89.100,00 euro*. Sumă ce va fi achitată în lei la cursul valutar BNR din ziua plății. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până cel târziu la data de 03.07.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, toate documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00 – 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0330/401589, 0758049901, 0749244377; 0232/243864, fax: 0232/212231. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Septembrie, luna în care 4 zodii renasc din propria cenușă. Sunt mai puternice decât oricând
23/08/2019 17:02

Balanta va avea zile incredibile in septembrie După o perioadă destul de tulbure, nativii din zodia Balantei revin, incet-incet, la normal. Pentru că se apropie sezonul Balantei, automat vor fi favorizati l ...

Rugăciunea pe care orice mireasă trebuie să o spună în ziua nunţii pentru a avea o căsnicie fericită
23/08/2019 12:32

 Rugăciunea miresei din ziua nunţii Rugăciunea este foarte importantă in viaţa fiecărui om. Fie că mulţumim, fie că cerem iertare sau ne dorim ceva, important este ca rugăciunea să nu lipseasc ...

Horoscopul pentru vineri, 23 AUGUST 2019
22/08/2019 19:00

  BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg fara experie ...

Horoscopul pentru joi, 22 august 2019
22/08/2019 08:22

BERBEC Nu pregetati sa veniti in ajutorul unei persoane bolnave si va atrageti astfel o gramada de reprosuri din partea partenerului de cuplu. Unii nativi sunt nevoiti sa plece din nou la drum lung, chiar daca ...

Horoscopul pentru miercuri, 21 AUGUST 2019
21/08/2019 08:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. Sanatate – ●● ...

5 zodii infidele. Duc o viață dublă și ajung să își rănească partenerul de viață!
20/08/2019 18:37

In timp ce unele zodii pun familia pe primul plan si in momentul in care aleg să facă pasul cel mare se dedică total partenerului, 5 zodii sunt infidele si aleg de multe ori să ducă o viată dublă. Ajung ...

Horoscopul pentru marţi, 20 august 2019
20/08/2019 08:41

BERBEC Drumurile nu pot fi ocolite, mai ales ca poate fi vorba si de recuperarea unor sume de bani ori de semnarea unor contracte avantajoase. Vor avea loc schimbari spontane de stare civila. Sunteti afectat d ...

Horoscopul pentru luni, 19 august 2019
19/08/2019 08:44

BERBEC Activitatea profesionala ii plictiseste si se multumesc sa dea ordine celor din jur. Cei casatoriti vor sa se separe de partenerul lor, indiferent de cat de lunga si reusita a fost casnicia. Celibatarii ...

Horoscopul de weekend, duminică, 18 AUGUST, 2019
18/08/2019 09:09

BERBEC Nu prea tineti cont de parerile celorlalti. Faceti marturisiri prin care ii puteti jigni pe toti cei din anturaj (inclusiv pe membrii familiei). Nu este cazul sa va mirati ca sunteti ocolit. Sanatate & ...

​Horoscopul de weekend, sâmbătă, 17 AUGUST 2019
17/08/2019 09:26

BERBEC Faceti in continuare eforturi financiare pentru a sustine o ruda bolnava. Amintirile va coplesesc si nu luati cele mai bune decizii dimineata. Atentie la prietenii dezamagiti! Provocati despartiri nedor ...