Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii

default

Dimensiune font:

| 28-10-2012 20:44

Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii

 

Cum italienii stiu iubirea cel mai bine, hororscopul pune un accent deosebit pe latura romantica a vietii.
Amor, zeul roman al dragostei este de altfel, la fel de prezent si astazi in cultura italiana, acest popor fiind unul dintre cele mai romantice. Afla ce iti sopteste Amor si care sunt posibilele tale trasaturi, in Horoscopul italian al iubirii.
 

In ce data te-ai nascut? margin: 10px


Horoscopul este bazat pe numarul zilei in care te-ai nascut. Astfel...


Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31, faci parte din categoria A.

 

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 2, 7, 12, 17, 22, 27, faci parte din categoria B.

 

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 3, 8, 13, 18, 23, 28, faci parte din categoria C.

 

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 4, 9, 14, 19, 24, 29, faci parte din categoria D.

Daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 10, 15, 20, 25, 30, faci parte din categoria E.

 

Zodiacul Amor: Grupul A

Soapta lui Amor: „Ti amo tanto, amore mio!” (Te iubesc mult, dragostea mea)


Pentru tine, iubirea este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla in viata asta. Iubesti sa fii indragostita, iubesti sa te daruiesti si sa fii inconjurata de oameni pozitivi. Ai multi prieteni, alaturi de care iti place sa iti petreci timpul, iar pozitivitatea ta ii contamineaza pe toti.

In relatia cu partenerul te daruiesti fara rezerve si iti place sa traiesti cu intensitate momentele in doi. E clar! Esti o romantica incurabila. Pentru urechile tale, „Ti amo!” este cea mai frumoasa muzica!

Atunci cand nu te afli intr-o relatie, firea ta nerabdatoare imprima o stare de neliniste pana in momentul cand cineva potrivit isi face aparitia. De altfel, personalitatea ta usor colerica iti aduce si mici neplaceri uneori, caci ti se aprind scanteile foarte usor, in relatiile cu ceilalti aceste reactii fiind un factor iritant important.

Cu toate acestea esti o persoana foarte iubita si apreciata, inteligenta si deschisa catre nou ceea ce nu poate fi decat in avantajul tau.

 

Zodiacul Amor: Grupul B

Soapta lui Amor: „Ti voglio bene!” (Iti vreau binele)

 

Amor - Firenze

Visezi cu ochii deschisi la tot ce este mai frumos pentru tine si pentru cei dragi. De altfel, visurile si ambitiile tale joaca cel mai important rol in viata ta. Adori sa fii o invingatoare si nimic nu te poate opri din ascensiunea catre „varf”.

Dragostea este de asemenea o parte importanta in viata ta, de aceea faci tot posibilul ca oamenilor apropiati sa le fie bine. Alaturi de partener construiesti o relatie bazata pe respect si apreciere reciproca din care nu lipseste nici pasiunea arzatoare. Ratiunea isi are si ea rolul sau bine stabilit in relatiile tale romantice. Tu stii sa iei cele mai bune decizii si sa fii o invingatoare, chiar si atunci cand cararea dragostei nu este tocmai luminata.

Mottoul tau in iubire este „Ti voglio bene”, adica iti vreau binele, o formula ceva mai profunda pentru „te iubesc” sau italienescul „ti amo”, caci a vrea binele cuiva porneste cu puritate din adancurile cele mai ascunse ale inimii.

Atunci cand ai descoperit persoana potrivita, poti intemeia alaturi de aceasta un cuplu fericit si armonios.

 

Zodiacul Amor: Grupul C

Soapta lui Amor: „Tu sei la mia vita!” (Tu esti viata mea)

Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii


Esti o persoana inzestrata cu o mare dragoste de viata. Iubesti viata si toate surprizele ei. Atunci cand iubesti, existenta ta se intrepatrunde cu cea a iubitului, fara sa va sufocati identitatile unice.

Consideri ca viata si aparitia unei persoane dragi sunt daruri inestimabile. Stii sa profiti cu intelepciune si de bucurii, dar si de tristeti. In relatiile romantice esti o persoana sincera, uneori deosebit de pasionala, dar alteori rece si distanta. „Tu sei la mia vita!” este declaratia de iubire care te caracterizeaza. Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii

Esti inconjurata de un numar restrans de prieteni pe care ii apreciezi si pe care ii stimezi. Nu iti place sa te oferi fara rezerve tuturor, dar persoanele care iti sunt apropiate, sunt fara indoiala persoane deosebite, pe care le-ai ales cu grija. Esti o fire sensibila si intelectuala.

