horoscop-30-august-1024x538

Dimensiune font:

Horoscopul luni, 5 AUGUST 2019

| 05-08-2019 08:40

Berbec

În prima parte a lunii martie ești destul de retras. Sănătatea îți poate da bătăi de cap, în special pe segmentele picioarelor. Dozează-ți eforturile și mergi la controale medicale regulate. În sfera profesională mocnesc multe și mărunte. Atenție mai ales la dușmăniile ascunse! Bazează-te doar pe eforturile tale și încrede-te mai mult în simțurile tale. Relațiile parteneriale vor cunoaște revigorări, în sensul că unele se vor încheia. Există șanse pentru apariția altora noi, dar bine ar fi ca deocamdată să eviți implicarea în colaborări sau parteneriate pe termen lung. În a doua parte a lunii te vei simți mai bine. Vei reveni în mijlocul vieții cotidiene, refăcut și pus pe fapte mari. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți acorda îngrijiri deosebite, cum ar fi tratamentele cosmetice, masajele, exercițiile fizice ușoare sau pur și simplu acordă-ți momente de hoinăreală prin magazine. La capitolul financiar sunt restricții de care ar trebui să ții cont. Va trebui să cheltuiești mai mult din propriile tale venituri. Dacă ai datorii de orice fel, s-ar putea pune problema achitării lor în regim de urgență.

Taur

Popularitatea îți va crește mult în această lună. Vei fi înconjurat de prieteni și protectori care mai de care mai interesanți. La mijlocul lunii martie se anunță debutul unei etape noi în relațiile de prietenie, în sensul că vor apărea în preajma ta alte persoane binevoitoare care vor și pot să te ajute. Până pe 18 ale lunii se pot reitera discuții și situații mai vechi între prieteni, care au rămas nerezolvate sau neînțelese pe deplin. Atenție că de unele persoane ar fi bine să te desprinzi definitiv! A doua jumătate a lunii martie îți va aduce multă interiorizare. Este o perioadă favorabilă singurătății, meditațiilor în locuri sfinte, plimbărilor în aer liber și odihnei în toată regula. Unele afecțiuni legate de cap se pot accentua, altele pot debuta spectaculos. Recomandabil este să îți dozezi eforturile și la cel mai mic semnal al organismului să mergi la controale medicale. În domeniul profesional se anunță un final de etapă. Există varianta să îți schimbi locul de muncă sau pur și simplu să începi să te gândești serios la a-ți ordona altfel viața de zi cu zi. Dușmanii ascunși sunt vigilenți și îți pot crea neplăceri când te aștepți mai puțin.

Gemeni

Domeniul profesional este accentuat de astre în prima parte a lunii martie. Ochii și urechile lumii vor fi ațintite asupra ta, astfel încât fii prudent în gânduri, vorbe și fapte. Relațiile cu șefii sau cu persoanele cu autoritate sunt conflictuale. Recomandabil este să eviți provocările și să îți îndeplinești corect și la timp îndatoririle. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate, mai ales până pe 18 martie. Vorbește puțin și strictul necesar, evitând discuțiile frivole. Se pare că în cariera ta profesională va începe o noută etapă. Ori un șef te va lua sub aripa lui protectoare, ori ți se dau responsabilități noi la serviciu. În orice caz, schimbarea va fi cuvântul de ordine în sectorul profesional. În a doua jumătate a lunii martie vor apărea situații inedite în relațiile cu prietenii. Unii te vor ajuta, alții vor încerca să îți pună bețe în roatele vieții. Fii vigilent, urmează-ți interesele și evită implicarea în problemele altora. Relațiile sentimentale se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este o perioadă bună de a-ți schimba concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei.

Rac

În prima parte a lunii te preocupă în mod special propria ta dezvoltare spirituală. Fie că înveți ceva nou, fie că parcurgi o formă de instruire personală, fie că mergi la spectacole de teatru sau muzică, totul se învârtește în jurul dorinței tale de rafinare sufletească. Relațiile cu străinătatea pot fi frecvente în această perioadă. Demersurile legate de călătorii au succes mai ales la mijlocul lunii. Atenție dacă ești nevoit să pleci la drum! Verifică atent toate detaliile. Procesele de gândire și comunicare sunt îngreunate până în preajma datei de 18 martie, așa încât evită pe cât posibil discursurile publice și deciziile majore. A doua parte a lunii îți aduce forfotă în domeniul profesional. S-ar putea să ți se propună posturi de conducere sau responsabilități noi. Cu șefii s-ar putea să ai altercații diverse, de aceea fii obiectiv și pregătit pentru orice subiect legat de serviciu. Colegii nu te susțin, așa cum se laudă ei. În relațiile familiale se încheie o etapă. Poate că vei deveni mai atent și deschis la nevoile celor dragi. Casa și patrimoniul familial sunt alte teme de larg interes în această lună.

Leu

Se anunță un început de capitol financiar. Pâna la jumătatea lunii martie ar trebui să îți pui în ordine documentele legate de bani și bunuri. Lămurește situația patrimoniului comun cu un partener de afaceri sau de viață. S-ar putea să descoperi nereguli, întârzieri ale unor plăți și datorii. Atenție că există multă confuzie și iluzie în privința finanțelor comune cu ceilalți. Recomandabil este să te bazezi mai mult pe câștigurile tale și să pui bani deoparte, de care să știi doar tu. În a doua parte a lunii s-ar putea ivi călătorii în străinătate sau demersuri în acest sens. Se pare că este vorba despre o călătorie importantă, care să finalizeze o acțiune începută mai demult. Rafinarea sufletească este o altă temă interesantă în această lună. Vei deveni mai deschis și atent la artă și personajele ei. Pe de altă parte este o perioadă favorabilă studiului, asimilării cunoștințelor și susținerii probelor sau examenelor necesare în domeniul profesional. Relațiile cu prietenii și rudele apropiate pot cunoaște răsturnări de situație spre finalul lunii. Fii pregătit pentru desprinderea de unele persoane care îți pun bețe în roate.

Fecioara

Prima parte a lunii este potrivită reconfigurării parteneriatelor. În aparență, proiectele și colaborările în care ești implicat sunt satisfăcătoare, dar este vorba doar despre o aparență. S-ar putea să iasă la iveală neplăceri, fraude și minciuni legate de activitățile întreprinse cu alții. Profită de felinarele astrale și retrage-te din relațiile incomode. Se anunță începerea unei etape noi vizavi de lucrul în comun cu alții. Unele parteneriate se vor sfârși definitiv, dar ai încredere că așa este cel mai bine pentru tine. Pe de altă parte sunt posibile oferte de colaborare, dar acceptă-le după 18 ale lunii, când gândirea și comunicarea vor fi mai liniștite. A doua parte a lunii aduce chestiuni financiare legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții. Este o perioadă favorabilă achitării facturilor, datoriilor de orice fel și rezolvării documentelor financiare. De evitat investițiile sau asocierile în afaceri, pentru că neprevăzutul stă la pândă și poate crea răsturnări de situație spectaculoase! Spre finalul lunii poți primi bani sau favoruri în urma muncii depuse la un serviciu.

Balanta

Munca și implicațiile ei vor alcătui tema principală a primei jumătăți a lunii martie. Se anunță multă muncă și responsabilități noi. S-ar putea să fii nevoit să reiei unele activități care au rămas nerezolvate sau nu au fost finalizate corect și la timp. Evită provocările celorlalți și bazează-te pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Unele afecțiuni se vor accentua, însă există riscul apariției altora noi greu de diagnosticat și tratat. Dozeză-ți eforturile și odihnește-te regulat. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, în intervalul 21 – 23 martie, pentru că există posibilitatea diagnosticării greșite și a erorilor de tratament. A doua jumătate a lunii îți va aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborările. Este o perioadă în care îți poți pune la punct activitățile comune cu alții și lămuri neînțelegerile trecute. Atenție că de unii parteneri te poți despărți definitv, însă așa este mai bine. Spre finalul lunii ai șanse deosebite de a-ți schimba modul de relaționare cu tot ce te înconjoară. Sunt zile bune pentru a merge la un salon de înfrumusețare, la masaj sau pur și simplu hoinărește prin magazine doar tu cu tine.

Scorpion

Creativitatea îți este foarte accentuată în această lună. Mai ales până pe 21 martie te poți ocupa cu succes de un hobby, care undeva cândva poate deveni o adevărată carieră profesională. Relațiile sentimentale te vor solicita din plin. Se pare că îți este dor de aventuri, poate chiar de o iubire nouă. De reținut ce se petrece în preajma datei de 11 martie la capitolul relații sentimentale! Dacă ești implicat într-o relație mai veche, aceasta se poate reconfigura sau finaliza definitiv. Dar la fel de bine poate apărea cineva interesant în viața ta. Pentru alți nativi, copiii vor fi temele de discuții aprinse. Fie aceștia vor să se desprindă de părinți, de familia din care provin, fie prin comportamentul lor vor tulbura liniștea multor nativi Scorpioni. În a doua parte a lunii se anunță multă treabă la serviciu. Este posibil să primești responsabilități noi, care mai de care mai bulversante. Relațiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazează-te mai mult pe forțele tale și evită provocările celorlalți. Spre finalul lunii ți se pot dezvălui secretele de la serviciu. Atenție că un conflict ascuns, major se conturează în umbră încet, dar sigur. Sănătatea devine vulnerabilă după 21 martie, în special pe segmentele capului. Se recomandă odihnă, evitarea eforturile fizice și controale medicale regulate.

Sagetator

Casa, familia, spațiul locativ sunt temele marcate de influxurile astrale până la mijlocul lunii martie. Se pare că vei avea multă treabă prin casă, fie că este vorba despre curățenii generale, reparații de anvergură sau pregătirea casei și grădinii pentru sezonul primăverii. Acordă o atenție deosebită instalațiilor de apă din spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii greu de remediat și controlat. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate. Comunicarea este deficitară, una se gândește și alta se spune. De evitat vânzarea și achiziționarea de bunuri patrimoniale până pe 19 martie, pentru că există un risc destul de mare de a ieși în pierdere. Data de 11 martie poate aduce un nou capitol familial. Poate fi vorba de mutarea într-o casă nouă sau modul tău de relaționare cu rudele se va schimba. A doua parte a lunii aduce răsturnări de situație în relațiile sentimentale și, funcție de caz, în relațiile cu copiii. Pentru relaxarea și liniștirea sufletului tău ar fi bine să îți faci timp pentru un hobby sau pentru întâlniri agreabile cu cei apropiați. Relațiile cu prietenii se vor modifica. De unii prieteni te poți îndepărta definitv. O persoană care te proteja până acum sau care îți era alături cu diverse sfaturi și favoruri la serviciu își va retrage ajutorul.

Capricorn

Călătoriile pe distanțe scurte și întâlnirile cu cei dragi vor fi frecvente în prima parte a lunii. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate până pe 18 martie, de aceea bine ar fi să eviți prezentările publice, dialogurile oficiale sau deciziile majore. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare, ocupă-te pe îndelete de pregătirea ta, pentru că foarte ușor se pot isca neînțelegeri cu profesorii sau cu alți factori implicați în procesul de învățare-evaluare. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați vor cunoaște turnuri deosebite. De unele persoane te poți îndepărta definitiv, însă se face loc în viața ta pentru personaje mult mai interesante și de folos ție în această etapă de viață. În a doua parte a lunii vei avea mult spor la treburile gospodărești. Este o perioadă favorabilă reamenjărilor interioare și pentru achiziționarea sau vânzarea de bunuri patrimoniale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și în orice moment pot izbucni adevărate crize relaționale. Recomandabil este să fii prudent și să asculți atent ce au de spus ceilalți. Domeniul profesional este un alt capitol care va cunoaște modificări mai ales spre finalul lunii. Se va încheia o etapă importantă, fie că este vorba despre o activitate, fie că este vorba despre o relație cu un șef. De aici, imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit.

Varsator

Capitolul financiar este preocuparea ta majoră în prima parte a lunii martie. Se pare că vei câștiga bani, favoruri sau cei apropiați îți vor face cadouri substanțiale. Data de 11 martie îți poate aduce schimbări importante vizavi de banii câștigați din munca desfășurată la un serviciu. Atenție la sănătate în intervalul 10 – 12 martie, deoarece energia vitală va fluctua mult. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă și ține cont de semnalele organismului tău. Ar fi bine ca din când în când să mergi la controale medicale. A doua jumătate a lunii îți va aduce multe călătorii pe distanțe scurte și dialoguri frecvente cu prietenii și rudele apropiate. Atenție la modul în care comunici cu ceilalți. Tendința de a vorbi prea tare, prea tăios, prea direct i-ar putea deranja pe interlocutorii tăi. Astfel se pot strica relații bune. Pe de altă parte este o perioadă favorabilă parcurgerii unei etape de instruire, etapă ce îți va fi de folos în domeniul profesional. Procesele de învățare și asmilirea cunoștințelor se pot desfășura anevoios, însă cu putin efort și bunăvoință te vei descurca bine. Spre finalul lunii martie se vor accentua relațiile cu străinătatea. Sunt posibile discuții aprinse cu cineva aflat departe de granițele țării sau demersuri legate de călătorii îndepărtate.

Pesti

Beneficiezi de multă energie în prima parte a lunii martie. Este o perioadă favorabilă de a te ocupa pe îndelete de îngrijirea trupului și sufletului tău. Planifică-ți ședințe de masaj, de exerciții fizice ușoare, de tratamente cosmetice sau pur și simplu hoinărește în voie prin magazine. Relațiile cu ceilalți se vor modifica, însă schimbarea va veni de la tine către ei. Atenție că până pe 18 ale lunii, gândirea și comunicarea sunt îngreunate, de aceea ar fi mai bine să vorbești cât mai puțin și să asculți mai mult. Evită tendința de a-i combate pe ceilalți, deoarece se pot strica relații bune și asta numai din vina ta. A doua parte a lunii îți poate aduce câștiguri financiare suplimentare din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Însă banii, așa cum vin, tot așa se vor duce! Ai fi tentat să cheltuiești mult, dar abține-te. Recomandabil este să eviți cumpărăturile nefondate, asocierile în afaceri și investițiile. Spre finalul lunii se aunță evenimente legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții. În acest sens se va încheia o etapă fie prin primirea unei sume de bani ce ți se cuvine, fie prin lămurirea situației obiectelor din patrimoniul comun cu cineva.

sfatulparintilor.ro

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Danilux S.R.L., cu sediul în mun. Botoşani, str. Primaverii, nr. 25, sc. F, et. P, Jud. Botoşani, CUI RO12598561 J7/6/2000 numită conform Sentinţei nr. 144/23.02.2011, pronunţată de Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 2715/40/2010, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică organizată la data de 04.07.2019, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, a următoarelor imobile: Nr. activ Denumire activ Valoare de evaluare (lei fără T.V.A.) Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.). Activul 1 Spațiu comercial situat în mun. Botosani, str. Calea Nationala, nr. 207, jud. Botoşani cu suprafaţa construită de 251,60 mp şi suprafaţa utilă de 219,39 mp şi teren aferent construcţiei cu suprafaţa de 363 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 50743 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 4646/N) cu numărul cadastral 1433-4470. 1.274.300,00 78.000,00 euro*. Activul 3 Proprietatea imobiliară situată în zona marginală a loc. Cătămărești Deal, com. Mihai Eminescu, jud. Botoșani, ce include: grajd cu suprafața construită de 745 mp și teren aferent construcției cu suprafața de 2.580,76 mp, înscrise în Cartea Funciară nr. 50184 (provenită din conversia de pe hârtie a CF 357/N) cu numărul cadastral 22/21/1/2/2/2/1 și bunuri mobile aferente, respectiv telefon mobil, birouri – 10 bucăți. 1.702.400,00 89.100,00 euro*. Sumă ce va fi achitată în lei la cursul valutar BNR din ziua plății. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până cel târziu la data de 03.07.2019, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi, toate documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00 – 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0330/401589, 0758049901, 0749244377; 0232/243864, fax: 0232/212231. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.
Septembrie, luna în care 4 zodii renasc din propria cenușă. Sunt mai puternice decât oricând
23/08/2019 17:02

Balanta va avea zile incredibile in septembrie După o perioadă destul de tulbure, nativii din zodia Balantei revin, incet-incet, la normal. Pentru că se apropie sezonul Balantei, automat vor fi favorizati l ...

Rugăciunea pe care orice mireasă trebuie să o spună în ziua nunţii pentru a avea o căsnicie fericită
23/08/2019 12:32

 Rugăciunea miresei din ziua nunţii Rugăciunea este foarte importantă in viaţa fiecărui om. Fie că mulţumim, fie că cerem iertare sau ne dorim ceva, important este ca rugăciunea să nu lipseasc ...

Horoscopul pentru vineri, 23 AUGUST 2019
22/08/2019 19:00

  BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg fara experie ...

Horoscopul pentru joi, 22 august 2019
22/08/2019 08:22

BERBEC Nu pregetati sa veniti in ajutorul unei persoane bolnave si va atrageti astfel o gramada de reprosuri din partea partenerului de cuplu. Unii nativi sunt nevoiti sa plece din nou la drum lung, chiar daca ...

Horoscopul pentru miercuri, 21 AUGUST 2019
21/08/2019 08:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. Sanatate – ●● ...

5 zodii infidele. Duc o viață dublă și ajung să își rănească partenerul de viață!
20/08/2019 18:37

In timp ce unele zodii pun familia pe primul plan si in momentul in care aleg să facă pasul cel mare se dedică total partenerului, 5 zodii sunt infidele si aleg de multe ori să ducă o viată dublă. Ajung ...

Horoscopul pentru marţi, 20 august 2019
20/08/2019 08:41

BERBEC Drumurile nu pot fi ocolite, mai ales ca poate fi vorba si de recuperarea unor sume de bani ori de semnarea unor contracte avantajoase. Vor avea loc schimbari spontane de stare civila. Sunteti afectat d ...

Horoscopul pentru luni, 19 august 2019
19/08/2019 08:44

BERBEC Activitatea profesionala ii plictiseste si se multumesc sa dea ordine celor din jur. Cei casatoriti vor sa se separe de partenerul lor, indiferent de cat de lunga si reusita a fost casnicia. Celibatarii ...

Horoscopul de weekend, duminică, 18 AUGUST, 2019
18/08/2019 09:09

BERBEC Nu prea tineti cont de parerile celorlalti. Faceti marturisiri prin care ii puteti jigni pe toti cei din anturaj (inclusiv pe membrii familiei). Nu este cazul sa va mirati ca sunteti ocolit. Sanatate & ...

​Horoscopul de weekend, sâmbătă, 17 AUGUST 2019
17/08/2019 09:26

BERBEC Faceti in continuare eforturi financiare pentru a sustine o ruda bolnava. Amintirile va coplesesc si nu luati cele mai bune decizii dimineata. Atentie la prietenii dezamagiti! Provocati despartiri nedor ...