 

Zodiacul Amor: Grupul D

Soapta lui Amor: "Voglio passare il resto della mia vita con te". (Vreau sa imi traiesc tot restul vietii alaturi de tine)

 

Iubire


Esti genul de persoana care crede in suflete pereche. Cauti exact acel om alaturi de care speri sa fii fericita pana la sfarsitul vietii. In general ai teluri foarte inalte pentru care lupti cu incapatanare. Partenerul tau va trebui sa corespunda tuturor proiectiilor pe care ti le-ai facut mental. De asemenea iti doresti ca acesta sa ti se dedice in aceeasi maniera

Esti o familista convinsa de aceea toata energia ta este indreptata catre binele celor din familie. Ai tendinta de a-ti pune uneori partenerul pe primul plan, uitand de tine, de pasiunile tale de tot ceea ce te reprezenta in trecut. Delaratia de iubire care te cucereste este: Voglio passare il resto della mia vita con te (Vreau sa imi petrec restul vietii alturi de tine.)

Poate e de bine, poate e de rau. Important este cum te raportezi tu insati la aceasta situatie. In mod cert insa, pentru tine relatia cu persoana potrivita este una dintre cele mai importante aspecte ale vietii.

 

Zodiacul Amor: Grupul E

Soapata lui Amor: "Non posso vivere senza te". (Nu pot sa traiesc fara tine)

Horoscopul lui Amor, zodiacul Italian al iubirii

Esti o persoana sensibila. In lupta simbolica dintre minte si suflet, pentru tine, mereu invingatoare este inima. Iubesti sa iubesti si sa fii iubita. Pentru tine, dragostea este cel mai important aspect al vietii si te lasi purtata de mrejele ei, uneori, cu prea multa naivitate. Mereu gata de a renunta la propria individualitate, motto-ul tau in iubire este: "Non posso vivere senza te".

Te indragostesti usor si suferi foarte tare atunci cand o relatie se rupe. Investesti foarte multa energie in iubirea romantica, ceea ce uneori te tine in loc, caci nu reusesti sa mai gasesti timpul necesar pentru planurile tale. Ai multe visuri, dar nu reusesti sa le duci la indeplinire, acesta fiind aspectul care te dezavantajeaza.

In viata ta, de asemenea, prietenii sunt foarte importanti. Atragi in jurul tau oameni care te pot ajuta si sustine in momente de cumpana.

 

 

http://horoscop.garbo.ro

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:06

BANCUL ZILEI

06:00


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 30 noiembrie
30/11/2020 06:00

 Berbec Se observă de la distantă că nu vrei să porti discutii cu nimeni astăzi. Te retragi intr-un colt si te apuci de treabă. Cei din jur trebuie să iti respecte nevoia de liniste. Taur Nu iros ...

Sfantul Andrei - Apostolul romanilor. Traditii si obiceiuri
29/11/2020 19:47

Sfantul Apostol Andrei este sarbatorit in fiecare an in 30 noiembrie. A fost unul dintre apostolii lui Iisus din Nazaret si fratele lui Simon Petru. Ar fi fost mai intai ucenicul lui Ioan Botezatorul, care i-ar ...

Premieră în istoria Bisericii Catolice. Prelat de culoare, numit între „Prinții Bisericii
29/11/2020 12:15

Papa Francisc a numit 13 noi cardinali, intre care şi arhiepiscopul de Washington, Wilton Gregory, primul prelat american de culoare care va fi admis in randul aşa-numiţilor „Prinţi ai Bisericii&rdquo ...

Zeci de pelerini se află la Peștera Sfântul Andrei, unde IPS Teodosie oficiază o slujbă
29/11/2020 12:07

Zeci de oameni se află in aceste momente la Pestera Sfantul Andrei, acolo unde este oficiată o slujbă. Pelerinii sunt supravegheati de un elicopter care survolează in zonă, transmite Romania Tv. ÎPS ...

Secretar de stat: Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor
28/11/2020 09:28

 Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anuntă că slujbele de Crăciun se pot desfăsura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protectie sanitară. Tăn ...

FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei